Dank u wel!
Pluspunten
Alles goed verzorgd!!!
VerbeterpuntenOp ons 2e verblijf was geen privacy, daar hebben we aldaar al over gemaild.
Danku!
Dit jaar voor het eerst geboekt via norge. We hebben geboekt, betaald, pdf ontvangen en tickets per post. Dus voelt niet heel persoonlijk. Groot pdf gehad over onderweg dingen te bezichtigen maar als je 2 dagen op je bestemming bent zou het ook fijn zijn meer info te hebben. Info over de geboekte kampeerhutten was er niet alleen de locatie maar wat er te verwachten was en hoe afgelegen sommige campings lagen was ons niet bekend. We hebben een heerlijke vakantie gehad en gekozen voor dit bedrijf omdat we dachten dat ze een persoonlijke tuch toe konden voegen maar had net zo goed via een reguliere touroperator kunnen boeken had qua gevoel dus niets uitgemaakt.
Bedankt voor uw feedback.
Pluspunten
Flexibel, denk mee
Dank u wel!
De kanpeerhutten waar wij in zaten op de twee campings waten heel erg krap. Eigenlijk moet je niet willen om een gezin in zo’n kleine ruimte te laten zitten. Het is dat wij mooi weer hadden en buiten konden leven. De grotere versie is al heel veel meer ruimte en dan is het prima te doen voor een gezin. Ik zou max twee personen aanhouden voor de kleinste hutten.De tweede camping had echter niet eens een normale tuinder voor buiten en binnen alleen een bankje. Daar zijn we eerder weg gegaan. Een hele doodse camping waar voor de kinderen eigenlijk niets te doen was. Jammer maar helaas. We hebben een appartement in Oslo geboekt en hebben daar de prachtige stad bekeken.
Bedankt voor uw feedback.
Pluspunten
Het adres voor een vakantie richting (o.a.) Scandinavië. Denken goed met de klant mee en bieden een zeer goede prijs.
Dank u wel!
Pluspunten
personeel was zeer attent ik kreeg mondeling toegezegd dat ik de extra kosten, omdat de huurauto in Gafle er niet was, terugbetaald krijg. Daarvoor maak ik een apart overzicht.
Verbeterpuntende kennis van zweden kan beter. Logeren in Grano om te wandelen langs de hoge kust was niet dichtbij genoeg, nl. 100 km. Een auto ophalen in Gafle en logeren in Soderhamn was ook 100 ikm. Omdat er zelfs helemaal geen auto was, heb ik er zelf een gehuurd in Soderhamn. De terugreis van Stockholm naar Malmo s nachts liet u lopen met drie overstappen. Dat heb ik zelf overgeboekt, kosteloos, naar gewoon een nachttrein van S naar M. ik beveel het bedrijf niet aan voor zweden en niet voor treinreizen.
Bedankt!
Pluspunten
Veel kennis van Noorwegen. Weten de juiste plekken voor je te reserveren. Prettige communicatie.
VerbeterpuntenDe reisbeschrijving die je krijgt voor je reis (met tips voor uitjes) is aan de ene kant goed, aan de andere kant doet 'ie wat oubollig aan. We zagen onderweg ook wel zaken die we graag in de beschrijving opgenomen hadden gezien (zoals een mooie zwemplek voor onderweg, of een plek om te lunchen).
Dank u wel! We zijn inderdaad druk bezig met het updaten van de routeboekjes.
Pluspunten
Vlotte afhandeling. Uitgebreide routebeschrijving en things-to-do. Met name de bezienswaardigheden langs de route onderweg waren erg waardevol. Zo wordt een dag reizen ook een dag vol hoogtepunten. Heel fijn om dit niet allemaal vantevoren te hoeven uitzoeken. Bovendien mis je zo niks wat je achteraf misschien had willen zien. Toen er een foutje in de offerte (overnachting te weinig) zat is dit snel afgehandeld. Het was een fantastische vakantie. De rondreis was een mooie eerste kennismaking met Noorwegen: we hebben van alles wat gezien.
VerbeterpuntenWe hebben onderweg nog enkele ideeen opgedaan. Als u dit op prijs stelt, zal ik dit binnenkort mailen.
Bedankt voor uw reactie! Tips zijn zeker welkom!
Bedankt!
Pluspunten
Altijd mooie locaties!
Dank u wel!
Pluspunten
Zeer zorgvuldig samengestelde reis, inclusief reisgids van maar liefst 184 pagina's. Alle overtochten en verblijven waren tiptop in orde.
VerbeterpuntenMisschien vermelden dat er op drukke dagen voor de treinreis in Flåm tijdig gereserveerd moet worden om lange wachttijden te voorkomen (in ons geval 3,5 uur).
We zullen er rekening mee houden. Fijn om te horen dat de reis verder naar wens was.
Pluspunten
Persoonlijk, kennis van zaken en vooral meedenkend.
VerbeterpuntenZou een punt zijn die ik heb meegemaakt en weet niet of dit voor een ieder geld. Kijk het reisprogramma altijd na want die van mij was niet gelijk aan de vouchers. Zorg verder voor kortere reisafstanden zodat je onderweg wat meer tijd hebt om plaatsen te bezoeken.
Bedankt voor uw feedback. We zullen er op letten.
Pluspunten
De samengestelde reis was heel afwisselend en prachtige lokaties.
Fijn om te horen, bedankt!
Pluspunten
Al tijdens de voorbereiding van de reis werd er goed met ons meegedacht. Na het boeken ontvingen wij uitgebreide reisinformatie met veel nuttige tips. De voor ons geboekte overtochten accommodaties waren uitstekend. En toen wij wegens persoonlijke omstandigheden de reis voortijdig moesten afbreken, zijn wij bijzonder goed en prettig bijgestaan door personeel van Norge Reiser.
VerbeterpuntenNeem een andere maatschappij voor reis- en annuleringsverzekeringen. Toe wij daarop een beroep moesten doen, gaf de hulplijn van De Europeesche niet thuis, en ook de schadeafhandeling verloopt alles behalve soepel.
Bedankt voor uw reactie. We zijn inmiddels in gesprek met een andere maatschappij!
Pluspunten
Veel kennis, goede informatie, reis in goede balans, vragen worden snel beantwoord.
VerbeterpuntenReisinformatie is goed. Door terugtrekken gletsjers kun je bij veel gletsjers al niet meer komen. Het is goed om beschrijvingen hier op aan te passen. Verblijfplek Omastrand vonden wij niet geweldig. Liever aan het water gezeten.
Bedankt voor uw feedback. We zijn inderdaad druk bezig met het updaten van de reisbeschrijving.
Pluspunten
Goed georganiseerde reis op maat naar Noorwegen. Ontzettend genoten van onze tijd hier. Super om je persoonlijke reismap hierbij te ontvangen waar allerlei tips en bezienswaardigheden in vermeld staan.
Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat uw reis en routeboekje naar wens was.
Bedankt!
Pluspunten
inhoudelijke kennis over Noorwegen is top
Verbeterpuntende reisbeschrijving kan wel beter: - er staan teksten dubbel in - het kan in deze tijd wel wat beter qua opmaak
Bedankt voor uw feedback! We zijn inderdaad druk bezig met het updaten van de reisbeschrijving.
Pluspunten
De huisjes waar we gezeten hebben waren top. Alle papieren hadden E ruim op tijd en het is wel heel leuk om een boekje met je reis te krijgen.
VerbeterpuntenHet boekje wat je krijgt is echt knip en plakwerk waardoor sommige zinnen voor geen mete lopen en het lijkt wat oude informatie. Ook werd een bepaalde waterval bij een hotel genoemd, dit stelde echter weinig voor terwijl een hele grote woeste waterval, ook pal langs de route niet verteld werd (reclame voor hotel??) De communicatie vond ik niet geweldig. Ze reageren wel behoorlijk snel op mail maar ik had nooit het idee dat er geluisterd werd naar wat ik nou precies vroeg in de mail, nl hun advies over bepaalde zaken. Ik wilde ze dus bellen want dat praat makkelijker maar ik kreeg ze heel moeilijk telefonisch te pakken. Ik wilde graag advies over wat slim is maar ze deden gewoon wat ik als mogelijk idee had en zeiden niet dat je dan daar en daar op moet lette of dat er een alternatief was of iets dergelijks. Ik had heel graag met ze over en weer willen praten want via de mail was er alleen maar miscommunicatie en kreeg ik van hun kant geen ideeen. Ik zal dit bedrijf niet snel bij andere aanraden omdat er weinig wisselwerking is naar mijn ervaring maar we hebben een geweldige tijd gehad in Noorwegen en de 4 huisjes waar we verbleven waren super dus daar. Zou ik wel weer naartoe willen.
Bedankt voor uw reactie. We zijn druk bezig met het updaten van het routeboekje en hopen dit zo snel mogelijk af te hebben. Communicatie via de mail loopt inderdaad niet altijd even soepel, we proberen uiteindelijk te voldoen aan de wensen van de klant. Fijn om te horen dat u wel een mooie reis heeft gehad.
Pluspunten
Betrouwbare communicatie en een uitgebreide beschrijving van het reisprogramma.
Danku!
Pluspunten
- Meedenken met de wensen van de klant. - Zo veel mogelijk tegemoetkomen aan deze wensen.
VerbeterpuntenForum voor mensen met vragen en of ervaringen delen.
Dankuwel! Het forum is nog lastig maar we hopen dat mensen op Kiyoh hun tips vermelden voor andere klanten. Daarnaast hebben we een facebook pagina waar klanten ook hun tips en ideeën kwijt kunnen.
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.