Pluspunten
Weer een fijne reis gehad!!! Heel veel mooie herinneringen mee naar huis genomen. We hadden een mooie reis geboekt. Eerst een nacht Tromsø, daarna 3 nachten Mefjord, dan nog een nacht Tromsø en dan naar huis... Aangezien wij Tromsø al vaker bezocht hebben, daar nog wat vrienden en musea wilden bezoeken en ook nog wilden sneeuwschoenwandelen hebben we verlenging van onze reis aangevraagd. Dat is geen enkel probleem bij Norge Reiser!!! Aan deze wens wordt gehoor gegeven. Er worden extra nachten bijgeboekt en de vlucht wordt aangepast. TOP! Zo hadden we weer een vakantie die aan al onze wensen en verwachtingen voldeed
Pluspunten
Alle vakanties die we tot nu toe bij Norge Reiser hebben geboekt zijn uitstekend en tot de perfectie uitgewerkt. Wij zullen ook in de toekomst nog veel van hun diensten gebruik maken!
Verbeterpunten-
Dankuwel voor uw vertrouwen in ons en fijn dat u elke keer geniet!
Pluspunten
Goede invulling van de dagen.
VerbeterpuntenWe hadden een terugvlucht van Tromsø, via Oslo en Kopenhagen naar Amsterdam en vonden dit zeer onplezierig.
Dankuwel voor uw reactie, helaas gaan er op sommige dagen geen vluchten met 1 tussenstop van en naar het hoge noorden. Dan zijn wij afhankelijk van de lijnvluchten. We communiceren wel altijd dat er een extra overstap is. Uiteraard vliegen we zelf ook het liefst zo rechtstreeks mogelijk. Fijn dat u verder genoten heeft.
Pluspunten
Everything was well organized
Verbeterpunten1. behalve de rekening en deze enquete heb ik weinig van Norge Reiser gemerkt, Uiteraard de invulling zelf gebeurt door anderen. 2. volgens mij is er wel betaald (als in de reissom opgenomen) voor een bezoek aan het polair light centre maar was deze niet gereserveerd ... ik kan prima zonder (ben er wel al eens geweest en een keer is best aardig). Kan er uiteraard naast zitten.
Goedemiddag, u heeft de reis via Fotoclass gemaakt. Wij verzorgen dan inderdaad de accommodaties, excursies en rekening. De invulling van de reis verzorgt Fotoclass. In overleg met de groepsleider is er besproken dat de noorderlichtlezing niet zou plaatsvinden en klanten hebben (als het goed is) een vergoeding gehad van Fotoclass. Wij hebben in elk geval de noorderlichtlezing in mindering gebracht op de rekening naar Fotoclass.
Pluspunten
Prima geregeld!
Dankuwel!
Pluspunten
Heel vriendelijk en goed contact via telefoon en mail. Ook tijdens de reis vanuit Noorwegen gebeld over een taxi, die er niet was. Werd direct goed geregeld.
VerbeterpuntenAlles was prima. Geen verbeterpunten.
Fijn om te horen, hartelijk bedankt!
Pluspunten
Directe communicatie, korte lijntjes. Alle documentatie was in orde.
Dank u wel!
Pluspunten
heerlijk verblijf, prima service, lekker eten, heerlijke accommodatie, goede gidsen, excursies prima geregeld
Fijn om te horen, dank u wel!
Pluspunten
Super geregelde reis en zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers! Toplocaties en excursies.
Hartelijk dank! Fijn om te horen!
Pluspunten
Wensen heel goed begrepen en vertaald naar een pracht accommodatie op de goede plek en voor een mooie prijs. Goede adviezen, perfecte en complete informatie. Snelle antwoorden op aanvullende vragen, aanvullende wensen goed en snel geregeld. Dank!
Graag gedaan! Fijn om te horen, bedankt!
Pluspunten
super geregeld!, en fijn contact. ook zaken die niet voor de hand liggen hebben ze geregeld
Fijn om te horen, dank u wel!
Pluspunten
We zijn ruim (half jaar ervoor) onze reis geboekt bij Norger Reiser; onze eerste boeking via überhaupt een reisbureau! Via google gevonden, en kwamen erachter dat ze bij ons in de buurt zaten (ook fijn!) En dat is goed bevallen, we hadden een bestaande reis naar Noord-Noorwegen uitgekozen en deze helemaal naar onze persoonlijk wensen laten aanpassen (dit was geen probleem) + ons budget aangegeven. Het was een geweldige ervaring in elke accomodatie en alles was zorgvuldig en goed voorbereid en de ervaring van de speciale activiteiten waren echt geweldig! Een super ervaring gehad om nooit meer te vergeten en raad Norger Reiser aan om hier te boeken, voor je speciale wensen! We hebben netjes een document ontvangen via de post met alle flyers en onze hele reis! Klein en handig om mee te nemen en voor nu te bewaren als aandenken.
VerbeterpuntenBij sommige accomodaties was alles incl (half pension) dit was vooraf niet benoemd bij het boeken van de reis. Dus voor ons in positieve zin maar vanuit de organisatie misschien beter laten inlichten. Tevens was ons eerste hotel in verbouwing (dit wist de reisorganisatie ook niet) dus je staat wel even te kijken op dat moment.. tip: betere communicatie en weet wat er gaande is bij een hotel voor je klanten op reis laat gaan, niet dat klanten zonder verassingen komen te staan.
Bedankt voor de feedback en tip! De reis die u heeft gemaakt was inderdaad inclusief half pension, wellicht is dit niet goed in de offerte vermeld. Fijn om te horen dat de reis verder naar wens was.
Pluspunten
Als je belt krijg je meteen informatie. Alles snel afgehandeld. Heb alleen 1 klacht zie verder
VerbeterpuntenWat ik heel vervelend vond: de taxi was niet goed geregeld. Noch toen we aankwamen, noch toen we van de Hurtigruten afkwamen, Ik den dat Ber5gentaxi veel te groot is om adequaat iets te regelen. Volgens een chauffeur zijn er 300 taxis. Op de heenweg hadden we vertraging van 3/4 uur, al betwijfel ik of dit invloed had. Ik had een persoon verwacht met een bordje waarop onze namen. We betalen pp toch 55 euro voor beide ritten. Dan moet het wel geregeld zijn. Op de terugweg hadden we de mogelijkheid om met de transferbus naar het vliegveld te gaan. Had me een beter idee geleken. Ik zou zeggen: zoek een klein taxibedrijf waar overzicht is op de ritten .
Bedankt voor uw feedback! Wat vervelend dat er e.e.a. is misgegaan met het transfer. We zijn inderdaad bezig met kijken naar alternatieven en hopen dat dit een betere oplossing is!
Pluspunten
laagdrempelig (mail) contact
Verbeterpuntenmeer info geven over vluchten; max gewicht (15 kg) voor binnenlandse vlucht bleek af te hangen van welk soort boeking gemaakt was; graag hadden wij zelf gehoord van de optie om bv via KLM te boeken, want dan hadden we 20-23 kg mee kunnen nemen (andere reizigers die zelf via KLM ook binnenlandse vlucht hadden geboekt, hadden deze ruimere limiet)
Bedankt voor uw feedback. We zullen hier rekening mee houden!
Pluspunten
De documentatie die we uiteindelijk ontvingen was keurig in orde, netjes in een mapje en compleet. Ze hebben een mooie reis en accommodatie in het aanbod waar we met veel plezier van hebben genoten.
VerbeterpuntenJammer dat we een verkeerde offerte kregen opgestuurd: er stond een verkeerde link (met andere prijzen!) in de offerte die ik digitaal opgestuurd kreeg. Zelf per toeval ontdekt. Dat was een financiële kwestie en had consequenties kunnen hebben voor ons verblijf. Ik moest meerdere malen zelf bellen en kleine foutjes laten herstellen (bijv. aantal personen, onjuiste boeking skipassen, boot/accommodatie toch niet beschikbaar bij nieuw voorstel). Jammer dat ze nooit persoonlijk contact opnemen en alles via de mail doen. Ik heb een paar keer zelf de telefoon gepakt, dat praat (zeker als er wat mis gaat) veel gemakkelijker.
Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat uw reis naar wens is geweest. Jammer dat u ons niet aanbeveelt, wij doen ons uiterste best te voldoen aan de wensen van de klant en vinden het vervelend dat er bij u e.e.a. is misgegaan.
Pluspunten
vooraf gebeld over onze wensen van de reis. hier heeft het bedrijf nog goede tips gegeven, waardoor onze reis nog beter was. tips gingen over de beste reistijd. prettig om te ervaren dat meegedacht wordt over de reis en daar ook echt tijd aan besteed wordt. de hotelkeuze in longyearbyen was perfect. er zijn meerdere hotelkeuzes te maken, maar dit hotel was voor ons goed ivm leuke sfeer, informeel en een outdoor gevoel.
Verbeterpuntenwe hebben vooraf voucher ontvangen voor alle onderdelen van de reis. achteraf was dit niet nodig geweest. nergens waren de vouchers aan ons gevraagd. tip kan zijn om de vouchers niet meer mee te geven
Bedankt voor uw reactie! Fijn dat de reis naar wens was. Normaalgesproken horen accommodaties wel naar de vouchers te vragen, vandaar dat wij deze meegeven. Dit is tevens een extra bevestiging voor u als klant en accommodatie dat het verblijf daadwerkelijk geboekt is!
Hartelijk bedankt!
Dank u wel!
Pluspunten
zeer tevreden over norge reiser, erg meedenkend.
Dat is fijn om te horen, bedankt voor uw reactie!
Pluspunten
Geen massa toerisme maar mooie locaties met kwaliteit. Ook voor maatwerk, weet waar over je praat.
Bedankt voor uw reactie, fijn dat de reis naar wens was!
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.