1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Waardeloze accommodatie in Tartu (HotelHansa) en troosteloze omgeving hotel in Leiparda (Hotel Kolumbs), we zijn hier na 1 nacht vertrokken ofschoon er 2 nachten geboekt waren. Ook de accommodatie in Klajumi was deerniswekkend met zeer slechte bedden

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima voorlichting, goede informatiemap.

Als de oorspronkelijke plek niet mogelijk is, plaats de mensen dan niet 60 km verder, maar dichter bij. Olden-Hornindal

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer goede kennis van Noorwegen

De weg naar Hotels beter aangeven of apart gaan aangeven Reis beschrijving controleren klopt op sommige punten niet Bij het hotel in Averoy duidelijk aan geven dat met een boot moet. dus auto aan de wal en koffers uit de auto. En waar het parkeer terrein is. Het hotel ligt op een eiland zonder brug.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wat je wensen ook zijn ze maken je reis op maat voor je. Vanwege de kennis in de noordelijke regio krijg je alle tips en adviezen die je nodig hebt!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles voor ons perfect geregeld

nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk personeel, goede documentatie nadat je geboekt hebt

Folders vooraf nogal summier.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

veel inhoudelijke informatie zodat je goede keuzes kunt maken welke uitstapjes je kunt gaan doen. Eigenaar van huisjes zijn goed op e hoogte van onze komst, is zeer prettig. Ook is alles geregeld bij aankomst, dus geen administratie meer, erg prettig.

onze 4e bestemming hebben we met veel moeite gevonden. Handiger was dat in de beschrijving werd aangegeven dat het adres van het huisje een ander adres is dan het adres waar de sleutel moest worden opgehaald.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles was netjes geregeld incl de landingen, bus op Spitsbergen en hotels

Vliegtijden ( indien mogelijk ) bus naar hotel Oslo was zo zo. Op sommige momenten kreeg ik het idee van de route die de schipper wilde varen belangrijker was als fotografie mogelijkheden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Warme onthaal. Steeds bereid om een oplossing te vinden.

Zo kan ik geen vinden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Veel kennis van en affiniteit met de te bezoeken locaties Uitstekende vastlegging van gemaakte groepsreis

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mensen weten echt waarover ze praten maar dat komt door hun ervaring. Iedereen is gewoon overal geweest op Spitsbergen en dan weet je gewoon waarover je het hebt. Dit is gewoon uniek

Die zijn voor mij niet te geven na zo'n belevenis

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wat een fantastische periode om rond Spitsbergen te reizen. Overal jonge dieren gezien inclusief een ijsbeermoeder die haar jong te eten gaf, geweldig!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wij hebben genoten van een tot in de puntjes verzorgde reis.

Enige minpuntjes dat ik kan bedenken is dat ze de weergoden niet hebben kunnen ompraten on toch wat beter weer te sturen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

tot nu toe 5 fantastische vakanties gehad via Norge Reiser, alle reserveringen klopten. de onderkomens zijn van goede kwaliteit

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede voorlichting. Prima reisbeschrijving

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wij vonden de hele reiservaring fantastisch geregeld. Het boeken, de informatie over alle streken rond de huisjes die je vroeg kreeg zodat je van te voren kon gaan genieten en kiezen, de huisjes zelf allemaal even bijzonder, de bootreizen met op de heenweg een prachtige zeezicht hut, alle spannende bergwegen en fjorde vaarten. De handige vouchers voor de huisjes. Het was allemaal even fijn geregeld.

Bij de reis route zou het plezierig zijn als er zou staan welke kant je op moet vanuit het huisje.( In b.v noord-oostelijke richting zegt ons niets) tip: Bij ons laatste huisje in Lemonsjo/Tessanden ishet park uit en dan links 16 km verder een elandenopvang in Glittersja. Hier wordt veel informatie gegeven over de elanden. Erg leuk om te bezoeken. Ook allerlei andere dieren lopen er rond zoals paarden everzwijnen en schotse hooglanders. Zie bijgevoegde foto Wat misschien ook handig is om te vermelden is dat je moet betalen op de parkeerplaats voor je in moet checken bij de boot van Oslo. Dit staat slecht aangegeven. Als er een controleur komt heb je echt binnen 5 minuten een bon van €60,-. Helaas zagen wij dit pas na het zoeken van een toilet.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed georganiseerd

De foto´s van de huisjes / locaties zijn niet altijd correct. De voorgestelde excursies zijn soms te lange autoreizen. Te weinig wandelingen van 4 tot 5 uur. Geen GPX bestanden van de wandelingen te downloaden Bij de heenreis klopte de informatie van de ferry niet. De routebeschrijving van het ene naar het andere adres is vaak abacadabra.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed benaderbaar. Er wordt heel snel gereageerd op vragen per email. Samenstelling reis was boven verwachting.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer veel kennis over noorwegen en nuttige informatie in de reisbeschrijving

Reisinformatie is op sommige punten verouderd, en van sommige accomodaties kloppen de telefoonnummers niet (hoiland gard)

Marktstraat 21

7642 AK Wierden

Over Cape Tracks

Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.