Dankuwel!
Pluspunten
Door de grote groep waarmee wij op reis gegaan zijn (12 volwassenen + 1 baby + 1 hond) moest Norge Reiser het e.e.a. aanpassen aan hun Aegir pakket zodat zij deze op maat konden aanbieden. Na hun eerste aanbod en onze acceptatie zijn er nog meerdere dingen gewijzigd waarbij ze ons goed hebben geholpen. De reis zelf is ons prima bevallen. Het wisselen van verschillende locaties zorgt ervoor dat je veel van het (zuidelijke deel van het) land ziet, en je merkt gewoon dat je tijd tekort komt om alles te kunnen doen. De locaties waren schitterend, en we hebben de reisgids gebruikt om het e.e.a te bezoeken en te doen. In ons geval waren de weersgoden ons zeer gunstig gezind, de truien en lange broeken konden ingepakt blijven. Overal het algemeen zijn we dik tevreden met de service die Norge Reiser ons geboden heeft, en hebben we genoten van een heerlijke 2 weken vakantie in het prachtige Noorwegen!
Verbeterpunten- De reisgids doet ietwat amateuristisch aan. Misschien eens wat hulp inschakelen bij ontwerpen/opmaken? - Op website staat bij accomodatie Hoyheimsvik dat deze gedateerd is. Dit vonden wij zeker NIET (was gewoon goed) , en het uitzicht wat we daar hadden maakte dit de toplocatie van de reis. - Niet overal staan prijzen bij die betaald moeten worden (dit meer als aanvulling): - Bruarbreen : 150 NOK parkeerkosten - Nigardbreen: 50 NOK tol (prive weg) - Hopperstad stavkyrkje: 70 NOK p.p.
Dankuwel voor uw feedback! Vorig jaar kregen we zeer veel opmerkingen over Hoyheimsvik waardoor we de omschrijving hebben aangepast. Collega's zijn nu op reis en bezoeken ook deze accommodatie zodat we alles weer kunnen updaten met foto's en teksten.
Pluspunten
Reis netjes alles in orde alles goed geregeld.
VerbeterpuntenMeschien in de papieren aangeven wat er in de huisjes aanwezig is bv oven waterkoker koffiezet apparaat. En wat voor bedden er aanwezig zijn want we hebben meegemaakt dat er alleen stapelbedden in staan en dat vinden wij dat dit voor kinderen is en niet voor volwassen. En 2 huisjes waren de pannen vrij vies. Meschien dat jullie hier ook iets mee kunnen doen.
Dankuwel! We weten helaas niet standaard wat er in de huisjes aanwezig is, dit omdat het ook regelmatig veranderd...zelfs gedurende het seizoen. Waar wij informatie van hebben omtrent bed verdeling of inboedel vermelden wij het op de website. Als huisjes vies zijn dient u dit aan de eigenaren door te geven zodat ze meteen actie kunnen ondernemen. Daarnaast mag u dat ook aan ons doorgeven zodat wij het met de eigenaren kunnen opnemen.
Pluspunten
Ze helpen je echt met je vakantie op maat. D3 accommodaties zijn z3lf beter als beschreven
VerbeterpuntenLaatste deel van de routebeschrijving is wat onduidelijk zodat je toch nog navigatie nodig hebt
Dankuwel! We zijn bezig met de routebeschrijvingen en hopen dat voor volgend jaar alles up-to-date is.
Pluspunten
Prima reis, fijn meegedacht en snel geschakeld. routebeschrijving heel fijn, net als de aanbevelingen voor uitjes.
Verbeterpunten3 kleine puntjes: Naam op ticket voor de Colorline klopte niet. Werd gelukkig ter plekke opgelost. 1 Huisje was minder, paste eigenlijk niet in de serie. Wil ik best meer over vertellen. Routebeschrijving was niet helemaal up-to-date.
Dankuwel voor uw opmerkingen. Zou u nog willen aangeven welk huisje niet zo goed in de route paste? Dan kunnen we dit meenemen voor de reizen van komend jaar.
Pluspunten
VerbeterpuntenNiet alle locaties waar wij kwamen zijn even goed. Dan heb ik het niet over het ontbreken van luxe. Een locatie was ronduit slecht, stank schimmel gaten in de gordijnen en nadat wij klacht indienden bij de receptie kregen wij binnen een laat minuten een tiptop huisje. Aanbeveling, in ieder geval duidelijker op de vouchers vermelden waar je recht op hebt. Dit leverde discussie op. En beter de locaties controleren. De reisbeschrijving bevatte erg veel dubbele pagina’s. Waardoor het erg ondeugdelijk werd.
Dankuwel voor uw opmerkingen. We proberen jaarlijks een aantal locaties te controleren maar kunnen dit niet elk jaar bij alle locaties waarmaken. We geven niet altijd aan welk huisje geboekt is omdat de eigenaren dit niet altijd doorgeven of omdat de eigenaren de mogelijkheid willen hebben om te kunnen schuiven. Als mensen een specifieke voorkeur hebben kunnen we dit echter wel altijd doorgeven. Als een locatie echt heel erg slecht is horen we dit ook graag van klanten zodat wij dit met de eigenaren kunnen opnemen. Zou u dit nog aan ons kunnen doorgeven?
Pluspunten
Prachtige reis, snel geregeld!
Danku!
Pluspunten
Heel fijn dat we uitvoerige informatie hebben gehad over bezienswaardigheden onderweg,vooral fijn dat het op papier en zowel digitaal was. wij hebben een fantastische reis gehad mede door de goede weersomstandigheden en de voorbereidingen van Norge Reise.
VerbeterpuntenIn het begin liep de communicatie via mail wat stroef maar daarna helemaal goed gekomen! In documentatie is een weg nr verkeerd vermeld nl. bij excursie Panoramaweg bij Hornindal staat 613 aangegeven en dat moet zijn 698. Huisje nr 2 in Hornindal was voor onze aankomst waarschijnlijk niet gecontroleerd de koelkast stond nog vol met ingrediënten. doordat de communicatie en hulpvaardigheid van de huisbaas erg positief was hebben daar toch een fijn verblijf gehad. We hebben tijdens deze reis veel gewandeld op locatie en ervaren dat er weinig goede routemarkeringen waren gedurende de wandelingen.
Dankuwel! Soms is het inderdaad lastig communiceren per email, gelukkig hebben we dan altijd de telefoon nog. We zijn blij te horen dat u een goede reis heeft gehad en dat de eigenaren daar ook aan hebben bijgedragen.
Pluspunten
Persoonlijke intresse
Bedankt!
Pluspunten
Prima reis samengesteld! Genoten van iedere minuut in dit prachtige land.
Dankuwel!
Pluspunten
Snelle reactie op mails, communiceren helder
Danku!
Tja, net terug van een fantastische reis, Kustweg 17 Noorwegen. Wat heeft Noorwegen een geweldig mooie kust. Inderdaad de woorden fantastisch, geweldig, memorabel en overweldigend vallen deze vakantie constant uit de lucht. Wij genieten nog na van de prachtige uitzichten op zee, eilandjes, bergen, fjorden en bootreisjes daarover. Gletsjer, dolfijnen, kraanvogels muskusossen gezien. Veel wandeltochten gemaakt. Elke keer weer spannend en mooi om op een nieuwe plek nog noordelijker aan te komen in een mooie hut vaak met een heel mooi uitzicht. Beste Esther van Norge Reiser bedankt voor de route beschrijving en zeer uitgebreide en goede informatie over bezienswaardigheden vooraf, we hebben hier van te voren en tijdens onze reis veel aan gehad. Wij genieten nog na! Groetjes, Theo en Wil Verhoeven
Dankuwel voor deze lovende woorden! Het land is en blijft fantastisch en ik ben blij dat u daar net zo van heeft genoten als dat wij altijd doen.
Pluspunten
Norge Reiser maakt waar wat is beloofd
Verbeterpuntendat communiceren we rechtstreeks
Danku!
Pluspunten
Super geregeld. In Røldal dubbel geboekt maar keurig opgelost door de eigenaresse van Skistasjonen. Een prachtig huisje op de Seim camping gekregen van alle gemakken voorzien. We boeken zeker weer via jullie een volgende keer.
Dankuwel! Fijn dat het ter plaatse snel was opgelost. Wij controleren hier alles dubbel maar we kunnen natuurlijk niet in de boekingssystemen van de eigenaren kijken. Helaas komt een dubbele boeking dan soms voor maar het is fijn als het snel wordt opgelost.
Pluspunten
Op basis van een standaard reis, zijn diverse maatwerk aanpassingen doorgevoerd op basis van onze persoonlijke wensen. De reisinformatie is zeer uitgebreid en was een prima extra hulp voor een prachtige vakantie.
Dankuwel!
Pluspunten
Snelle communicatie
VerbeterpuntenWijzigingen op offerte tov aanbod op website duidelijker aangeven.
Dankuwel! We hebben dit genoteerd voor komend jaar.
Danku!
Pluspunten
Veel kennis en persoonlijke benadering. Snelle reacties op vragen. We hebben nog nooit zulke uitgebreide reispapieren gehad, vol met tips en routesuggesties.
Dankuwel!
Pluspunten
- mooie, doordachte route - camping in Stryn uitzonderlijk mooi - vriendelijke campingeigenaren
Verbeterpunten- info over appartement Bergen klopte niet - geen aparte slaapkamer. - op aangeven van Norge Reiser veel spullen meegenomen (kussens, dekbedden), maar die waren alle hutten aanwezig. - Camping in Dombas aan de weg weinig aantrekkelijk. Relatief veel verkeersgeluid, saaie camping. Wel hele vriendelijke mensen. In die omgeving zijn aantrekkelijker campings te vinden hebben wij gemerkt.
Dankuwel voor uw reactie, we hebben de camping in Dombas voor komend seizoen vervangen. De eigenaar van het appartement in Bergen heeft afgelopen jaar nogal wat steekjes laten vallen, we gaan hierover met hem in gesprek. De meeste hutten hebben kussens en dekbedden maar helaas nog niet alle hutten. Hierdoor moeten we mensen wel aangeven dit mee te nemen. We wachten op het moment dat elke hut van kussens en dekbedden is voorzien.
Pluspunten
Zeer goed en snel gehandeld bij onze terugvlucht van Oslo naar Amsterdam na bekendmaking van annulering. Goede reisinformatie en klant vriendelijk per telefoon.
VerbeterpuntenAls tip zouden we mee willen geven dat het Noors visserij museum in Melbu niet museumwaardig is. Inga Sami Slida waarschijnlijk permanend gesloten is?De vogelklif is niet bij Nyksund maar bij Nykvag. In Stamsund klopt de foto niet meer ivm verhuizing van aanmeldadres. Aanraders waren zeker, Henningvaer, Vikten glasblazerij, Appartement Melfjordvaer was de beste accommodatie!
Dankuwel voor uw feedback! Inga Sami Siida is niet permanent gesloten maar werken alleen op afspraak in bepaalde periodes. We gaan de teksten aanpassen nav uw opmerkingen, heel fijn!
Pluspunten
Snelle en persoonlijke behandeling. Goed terugkomen op vragen. Er wordt meegedacht.
VerbeterpuntenWe mistten een specificatie van de kosten van de reis. Er was alleen een algemene met een eindbetaling. Bij een andere reisorganisatie zie je hoe duur de vlucht kost, de auto, de hotels, enz.
Dankuwel voor uw review! Wij werken met de meeste accommodaties met speciale tarieven voor als de accommodatie in een rondreis wordt geboekt. Als mensen die zelf los boeken gelden er andere prijzen. Deze prijzen mogen dan ook niet gecommuniceerd worden. Alle prijzen staan los op de website en als men daarmee gaat rekenen komen ze vaak duurder uit omdat de prijs voor een rondreis lager ligt. Vluchten en huurauto kunnen wij altijd een losse prijs van doorgeven. Ons systeem laat het echter niet toe los op een offerte of factuur te vermelden.
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.