Dankuwel voor uw zeer positieve reactie!
Pluspunten
Gespecialiseerd in reizen naar Scandinavie. Noorwegen is een prachtig land, maar de reisafstanden waren best lang.
VerbeterpuntenWij hadden aangegeven met 4 pubers te reizen. Helaas zaten wij steeds (behalve in Sandnes) best ver van de bewoonde wereld. Er was voor de Kids weinig te doen en soms ook geen WiFi. Het zou fijn zijn geweest als wij gewezen zouden zijn op een beter passend alternatief.
Dankuwel voor uw reactie. De afstanden tussen de woningen zijn lang maar worden door klanten over het algemeen als 'goed te doen' ervaren. Noorwegen is een uitgestrekt land en klanten dienen zichzelf te vermaken (vaak in de natuur). Ze kennen in Noorwegen niet echt huisjesparken waar ook van alles wordt aangeboden voor pubers of kinderen. De meeste klanten nemen spelletjes of boeken mee voor de avonden en overdag zijn ze vaak in de natuur te vinden. Het klopt inderdaad dat u (op Sandnes en Vradal na) midden in natuurparken zat waar het lastig is om het internet te regelen. We hopen dat u verder heeft genoten van uw vakantie.
Dankuwel voor uw positieve reactie en prachtige foto!
Pluspunten
Alles was goed geregeld
VerbeterpuntenDe reisgids die bij de reis hoorde is onoverzichtelijk en chaotisch
Dankuwel voor uw feedback. We zijn er van op de hoogte dat onze reisbeschrijving soms niet makkelijk leest en onoverzichtelijk is. Vanaf volgend seizoen krijgen we een nieuw systeem waarin deze gids wordt gemaakt en we streven er naar dat het dan beter zal worden.
Pluspunten
We hebben een rondreis gemaakt langs vier verschillende adressen: alle huizen hadden hun eigen charme, en in het algemeen waren we zeer tevreden. Huisje nummer 2 was wat minder luxe maar had bijvoorbeeld lekkere bedden, was lekker licht en de verhuurder was een bijzonder aardige man en dat geeft uiteindelijk een goede indruk. We waren zeer tevreden over het bijgeleverde informatiedocument: zeer volledig en als we alle tips hadden willen proberen hadden we wel zes weken nodig gehad! Afstanden etc klopten ook gewoon en dat is fijn, zeker als je ergens voor het eerst bent.
VerbeterpuntenWe weten niet hoe Norge dit zou moeten voorkomen maar bij twee huisjes hadden we echt wat slechtere bedden en waren we blij dat we zelf een extra matrasje bij ons hadden. Een goed bed kan, zeker als je daar gevoelig voor bent, je vakantieplezier vergroten! Bij het laatste huis konden we geen gebruik maken van wifi en ook de houtkachel deed het niet: dit huis was van een particulier en de verhuurbalie kon dus niet zoveel voor ons doen: misschien kan Norge dit beter bespreken. Het was wel een prachtig appartement
Dankuwel voor uw zeer uitgebreide reactie. Wat fijn dat u zo genoten heeft. We hebben afgelopen jaar klachten ontvangen over de bedden van Garen Gaard te Voringfoss. Wat fijn om te horen dat u daar de bedden prettig vond, dat betekent dat de matrassen vernieuwd zijn! Uw laatste accommodatie Skeibo appartementen ligt in een wintersportgebied en deze zijn daarom over het algemeen zeer luxe. We nemen nog even contact op met de verhuurder hoe zij hier in de toekomst mee om kunnen gaan. Uw foto laat ons nu al smullen.
Pluspunten
Snelle reactie op mails, advies op maat, mooie locaties Op de foto onze voortuin in huisje nr. 2 (Garen Gaard Hardanger vida)
Dankuwel voor uw positieve reactie en wat een prachtige foto! Het is heel erg fijn om te zien dat uw genoten heeft.
Pluspunten
Specialistische kennis.
VerbeterpuntenSnelheid van handelen bij afwerken emails.
Dankuwel voor uw positieve review. We nemen uw opmerking omtrent de snelheid en handelen van emails mee. We zijn een klein kantoor dus soms moeten klanten even wachten voor we reageren (met name als het extreem druk is). We streven er naar om binnen 2 dagen in elk geval een reactie te geven. Vaak lukt dit sneller maar heel soms duurt het ook wat langer.
Pluspunten
De info over de reisroute en bezienswaardigheden onderweg was handig en interessant.
VerbeterpuntenDe foto's van de verblijven op jullie website mogen wat gedetailleerder. Ons verblijf in Hoyheimsvik (luster) was mooi gelegen maar de accomodatie was aan opfrissing toe. Het hele gezin had er last van allergie (oude matrassen en kussens)
Dankuwel voor uw reactie! We zijn er van op de hoogte dat Luster gedateerd is...we hebben contact gehad met de eigenaar, ook betreft schoonmaak. We hebben hier nu meerdere opmerkingen over gekregen en hij gaat in elk geval beter controleren na schoonmaak. Betreft de opfrissing weten we niet of hij dat nog gaat doen. We vragen elk jaar om nieuwe foto's van de accommodaties zodat we dit kunnen aanpassen, helaas krijgen we die niet elk jaar. We zijn blij dat u verder een goede reis heeft gehad!
Pluspunten
Ze maken reis op maat
VerbeterpuntenCommunicatie; klant vriendelijkheid; oplossings gerichtheid
Dankuwel voor uw feedback. We hebben op kantoor alles nagelezen betreft de communicatie en we zien dat er inderdaad een aantal mailtjes over en weer zijn gegaan omtrent uw boeking. Dit hadden we misschien kunnen oplossen door u telefonisch te benaderen maar wij zetten alles altijd graag op papier zodat klanten over een mogelijk gewijzigd voorstel even kunnen nadenken. We nemen uw opmerkingen mee en zullen dit intern bespreken.
Pluspunten
Betrokken, behulpzaam, meedenkend bij problemen
Dankuwel voor uw goede beoordeling!
Pluspunten
ondernemen meteen actie bij vragen
Verbeterpunteninformatie boekje korter samen stellen dat alles overzichtelijker is
Dankuwel voor uw reactie, we zijn er van op de hoogte dat het routeboekje soms wat verwarrend kan zijn. We zijn hiermee bezig en hopen vanaf volgend jaar een nieuwe opzet voor de boekjes af te hebben.
Pluspunten
We hebben een prima reis gehad. De eigenaren van de huisjes waren zelf zeer te spreken over de samenwerking met Norge Reiser.
Dankuwel voor uw positieve reactie!
Pluspunten
Hotel reserveringen waren ok.
VerbeterpuntenVlucht kon niet geboekt worden naar wens van de klant, dus dat hebben we zelf maar gedaan. Autohuur niet goed geregeld, reis geboekt voor 3 landen maar dit was niet in de huur inbegrepen. Hiervoor moest ter plekke extra worden betaald. Informatie over de reis was slordig en meermalen onjuist. Duidelijk is dat NR niet in de Baltische staten is geweest.
Wat vervelend dat mr geen goed gevoel aan ons heeft overgehouden. De geoffreerde en geboekte vlucht was met overstap wat mr uiteindelijk niet wilde hebben, wij hebben die vlucht voor mr kosteloos geannuleerd en mr heeft zelf een andere vlucht gezocht. Deze vlucht konden wij alleen boeken met administratiekosten en we hebben aangegeven dat het goedkoper was om dit zelf te doen. We werken al jaren samen met SunnyCars en Celotasj, nog nooit klachten gehad. Grensoverschrijding is nooit bij de reissom inbegrepen (staat ook niet vermeld op offerte en factuur) en staat ook op voucher aangegeven wat de kosten zijn die klanten ter plaatse moeten betalen. Tevens hebben we contact opgenomen met mr om te vragen wat er slordig en onjuist was.
Pluspunten
Vlotte en goede afhandeling vragen
VerbeterpuntenReisinfo voor onze rondreis van 14 dagen in Noorwegen zou beknopter kunnen.
Dankuwel voor uw reactie. We zijn bezig met onze beschrijvingen. We zullen uw opmerking meenemen.
Pluspunten
Alles goed geregeld, sfeer volle huisjes, prima documentatie .
VerbeterpuntenJammer dat een verblijf in een skioord was, totaal zonder sfeer dit was een echte tegenvaller.
Dankuwel voor uw positieve waarderingen. Het is inderdaad zo dat een skioord (in dit geval Myrkdalen) minder gezellig is. Myrkdalen ligt echter op een praktische plek vanwaar mensen veel dingen kunnen ondernemen. We werken samen met een kleinschalige accommodatie vlakbij, maar deze is helaas vrij snel volgeboekt.
Dankuwel voor uw positieve reactie!
Pluspunten
Zeer uitgebreide beschrijving wat er - ook met name onderweg en ter plaatse - te doen is.
VerbeterpuntenHandig zou zijn aan te geven waar eventueel de sleutel van het huis[je] of appartement gehaald moet worden.
Dankuwel voor uw positieve waarderingen. We zijn aan het werk met onze beschrijvingen, we nemen uw opmerking mee betreft het sleuteladres. Dit varieert per woning waar het opgehaald moet worden en soms zitten ze in de deur. We snappen dat dit makkelijker is als het van tevoren aangegeven is.
Pluspunten
Zeer goede en gedetailleerde infobrochure met handige en uiterst nuttige tips. Adequaat optreden vanwege het personeel wanneer er een probleem opduikt. Mooie accommodaties. Perfect; prachtig; bedankt!
Dankuwel voor uw enthousiaste reactie, wat fijn om te horen dat u een prachtige vakantie heeft gehad!
Pluspunten
goede informatie en snelle verzorging van verzoeken en wensen.
Verbeterpuntenreisbeschrijving en documentatie kan logischer worden opgebouwd.
Dankuwel voor uw feedback. We krijgen volgend jaar een nieuw systeem om onze reisbeschrijvingen in te maken, de opbouw gaat er naar alle waarschijnlijkheid ook anders uitzien.
Pluspunten
Mooi pakket aan informatie over de reis en rondom de locaties waar we verbleven. Goed georganiseerde reis, alles tot in de puntjes geregeld. Mooie accommodaties waar we verbleven. Heenreis met fjordline perfect en mooie hut. Zeker bij een eerste kennismaking met Noorwegen. Reisbeschrijving van de reisdagen was goed. Veel kennis over Noorwegen. Werd ook geprezen door de eigenaren van de accommodaties. Ook zij waren erg te spreken over Norge Reiser. Dat geeft veel vertrouwen.
VerbeterpuntenIets meer gerichte wandel beschrijvingen vanaf de locatie waar wij waren hadden wij erg fijn gevonden.
Dank u wel voor uw positieve waarderingen! Wij zullen uw tip meenemen en bespreken op kantoor.
Pluspunten
Goede kennis van zaken, waar door ze direct inspeelde op onze wens. Ze kon je alles vertellen over het hotel, de omgeving enzovoort. Gaf tips. De omschrijving om er te komen was heel goed voorbereid. En toeristische tips waren zeer uitgebreid.
VerbeterpuntenEen hotel was veranderd zonder overleg. Dat is niet fijn. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. En werd het goed opgelost.
Dank u wel voor uw positieve reacties en reacties. Normaal gesproken vertellen we klanten als er wijzigingen plaats vinden in de definitieve boeking. Er is iets mis gegaan op kantoor. Nogmaals onze excuses.
Dank u wel voor uw positieve review.
Pluspunten
prachtige plekken midden in natuurschoon. Zowel de huizen (5 x als ook de hotels 2x) Toen we problemen hadden werden we- het was buiten kantoortijd- telefonisch goed geholpen.
VerbeterpuntenEr was uitgeweken naar Ferienpark in Kaupanger en dat park vonden we "niet Norgereiser waardig" vergeleken met de andere prachtige plaatsen.
Dank u wel voor uw positieve waarderingen! Wij zullen uw opmerking meenemen tijdens ons overleg op kantoor.
Pluspunten
Luistert goed naar wensen vd klant en kan daar invulling aan geven. Prijs vs.kwaliteit is goed. Goede ontvangst en presentatie via PC van mogelijkheden. Duidelijkheid over cultuur / kosten van land om verrassingen te voorkomen.
VerbeterpuntenReisinfo boekje is is niet altijd even duidelijk. Met name plaats en ligging aanduiding is vaag. Meer werken met geograf.coordinaten. Beoordeling op 5 vragen is kort door de bocht. Ca. 6000km. Afleggen, verdeeld over 3weken is te veel. Te weinig tijd voor bezienswaardigheden. Min.(2 )nachten op camping verblijven. Inzage geven in type en prijs vd.hut. Kwaliteit van de hut moet meegaan met aantal nachten van verblijf.
Dank u wel voor uw uitgebreide reacties en positieve waarderingen. Wij zijn op dit moment de routeboekjes aan het veranderen. Daarin wordt zeker aandacht besteed aan de manier waarop we de routes aangegeven worden. Het blijven veel kilometers naar de Noordkaap dat klopt. Wij zullen uw opmerking meenemen tijdens overleg op kantoor.
Dank u wel voor uw positieve reacties.
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks & Beluga Adventures onderscheiden zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.