Pluspunten
Alles zeer goed verzorgd en zeer uitgebreide reisbeschrijving, veel tips, vriendelijke contacten. Werken met zeer goede locaties(appartementen). Mede hierdoor hebben wij een geweldige vakantie gehad. Alles kopte. Niets dan lof!
Fijn om te horen, dank u wel!
Dank u wel!
Pluspunten
Erg leuke vakantie gehad. Alle verblijven en excursies waren goed geregeld. Over het algemeen erg fijne accomodaties. Locatie luster was wel duidelijk minder prettig verblijven. Leuke beschrijvingen in het boekje voor onderweg!
VerbeterpuntenWe zaten op sommige plekken erg ver van de highlights af. Vaak was het nog erg ver rijden naar de excursies. Tau tamrane was ver van preikestolen en kjerag af. Het huisje aan de lusterfjord: fjordhytter was erg klein, we hadden kortsluiting toen we het stroom aandeden, locatie was ook erg ver van alles af. Deze woning was zeker geen toegevoegde waarde.
Bedankt voor uw feedback. Jammer dat Luster minder goed is bevallen, van vele klanten is dit juist de favoriete accommodatie. Verder hebben we inderdaad niet overal accommodaties zitten, waardoor het soms een stukje rijden is voor een excursie.
Pluspunten
Alles heel goed verzorgd en alle bestemmingen waren mooi
Dank u wel!
Pluspunten
Ze denken echt mee in de samenstelling en bij calamiteiten.
Verbeterpuntentwee locaties hadden een stapelbed voor 3 personen. Als je met volwassen kinderen gaat, niet altijd even handig. Het is dan beter om iets meer te betalen en kamers met twee persoonsbedden te hebben.
Bedankt voor uw feedback!
De toelichting op de reisroute was goed + goede tips voor onderweg. De inhoud was wel eens dubbel, en niet altijd in goede verhouding qua info en attractie. Savalen - zeer slechte bedden - niet zo geschikt voor de zomer Andalsnes - zeer veel verkeer en daardoor geluidshinder - is geen verblijf voor meerdere dagen Mindresunde - goed verblijf Skulestadmo - Goed verblijf Vradal - Goed verblijf Park hotel - ver uit het centrum
Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We zijn momenteel druk bezig met het updaten en aanpassen van de reisbeschrijvingen.
Dank u wel!
Pluspunten
Ben dit keer zeer ontevreden over de geboden reis door de gebrekkig aangeleverde info m.n. over de autoslaaptrein die daardoor werd gemist. Tevens klopte een van de adressen niet. Tot nu toe duurt de afhandeling hiervan te lang.
Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend dat de reis niet helemaal naar wens was. Wanneer wij op de hoogte worden gesteld van problemen tijdens de reis, doen wij ons uiterste best deze zo snel mogelijk op te lossen en u hierbij te helpen.
Pluspunten
Alles super geregeld
VerbeterpuntenEen wat verouderde website die niet helemaal werkt op een mobiele telefoon.
Bedankt voor uw reactie! We zijn momenteel bezig met het nieuwe plannen voor onze website en hopen hier snel mee aan de slag te kunnen!
Pluspunten
De reis was perfect. Prachtige locaties....goede vluchten....mooie auto. Kortom goed voorbereid allemaal.
Dank u wel!
Pluspunten
Het bedrijf is makkelijk telefonisch te bereiken.
VerbeterpuntenDe klant iets meer opties geven mbt mogelijkheden veerboot of accommodatie
Bedankt voor uw feedback!
Pluspunten
Alles was goed verzorgd, nergens in de reis haperingen met huisjes of hotels of de boot. Meegeleverd boekje hebben we veel aan gehad.
VerbeterpuntenDe huisjes lagen een paar keer ver uit elkaar. Gelukkig gaf onze gps bij een keer een snellere route aan. De tweede keer betrof onze terugreis. We moesten om 12,00u bij de boot in Oslo zijn. Omdat we niet wisten of er oponthoud richting Oslo zou zijn, zijn we uiteindelijk om half 7 s 'morgens vroeg vertrokken, daar de reis 4,5 u zou duren. Het zou handiger zijn om deze afstand korter te houden, want nu gaf het veel stress. Het eerste deel vanuit ons laatste huisje in Lemonsjo over de 50 was bijzonder mooi, maar hier hebben we door de haast nauwelijks van kunnen genieten.
Bedankt voor uw reactie! Lemonsjo - Oslo is inderdaad in een paar uurtjes te doen, echter wanneer u de overtocht moet halen heeft u niet veel tijd om van het uitzicht te genieten. We zullen hier rekening mee houden!
Bedankt!
Pluspunten
Goed advies en snel geregeld
Danku!
Pluspunten
Snelle reactie. Bereid tot maatwerk, maar mag hiertoe suggesties doen.
VerbeterpuntenReisinformatie is een zoekplaatje. Check wat de klant zoekt. Varieer op de standaard reis. Niet alles van de standaard reis is even interessant voor een klant.
Bedankt voor uw feedback!
Pluspunten
Mooie gervarieerde reizen, een handige voor jou gemaakte reisgids met diverse tips over routes en bezienswaardigheden. Goede communicatie zowel per telefoon, als ter plaatse op het kantoor, als via FB Messenger.
Pluspunten
Snelle communicatie online.
VerbeterpuntenBijgevoegde pdf reisverslag was niet up to date en af en toe verwarrend door bijv verkeerd vermelde tijd terugvlucht. ( waarschijnlijk van vorige reiziger) De tijd staat dan wel goed vermeld op voucher. Tevens geen logische opbouw van informatie.
Bedankt voor uw feedback! We zijn inderdaad druk bezig met het updaten van de reisbeschrijvingen.
Pluspunten
Je krijgt een zeer uitgebreide informatiemap.
Bedankt!
Dank u wel!
Pluspunten
Wat een mooie plekken en zeker waar we konden overnachten. Bedankt hiervoor.
VerbeterpuntenGeen
Graag gedaan, u bedankt!
Dank u wel!
Pluspunten
Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. De verhuurders van de bungalows zijn ook super te spreken over Norge Reiser. Dit was de eerste keer dat we gebruik hebben gemaakt van de diensten van Norge Reiser. Alles was supergoed geregeld. Wanneer we weer naar Noorwegen reizen, dan zeker weer met Norge Reiser.
VerbeterpuntenGa zo door!
Hartelijk bedankt!
Pluspunten
Uitstkend , meedenkend in de wensen van de klant
VerbeterpuntenGeen
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.