Pluspunten

Maak al jaren gebruik van de diensten van Norge Reiser en iedere keer tot volledige tevredenheid. Top bedrijf

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles goed geregeld, fijne vakantie gehad.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Kijkt goed naar persoonlijke wensen. Hulpvaardig bij het beantwoorden van vragen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Op de vakantiebeurs bij Norge Reiser terecht gekomen en direct ter plekke een last-minute reis besproken. Twee uur later had ik de offerte in mijn mailbox! Snelle en duidelijke communicatie. Het verblijf in Granö was ook top.

Van de vijfdaagse reis die we boekten, waren de eerste én laatste dag volledige reisdagen van +/- 10 uur dankzij twee keer overstappen (drie vluchten van één uur). Dat had korter gekund, maar er werd niet aangegeven dat andere vluchten ook een optie waren. Pas ter plaatste toen we andere gasten spraken, bleek dat zij dezelfde aankomst- en vertrekdag hadden maar slechts één overstap en dus minder lange reisdagen. Het had fijn geweest als dit vooraf als optie werd voorgelegd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Gewoon goed georganiseerd, de aansluitingen klopte. In Kirkenes was het Hotel echter niet beschikbaar maar we werden goed verder geholpen en hebben uiteindelijk op 500m van de Russche grens geslapen.

Bij de transfer van Alta naar Honningsvag was het de buschauffeur niet helder wat er gedaan moest worden. Na enig heen en weer bellen met de administratie van het busbedrijf konden we plaats nemen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Onze reis naar Noorwegen, van een failliet reisbureau, moest op het laatste moment omgeboekt worden omdat hij 2 werkdagen voor vertrek werdgeannuleerd. Esther van Norge Reuser heeft ons hierbij uitstekend geholpen, geadviseerd en prima hotels geregeld.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Na een foutje in het programma is er heel snel en adequaat gereageerd door Norge Reiser om het voor ons te regelen, zodat we nog op de plaats van bestemming konden komen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

meedenken over beste individuele mogelijkheden

digitale documentatie soms wat verouderd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Norge Reiser weet door middel van detail kennis teleurstellingen voorkomen (bijv. welke hut meer/minder last heeft van z'n omgeving). Zeer handige reisgids van Norge Reiser ontvangen. Hoewel ik de meeste details van de Hurtigruten reis zelf al had uitgezocht, was het wel handig om via Norge Reiser alle reserveringen (boot + 3x vliegtuig + transfers) in één keer te kunnen reserveren en bevestigen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel reageren en behulpzaam.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- SNELLE BOEKING BOTEN SCANDINAVIË - GEEFT TIPS VOOR AANBIEDINGEN

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik wordt altijd goed geholpen.

Weet ik niet.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles keurig verzorgd en adressen van locaties klopten prima. Hele mooie reis voor ons verzorgd.

Wat betreft onze reis vonden wij 3 logeeradressen erg matig waarvan 1 zelfs slecht. Verder hadden wij het handiger gevonden als we op de terug weg van de lofoten naar Oslo de eerste nacht een overnachtingslocatie langs de E6 hadden gehad en niet terug geleid naar Tjotta

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Makkelijk via internet, snelle respons via mail.

Brochure met reistips beter laten aansluiten bij de reis. Accommodaties waren niet allemaal zoals vooraf als wens aangegeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk en hulpvaardig personeel

Het late tijdstip van de definitieve reisinformatie. Amper twee weken voor vertrek.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Gesprek op beurs heeft ons wel het vertrouwen gegeven om de reis te boeken.

Toch een klein minpuntje in de documentatie, hier beter op letten. Het adres van de boot naar Noorwegen was fout, gelukkig wel in dezelfde plaats vonden wij het juiste adres. Misschien wat recentere foto's van de verblijven plaatsen, in het echt waren ze mooier.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

de mensen van Norge Reiser zijn zelf naar de bestemming geweest, dat is overigens een must. Wij zijn op dit moment nog op vakantie en zullen bij thuiskomst enkele mooie foto's naar Norge Reiser mailen.

Wij hebben vouchers gekregen via Norge Reiser, niet compleet. Wij hebben vlak voor de reis vouchers gekregen via Hurtigruten, niet allemaal goed voor wat betreft de transfers. Waarom niet alleen via Norge Reiser?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

We hebben genoten van de reis. Deze was heel goed in elkaar gezet. De route was fantastisch zoveel mooie dingen onderweg gezien. En de bungalows waren prima. Ook uit de reisbeschrijving hebben we heel veel tips gehaald. Al met al een top vakantie.

Er stond in de reisbeschrijving een tip, om bij het plaatsje Sand een overtocht te maken van 10 minuten met een pont/boot, maar deze is uit de vaart gehaald.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heel veel kennis over Noorwegen die zeer enthousiast aan ons werd overgebracht!

Rekening houdend met reis- en laadtijd bleef er weinig tijd over voor voorgestelde activiteiten onderweg. Wel jammer.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ze stellen zich erg flexibel en meedenkend op.

De kwaliteit van een enkele accomodatie kan omhoog.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Al eerder onze reis laten verzorgen door hen. Altijd goed.

Marktstraat 21

7642 AK Wierden

Over Cape Tracks

Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.