3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overtochten en overnachtingen heel goed geregeld.

de beschrijvingen van de routes waren soms moeilijk te volgen en heel erg veel om de dingen allemaal te kunnen en willen zien.

2 sterren: slechter dan verwacht

wat meer begrip voor de eerste maal dat iemand meegaat met zo'n reis

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

uitstekende voorlichting en vakbekwaamheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vanwege een sterfgeval in de familie hebben wij onze reis moeten annuleren. We gaan de reis zeker nog eens bij u boeken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk, we zeiden niet gelijk ja en dat leidde tot extra zoeken naar een gepaste verblijfslocatie

Probeer Colorline niet alleen de beste locaties te laten claimen, maar daar zelf ook toegang toe tot te houden en dit is mogelijk niet zo simpel als hier gesteld.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles is goed gelopen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kennis, ervaring, "dicht bij"

Afstemmen onderlinge communicatie.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zoeken naar de juiste reis en kijken of allen wensen passend te maken zijn.

Let op communicatie: mnn met de reizen die ingehuurd worden; die zijn zelf al vaak niet erg duidelijk wat voor de klant (ik spreek geen Noors) lastig kan zijn als onduidelijkheden lokaal besproken moeten worden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed bedrijf organiseert waanzinnige complete reizen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede communicatie met de mensen van het bedrijf.

Reis stemt niet overeen met de prospectus. Daar moet een verdere communicatie volgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze hebben voor een pracht fotoreis gezorgd! Het informatieboekje dat ze gemaakt hadden was erg mooi en duidelijk! Dankzij de prachtige boot en de deskundige en vriendelijke bemanning en de uitstekende expeditieleider hebben we heel veel moois gezien, veel orka's, bultruggen, zee-arenden en het Noorderlicht. Het was geweldig!! Dankzij de geweldige kok hebben we heerlijk gegeten en dankzij Marco hebben we mooie foto's gemaakt. Het concept is perfect!! Ik weet niet wat de inbreng van Norge Reiser hierin was, vandaar een wat magere beoordeling, maar het resultaat was geweldig, voor herhaling vatbaar!!

Wat ons verteld is tijdens de voorbereidingen klopte op meerdere punten niet met de realiteit. - we moesten zorgen voor een waterdichte fototas, want we zouden met Zodiacs aan land gaan. De bemanning vertelde ons dat dat echt niet kon in het donker, dat ze dat alleen overdag deden. - de hutindeling was anders dan afgesproken, wat voor sommige mensen vervelend was. - we moesten speciale tassen hebben, want koffers pasten niet onder de bedden. Op de meeste kamers was plaats voor een normale koffer onder het bed. Toen ik ernaar vroeg zei de bemanning dat jullie geen overleg gehad hebben met hun, ook niet met de expeditieleider. Ik denk dat het veel beter was gegaan als Jan Belgers, de expeditieleider, op onze voorlichtingsmorgen aanwezig was geweest. Dan hadden we meer zinvolle informatie gekregen. Nu lag het accent tijdens de voorlichting wat mij betreft te veel op het aanschaffen van spullen bij de Zwerfkei. Natuurlijk was het leuk iedereen te zien en informatie te krijgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik kan niet beoordelen wie wat heeft gedaan Bemanning van Noorderlicht was in elk geval top.

Reis was niet naar Lofoten. Haring en dus Orka's en Bultruggen zijn daar al jaren niet meer! Bij reisvermelding is een correcte locatie wel zo accuraat. Vulling pitzakken was niet geregeld.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles tot in de puntjes verzorgd!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

ongelofelijk mooie reis voor ons geboekt alles keurig geregeld hebben er zelf geen rompslomp aan gehad.

het lijkt wel of er verschillende reizen door elkaar zijn gehaald. wij hebben een noord reis geboekt maar een zuid reis gemaakt ? in de info die wij thuis kregen stonden dingen over een motorschip maar wij zaten op een zeilschip. (dit was gelukkig wel goed) maar ondanks dat wij iets anders kregen dan we verwacht/geboekt hadden was het wel een zeer spectaculaire reis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk,goede reis schema,s, afspraken en verwachtingen volledig nagekomen. Op locaties met open armen ontvangen.

Helaas was De accommodatie van Luster Fjord Hytter de mindere. Het onderkomen was ronduit smerig. De vloeren vuil, de badkamer vol met zeep resten en haren. De oven vol met aangekoekte etensresten zowel inwendig als uitwendig, dit was idem voor de pannen! Verder van een pracht vakantie genoten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De afhandeling en het aanpassen van het programma alsook de info vooraf , is uitstekend verzorgd.

Eén adres was niet van onze komst op de hoogte. Gelukkig kon het wel soepel ter plaatse worden opgelost. Een ander adres vonden wij kwalitatief wel aanzienlijk minder dan de andere twee, en eigenlijk scoorde dit adres bij ons een onvoldoende.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ze denken echt goed mee met wat je wil op vakantie. Op vakantie hebben ze ons goed geholpen, toen we een probleempje hadden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

gewoon een gezellig bedrijf die zijn werk doet naar beste weten en kunnen . Ze praten ook nog echt hollands , zoals bv ``Ik ben me kapot geschrokken `` en niet het tegenwoordige bla bla bla.

Norge reiser kunnen natuurlijk niet hoger springen dan het plafond dat Hurtigruten aangeeft. Echter ,we hebben een mooie reis gemaakt naar Kirkenes en via via terug naar huis . Ze zouden toch eens bij Hurtigrouten aan moeten dragen dat we het fijn zouden vinden wanneer de ramen eens binnen en buiten schoongemaakt zouden worden . Verder in de uitkijk lounge`s voorschip zit je binnen tegen de handleuning aan te kijken . Dus je moet onder uitgezakt kijken of uitgerekt er over te kijken. Verder is er weinig vertier, dat betekend niet dat we ons niet kunnen vermaken maar een goede internet verbinding zou in 2016 niet misstaan . Wel graag kosteloos . Verder een satelliet verbinding voor TV en Radio in de hutten met de programma`s voor de verschillende nationaliteiten die ze als gast aan boord hebben . Op bediening , eten is geen commentaar Uitstekend en heerlijk. m vr gr Fam G.Fongers

Marktstraat 21

7642 AK Wierden

Over Cape Tracks

Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.