Pluspunten
Maak al jaren gebruik van de diensten van Norge Reiser en iedere keer tot volledige tevredenheid. Top bedrijf
VerbeterpuntenGeen
Bedankt, fijn om te horen!
Pluspunten
Alles goed geregeld, fijne vakantie gehad.
Dat is fijn, dank u wel!
Pluspunten
Kijkt goed naar persoonlijke wensen. Hulpvaardig bij het beantwoorden van vragen.
VerbeterpuntenGeen
Fijn om te horen, dank u wel!
Pluspunten
Op de vakantiebeurs bij Norge Reiser terecht gekomen en direct ter plekke een last-minute reis besproken. Twee uur later had ik de offerte in mijn mailbox! Snelle en duidelijke communicatie. Het verblijf in Granö was ook top.
VerbeterpuntenVan de vijfdaagse reis die we boekten, waren de eerste én laatste dag volledige reisdagen van +/- 10 uur dankzij twee keer overstappen (drie vluchten van één uur). Dat had korter gekund, maar er werd niet aangegeven dat andere vluchten ook een optie waren. Pas ter plaatste toen we andere gasten spraken, bleek dat zij dezelfde aankomst- en vertrekdag hadden maar slechts één overstap en dus minder lange reisdagen. Het had fijn geweest als dit vooraf als optie werd voorgelegd.
Bedankt voor uw feedback! Fijn dat het verblijf naar wens was. Voor wat betreft de vluchten boeken wij altijd de gunstigste. Deze boeken wij ook via een speciaal systeem voor reisagenten. De kans bestaat helaas dat hierin niet alle mogelijke vluchten worden aangeboden. Anders hadden wij dit zeker gedaan!
Pluspunten
Gewoon goed georganiseerd, de aansluitingen klopte. In Kirkenes was het Hotel echter niet beschikbaar maar we werden goed verder geholpen en hebben uiteindelijk op 500m van de Russche grens geslapen.
VerbeterpuntenBij de transfer van Alta naar Honningsvag was het de buschauffeur niet helder wat er gedaan moest worden. Na enig heen en weer bellen met de administratie van het busbedrijf konden we plaats nemen.
Bedankt voor uw feedback. We hebben inmiddels contact gehad met de busmaatschappij en het is opgehelderd!
Pluspunten
Onze reis naar Noorwegen, van een failliet reisbureau, moest op het laatste moment omgeboekt worden omdat hij 2 werkdagen voor vertrek werdgeannuleerd. Esther van Norge Reuser heeft ons hierbij uitstekend geholpen, geadviseerd en prima hotels geregeld.
VerbeterpuntenGeen
Fijn om te horen, dank u wel!
Pluspunten
Na een foutje in het programma is er heel snel en adequaat gereageerd door Norge Reiser om het voor ons te regelen, zodat we nog op de plaats van bestemming konden komen.
Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen.
Pluspunten
meedenken over beste individuele mogelijkheden
Verbeterpuntendigitale documentatie soms wat verouderd
Bedankt voor uw reactie! We zijn druk bezig met het aanpassen van de reisbeschrijvingen, dus hopen deze binnenkort weer up-to-date te hebben.
Pluspunten
Norge Reiser weet door middel van detail kennis teleurstellingen voorkomen (bijv. welke hut meer/minder last heeft van z'n omgeving). Zeer handige reisgids van Norge Reiser ontvangen. Hoewel ik de meeste details van de Hurtigruten reis zelf al had uitgezocht, was het wel handig om via Norge Reiser alle reserveringen (boot + 3x vliegtuig + transfers) in één keer te kunnen reserveren en bevestigen.
Verbeterpunten-
Fijn om te horen, bedankt!
Pluspunten
Snel reageren en behulpzaam.
Dank u wel!
Pluspunten
- SNELLE BOEKING BOTEN SCANDINAVIË - GEEFT TIPS VOOR AANBIEDINGEN
Bedankt!
Bedankt!
Pluspunten
Ik wordt altijd goed geholpen.
VerbeterpuntenWeet ik niet.
Dank u wel!
Pluspunten
Alles keurig verzorgd en adressen van locaties klopten prima. Hele mooie reis voor ons verzorgd.
VerbeterpuntenWat betreft onze reis vonden wij 3 logeeradressen erg matig waarvan 1 zelfs slecht. Verder hadden wij het handiger gevonden als we op de terug weg van de lofoten naar Oslo de eerste nacht een overnachtingslocatie langs de E6 hadden gehad en niet terug geleid naar Tjotta
Bedankt voor uw feedback. Kunt u ons nog aangeven welke accommodatie niet goed is bevallen? Dan kunnen wij hier rekening mee houden.
Pluspunten
Makkelijk via internet, snelle respons via mail.
VerbeterpuntenBrochure met reistips beter laten aansluiten bij de reis. Accommodaties waren niet allemaal zoals vooraf als wens aangegeven.
Bedankt voor uw feedback. We zijn druk bezig met het aanpassen van de reisbeschrijving, waardoor we straks alles weer up-to-date hebben.
Pluspunten
Vriendelijk en hulpvaardig personeel
VerbeterpuntenHet late tijdstip van de definitieve reisinformatie. Amper twee weken voor vertrek.
Bedankt voor uw reactie. Normaalgesproken sturen wij de documenten eerder op. Excuses dat u deze zo laat heeft ontvangen.
Dank u wel!
Pluspunten
Gesprek op beurs heeft ons wel het vertrouwen gegeven om de reis te boeken.
VerbeterpuntenToch een klein minpuntje in de documentatie, hier beter op letten. Het adres van de boot naar Noorwegen was fout, gelukkig wel in dezelfde plaats vonden wij het juiste adres. Misschien wat recentere foto's van de verblijven plaatsen, in het echt waren ze mooier.
Bedankt voor uw reactie en opmerking! We zullen er op letten! Voor wat betreft foto's, deze plaatsen wij nadat de accommodatie ze ons stuurt. Helaas krijgen we niet van alle accommodaties nieuwe foto's, waardoor er inderdaad een aantal al verouderd zijn. We doen ons best zoveel mogelijk bij te blijven!
Pluspunten
de mensen van Norge Reiser zijn zelf naar de bestemming geweest, dat is overigens een must. Wij zijn op dit moment nog op vakantie en zullen bij thuiskomst enkele mooie foto's naar Norge Reiser mailen.
VerbeterpuntenWij hebben vouchers gekregen via Norge Reiser, niet compleet. Wij hebben vlak voor de reis vouchers gekregen via Hurtigruten, niet allemaal goed voor wat betreft de transfers. Waarom niet alleen via Norge Reiser?
Bedankt voor uw reactie en beoordeling, we kijken uit naar de foto's! Voor wat betreft de vouchers, wij zijn verplicht de vouchers van de Hurtigruten te gebruiken. Het nadeel is dat wij deze op zijn vroegst pas 2 weken voor vertrek ontvangen en omdat wij dit te laat vinden versturen wij onze eigen vouchers al eerder. Zou u ons nog een mail kunnen sturen over wat er niet goed is gegaan met de transfers? Wij gaan het nogmaals bespreken met de Hurtigruten want het veroorzaakt verwarring.
Pluspunten
We hebben genoten van de reis. Deze was heel goed in elkaar gezet. De route was fantastisch zoveel mooie dingen onderweg gezien. En de bungalows waren prima. Ook uit de reisbeschrijving hebben we heel veel tips gehaald. Al met al een top vakantie.
VerbeterpuntenEr stond in de reisbeschrijving een tip, om bij het plaatsje Sand een overtocht te maken van 10 minuten met een pont/boot, maar deze is uit de vaart gehaald.
Bedankt voor uw reactie! Fijn dat de reis naar wens was. We zullen uw opmerking hier noteren en er rekening mee houden in de reisbeschrijving.
Pluspunten
Heel veel kennis over Noorwegen die zeer enthousiast aan ons werd overgebracht!
VerbeterpuntenRekening houdend met reis- en laadtijd bleef er weinig tijd over voor voorgestelde activiteiten onderweg. Wel jammer.
Bedankt voor uw feedback! Wat jammer dat u onderweg minder tijd had, hopelijk heeft u nog wel een aantal activiteiten kunnen ondernemen!
Pluspunten
Ze stellen zich erg flexibel en meedenkend op.
VerbeterpuntenDe kwaliteit van een enkele accomodatie kan omhoog.
Bedankt voor uw reactie!
Dank u wel!
Pluspunten
Al eerder onze reis laten verzorgen door hen. Altijd goed.
Fijn om te horen, bedankt!
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.