Pluspunten
Snelle hulp in een noodsituatie
Verbeterpuntengeen
Dankuwel voor uw positieve review!
Dankuwel voor uw positieve waarderingen.
Pluspunten
Flexibiliteit, er was veel mogelijk. Werd goed rekening gehouden met onze wensen.
VerbeterpuntenReisbeschrijving was zeer uitgebreid, maar omdat we een iets aangepaste reis deden was deze niet altijd even duidelijk.
Dankuwel voor uw positieve review. Vanaf volgend seizoen krijgen we een nieuw systeem waarin deze reisgids wordt gemaakt en we streven er naar dat het dan beter zal worden.
Pluspunten
fijne service, duidelijke communicatie, alles prima geregeld, mooie bungalows
Verbeterpuntentip: geef duidelijker aan dat zo'n autovakantie door Noorwegen toch wel wat vraagt van een automobilist. Jullie geven prachtige routes door, maar de staat van de wegen en dan met name de smalheid hiervan vraagt nogal wat stuurmanskunst. Op 1.5 auto brede wegen komen je vrachtwagens en campers tegemoet, wij hebben regelmatig met n paar cm van de afgrond gestaan, best wel eng eigenlijk...
Dankuwel voor uw zeer uitgebreide feedback. Wat fijn dat u deze tip meegeeft. We zullen dit bij onze algemene weetjes plaatsen.
Pluspunten
Prima geholpen, vriendelijk, meedenken.
VerbeterpuntenChecken van telefoonnummers van contactadressen (campings, hutten)
Dankuwel voor uw feedback, we hebben afgelopen maand alle contacten nagelopen en waar nodig aangepast. We hopen dan ook dat alles nu weer up-to-date is.
Pluspunten
Ondanks het wisselvallige weer hebben een super leuke vakantie gehad. De hutten waren op 1 na erg fijn en de campings waren goed uitgezocht, kleinschalig en mooi. De Tvinde camping bij Voss vonden wij minder geslaagd. De 4-persoons hut daar was voor 4 volwassenen te klein.
VerbeterpuntenGraag hadden wij van te voren een lijst gehad met het exacte type hut waar we in verbleven. In alle hutten op 1 na was alles aanwezig . We hebben nu teveel spullen meegenomen (camping stoelen en camping tafel en borden/bestek/servies. Dat was jammer. Tip: is dus om van te voren aan te geven in exact welke type hut men verblijft zodat men van te voren op de sites kan checken hoe de hut er uit ziet wat wel en niet aanwezig is in de hut. Tip 2: Aangeven of het mogelijk is om een upgrade van de hut te krijgen en wat dit dan extra kost.
Dankuwel voor uw uitgebreide reactie en positieve waardering. We kunnen niet altijd exact aangeven in welke hut mensen verblijven. We geven hiermee de campings de vrijheid om klanten te wisselen van hut als er andere boekingen binnen komen of als ze annuleringen ontvangen. De kampeerhutten worden steeds beter voorzien maar we kunnen de tekst nog steeds niet verwijderen dat u alles zelf mee moet nemen omdat er ook nog steeds enkele zeer basic hutten zijn. Upgrades van hutten staan vaak vermeld op onze website bij de accommodatieprijzen.
Pluspunten
prima opbouw van de route en nergens hiaten in de diverse reserveringen ( hutten en vervoer ) ondervonden, we hebben genoten !
VerbeterpuntenHet betalen van autobrandstof kan niet overal gedaan worden met een gebruikelijke bankpas, wel met een creditcard, dit graag vermelden in het reisgidsje.
Dankuwel voor uw feedback! Betreft de creditcard en bankpassen, deze tekst wordt op dit moment verwerkt in onze algemene weetjes.
Dankuwel voor uw postieve waardering.
Pluspunten
alle bovenstaande punten zijn wat ons betreft positief van toepassing. We hebben de mensen gesproken ( ook op Schokland). Zij doen hun best om waar te maken wat ze met je bespreken, en dit lukt ze ook! De reis was helemaal naar onze zin. En alles klopte perfect. Van B&B (Hirthals) tot en met de Ferries in Norge. Fijne onderkomens.Aan deze reis gaan we nog vaak aan terugdenken de komende tijd. Evenals de reis naar de Noordkaap van twee jaar geleden. Die was ook geweldig (georganiseerd) De mensen denken met je mee.
Verbeterpuntengeen
Wow! Dankuwel voor uw uitgebreide feedback en zeer positieve waardering.
Pluspunten
Communicatie gaat redelijk snel. Wij hadden problemen met een van de geboekte huizen, maar dit is door Norge Reiser opgelost middels een financiele compensatie.
Verbeterpuntenter beschikking gestelde reisbeschrijving klopt niet overal. De duur van de reis is te kort tov de route en de bezienswaardigheden. Betere informatie mbt de veerdiensten zou heel handig zijn. Een van de geboekte vakantie huizen was totaal niet overeenkomstig met de beschrijving, geografische coordinaten en de verhuurder. En dit vakantiehuis was kwalitatief beneden niveau.
Goedemiddag, we hebben ondertussen contact gehad met elkaar omtrent deze beoordeling. We hebben u financiële compensatie geboden omtrent de verkeerde accommodatie. Dit hebben we nu ook opgelost in Noorwegen en het zal niet meer voorkomen. Betreft de ferry hebben we intern overleg over hoe we dit beter kunnen aangeven. U heeft zelf aangegeven dat het betreft afstanden een leer voor de volgende keer is geweest. We zijn blij te horen dat u verder een goede reis heeft gehad en we hopen dat we alles verder naar tevredenheid hebben afgehandeld.
Pluspunten
Leuke, gevarieerde reis gemaakt.
Dankuwel voor uw positieve waardering.
Pluspunten
Norge Reiser had een prima reis voor ons samengesteld voor Noorwegen. Alle informatie was goed verzorgd, inclusief een dikke reisgids specifiek voor onze route. De accommodaties waren allemaal prima verzorgd en heel aangenaam.
VerbeterpuntenDe reisgids leek meer afgestemd op mensen die houden van natuur en cultuur, dan op mensen met (actieve) tieners.
Dankuwel voor uw enthousiaste feedback. We nemen uw opmerking betreft actieve tieners mee en gaan kijken of we hier iets voor kunnen verzinnen.
Dankuwel, wat een fantastische waardering geeft u ons!
Pluspunten
Persoonlijke benadering, uitgebreide informatie.alles goed geregeld.
VerbeterpuntenGeen
Wow! Dankuwel voor uw zeer positieve waardering!
Pluspunten
Souplesse in het omgaan met de vraag van de klant. Bereikbaarheid is goed. Ze bieden wat ze beloven.
VerbeterpuntenDe reisbeschrijving was wat rommelig.
Dankuwel voor uw positieve feedback.We zijn er van op de hoogte dat onze reisbeschrijving soms niet makkelijk leest en onoverzichtelijk is. Vanaf volgend seizoen krijgen we een nieuw systeem waarin deze gids wordt gemaakt en we streven er naar dat het dan beter zal worden.
Dankuwel voor uw postieve waardering.
Pluspunten
Goede kennis van Noorwegen. We zijn op hele bijzondere plekken ondergebracht.
VerbeterpuntenDe routebeschrijving was soms wat chaotisch. Veel tips over wat er te zien was onderweg, maar daardoor was de 'rode draad' soms zoek. De hotels waren over het algemeen goed, hele speciale plekjes, maar we vonden de kwaliteit wel erg uiteenlopen. Vooral de badkamer in het hotel in Gronølen liet te wensen over: rioolgeur en alles werd nat als je onder de douche stond. Daar tegenover stonden Solstrand en The Thief: super-de-luxe. Die grote verschillen vonden we jammer.
Dankuwel voor uw feedback.We zijn er van op de hoogte dat onze reisbeschrijving soms niet makkelijk leest en onoverzichtelijk is. Vanaf volgend seizoen krijgen we een nieuw systeem waarin deze gids wordt gemaakt en we streven er naar dat het dan beter zal worden. We nemen uw opmerkingen betreft Gronølen mee en gaan kijken of we in een luxe hotelrondreis daar een beter hotel voor kunnen vinden.
Pluspunten
Goede kennis van het land en de accommodaties. Veel informatie over de bijzonderheden tijdens de reizen naar de verschillende locaties Alles vooraf goed geregeld.
VerbeterpuntenOmastranda vonden we een afgelegen plaats, we hadden liever in de buurt van Norheimsund gezeten. Dan waren we dichter bij Bergen en interessante plaatsen. Bij Skeikampen hadden we niet d beloofde accommodatie, door een overboeking. Dit viel tegen in vergelijking met de eerdere bungalows. De binnenhut van de Stenaline stak erg af met d minihut van de Fjordline/
Dankuwel voor uw uitgebreide feedback. We zijn blij te horen dat u een goede reis heeft gehad. In de regio van Omastrand/Norheimsund liggen niet veel vakantiewoningen, het blijft altijd een beetje zoeken naar wie er nog beschikbaarheid heeft. Wat vervelend van de overboeking bij Skeikampen! De binnenhut van Stenaline is inderdaad niet te vergelijken met een mini deluxe hut van de Fjordline. Dit had beter andersom kunnen zijn.
Dankuwel voor uw positieve waardering.
Pluspunten
Wij hadden super hotels!
VerbeterpuntenIn sommige hotels was het voor het personeel lastig om ons te vinden in het systeem. De reservering stond namelijk op naam van Norge Reiser.
Dankuwel voor uw zeer enthousiaste reactie! We geven bij boekingen altijd de naam van de klant door, als ze bij het hotel dit vervolgens onder een andere naam inboeken kunnen wij daar helaas niet zoveel aan doen. Wij krijgen namelijk antwoord op de email met namen dat ze het ingeboekt hebben met een boekingsnummer erbij. Gelukkig staat op de vouchers ook groot Norge Reiser zodat het uiteindelijk wel gevonden wordt in de boekingssystemen.
Pluspunten
Pro aktieve communicatie Uitgebreide reis info
VerbeterpuntenInteractieve samen stelling van de reis (overleg over voorkeuren om beter locaties huisjes te kunnen plaatsen). We zaten te ver van Trollzunga en te ver van Bergen en te ver van Prekestolen af. Ook was er geen tijd voor Oslo.
Dankuwel voor uw enthousiaste reactie. We zijn blij te horen dat u onze communicatie pro aktief vind en dat we genoeg reisinformatie meesturen. Wat vervelend dat u verder van de te bezoeken plekken af zat dan gepland. We zullen proberen in het vervolg duidelijker met klanten te communiceren over de te bezoeken plekken en of dat haalbaar is,
Pluspunten
Een op de reis toegesneden boekje. Snelle reactie op vragen. Veel informatie over Noorwegen, gebied waar je heengaat en vervoer. We hebben een prachtige reis gehad, met prima accommodaties op mooie locaties.
VerbeterpuntenIets meer aandacht aan het boekje besteden: sommige teksten waren dubbel, de laatste drie locaties waren samengevoegd tot een routebeschrijving. Was wat onduidelijk. Bijvoegen nummer gereserveerde huisje, zodat je zelf kunt checken of de accommodatie klopt. In ons geval is ons een goedkoper huisje toegewezen, dan gereserveerd was, dat konden we zelf niet checken.
Dankuwel voor uw feedback.We zijn er van op de hoogte dat onze reisbeschrijving soms niet makkelijk leest en onoverzichtelijk is. Vanaf volgend seizoen krijgen we een nieuw systeem waarin deze gids wordt gemaakt en we streven er naar dat het dan beter zal worden. We hebben ondertussen de kosten van het teveel betaalde huisje met u verrekend. Wat een prachtige foto heeft u meegestuurd!
Pluspunten
Complimenten voor de uitstekende verzorging van onze reis naar Noorwegen. We hadden zelf onze rondreis (Bergen - Voss - Stryn - Bergen) samengesteld, die door Norge Reiser geboekt is, inclusief de ferry overtocht van Hirtshals naar Bergen (en terug) en een hotel in Bergen. Vooraf kregen we een persoonlijke reisgids toegestuurd met alle reisbescheiden. We werden zelfs in Noorwegen gebeld, dat onze ferry een vertraging van 4 uur had.
VerbeterpuntenWe hebben geen verbeterpunten kunnen vinden! Ga zo door!
Wat een fantastische feedback! We zijn heel erg blij om te horen dat u zo genoten heeft van uw vakantie.
Pluspunten
Prima programma met fijne huisjes, prachtig gelegen aan water of in de bergen, en mooie routes, redelijk betaalbaar, zeer uitvoerige reisgids met veel tips, zakelijk en duidelijk, ideaal voor de avontuurlijk en sportief ingestelde reiziger
VerbeterpuntenIn de reisgids op PDF lopen de standaardreis en mogelijke uitstapjes op verwarrende wijze door elkaar. Het is een gepuzzel om beide uit elkaar te trekken. Verder is de informatie hier en dar verouderd.
Pluspunten
Ondanks topdrukte in het uitgekozen gebied toch een accommodatie gevonden.
Dankuwel voor uw positieve waardering!
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.