• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Gespecialiseerd in reizen naar Scandinavie. Noorwegen is een prachtig land, maar de reisafstanden waren best lang.

Wij hadden aangegeven met 4 pubers te reizen. Helaas zaten wij steeds (behalve in Sandnes) best ver van de bewoonde wereld. Er was voor de Kids weinig te doen en soms ook geen WiFi. Het zou fijn zijn geweest als wij gewezen zouden zijn op een beter passend alternatief.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles was goed geregeld

De reisgids die bij de reis hoorde is onoverzichtelijk en chaotisch

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

We hebben een rondreis gemaakt langs vier verschillende adressen: alle huizen hadden hun eigen charme, en in het algemeen waren we zeer tevreden. Huisje nummer 2 was wat minder luxe maar had bijvoorbeeld lekkere bedden, was lekker licht en de verhuurder was een bijzonder aardige man en dat geeft uiteindelijk een goede indruk. We waren zeer tevreden over het bijgeleverde informatiedocument: zeer volledig en als we alle tips hadden willen proberen hadden we wel zes weken nodig gehad! Afstanden etc klopten ook gewoon en dat is fijn, zeker als je ergens voor het eerst bent.

We weten niet hoe Norge dit zou moeten voorkomen maar bij twee huisjes hadden we echt wat slechtere bedden en waren we blij dat we zelf een extra matrasje bij ons hadden. Een goed bed kan, zeker als je daar gevoelig voor bent, je vakantieplezier vergroten! Bij het laatste huis konden we geen gebruik maken van wifi en ook de houtkachel deed het niet: dit huis was van een particulier en de verhuurbalie kon dus niet zoveel voor ons doen: misschien kan Norge dit beter bespreken. Het was wel een prachtig appartement

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle reactie op mails, advies op maat, mooie locaties Op de foto onze voortuin in huisje nr. 2 (Garen Gaard Hardanger vida)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Specialistische kennis.

Snelheid van handelen bij afwerken emails.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De info over de reisroute en bezienswaardigheden onderweg was handig en interessant.

De foto's van de verblijven op jullie website mogen wat gedetailleerder. Ons verblijf in Hoyheimsvik (luster) was mooi gelegen maar de accomodatie was aan opfrissing toe. Het hele gezin had er last van allergie (oude matrassen en kussens)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze maken reis op maat

Communicatie; klant vriendelijkheid; oplossings gerichtheid

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Betrokken, behulpzaam, meedenkend bij problemen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

ondernemen meteen actie bij vragen

informatie boekje korter samen stellen dat alles overzichtelijker is

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

We hebben een prima reis gehad. De eigenaren van de huisjes waren zelf zeer te spreken over de samenwerking met Norge Reiser.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Hotel reserveringen waren ok.

Vlucht kon niet geboekt worden naar wens van de klant, dus dat hebben we zelf maar gedaan. Autohuur niet goed geregeld, reis geboekt voor 3 landen maar dit was niet in de huur inbegrepen. Hiervoor moest ter plekke extra worden betaald. Informatie over de reis was slordig en meermalen onjuist. Duidelijk is dat NR niet in de Baltische staten is geweest.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vlotte en goede afhandeling vragen

Reisinfo voor onze rondreis van 14 dagen in Noorwegen zou beknopter kunnen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles goed geregeld, sfeer volle huisjes, prima documentatie .

Jammer dat een verblijf in een skioord was, totaal zonder sfeer dit was een echte tegenvaller.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer uitgebreide beschrijving wat er - ook met name onderweg en ter plaatse - te doen is.

Handig zou zijn aan te geven waar eventueel de sleutel van het huis[je] of appartement gehaald moet worden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer goede en gedetailleerde infobrochure met handige en uiterst nuttige tips. Adequaat optreden vanwege het personeel wanneer er een probleem opduikt. Mooie accommodaties. Perfect; prachtig; bedankt!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede informatie en snelle verzorging van verzoeken en wensen.

reisbeschrijving en documentatie kan logischer worden opgebouwd.

Pluspunten

Mooi pakket aan informatie over de reis en rondom de locaties waar we verbleven. Goed georganiseerde reis, alles tot in de puntjes geregeld. Mooie accommodaties waar we verbleven. Heenreis met fjordline perfect en mooie hut. Zeker bij een eerste kennismaking met Noorwegen. Reisbeschrijving van de reisdagen was goed. Veel kennis over Noorwegen. Werd ook geprezen door de eigenaren van de accommodaties. Ook zij waren erg te spreken over Norge Reiser. Dat geeft veel vertrouwen.

Iets meer gerichte wandel beschrijvingen vanaf de locatie waar wij waren hadden wij erg fijn gevonden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede kennis van zaken, waar door ze direct inspeelde op onze wens. Ze kon je alles vertellen over het hotel, de omgeving enzovoort. Gaf tips. De omschrijving om er te komen was heel goed voorbereid. En toeristische tips waren zeer uitgebreid.

Een hotel was veranderd zonder overleg. Dat is niet fijn. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. En werd het goed opgelost.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

prachtige plekken midden in natuurschoon. Zowel de huizen (5 x als ook de hotels 2x) Toen we problemen hadden werden we- het was buiten kantoortijd- telefonisch goed geholpen.

Er was uitgeweken naar Ferienpark in Kaupanger en dat park vonden we "niet Norgereiser waardig" vergeleken met de andere prachtige plaatsen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Luistert goed naar wensen vd klant en kan daar invulling aan geven. Prijs vs.kwaliteit is goed. Goede ontvangst en presentatie via PC van mogelijkheden. Duidelijkheid over cultuur / kosten van land om verrassingen te voorkomen.

Reisinfo boekje is is niet altijd even duidelijk. Met name plaats en ligging aanduiding is vaag. Meer werken met geograf.coordinaten. Beoordeling op 5 vragen is kort door de bocht. Ca. 6000km. Afleggen, verdeeld over 3weken is te veel. Te weinig tijd voor bezienswaardigheden. Min.(2 )nachten op camping verblijven. Inzage geven in type en prijs vd.hut. Kwaliteit van de hut moet meegaan met aantal nachten van verblijf.

Marktstraat 21

7642 AK Wierden

Over Cape Tracks & Beluga Adventures

Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks & Beluga Adventures onderscheiden zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.