Pluspunten

Leuk contact gehad, informele sfeer, maar wel professioneel en goede kennis van Noorwegen. Je wordt keurig teruggebeld/gemaild en als niets niet duidleijk is wordt dat opgezocht. Onderweg geen verassingen gehad, alles was geregeld. Fijn hoor!

Het was voor ons de eerste keer dat wij, ouders en 11 en 15 jarige kinderen, met NorgeReiser op pad gingen, ook voor de 1e keer naar Noorwegen, dus we wisten niet wat we mochten verwachten. De route wordt toegeleverd op papier. In deze route zitten in de plaatsnamen nog wel wat spelfouten, waardoor je soms flink moet zoeken in je routeplanner om de juiste plek te vinden. Wij hebben de route vooraf in een GPS gezet om onderweg gezoek te voorkomen. Zou het trouwens een idee zijn de route ook in gpx (voor Garmin en TomTom) toe te leveren? Of was dit een bewuste keuze i.v.m. kopieren?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede communicatie en veel goede tips. Alle informatie was duidelijk aangegeven en goed geregeld met de accommodaties en vervoer.

In het boekje stonden een paar wandelingen aanbevolen maar het was niet helemaal duidelijk waar die vandaan starten en ze waren ook niet vindbaar via andere kanalen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Bij problemen tijdens de reis goed bereikbaar en behulpzaam, houden zo!

Geen :-)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede duidelijke communicatie. Alle tickets e.d. netjes opgestuurd. Leuke vakantie gehad. Goedkoop. Volgend jaar waarschijnlijk weer via NorgeReiser boeken.

PDF met informatie over de omgeving mag iets beter op volgorde.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle directe reactie, leuke vakantie gehad met mooie verzorgde huisjes.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle bereikbaarheid en snelle response

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Veel kennis van het land, zo doende een onvergetelijke reis gehad.

Misschien als optie aanbieden een ontbijt op de boot

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wij hebben ons een paar keer afgevraagd of de reis zelf wel door Norger Reizen was gedaan. De aanwijzingen kunnen beter. Aangegeven coördinaten kloppen niet. Eén van de belangrijkste bezoekdingen in Litouwen is de Kruisberg. Deze wordt nergens genoemd.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

goede kennis over de Baltische landen

Hotel in Kolka was erg matig, douche deed het nauwelijks oa Hotel in Rezneke zag er mooi uit, mensen sympathiek, maar kamer slecht, geen gordijnen en vreselijk bed met eenpersoonsdekbed dus bereid geslapen alle andere hotels waren bijzonder goed De tekst van de reisbeschrijving is hier en daar in krom Nederlands geschreven. Kan nog veel mooier gemaakt !

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goeie snelle communicatie via mail. Meedenkend en voorstellen/adviezen geven.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Kleinschaligheid. Tijdens het gesprek in Wierden hadden we er gelijk een goed gevoel over.

• Kennis & Vakmanschap

Norge Reiser heeft voor ons de boekingen bij de diverse hotels verzorgd. De reis geeft ons aanleiding tot de volgende opmerkingen. - Bij Hotel Sandviken in Zweden en bij het Hotel in Karasjok moesten we duidelijk uitleggen dat we half pension hadden; men was daar onvoldoende van op de hoogte. - De adressen van de Rorbuer in Reine (dat feitelijk in Hamnoy was) en van het Hotel in Gardermoen waren niet correct aangegeven. - bij het Hotel in Oppdal was niet aangegeven dat we in het Skyfer Hotel moesten zijn; daardoor waren we eerst in een ander Hotel. Last but not least: bij de walvis safari in Andenes was op de voucher een verkeerde tijd aangegeven. Doordat we toevallig een uur eerder aanwezig waren, is het nog net allemaal goed verlopen. Ter plaatse werd aangegeven dat de verkeerde tijd op onze papieren stond. In de mail van Norge Reiser werd -in tegenstelling tot hetgeen wij ter plaatse hoorden- als reden voor de vervroegde afvaart het slechte weer aangegeven. De mail en het telefoontje van Norge Reiser heeft ons bereikt, toen wij ons ter plaatse bij de receptie van de walvisvaart hadden gemeld. Dus eigenlijk te laat. Ondanks deze aanmerkingen hebben we een hele mooie reis gehad. Graag ontvangen we van Norge Reiser een reactie op onze aanmerkingen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Voelt betrouwbaar. Snelle antwoorden op mails. Prijs/kwaliteit verhouding goed. Uitgebreide reisinformatie. Zijn zelf bekend met de accomodaties. We hebben een fantastische vakantie en geweldige ervaring gehad om nooit te vergeten!

Toen wij de ferry over de lysefjord wilde nemen, kwamen we erachter dat deze maar 2 keer per dag ging en dat werd aangeraden om online te reserveren. Toen we dit ter plekke wilde doen bleek het voor die dag en de komende dagen volgeboekt. Dit was een tegenvaller. Deze tip is misschien handig om aan de reisinformatie toe te voegen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heel goede kennis van het noorden van Noorwegen, Finland en Zweden

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke en juiste informatie ontvangen. Het persoonlijk en op de reis gerichte informatieboekje was zeer bruikbaar en compleet.

We wilden van Flä met de trein naar Oslo. Dit is niet mogelijk. Met de bus openbaar vervoer is dit 700 NOK pp. Tip van Sabine van de camping: Met de auto naar Ikea Slependen, 115km en gratis parkeren. Gratis met de Ikeabus ( 1x per uur ) naar het centrum van Oslo en ook weer terug. Geen parkeerprobleem en geen tol. Dit werkte prima en zijn haar dankbaar voor de tip. De Hop on Hop of bus viel tegen. Verder is de reis prima verlopen met fantastisch weer.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alle afspraken werden nagekomen. Al onze wensen zijn vervuld en we hebben een geweldige vakantie gehad En de snelle reactie op onze vragen stemde ons tevreden

• Kennis & Vakmanschap

Laatste huisje wat we huurde was niet schoon en pannen ontbraken. Verder een mooie reis.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle reactie bij vragen en snelle afhandeling van te nemen acties.

Route omschrijvingen van de reis mag een update ondergaan. Hier en daar verouderde informatie. Wij hebben een geweldig mooie reis gehad. Goed gekozen door norge reizen. Zeer mooie routes.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geven altijd goede alternatieven.

De kleinere hotels behoeven een betere omschrijving. Wel of geen TV, wel of geen wifi. Over het algemeen. Als er verbouwd wordt in een hotel graag vermelden. de E6 wordt op velen plaatsen heringericht en geeft daardoor vertragingen. Daardoor werkt de navigatie niet. Dit zal nog wel enkele jaren duren De Stena boot vanuit Kiel en Gotenburg vertrekken een uur eerder dan in het verleden. Hier aandacht voor.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zie verbeterpunten

Beoordeling reis naar Noorwegen: Heb een prachtige reis gehad en veel gezien van het mooie Noorwegen. Op de volgende punten had de voorbereiding een aantal punten in mijn beleving beter hadden gekund. 1: de digitale bijlage bevat te veel informatie en wordt daar door onoverzichtelijk. 2: de route beschrijvingen zijn voor een auto terwijl de reis met openbaar vervoer was en wandelen. 3: Af te halen kaartjes voor Ulriken, geen straatnummers aanwezig dus moeilijk te vinden. beter aan te geven straatnaam met af te halen bij informatiecentrum op de hoek. 4: Had speciaal een dag extra in Flåm om van de Kjosfossen naar Myrdal te wandelen . Halaas was er bij de Kjosfossen alleen een platform waar je wandelend nergens heen kon en weer in de trein moest. Dat was wel een teleurstelling watt jullie toch behoren te weten. 5: In Geiranger hadden jullie aangegeven dat de bus vanaf de haven naar Ålesund vertrekt, dat klopt maar de bus vertrekt ook vanaf het hotel, zou wel makkelijk zijn als ik dat wist. 7: de Ferry naar de Preikestolen vertrekt van een andere haven dan aangegeven (ca.15 min. wandelen). dus niet hetzelfde als de ferry door het Lyse fjord. Verder heb ik van de reis prima genoten.

Marktstraat 21

7642 AK Wierden

Over Cape Tracks

Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.