We hebben echt een super reis gehad naar Lapland! Alles perfect geregeld door Cape Tracks. Ook daar(Inari) was alles goed geregeld en prachtige locatie. Wij hopen heel graag nog eens terug te gaan.
Beste Wiebren, Wat geweldig om te horen dat jullie zo'n fantastische reis naar Lapland hebben gehad! We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan een perfect georganiseerde ervaring in Inari. Bedankt voor jullie vriendelijke woorden en we kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn voor een nieuw avontuur! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De planning van de reis was snel voor elkaar na wat email contact. Zeer mooie lokatie. Veel gedaan. Helaas was een vlucht geannuleerd waar we bij inchecken achter kwamen. Dit werd snel door cape tracks opgepakt en goed georganiseerd. Dank daarvoor.
Beste Kirsten, Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Fijn om te lezen dat jullie blij waren met onze snelle service en dat jullie genoten hebben van de prachtige locatie en alle activiteiten. Wat betreft de geannuleerde vlucht, we begrijpen uiteraard dat dit een vervelende situatie is en die lossen we altijd graag zo snel mogelijk op! Fijn dat jullie dit ook zo hebben ervaren. Nogmaals bedankt en mochten jullie in de toekomst weer reisplannen hebben, dan stellen we graag weer een mooie reis samen! Met vriendelijke groet, Team Cape Tracks
m
Beste Inge, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie opmerking. Dat jullie reis fantastisch was horen we natuurlijk graag. Mochten jullie weer plannen hebben voor een reis in de toekomst, dan staan we weer klaar om een andere mooie reis samen te stellen! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De reis was goed georganiseerd. De problemen met de huurauto werden snel en accuraat opgepakt. We hebben erg veel mooie dingen gezien en al met al is het voor herhaling vatbaar. Heel erg bedankt voor deze reis.
Beste Anita, Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Erg fijn om te lezen dat jullie reis zo positief is verlopen en dat we konden bijdragen aan een onvergetelijke ervaring. Ook fijn om terug te lezen dat de problemen met de huurauto snel zijn opgelost. We waarderen jullie feedback enorm en mochten er plannen zijn voor een volgende reis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Cape Tracks
Cape Tracks heeft de reis naar Noorwegen prima voor ons geregeld. Toen bleek dat de vlucht geannuleerd was hebben ze dit gelijk opgepakt en verliep alles probleemloos.
Beste Rozalie, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de service die we geboden hebben voor jullie reis naar Noorwegen. We streven ernaar om onze reizigers een zorgeloze reiservaring te bieden en het is heel fijn om te horen dat we aan jullie verwachtingen hebben voldaan. Mochten jullie in de toekomst weer plannen hebben voor een reis, dan staan we graag weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groet, Team Cape Tracks
Bijzonder mooie Antarctica reis gemaakt; via de Falklands naar South Georgia en Antarctica zelf. Kalme en wilde momenten op zee gehad, waarbij het servies overal en nergens heen vloog. Alle mogelijke pinguïns gezien, veel vogels en anders wild life uit en om/op de zee. Diverse landingen en zodiak cruises gemaakt. Zon, wind, wolken en storm. De gehele experience meegemaakt. Kortom top!
Beste Karla, Super om te horen dat je een bijzonder mooie Antarctica-reis hebt gemaakt! De momenten die je hebt meegemaakt klinken fantastisch, een hele belevenis en ervaring inderdaad. Dank voor het delen van deze beoordeling! Mocht je in de toekomst op zoek zijn andere onvergetelijke reizen, dan staan we uiteraard weer voor je klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Heel bijzonder om voordurend in een National Geograhic te varen, lopen of rijden. Boot was mooi,, luxe en ook heel rustig, voor ons fijn. De daily gathering met allerlei info was leuk en leerzaam. Eten was top. Hotels en treinreis- Oslo- Bergen, goed geregeld en prachtig. Kortom, 10!!!
Beste Annemiek, Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat leuk om te horen dat jullie ervaring vergelijkbaar was met een National Geographic-avontuur. We zijn blij om te horen dat de boot, de dagelijkse bijeenkomsten, het eten, de hotels en zelfs de treinreis van Oslo naar Bergen allemaal aan jullie verwachtingen voldeden. Als jullie in de toekomst weer op zoek zijn naar een mooie reiservaring, dan staan we klaar om je weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
5 vrienden uit Engeland , Spanje, Duitsland en Nederland hebben een op maat gevraagde rondreis gemaakt die Cape Tracks had samengesteld aan de hand van onze wensen door geheel Botswana. Prima locaties en omdat de reis in november 2023 plaats vond was het advies om ter plekke de excursies te regelen. Dit ging allemaal heel soepel en meestal hadden we een dagexcursie meet alleen onze groep. Temperatuur was rond 33-39 graden Celsius maar daar hadden wij geen last van. Hotelaccommodaties waren prima. Restaurants in de diverse hotels vielen wat tegen wat betreft de diner kaart. Maar als we ergen meerdere nachten waren, zochten we een restaurant in de plaats zelf.
Beste Teo, Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. Erg fijn om te horen dat jij en je vrienden een op maat gemaakte rondreis door Botswana hebben gemaakt en dat we aan al jullie wensen kon voldoen. Ook goed om te weten dat de excursies soepel zijn verlopen! Vervelend om te horen dat de dinermogelijkheden in sommige hotels wat tegenvielen, maar het is goed om te weten dat jullie flexibel waren en lokale restaurants hebben ontdekt. Als jullie in de toekomst weer een onvergetelijke reis willen plannen, staan we klaar om jullie opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Mijn schoonzus en ik hebben een prachtige reis gehad met de Havila Capella. Daarna nog een overnachting in Bergen. Alle vouchers prima in orde. Bedankt mensen van Capetracks.
Beste Mieke, Wat fantastisch om te horen dat jij en je schoonzus een prachtige reis hebben gehad met de Havila Capella! Fijn dat alles soepel verliep. Mochten jullie in de toekomst weer op reis willen gaan, dan staan we uiteraard weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Zeer goed geregeld en goede service
Beste Anita, Enorm bedankt voor deze positieve reactie! Fijn om te lezen dat de reis zeer goed geregeld was voor jullie en dat we goede service hebben verleend. Daar doen we het uiteraard voor. Mochten jullie in de toekomst weer nieuwe reisplannen hebben dan staan we weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Prachtige rondreis door Namibië en Botswana gemaakt met een pick-up met daktent, op een aantal plekken een mooie lodge gehad. Uitstekend geregeld, laagdrempelig benaderbaar en middels het persoonlijke boek van Capetracks, volledig zonder zorgen op vakantie.
Beste Job, Wat geweldig om te horen dat jullie een prachtige rondreis hebben gemaakt door Namibië en Botswana! We zijn blij om te lezen dat jullie de organisatie van de reis als uitstekend hebben ervaren en dat ons persoonlijke routeboekje heeft bijgedragen aan een zorgeloze vakantie. Mochten jullie in de toekomst weer plannen hebben voor een bijzondere reis, staan we graag weer voor jullie klaar! Nogmaals bedankt voor het delen van deze positieve ervaring! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Deels lodges, deels gekampeerd. Heel mooie rondreis. Voor het eerst ook gekampeerd, zeer aan te bevelen. Wat een fantastische camping locaties. Bij het plannen van de reis zeer vlot contact met Cape Tracks.
Beste Peter, Wat fijn om te horen dat jullie reis door Namibië en Botswana weer geweldig was! Goed om te weten dat de combinatie van lodges en kamperen voor een mooie afwisseling heeft gezorgd tijdens jullie reis en dat de campings voldeden aan jullie verwachtingen. We zijn blij dat het contact tijdens het plannen van de reis vlot is verlopen. Als jullie in de toekomst weer avontuurlijke reisplannen hebben, staan we graag weer voor jullie klaar! Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Het was een prachtige reis met cultuur, geschiedenis, natuur en de dieren. Reis was ook mooi opgebouwd. De beide dagen die we met een gids op stap zijn geweest waren fantastisch! Prachtige accomodaties met zeer vriendelijke mensen. We waren goed voorbereid en ingelicht en kregen goede adviezen. Wel enorme afstanden rijden, maar dat is logisch als je wat wil zien. Het is een prachtige herinnering en het voldeed precies aan onze verwachtingen! Super bedankt!!
Beste Erna, Wat geweldig om te horen dat jullie reis zo prachtig was en het aan jullie verwachtingen heeft voldaan! Het rijden van flinke afstanden is inderdaad vaak nodig om al het moois te kunnen zien, maar het lijkt erop dat het de reis zeker waard was. Ook erg fijn om te lezen dat jullie door onze service goed voorbereid op reis konden gaan en dat onze adviezen daar ook bij geholpen hebben. Nogmaals bedankt voor jullie mooie woorden en het delen van jullie ervaring. Als jullie in de toekomst weer reisplannen hebben, staan we graag weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Tijdens de eerste kennismaking (in 2019) waren we meteen enthousiast. Helaas ging onze reis niet door in verband met Corona. Dat is destijds allemaal heel netjes afgewikkeld. Vorig jaar hebben we ons plan weer opgevat om dit jaar naar Zuid Afrika te gaan. Prima advies, heldere communicatie en reisinformatie die compleet en uitnodigend is. Mede hierdoor kregen we er steeds meer zijn in. De reis was fantastisch waarbij onze verwachtingen ruimschoots zijn ingevuld.
Beste Harrian en Daan, Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling! We waarderen het enorm dat jullie na de coronaperiode hebben besloten om de reis voort te zetten en dat we jullie gedurende deze tijd goed van dienst hebben kunnen zijn. We zijn blij om te lezen dat onze communicatie en reisinformatie uitnodigend voor jullie waren en dat jullie verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen. Mochten jullie in de toekomst opnieuw avontuurlijke reisplannen hebben, dan staan we uiteraard graag weer voor jullie klaar. Wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Goed georganiseerd in een prachtige omgeving
Beste Erik, Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Fijn om te lezen dat jullie reis goed georganiseerd was en dat jullie hebben kunnen genieten van de prachtige omgeving. Als jullie in de toekomst weer een avontuurlijke reis willen maken, dan staan we klaar om jullie weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Cape Tracks Team
Wij hebben een geweldige vakantie gehad. De plekken om te logeren waren erg mooi en verrassend. Wij zijn in prachtige natuurparken geweest en hebben heel veel wilde dieren gespot. de natuur en de verblijven waren top. Het was dus echt een geweldige ervaring! Dank voor jullie goede keuzes en advies.
Beste Gerrie, Wat fantastisch om te horen dat jullie zo'n geweldige vakantie hebben gehad! We zijn blij om te lezen dat de accommodaties aan jullie verwachtingen hebben voldaan. Het spotten van wilde dieren in de prachtige natuur klinkt als een gave ervaring. Bedankt voor jullie vriendelijke woorden, en we staan graag voor jullie klaar om te helpen bij jullie volgende avontuur. Met vriendelijke groet, Team Cape Tracks
Goed uitgestippelde reis ondanks pech met de veerboot. Afwisselende overnachtingen met elk hun eigen prachtige omgeving en charme. Samen met de zeer indrukwekkende landschappen in Noorwegen, maakten dat wij een onvergetelijke vakantie hebben mogen meemaken. Dank Cape tracks.
Beste Anneke, Bedankt voor deze geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat jullie reis zo indrukwekkend was. Wij waarderen het erg dat jullie bij ons op kantoor zijn geweest om over jullie reis te vertellen. En de enorme speculaaskoek die jullie ons kado hebben gedaan was erg lekker. Nogmaals dank daarvoor! Erg fijn dat jullie onvergetelijke vakantieherinneringen hebben gemaakt en dat we daar aan konden bijdragen. Graag tot een volgende keer, dan helpen we jullie graag weer! Met vriendelijke groeten Team Cape Tracks
Super rondreis gemaakt. Veel afwisseling in natuur (fjorden, hoogvlaktes, gletsjers, watervallen) en cultuur (steden, musea, kerken). Prima accomodaties op prachtige plekken. (Hadden we zelf nooit kunnen vinden) Als er al een minpuntje te bedenken is dan waren de afstanden tussen de verschillende locaties voor ons soms iets te lang. Er was dan eigenlijk geen tijd om onderweg even te stoppen.
Beste Paul en Ruud, Hartelijk dank voor deze fantastische review! Erg fijn om te horen dat jullie een afwisselende en geweldige rondreis hebben gemaakt en dat jullie hebben genoten van de diverse natuurlijke en culturele hoogtepunten die de reis te bieden had. Ook goed om te weten dat jullie zo tevreden waren met de accommodaties, die op prachtige plekken gelegen zijn. Wat betreft de afstanden tussen de locaties, goed dat jullie dit aangeven. Jammer dat jullie hierdoor onderweg minder hebben kunnen stoppen. We zullen dit zeker in meenemen bij het plannen van toekomstige reizen. Als jullie in de toekomst weer op reis willen gaan, staan we klaar om jullie te helpen bij het plannen van een nieuwe avontuurlijke reis. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De reis was perfect georganiseerd Veel gezien
Beste Fatima, Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je reis perfect georganiseerd was en dat je de kans hebt gehad om veel te zien en te beleven. We streven er altijd naar om onze reizigers de best mogelijke ervaring te bieden, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Als je in de toekomst weer plannen hebt voor een reis, dan staan we altijd klaar om je te helpen bij het plannen van nieuwe avonturen. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Hele prettige ervaringen, goeie communicatie. Toen de Holland Norway Line ophield met varen kregen we dezelfde middag nog een telefoontje en hadden we een uur later de tickets voor het alternatief al binnen. Geen tijd gehad om ons druk over te maken!
Beste Ferdinand, Bedankt voor deze positieve beoordeling over jullie reiservaring met ons. We zijn blij om te horen dat jullie tevreden zijn over onze communicatie en de service. Ook in onverwachte situaties streven we ernaar om snelle service te bieden, om iedereen een zorgeloze reis te bieden. Dus daarom is het erg fijn om te lezen wanneer dit gelukt is, zoals bij jullie reis. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer van dienst te zijn en je te helpen bij het plannen van nieuwe avonturen. Met vriendelijke groet, Cape Tracks Team
De treinrit van Myrdal naar Oslo duurde 5 uur. Op zich geen probleem maar er waren geen stoelen gereserveerd wat ons door de conductrice langdurig werd uitgelegd, dat dat wel had gemoeten. We kwamen op 2 stoelen te zitten waarbij we het minste uitzicht hadden, dat was jammer. Op dit ene punt na, was alles prima geregeld!
Beste Hanneke, Enorm bedankt voor het delen van je ervaring met ons. We zijn blij dat je over het algemeen hebt genoten van de reis en dat vrijwel alles van de reis goed geregeld was! Vervelend om te horen dat er wat onduidelijkheid was over de treinrit van Myrdal naar Oslo. Er waren stoelen voor jullie gereserveerd, maar dit is door miscommunicatie aan onze kant niet doorgegeven aan jullie. Onze oprechte excuses voor dit ongemak! We hebben dit intern opgepakt zodat we soortgelijke situaties in de toekomst kunnen voorkomen. We waarderen je feedback en hopen dat je desondanks hebt kunnen genieten van de prachtige reis. Uiteraard staan we ook in de toekomst graag voor je klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Cape Tracks is misschien niet de goedkoopste reisorganisatie, maar ze kennen hun bestemmingen, luisteren goed naar de wensen van de klant en leveren ook in moeilijke situaties een goede service. Wij hadden een reis naar Noorwegen bij hun geboekt inclusief twee overtochten met de veerboten van Holland Norway Lines. Jammer genoeg ging deze veerbootmaatschappij kort voor ons vertrek failliet en moest er op het laatste ogenblik naar een alternatief worden gezocht. Dat werd door Cape Tracks zeer professioneel, snel en klantvriendelijk opgelost. Ondanks dat er ongetwijfeld meer klanten met hetzelfde probleem waren, kreeg ik meteen iemand aan de lijn, had ik nog geen half uur later een nieuw voorstel en nog eens een uur later nieuwe tickets in huis. We hoefden de nieuwe tickets voor de veerboot niet eens te betalen, want die nam Cape Tracks voor hun rekening. Dus een hele dikke pluim voor de service van Cape Tracks!
Beste Franziska en Klaas, We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze dienstverlening. We doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten de een fijne en onbezorgde reis kunnen maken. En dus ook als zich onverwachte uitdagingen voordoen, zoals het faillissement van de veerbootmaatschappij HNL. We zijn dan ook blij dat we snel en professioneel een alternatief hebben kunnen regelen zodat jullie de reis zorgeloos konden maken Bedankt voor het uitspreken van jullie waardering en vertrouwen in ons. We hopen dat jullie ondanks de onvoorziene omstandigheden een geweldige reis naar Noorwegen hebben gehad en we staan altijd klaar om jullie te helpen bij je volgende avontuur. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Zoals wij inmiddels gewend zijn van Cape Tracks is alles weer supergoed geregeld. Prima hotels, geweldig leuke en mooie route met prima vervoer (meerdere treinreizen, boot door de fjorden en bus)
Beste Karin, Wat geweldig om te horen dat jullie reis weer supergoed is geregeld. We zijn blij dat jullie genoten hebben van de prima hotels, de geweldige route en het uitstekende vervoer met treinreizen, boottochten door de fjorden en busreizen. Dank je wel voor deze positieve beoordeling. Het is altijd ons doel om ervaringen als deze te bezorgen, en het doet ons goed te horen dat we daarin opnieuw zijn geslaagd. We hopen dat jullie opnieuw mooie herinneringen hebben overgehouden aan de reis en we staan uiteraard ook de volgende keer weer klaar bij het organiseren van een nieuwe reis. Met vriendelijke groet, Team Cape Tracks
De reis met de Hurtigruten was geweldig. Prachtige natuur, fantastische verzorging. Goed en vriendelijk personeel. Alles tot in de puntjes geregeld. Over de organisatie en voorbereiding door Cape Tracks ben ik zeer tevreden. Toen bijvoorbeeld bij aankomst in Bergen de taxi niet verscheen heb ik zowel de taxicentrale als Esther Baas gebeld. Zij heeft het zeer snel in orde gemaakt. Van de excursies vielen er een paar tegen. Daar kan Cape Tracks niets aan doen, maar misschien goed om te weten. a. De gids bij Art Nouveau-wandeling in Alesund wist niets van Art Nouveau. Wel veel van politici, alcoholgebruik in Noorwegen e.d. b. de busexcursies in Trondheim en Tromso vielen tegen. Niets van het oude centrum gezien, gelukkig wel uitgebreid de Nidaroskathedraal. In Tromso wel het ziekenhuis en de universiteit (vierkante blokkendozen). Bij de Noordkaap was het heel plezierig een Nederlandse gids te hebben die veel relevante dingen vertelde.
Beste Dannie, Wat fijn om te horen dat je reis met de Hurtigruten zo geweldig was en dat je hebt genoten van de prachtige natuur, fantastische verzorging en het vriendelijke personeel. Het is altijd ons doel om ervaringen als deze te bieden aan onze reizigers. We willen je ook bedanken voor je positieve opmerkingen over onze organisatie en voorbereiding. Jammer om te horen dat sommige excursies niet aan je verwachtingen voldeden. Uiteraard fijn dat je dit met ons deelt. Hoewel dit buiten onze controle ligt, gaan we kijken wat we met deze opmerkingen kunnen doen. Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring en geniet van de mooie herinneringen aan deze reis! Met vriendelijke groet, Team Cape Tracks
Alles was perfect geregeld door Cape Track. Top locaties en heel goede service.
Beste Anneke, Heel erg bedankt voor je fantastische feedback! We zijn enorm blij om te horen dat je reis perfect is verlopen en dat je hebt genoten van de toplocaties en onze uitstekende service. Dit is precies wat we nastreven. Als jullie in de toekomst weer plannen hebt voor een reis, dan staan we klaar om jullie weer van dienst te zijn. Geniet van de mooie herinneringen aan de reis! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.