Vlotte communicatie, gekregen waar we om vroegen

Op een voordelige manier onze kaartjes voor de boot gekregen. Geen franje in de vorm van informatie over de reis. Vriendelijke tip voor een camping. Dank voor de service

Goed geregelde reis

De reisbeschrijving is goed verzorgd d.m.v. het boekje. Een enkele accomodatie was minder. Adresverwijzing was soms niet accuraat genoeg.

Een bizondere manier omheen hele goede indruk van Noorwegen te krijgen. N.B. Het blijkt niet mogelijk om mijn emailadres (ter controle) in te typen!

Geweldige vakantie in Noorwegen op prachtige locaties

Geweldige vakantie in Noorwegen langs 5 vakantie huisjes op prachtige locaties. De reis was heel goed geregeld de reis beschrijving was over het algemeen prima. We hadden wel erg veel formatie over Oslo terwijl we daar maar 1 middag waren. De ligging van de huisjes was echt geweldig en mooi kleinschalig.

Super goed geregeld met uitgebreide informatie!

We hebben bij Norge Reiser een rondreis door Noorwegen laten maken. Alles is voor ons geregeld en we kregen een heel mapje met alle informatie, uitjes en tips om te doen in de desbetreffende gebieden/plaatsen die we bezochten en onderweg tegenkwamen met een uitgebreid reisverslag. Ze regelden voor ons de bootovertochten en de slaapadressen met Routebeschrijvingen. We hebben een ontzettende mooie, relaxte vakantie gehad in een fantastisch land met zoveel verschillende en mooie landschappen en prachtige natuurgebieden, nationale parken en mooie steden. Dikke pluim!!!

voldoende/goed

-voldoende informatie wb reis op zich. -reisinfo in map niet overzichtelijk. -matige info wb accommodaties. -paar keer géén wifi. (luster en magalaupe) -accommodaties héél erg wisselend, van zeer luxueus tot behelpen.

Alles is prima geregeld.

Alles prima geregeld.

Snelle duidelijke afhandeling van je vraag.

Prettig snel contact al vielen bij ons de accomodatie iets tegen en hadden we daar graag iets meer informatie over gehad. Ook bij thuiskomst was het misschien wel aardig geweest om even contact te hebben met ons, als klant, om onze ervaring te horen.

Geweldige ervaring!!

Wij hebben een bungalowreis gemaakt, langs Stavanger, Bergen, luster, Olden, Lom en Oslo. Onze huisjes hadden prachtige uitzichten! We hebben genoten van Noorwegen, wat een prachtig land en alles was super goed geregeld, de ferry’s bungalows en het hotel in Oslo. Bedankt Norge Reiser!

Teveel info over zijroutes - ten koste van duiding hoofdroute.

Helaas deze keer teveel info over "zij-routes" waarbij de hoofdroute soms uit het oog was. Niet alle tijden klopten helaas.

Geweldige reis

dankzij de uitgezette route en alle boekingen van ferry, huisjes enz. hebben wij een geweldige reis kunnen maken

Mooie eerste ervaring met Noorwegen.

Goed en prettig contact met Norge reiser bij de boeking. Alles perfect geregeld en verder geen omkijken meer naar. Goede omschrijving van de reis en de accommodaties. Een mooie eerste kennismaking met Noorwegen gemaakt. Hutten waren goed en op mooie plekken gesitueerd. Wij gaan zeker nogmaals via Norge Reiser boeken.

Goed geregeld met persoonlijke attentie

Heerlijke rondreis gehad in Noorwegen ondanks minder weer. Keurige accommodaties die over het algemeen voldeden aan de verwachtingen. Gewoon waar voor je geld...

uitstekende informatie

Snelle afhandeling ,prima

Ondanks het het minder mooie weer hebben we een mooie vakantie gehad

De streek in Noorwegen waar we geweest zijn (fjordengebied) was voor ons minder bekend. Wel loop je daar de kans op wat regenachtig weer. We hebben ons best vermaakt en hebben heel veel mooie beelden van Noorwegen overgehouden. De accommodaties waar we overnacht hebben waren prima verzorgd. Het was basis, in sommige huisjes geen tv bijvoorbeeld, maar dat heeft ons niet gedeerd. De reisomschrijving door Norge Reiser aangeleverd was super en hebben we goed kunnen gebruiken.

Prachtige reis en goed geregeld.

De gehele reis is van te voren goed geregeld. De informatie die we vooraf toegestuurd kregen is echter sterk verouderd, namelijk van voor 1995! Dat is tegenwoordig toch echt niet meer nodig. Het lijkt me niet veel werk om wat aanpassingen te doen, zodat de informatie actueel is. De reis zelf is fantastisch, ook bij Hurtigruten zelf zeer goed geregeld en prachtige, zeer verschillende excursies.

Uitstekend georganiseerd. De hotel waren perfect gelegen; een leuke

De hotels waren uitstekend gelegen en vertoonden een mooie variëteit

Hele leuke reis alleen hadden we geen goede sneeuwlaarzen mee dankzij verkeerd advies.

Heel leuk om zo noordelijk te zijn. De Nordstjernen is een oude postboot met weinig luxe, dat was n bijzondere ervaring. We waren wel blij met de duurdere hut want sommige hutten waren ontzettend klein en benauwd.

ik ben nog een keer weer terug geweest voor extra vragen en werd prima geholpen

ik ben nog een keer weer terug geweest voor extra vragen en werd prima geholpen

De reis was tot in de puntjes verzorgd

Alle geboekte activiteiten waren goed

heel erg goed

Wij hebben een fantastische reis gehad, goed georganiseerd, mooie locaties en huisjes. Wij hebben erg genoten

Ruim voldoende

Alles goed geregeld, mooi boek mee voor de begeleiding tijdens de reis door Noorwegen. Hotels prima geregeld. Eerste hotel had wel een bijzonder klein kamertje. Het boekje is zeker een must tijdens de reis en was zeer handig. Wel een aantal fouten of onduidelijkheden die voor verbetering vatbaar zijn. We misten ook een stukje in het boek maar dat werd na een mail zeer snel opgelost.

Fantastische reis!

De reis was prachtig en de route heel mooi! In de reisinformatie die we ontvingen waren veel leuke tips voor bezienswaardigheden en routes opgenomen. We vonden deze informatie wel wat onduidelijk vorm gegeven met diverse malen dubbele informatie. Deze informatie vonden we ook regelmatig letterlijk gekopieerd terug op internet. Ook was sommige informatie al flink verouderd. Alle campings waren prima, maar niet allemaal even goed gesitueerd (direct naast een zendmast) of even schoon. Het was fijn dat alles vooraf geregeld was en dit is altijd goed gecommuniceerd.

In een woord perfect, alles goed geregeld en nare bijkomstigheden. Alleen het weer daar hebben ze geen invloed op.

Snelle reacties

Ze reageren heel snel en nemen de tijd om voor jouw naar prijs iets uit te zoeken

Marktstraat 21

7642 AK Wierden

Over Cape Tracks

Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.