3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er is veel mogelijk qua reisopties. Er is veel kennis over de landen. Hier moet echter wel nadrukkelijk naar gevraagd worden, die blijken niet uit de website.

De opties worden niet echt duidelijk, tenzij je ernaar vraagt. Voorbeelden: - Vraag: welk soort fietsen moet ik meenemen naar Zweden. Antwoord: met vering. Ervaring: het is in Zweden vanwege de vele gravelpaden is een mountainbike echt noodzakelijk. Andere fietsen kunnen op bepaalde wegen gevaarlijk zijn. Ander voorbeeld: - Het was pas ter plaatse duidelijk welk soort huisje wij kregen. De kwaliteit van de huisjes was perfect, maar in één geval werd ons gevraagd of wij lakens hadden besteld. Die hadden wij zelf bij ons ( voor 1 en 2 persoons omdat vooraf niet duidelijk was welke matrassen we konden verwachten). De optie vooraf bestellen en kosten hiervoor waren niet bekend. De reisbeschrijving is prima en interessant. Maar een routebeschrijving vanuit Google Maps doet wel heel erg goedkoop aan. De opties om onderweg dingen te bekijken is leuk, maar de afstanden zijn soms erg lang zodat een stadje of museum onderweg bekijken gewoon niet mogelijk is. Liever zou ik zien dat jullie een beschrijving geven van wat er allemaal in de omgeving van de verblijfplaats is te zien en te doen alsmede wat achtergrond info. Nu hadden wij in Torsby een campingeigenaar die er zelf niet zoveel zin in had en eigenlijk niets van de omgeving afwist. Voor de wandelingen verwees hij ons naar de mtb routes vanaf de camping. Wij hebben toen zelf eea uitgezocht en vonden bv wandelroutes in de buurt en een railfiets traject in Hagfords.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

veel leuke tips ze weten waar ze over praten. we hadden de honden mee inchecken op de boot een fluitje van een cent echt perfect.

een klein min puntje. Volgens de reisbeschrijving van Voss naar Flamm wij vonden dat een beetje onzin want als je verder gaat kom je toch langs Flamm.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fijne, goede en snelle communicatie. Openstaand voor specifieke wensen van klant.

Wat betreft invulling van de reis, zouden we het aanbevelen om terugvlucht op vroeg tijdstip te vervangen door vlucht aan het begin van de middag. Dan niet vanaf Oslo via Kopenhagen, maar rechtstreeks naar Amsterdam.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Norge Reiser doet er alles aan om de wensen van de klant te voldoen, en dat lukt ook vrijwel altijd. Waar het niet lukt is dat meestal niet aan hun te wijten, en zijn ze door hun grote kennis en ervaring in staat om prima alternatieven aan te bieden. Maatwerk door vakmanschap waar ik heel blij van wordt!

Tip: in alle huisjes is de gelegenheid om elektrisch te koken maar een magnetron ontbreekt toch vaak, ook in de centrale keuken misschien dat jullie daarin iets kunnen veranderen, het lijkt me wel een verdien model voor de camp beheerders: diepvries maaltijden voor in de magnetron verkopen…

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel en flexibel

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goed georganiseerde rondreis en mooie informatie.duidelijk en goed omschreven.

vergroten van de letter van de route beschrijvingen, het zo klein, bijna niet te lezen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prachtige locaties voor ons uitgezocht, duidelijk kennis van de omgeving. Perfecte service middels de vouchers, alle boekingen van overnachtingen/boot e.d. zijn uit handen genomen. Veel ruimte voor persoonlijke aanpassingen en er wordt daarover prettig meegedacht.

We hadden het prettig gevonden als de informatie over de aankomst op de diverse locaties duidelijker was geweest, o.a. in- (en later ook uit-)checktijd, manier van inchecken (bv. soms zat de sleutel gewoon in de deur maar waren we daarvan niet op de hoogte), adres voor in de TomTom, duidelijk kaartje van de precieze locatie, mogelijkheden voor parkeren (bv. bij een hotel in de stad).

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

communicatie met de klant slecht, geen comm. mbt alternatieven, in de boot een hut boven de disco, zonder overleg over evt alternatieven etc. zo zat de hele reis vol gebreken, slapen op de grond vanwege slechte bedden, etc. norge reizen komt over als een stel goedwillende amateurs die niet weten waar ze over praten en nog nooit een voet in de betreffende locaties hebben gezet.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Weten van de hoed en de rand.

nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooie reis, goed georganiseerd, accommodaties goed en vaak om mooie locatie.

Documentatie bij reis is té uitgebreid. Het is een rondreis en de vele opties zijn niet haalbaar als je 300 km per dag moet rijden.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

De aangeboden reizen zijn perfect samengesteld. Bij contact wordt er positief actief meegezocht naar oplossingen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Er was een mooie reis uitgezet. We hebben dan ook genoten. Wel is het aan te raden de tocht van te voren goed te bekijken, zeker de tijden voor de veerboten. Bij vragen was men goed bereikbaar en de medewerkers waren vriendelijke en namen de tijd.

Vragen werden meerdere keren gesteld, ook als ze al beantwoord waren. Wij reisden buiten het seizoen, daar was geen rekening mee gehouden (zo waren bepaalde veerverbindingen niet haalbaar). Reisinformatie was verouderd (er werd b.v. nog verwezen naar een festival van enkele jaren geleden)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer mooie reis gehad in prachtige bungalows met schitterende uitzichten. Hele mooie locaties met veel uitstapjes in de omgeving.

Niet meer naar Dombas. Bungalow was erg donker. Kleine ramen. Omgeving was niet veel te doen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed bereikbaar, goede informatievoorziening, vriendelijk contact.

Enige minpuntje betrof de huur van een auto, waarvoor nog een vrij groot bedrag verrekend moest worden. Dat had best in de totaalprijs verwerkt kunnen worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Een tip is wellicht bij deze reis de auto in te leveren op het vliegveld bij aankomst in Tallinn. Dan kan je met de taxi naar het hotel en op de dag van vertrek met taxi naar het vliegveld. Dat is denk ik goedkoper dan twee dagen autohuur en parkeerkosten. En de auto gebruik je in tallinn toch niet! Groeten , Marcel

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

zie verdere email

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Supermooie reis gehad. Door het mooie weer maar ook zeker door de samengestelde reis door Norge Reiser. Erg verrast door de hotels, deze hebben onze reis zeker nog mooier gemaakt. Vriendelijk personeel, snelle en goede informatie. Goede bereikbaarheid.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Over het algemeen vlotte communicatie via mail. Er werd binnen korte termijn gereageerd op offerte-aanvraag en op aanvullende vragen.

Wij hadden graag meer aanvullende informatie over de ferry-overtochten bij de reisbescheiden ontvangen. Over hoe alles praktisch in zijn werk gaat.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

heldere communicatie. goede reisbeschrijving. Bijzondere locaties wat betreft accommodaties.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie op vragen.

De reisbeschrijving kan wat zorgvuldiger en duidelijker

Marktstraat 21

7642 AK Wierden

Over Cape Tracks

Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.