geweldige reis

We hadden een prachtige reis. Het ene huisje lag op een mooiere plek dan de ander; ook was er duidelijk kwaliteit verschil; de keukeninrichting op meerder plaatsen van magere kwaliteit. De bezienswaardigheden voor onderweg zijn heel goed gekozen en aangegeven. Bij calamiteiten met onze auto hebben jullie ons goed geholpen. Goeie service over het meedenken over de ferry's. De ferry's leverden soms grote vertragingen op. We konden zelf net goed uitzoeken hoe het werkte met de ferry's. Over de hele lijn zeer tevreden

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen vanaf Bergen naar Lofoten.

Mooie reis maar met wel een paar verbeterpunten.

Dit is een hele mooie reis maar er zijn toch wel een paar op-c.q. aanmerkingen. Deze op- en aanmerkingen heb ik reeds telefonisch besproken met medewerkster Monique betreffende de prachtige kustroute weg 17 waarom deze onderbroken werd door ons naar Stiklestad te sturen terwijl er daar niets is en de volgende dag weer terug te sturen naar Kristiansand.( 2 plaatsen overgeslagen zoals wel is aangegeven in het originele reisaanbod. Voorts aangegeven de walvissafari in Andenes, deze ging niet door op de dag zelf maar de volgende dag was er 's morgens 10 uur wel plaats bij de ernaast gelegen organisatie terwijl de vrouw die daar de boekingen doet, dit voor bij organisaties doet en zij dit ook vreemd vond dat deze optie niet werd aangeboden. Bij het eiland Stott zou aangegeven moeten worden dat dit uitermate geschikt is voor wandelaars maar minder voor mensen met beperkingen, deze hebben daar in combinatie met slecht weer helemaal niets ( geen winkels, dorpje etc.) Voor deze groep zou 1 nacht volstaan. Geef iedereen de optie om zelf de keuze te maken. Als aanmerking zou ik willen benoemen dat er hotels zijn met betaalde privé parkeerplaatsen, deze moeten gereserveerd worden. Dit heb ik aangegeven om dat te doen toen ik definitief boekte; er werd mij toegezegd dat dit zou gebeuren maar ter plekke was niet één hotel die hiervan afwist, ( doe geen toezeggingen die niet waar worden gemaakt ). Stuur s.v.p. een mailtje naar de hotels toe dat zij hun personeel beter inwerken betreffende inchecken, wij hebben zeker 5 hotels gehad die wilden dat wij ook de kamer moesten afrekenen. Gegeven moment werd ik er wel alert op maar éénmaal had ik de kamer wel afgerekend samen met het diner van de vorige avond, ik kwam er gelukkig op tijd achter omdat ik de rekening toch wel hoog vond voor een hapje eten en heb het ter plekke meteen kunnen regelen. ( Hier kan Cape tracks niets aan doen en ligt de fout bij de hotels qua inwerken personeel ). Verder, prachtige reis !

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Autorondreis Thor

Ik kijk weer terug op n prachtige reis dankzij Cape Tracks.

Ik heb weer 'n geweldige "reis op maat" door Noorwegen gemaakt, Evenals de vorige twee jaren door jullie alles voortreffelijk geregeld . : hotels en openbaar vervoer. alles in orde .Toen op zeker moment 'n onverwachte wijziging werd ingevoerd door de treinmaatschappij hebben jullie me duidelijk en tijdig geinformeerd .Ik voelde me weer thuis in het vertrouwde Noorwegen ,de fascinerende landschappen, de sfeer, de middernachtzon en zoveel meer. n Deel bootreis van Bodø naar Tromsø was 'n belevenis ,ondanks het mindere weer toen. Mede dankzij jullie kijk ik terug op n fantastische reis en fijne herinneringen Dank jullie wel. Met vriendelijke groet Elly den Dekker van Kessel

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen op maat met openbaar vervoer

Goed verzorgde reis Noorwegen

Mooie en vooraf goed verzorgde reis. Het waren zeer afwisselende accomodaties; het keukengerei was erg wisselvallig tav de compleetheid. Met name de locatie op Ramberg was erg klein en beslist minder prettig als het slecht weer is. De aanbevolen tips onderweg, zijn niet altijd haalbaar gelet op het tijdsbestek.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen rondtoer waarin opgenomen de kustweg

Deskundige medewerkers, die een reis goed kunnen samenstellen

Ons eerste reis naar Noorwegen, helaas vroegtijdig moeten afbreken ivm met enkelbreuk, maar noorwegen zeker voor herhaling vatbaar. We hadden 4 locaties, waar we de 4de dus niet zijn geweest, maar de eerste in Lysefjord Hyttegrend te Oanes, was geweldig geen luxe maar de locatie maakt alles goed. De 2de locatie in Nestunet Idneståvå te Omastrand zullen we niemand aanraden, huis was niet wat en locatie niet mooi, en veel te ver weg van de mooie bezienswaardigheden. De 3de locatie in Viki Fjordcamping te Høyheimsvik, is weer een schot in de roos, een geweldige locatie, huisje verder oky weer geen luxe stapelbed met 60+ is geen doen, maar de camping had ook nog wel grotere en iets luxere huisjes.. Van hier veel kunnen ondernemen.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Eerste maal noorwegen

Prima verzorgd. Goede informatie misschien wat teveel

Nvt

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen

Een geweldig mooie reis!

Recent hebben wij een mooie reis gemaakt naar Finland, Zweden en Noorwegen. De accomodaties waren over het algemeen goed. Bij de meeste overnachtigen hadden wij ontbijt. En dat is zeker voor herhaling vatbaar. De reisgids bij de reis vertoonde helaas wat omissies. De beschrijving was niet altijd volledig, waardoor wij bepaalde bezienswaardigheden niet konden vinden. De beschrijving was ook niet altijd correct. De Lofoteneilandengroep was zonder meer het hoogtepunt van de reis.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Rondreis Finland, Zweden en Noorwegen.

Namibië is meer dan fantastisch en Cape Tracks heeft ons zeer goed geholpen.

Wat een prachtige vakantie hebben wij gehad. Alles verliep zoals besproken. Cape Tracks heeft goed naar onze wensen gehandeld. Eén ding ging niet helemaal zoals gepland, maar dat is door Amber van Cape Tracks goed opgelost. Wij zijn echt tevreden over de service en informatie van Cape Tracks en gaan voor een eventuele nieuwe reis zeker contact met hen opnemen.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Namibië

Super gaaf!

De Jimny is wel een bijzonderen auto. Ik zou hem niet aanbieden aan een party van meer dan 2 reizigers en ook altijd voor de 5 deurs gaan. Een 2e jerrycan zou ik ook adviseren.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Namibie.

Fantastische reis

Alles was goed geregeld en duidelijk vermeld in routeboek. Mooie verblijven met vriendelijk en behulpzaam personeel. De bestemmingen voldeden aan onze verwachtingen.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Self drive Zuid Afrika hoogtepunten

Het contact en het samenstellen van onze reis met Cape Tracks was super!

Alleen maar lof voor Cape Tracks! Het persoonlijke contact om de reis geheel naar onze wensen samen te stellen, het reisboek en uiteindelijk de reis waren super. Zou zo weer een reis via Cape Tracks boeken. Zeer tevreden dus! Hebben Cape Tracks al aan diverse mensen aangeraden die wellicht volgend jaar naar Lapland willen gaan.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Lapland, Ruka

Once in a lifetime experience

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Lapland

Prachtig land

Mooie reis maar werd wel elke keer duurder, afstemming over reis en excursies niet naar verwachting: vrijdag uitchecken sochtends terwijl savonds vlucht naar helsinki en dan heel vroeg verder, hotel vrij basic dus tenzij op excursie eigenlijk weinig te doen: geen ski gebied, geen zwembad oud in hotel: wellicht zelf niet goed genoeg uitgezocht of oogelt maar volgende keer regelen we het net zo makkelijk zelf

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Finland

Geweldige reis en alles klopt.

Programma zit goed in elkaar. Zeer goed hotel met een uitstekende ontbijt verzorging.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Lapland

Onvergetelijk

Prima voorstel ontvangen van jullie. Onze reis was onvergetelijk, alles klopte gewoon. In 5 dagen veel gezien en meegemaakt. Wij zullen jullie aanraden bij familie, vrienden en kennissen.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Fins Lapland INARI Wilderness Hotel

Prettig!

Verstand van zaken.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Tromso

Alles prima geregeld, top!

Van begin tot eind alles prima geregeld, prettig contact en snelle reactie op vragen

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Alta Noorwegen, Sorrisniva Hotel

Schitterend

Geweldige mensen die altijd boor je klaar staan en je met eender welke vraag helpen

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Alta

Een fantastisch verblijf gehad!

We hadden het geluk om het Noorderlicht direct bij aankomst te zien. Omstandigheden waren minder (klimaat) met ongebruikelijk hoge temperaturen en daardoor ook bewolkt. Onze reis, accommodatie en activiteiten waren zeer naar wens met uitzondering van bv het “Auroracamp” wat veroorzaakt werd door het gesloten wolkendek. Al met al was de reis een zeer aparte en prettige ervaring waardoor de 3 dagen een week leek.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Cape Tracks / Inari Finland

Prachtige reis naar Nellim in Finland.

Vijf dagen naar Wilderness Hotel Nellim in Fins Lapland. Alles was prima georganiseerd en we hebben genoten van alle trips en de prachtige omgeving. Het Resort ligt echt afgelegen maar dat maakt het ook bijzonder. Wij hadden een huisje aan het meer met sauna en keukentje. Je moet alleen wel koffie en thee meenemen van huis want er is geen winkel in de buurt om boodschappen te doen. Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm maar was goed.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Wilderness Hotel Nellie

Top georganiseerd en geregeld reis

Er is door Cape Track goed aan onze wensen geluisterd. Alle faciliteiten zijn voor ons top geregeld. Communicatie verloopt uitstekend.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Zuid-Afrika

Fantastische reis, goed georganiseerd.

Nu hadden wij alle omstandigheden mee, qua weer, noorderlicht en walvissen. Dit maakt ook dat wij een onvergetelijke reis hebben gehad. 1 klein puntje, de reisbeschrijving is veel gebaseerd op de zomer. De uitstapjes, andere routes zijn niet niet te doen omdat in de winter gewoon dicht zit. Wij hadden wel uitstapjes gebaseerd op de reisbeschrijving gepland wat dan niet door kan gaan. Misschien dit erbij vermelden? Dat onze noorderlicht lezing niet door is gegaan is niet jullie schuld.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorderlichtreis lofoten

Een prachtige organisatie

Wij hebben ten eerste een goede voorlichting gehad over de reis die we hebben gemaakt. Een duidelijke uitleg en goede tips. Daarna verliep de afwikkeling van de boeking erg goed, alles tit in de puntjes verzorgd en hebben we genoten van een prachtige reis.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) 12 daagse cruise Bergen Kirkenes Bergen en nog 4 dagen Bergen.

Fantastische 25-jarige huwelijksreis gehad met kinderen en kleinkinderen.

Hoewel het in de Noord erg koud was in de tweede week van januari hebben we zeer leuke excursies gehad in Inari met als verzorgend bedrijf Visit Inari. Het verblijf in de luxe cabins op Inari Village en het avond buffet in Hotel Inari waren prima. Het is een gebied in toeristische ontwikkeling, waar men een hoger prijs niveau hanteert dan we gewend zijn. Maar achter de Husky's op sleden, Noorderlicht en het met de sneeuwscooter gaan ijsvissen zijn zeer mooie excursies daar en de moeite waard.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) INARI Fins-Lapland

Prachtige huwelijksreis Zuid-Afrika en eSwatini!

Na een uitgebreid gesprek waarin onze wensen van veel verschillende safari's, niet te veel reizen en een stukje cultuur (bezoek Sangoma) werden besproken, kregen we allerlei mails met een voorstel voor de reis. Erg leuk dat sommige accommodaties wisten dat het onze huwelijksreis was, en lagen er op verschillende plaatsen roze blaadjes, zijn we toegezongen in eSwatini en kregen we zelf champagne in Hazyview! Ze hebben prachtige locaties uitgezocht, waar we ook vaker Zuid-Afrikaanse toeristen tegen kwamen. Super fijn dat het Kruger park wat later op onze route zat, dat was een mooie opbouw qua safari parken. Ook leuk om 2x zelf te moeten braaien. En ons laatste safari park was een pareltje, ookal was er geen elektriciteit: Madikwe eco lodge! We hebben de hele big 5, ugly 5 en nog veel meer mooie dieren mogen zien! We hebben ons wel iets verkeken op de reistijd in Zuid-Afrika. In onze reisboekje van Cape Tracks stonden mooi de route beschrijvingen, echter de tijdens die hier genoemd stonden (google maps) zijn niet reëel. Meestal ben je echt wel 1,5 tot 2 uur langer onderweg. Dat maakte dat we achteraf toch wat veel in de auto zaten en we misschien wat langere per accommodatie hadden moeten doorbrengen bij deze reisafstanden. Goed om te weten, is dat de meeste parktoeslagen niet zijn inbegrepen. De gehuurde via Cape Tracks geregeld was prima, echter bij 2 accommodaties was het wel erg spannend rijden zonder 4x4.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Johannesburg - Piet Retief - Hluhluwe-imfolozi park - St. Lucia - Tembe Elephant Park - Mkhaya game reserve - Eswatini (Shewula Mountain Camp) - Kruger National Park (Lower Sabie en Satara) - Hazyview - Modjadjiskloof (Nahakwe, Twananani) - Marakle National Park - Madikwe - Johannesburg

Marktstraat 21

7642 AK Wierden

Over Cape Tracks

Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.