Pluspunten
overtochten en overnachtingen heel goed geregeld.
Verbeterpuntende beschrijvingen van de routes waren soms moeilijk te volgen en heel erg veel om de dingen allemaal te kunnen en willen zien.
Dankuwel voor uw positieve review, routeboekjes blijven een punt van aandacht...het proces is echter lastig en daarom duurt dit lang.
Prachtige foto en dat in mei! Dankuwel voor uw positieve beoordeling.
Dankuwel voor het delen van uw goede ervaring!
Dankuwel voor uw positieve beoordeling,
wat meer begrip voor de eerste maal dat iemand meegaat met zo'n reis
Dankuwel voor uw review. We hebben na de tijd contact opgenomen en helaas is er met de communicatie per telefoon iets niet goed gegaan. We proberen klanten altijd zeer goed voor te bereiden op hun reis door een uitgebreide reisbeschrijving mee te geven. Als er nog vragen zijn mag daar uiteraard over gebeld worden. Ik wil het niet goed praten dat we wat kort af waren aan de telefoon maar dit kan door drukte uiteraard wel gebeuren. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen met een prachtige reis naar het Noorden.
Pluspunten
uitstekende voorlichting en vakbekwaamheid
Dankuwel voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Vanwege een sterfgeval in de familie hebben wij onze reis moeten annuleren. We gaan de reis zeker nog eens bij u boeken.
Dankuwel voor uw review ondanks dat u de reis heeft moeten annuleren. We wensen u veel sterkte toe.
Dankuwel voor uw beoordeling!
Dankuwel voor deze fantastische beoordeling!
Dankuwel voor uw positieve beoordeling!
Pluspunten
Vriendelijk, we zeiden niet gelijk ja en dat leidde tot extra zoeken naar een gepaste verblijfslocatie
VerbeterpuntenProbeer Colorline niet alleen de beste locaties te laten claimen, maar daar zelf ook toegang toe tot te houden en dit is mogelijk niet zo simpel als hier gesteld.
Dankuwel voor uw enthousiaste review. We hebben afgelopen maand te horen gekregen dat Colorline de accommodaties niet meer gaat aanbieden, dit geeft ons hopelijk meer ruimte voor de wintermaanden.
Pluspunten
Alles is goed gelopen
Dankuwel voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Kennis, ervaring, "dicht bij"
VerbeterpuntenAfstemmen onderlinge communicatie.
Dankuwel voor uw review, we nemen uw opmerkingen betreft onderlinge communicatie mee.
Pluspunten
Zoeken naar de juiste reis en kijken of allen wensen passend te maken zijn.
VerbeterpuntenLet op communicatie: mnn met de reizen die ingehuurd worden; die zijn zelf al vaak niet erg duidelijk wat voor de klant (ik spreek geen Noors) lastig kan zijn als onduidelijkheden lokaal besproken moeten worden.
Dankuwel voor uw review, we gaan dit met de maatschappij opnemen waarmee u gereisd heeft. We zijn blij te horen dat u een fantastische reis heeft gemaakt!
Pluspunten
Goed bedrijf organiseert waanzinnige complete reizen
Dank u wel voor uw mooie review. Fijn dat u genoten heeft van uw reis.
Pluspunten
Goede communicatie met de mensen van het bedrijf.
VerbeterpuntenReis stemt niet overeen met de prospectus. Daar moet een verdere communicatie volgen.
Dank u wel voor uw positieve feedback. U hebt helemaal gelijk wat betreft het verbeterpunt. Wij zijn er achter de schermen druk mee. En dit krijgt uiteraard naar de desbetreffende klanten een vervolg.
Pluspunten
Ze hebben voor een pracht fotoreis gezorgd! Het informatieboekje dat ze gemaakt hadden was erg mooi en duidelijk! Dankzij de prachtige boot en de deskundige en vriendelijke bemanning en de uitstekende expeditieleider hebben we heel veel moois gezien, veel orka's, bultruggen, zee-arenden en het Noorderlicht. Het was geweldig!! Dankzij de geweldige kok hebben we heerlijk gegeten en dankzij Marco hebben we mooie foto's gemaakt. Het concept is perfect!! Ik weet niet wat de inbreng van Norge Reiser hierin was, vandaar een wat magere beoordeling, maar het resultaat was geweldig, voor herhaling vatbaar!!
VerbeterpuntenWat ons verteld is tijdens de voorbereidingen klopte op meerdere punten niet met de realiteit. - we moesten zorgen voor een waterdichte fototas, want we zouden met Zodiacs aan land gaan. De bemanning vertelde ons dat dat echt niet kon in het donker, dat ze dat alleen overdag deden. - de hutindeling was anders dan afgesproken, wat voor sommige mensen vervelend was. - we moesten speciale tassen hebben, want koffers pasten niet onder de bedden. Op de meeste kamers was plaats voor een normale koffer onder het bed. Toen ik ernaar vroeg zei de bemanning dat jullie geen overleg gehad hebben met hun, ook niet met de expeditieleider. Ik denk dat het veel beter was gegaan als Jan Belgers, de expeditieleider, op onze voorlichtingsmorgen aanwezig was geweest. Dan hadden we meer zinvolle informatie gekregen. Nu lag het accent tijdens de voorlichting wat mij betreft te veel op het aanschaffen van spullen bij de Zwerfkei. Natuurlijk was het leuk iedereen te zien en informatie te krijgen.
Dankuwel voor uw beoordeling! We hebben alles achter de schermen geregeld ism Oceanwide en Marco de Paauw, de totale organisatie. We hebben meerdere malen contact gehad met Oceanwide over de invulling van deze reis. Over de zodiac-landingen hebben we contact gehad met het kantoor en er zou een mogelijkheid bestaan dat jullie evt. zodiac landingen zouden maken, vandaar dat we wilden dat jullie hierop voorbereid zouden zijn. Dat de hutindeling anders was is ons niet bekend en dit is waarschijnlijk ter plaatse geregeld, wat vervelend! We nemen hierover contact op met Marco. De hutten zijn zeer klein en 2 koffers passen niet in een hut, vandaar dat we adviseren om tassen mee te nemen. We nemen uw opmerkingen mee voor een mogelijke volgende reis
Pluspunten
ik kan niet beoordelen wie wat heeft gedaan Bemanning van Noorderlicht was in elk geval top.
VerbeterpuntenReis was niet naar Lofoten. Haring en dus Orka's en Bultruggen zijn daar al jaren niet meer! Bij reisvermelding is een correcte locatie wel zo accuraat. Vulling pitzakken was niet geregeld.
Dankuwel voor uw beoordeling! We hebben al vrij snel de wijziging van Oceanwide doorgekregen dat deze reis niet naar de Lofoten/Vesteralen zou gaan maar naar Kvaloya. Dit is vervolgens overal aangepast. Marco de Paauw is helaas over de Lofotenreis blijven praten omdat dit al zo in z'n hoofd zat. We hebben een correcte reisbeschrijving over de locatie meegestuurd. De reden dat jullie niet naar de Lofoten zijn gegaan heeft inderdaad met de haring te maken. Vulling pittenzakken gaan we op kantoor navraag naar doen waar dit is misgegaan, onze excuses! We zijn zeer blij om te horen dat u het zo naar uw zin heeft gehad!
Pluspunten
Alles tot in de puntjes verzorgd!
Dank u wel voor uw positieve feedback.
Pluspunten
ongelofelijk mooie reis voor ons geboekt alles keurig geregeld hebben er zelf geen rompslomp aan gehad.
Verbeterpuntenhet lijkt wel of er verschillende reizen door elkaar zijn gehaald. wij hebben een noord reis geboekt maar een zuid reis gemaakt ? in de info die wij thuis kregen stonden dingen over een motorschip maar wij zaten op een zeilschip. (dit was gelukkig wel goed) maar ondanks dat wij iets anders kregen dan we verwacht/geboekt hadden was het wel een zeer spectaculaire reis
Dankuwel voor uw review! We weten niet waar het is misgegaan, we hebben alle documenten nagelopen en we denken dat u misschien een informatieboekje van een andere klant heeft gekregen? We vinden het heel erg vervelend dat u het gevoel heeft gekregen dat we reizen door elkaar hebben gehaald. We proberen u nog even te bellen om één en ander duidelijk te krijgen want wat hier gebeurd is, is voor ons een raadsel.
Pluspunten
Duidelijk,goede reis schema,s, afspraken en verwachtingen volledig nagekomen. Op locaties met open armen ontvangen.
VerbeterpuntenHelaas was De accommodatie van Luster Fjord Hytter de mindere. Het onderkomen was ronduit smerig. De vloeren vuil, de badkamer vol met zeep resten en haren. De oven vol met aangekoekte etensresten zowel inwendig als uitwendig, dit was idem voor de pannen! Verder van een pracht vakantie genoten.
Dank u wel voor uw feedback. Wij vinden uw ervaringen met Luster fjord hytter zeer vervelend. Wij gaan dit intern zeker bespreken.
Pluspunten
De afhandeling en het aanpassen van het programma alsook de info vooraf , is uitstekend verzorgd.
VerbeterpuntenEén adres was niet van onze komst op de hoogte. Gelukkig kon het wel soepel ter plaatse worden opgelost. Een ander adres vonden wij kwalitatief wel aanzienlijk minder dan de andere twee, en eigenlijk scoorde dit adres bij ons een onvoldoende.
Dank u wel voor uw review.
Dank u wel voor uw mooie feedback.
Pluspunten
Ze denken echt goed mee met wat je wil op vakantie. Op vakantie hebben ze ons goed geholpen, toen we een probleempje hadden.
Dank u wel voor uw mooie review.
Pluspunten
gewoon een gezellig bedrijf die zijn werk doet naar beste weten en kunnen . Ze praten ook nog echt hollands , zoals bv ``Ik ben me kapot geschrokken `` en niet het tegenwoordige bla bla bla.
VerbeterpuntenNorge reiser kunnen natuurlijk niet hoger springen dan het plafond dat Hurtigruten aangeeft. Echter ,we hebben een mooie reis gemaakt naar Kirkenes en via via terug naar huis . Ze zouden toch eens bij Hurtigrouten aan moeten dragen dat we het fijn zouden vinden wanneer de ramen eens binnen en buiten schoongemaakt zouden worden . Verder in de uitkijk lounge`s voorschip zit je binnen tegen de handleuning aan te kijken . Dus je moet onder uitgezakt kijken of uitgerekt er over te kijken. Verder is er weinig vertier, dat betekend niet dat we ons niet kunnen vermaken maar een goede internet verbinding zou in 2016 niet misstaan . Wel graag kosteloos . Verder een satelliet verbinding voor TV en Radio in de hutten met de programma`s voor de verschillende nationaliteiten die ze als gast aan boord hebben . Op bediening , eten is geen commentaar Uitstekend en heerlijk. m vr gr Fam G.Fongers
Dank u wel voor uw mooie feedback. We hebben op kantoor smakelijk gelachen om uw uitspraak over het echte "Hollandse praten". We zullen uw opmerkingen doorgeven aan de Hurtigruten.
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.