Wat een topreis!

We hebben echt een super reis gehad naar Lapland! Alles perfect geregeld door Cape Tracks. Ook daar(Inari) was alles goed geregeld en prachtige locatie. Wij hopen heel graag nog eens terug te gaan.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Lapland (Finland)

Supervakantie, goed georganiseerd

De planning van de reis was snel voor elkaar na wat email contact. Zeer mooie lokatie. Veel gedaan. Helaas was een vlucht geannuleerd waar we bij inchecken achter kwamen. Dit werd snel door cape tracks opgepakt en goed georganiseerd. Dank daarvoor.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Inari Finland

Fantastisch!

m

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Inari

De reis was goed georganiseerd. De problemen met de huurauto werden snel en accuraat opgepakt. We hebben erg veel mooie dingen gezien en al met al is het voor herhaling vatbaar. Heel erg bedankt voor deze reis.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Zuid Afrika rondreis

Uitstekend reisbureau

Cape Tracks heeft de reis naar Noorwegen prima voor ons geregeld. Toen bleek dat de vlucht geannuleerd was hebben ze dit gelijk opgepakt en verliep alles probleemloos.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Havila bootreis Noorwegen Bergen- Kirkenes-Bergen

Adembenemend

Bijzonder mooie Antarctica reis gemaakt; via de Falklands naar South Georgia en Antarctica zelf. Kalme en wilde momenten op zee gehad, waarbij het servies overal en nergens heen vloog. Alle mogelijke pinguïns gezien, veel vogels en anders wild life uit en om/op de zee. Diverse landingen en zodiak cruises gemaakt. Zon, wind, wolken en storm. De gehele experience meegemaakt. Kortom top!

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Antarctica

Heel bijzonder om voordurend in een National Geograhic te varen, lopen of rijden. Boot was mooi,, luxe en ook heel rustig, voor ons fijn. De daily gathering met allerlei info was leuk en leerzaam. Eten was top. Hotels en treinreis- Oslo- Bergen, goed geregeld en prachtig. Kortom, 10!!!

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Hurtigruten en Oslo/treinreis

op maat gevraagde rondreis van 3 weken was perfect georganiseerd

5 vrienden uit Engeland , Spanje, Duitsland en Nederland hebben een op maat gevraagde rondreis gemaakt die Cape Tracks had samengesteld aan de hand van onze wensen door geheel Botswana. Prima locaties en omdat de reis in november 2023 plaats vond was het advies om ter plekke de excursies te regelen. Dit ging allemaal heel soepel en meestal hadden we een dagexcursie meet alleen onze groep. Temperatuur was rond 33-39 graden Celsius maar daar hadden wij geen last van. Hotelaccommodaties waren prima. Restaurants in de diverse hotels vielen wat tegen wat betreft de diner kaart. Maar als we ergen meerdere nachten waren, zochten we een restaurant in de plaats zelf.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Botswana rondreis november 2023

Geweldig. Alles klopte!

Mijn schoonzus en ik hebben een prachtige reis gehad met de Havila Capella. Daarna nog een overnachting in Bergen. Alle vouchers prima in orde. Bedankt mensen van Capetracks.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Postroute Noorwegen.

Zeer mooie reis langs de Noorse kust

Zeer goed geregeld en goede service

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Met Havila 12 daagse reis naar Noorwegen

Alles top geregeld.

Prachtige rondreis door Namibië en Botswana gemaakt met een pick-up met daktent, op een aantal plekken een mooie lodge gehad. Uitstekend geregeld, laagdrempelig benaderbaar en middels het persoonlijke boek van Capetracks, volledig zonder zorgen op vakantie.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) JM

Namibie & Botswana weer geweldig!

Deels lodges, deels gekampeerd. Heel mooie rondreis. Voor het eerst ook gekampeerd, zeer aan te bevelen. Wat een fantastische camping locaties. Bij het plannen van de reis zeer vlot contact met Cape Tracks.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Namibie-Botswana-Zimbabwe

Fantastisch.

Het was een prachtige reis met cultuur, geschiedenis, natuur en de dieren. Reis was ook mooi opgebouwd. De beide dagen die we met een gids op stap zijn geweest waren fantastisch! Prachtige accomodaties met zeer vriendelijke mensen. We waren goed voorbereid en ingelicht en kregen goede adviezen. Wel enorme afstanden rijden, maar dat is logisch als je wat wil zien. Het is een prachtige herinnering en het voldeed precies aan onze verwachtingen! Super bedankt!!

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Zuid Afrika

Top advies, onze verwachtingen zijn volledig ingevuld.

Tijdens de eerste kennismaking (in 2019) waren we meteen enthousiast. Helaas ging onze reis niet door in verband met Corona. Dat is destijds allemaal heel netjes afgewikkeld. Vorig jaar hebben we ons plan weer opgevat om dit jaar naar Zuid Afrika te gaan. Prima advies, heldere communicatie en reisinformatie die compleet en uitnodigend is. Mede hierdoor kregen we er steeds meer zijn in. De reis was fantastisch waarbij onze verwachtingen ruimschoots zijn ingevuld.

Prachtig

Goed georganiseerd in een prachtige omgeving

• Personeel N.v.t.
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Treinreis Finland

super!

Wij hebben een geweldige vakantie gehad. De plekken om te logeren waren erg mooi en verrassend. Wij zijn in prachtige natuurparken geweest en hebben heel veel wilde dieren gespot. de natuur en de verblijven waren top. Het was dus echt een geweldige ervaring! Dank voor jullie goede keuzes en advies.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Zuid Afrika

Zeer indrukwekkende en goed voorbereide reis!

Goed uitgestippelde reis ondanks pech met de veerboot. Afwisselende overnachtingen met elk hun eigen prachtige omgeving en charme. Samen met de zeer indrukwekkende landschappen in Noorwegen, maakten dat wij een onvergetelijke vakantie hebben mogen meemaken. Dank Cape tracks.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Rondreis Zuid Noorwegen

Fantastische afwisselende reis

Super rondreis gemaakt. Veel afwisseling in natuur (fjorden, hoogvlaktes, gletsjers, watervallen) en cultuur (steden, musea, kerken). Prima accomodaties op prachtige plekken. (Hadden we zelf nooit kunnen vinden) Als er al een minpuntje te bedenken is dan waren de afstanden tussen de verschillende locaties voor ons soms iets te lang. Er was dan eigenlijk geen tijd om onderweg even te stoppen.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen, (Kristiansand, Oanes, Bergen , Voringfossen, Luster, Hemsedal, Oslo

De reis was perfect georganiseerd Veel gezien

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen

Geweldige reis

Hele prettige ervaringen, goeie communicatie. Toen de Holland Norway Line ophield met varen kregen we dezelfde middag nog een telefoontje en hadden we een uur later de tickets voor het alternatief al binnen. Geen tijd gehad om ons druk over te maken!

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Finland en Noorwegen

Een hele mooie reis waarbij bijna alles goed geregeld was.

De treinrit van Myrdal naar Oslo duurde 5 uur. Op zich geen probleem maar er waren geen stoelen gereserveerd wat ons door de conductrice langdurig werd uitgelegd, dat dat wel had gemoeten. We kwamen op 2 stoelen te zitten waarbij we het minste uitzicht hadden, dat was jammer. Op dit ene punt na, was alles prima geregeld!

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) 20 dagen met auto, postboot en bus/trein door Noorwegen

Een dikke pluim voor de service van Cape Tracks!

Cape Tracks is misschien niet de goedkoopste reisorganisatie, maar ze kennen hun bestemmingen, luisteren goed naar de wensen van de klant en leveren ook in moeilijke situaties een goede service. Wij hadden een reis naar Noorwegen bij hun geboekt inclusief twee overtochten met de veerboten van Holland Norway Lines. Jammer genoeg ging deze veerbootmaatschappij kort voor ons vertrek failliet en moest er op het laatste ogenblik naar een alternatief worden gezocht. Dat werd door Cape Tracks zeer professioneel, snel en klantvriendelijk opgelost. Ondanks dat er ongetwijfeld meer klanten met hetzelfde probleem waren, kreeg ik meteen iemand aan de lijn, had ik nog geen half uur later een nieuw voorstel en nog eens een uur later nieuwe tickets in huis. We hoefden de nieuwe tickets voor de veerboot niet eens te betalen, want die nam Cape Tracks voor hun rekening. Dus een hele dikke pluim voor de service van Cape Tracks!

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Zelf samengestelde bungalowreis naar Noorwegen

In één woord: fantastisch!

Zoals wij inmiddels gewend zijn van Cape Tracks is alles weer supergoed geregeld. Prima hotels, geweldig leuke en mooie route met prima vervoer (meerdere treinreizen, boot door de fjorden en bus)

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Flåmbaan Wilje: Aurlands- en Naeroyfjord

heel goed en met persoonlijke aandacht

De reis met de Hurtigruten was geweldig. Prachtige natuur, fantastische verzorging. Goed en vriendelijk personeel. Alles tot in de puntjes geregeld. Over de organisatie en voorbereiding door Cape Tracks ben ik zeer tevreden. Toen bijvoorbeeld bij aankomst in Bergen de taxi niet verscheen heb ik zowel de taxicentrale als Esther Baas gebeld. Zij heeft het zeer snel in orde gemaakt. Van de excursies vielen er een paar tegen. Daar kan Cape Tracks niets aan doen, maar misschien goed om te weten. a. De gids bij Art Nouveau-wandeling in Alesund wist niets van Art Nouveau. Wel veel van politici, alcoholgebruik in Noorwegen e.d. b. de busexcursies in Trondheim en Tromso vielen tegen. Niets van het oude centrum gezien, gelukkig wel uitgebreid de Nidaroskathedraal. In Tromso wel het ziekenhuis en de universiteit (vierkante blokkendozen). Bij de Noordkaap was het heel plezierig een Nederlandse gids te hebben die veel relevante dingen vertelde.

• Prijs N.v.t.
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Hurtigruten

Geweldige reis

Alles was perfect geregeld door Cape Track. Top locaties en heel goede service.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Zuid-Afrika

Marktstraat 21

7642 AK Wierden

Over Cape Tracks

Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.