3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het adres van Vradal Panorama Hytter klopt niet, we zijn ruim anderhalf uur aan het zoeken geweest naar ons huisje...

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima aansluiting van reis aan en op onze wensen/behoeften.

Misschien meer over te zeggen na meerdere boekingen ;-) Eén huisje was wat rommelig, maar dat had ook wel weer wat...

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Klantgericht: de gewenste reis was volgeboekt, maar er werd in korte tijd een goed alternatief geregeld.

De verstrekte reisinformatie was uitgebreid en bevatte veel praktische informatie (bijv. over de tolwegen en toeristische attracties), maar was aan de andere kant ook niet actueel (bijv. betalen kan wel overal met een pinpas) en niet realistisch (bijv. tijdens een reisdag een suggestie doen om een wandeling van meerdere uren te maken of een vlucht met een paraglider).

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De zeer uitgebreide reisgids. In het begin dacht ik 'zoveel pagina's?' maar tijdens de reis is deze echt super! Veel tips en aanraders die je anders waarschijnlijk zelf niet ontdekt had.

De afstanden tussen de verschillende overnachtingsplekken in tijd aangeven. Je krijgt nu eigenlijk alleen het aantal km's maar wellicht is het ook fijn om de reistijd aan te geven. wij hebben soms op het eind van de dag een aantal bezienswaardigheden 'moeten' overslaan omdat wij anders te laat op de overnachtingsplek aankwamen. Dit omdat we in de ochtend achteraf gezien te veel tijd aan 'mindere' bezienswaardigheden hebben besteed.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles perfect geregeld, duidelijk, goede accomodaties,Scandinavië is een geweldige plek om onbezorgd te reizen. Engels kan je overal praten.

Kregen een bijlage van 164 bladzijdes. Perfecte informatie en uitleg, maar wel erg veel om uit te printen. Ook als je 2 bladzijdes op 1 uitprint.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ze zijn erg behulpzaam met het uitzoeken van eenpassende reis

Sommige huisjes en campings zijn niet echt schoon daar mag beter naar gekeken worden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Er is goed naar onze wensen geluisterd. Prachtige reis geboekt bij Norge Reiser. Zeer tevreden over service en uitvoering.

geen verbeterpunten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De reisinformatie is zeer omvangrijk met veel nuttige tips en alternatieven.

De hutten waar in verbleven wordt zijn prima op de hut in Olderfjord na. Dit was nog slechten dan een schuur. Deze graag upgraden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Uitstekend reisboek ! Veel aan gehad.

Komt ons wat stug over in de communicatie. Werden niet geïnformeerd over de voortgang van een proces terwijl wij in Noorwegen waren. Persoonlijk had ik de klant eerder terug gebeld.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Veel goede info

jammer dat de papieren uitdraai niet meer wordt opgestuurd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede informatie, snelle communicatie. ter zake kundig. De reis was geweldig!

Voor rolstoel gebruikers met hier en daar aanpassingen goed te doen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer leuke reisroute. Huis in Jorpeland een echte aanrader, en ook het huis in Olden!!

Betere beschrijving van reisroute naar huisje. In ons geval ging de route naar haus Haugen vanaf Evanger over een zeer smalle weg voor 30 km, Huisje lag midden in het niets en door de slechte weg durfden we ook de omgeving niet te rijden. Verder niets dan lof.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk en betrokken. Keurig geregeld.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zaken goed geregeld zonder dat veel afstemming nodig was.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel reageren op mail Communicatie: prima Voucher op tijd binnen,ondanks dat de reis laat is geboekt.

Gb

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super mooie reis. Goede locaties. Leuke huizen/ hotels.

aandachtspunten richting de verhuurders: Niet alle huisjes hadden internet, vb. Myrkdalen en Stranda. Dat is erg jammer , omdat je dan geen activiteiten via internet kan boeken/opzoeken. Er was geen houthaard te koop in de supermarkt of tankstation, terwijl er wel open haarden/ houtkachels waren. (Myrkdalen en Stranda)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

We hebben op hele mooie locaties prachtige huisjes gehad, alles was prima voor elkaar!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Uitstekende organisatie van reis; prima onderkomens; goede documentatie van bezienswaardigheden - heel veel value voor money

- afstanden tussen verblijven vaak veel te groot - soms is (te goed) zichtbaar dat documentatie van verschillende reizen is gemerged - documentatie is vaak te uitgebreid voor de tijd die je hebt om alles te bezichtigen onderweg.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles goed geregeld, mooie huisjes, boot. Uitgebreide informatie via de mail gekregen.

De informatie die we via de mail kregen was zeer uitgebreid, maar we misten een goede routebeschrijving naar het huisje. Was steeds erg onduidelijk waardoor we lang moesten zoeken naar het huisje. We bedoelen hiermee dus echt het laatste stukje. Daarnaast vonden we het jammer dat de beschrijving van de wandelingen en bezienswaardigheden vooral golden voor onderweg, terwijl je er dan juist geen tijd voor hebt! Dingen of wandelingen die we vanuit het huisje zelf konden maken waren weinig tot niet in de informatie opgenomen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Appartementen in Myrkdalen en Oslo + huisje in Skei waren helemaal goed. Zouden er absoluut weer willen overnachten. Routebeschrijving was zeer uitgebreid en interessante suggesties. Snelle reactie/afhandeling naar aanleiding van onze klacht over het Stranda huisje. We hebben een pracht vakantie gehad. Dank.

Huisje in Stranda viel zwaar tegen. Eigenlijk bedoelt voor 3 personen. Bovendien matig onderhouden. Zou er niet naar terugkeren. Route van Kristiandsand naar Sandnes hebben we rechtstreeks gereden in plaats van de voorgestelde route. Je komt namelijk laat aan met de ferry en het is nog een stuk rijden.

Marktstraat 21

7642 AK Wierden

Over Cape Tracks

Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.