Pluspunten
Mooie reizen. Goede beschrijving en informatie. Erg leuk een boekje met de route en wat er op de route en op de bestemming te doen is.
Dank u wel voor uw postieve waarderingen!
Pluspunten
gedrukte informatie was goed uitgevoerd. Voor de vakantie al meteen zin om te vertrekken!
Verbeterpuntenéén huis in Eggum Gard in Steinklepp was niet geschikt voor slecht ter been zijnde mensen.Wel heel prachtig en ons lukte het gelukkig wel.Reistijd tussen de onderkomens wat ruimer nemen.
Dank u wel voor uw positieve waarderingen! Goed om te lezen dat u alleen al door het ontvangen van de reispapieren al zin had in de vakantie. Voorpret is ook belangrijk. Dank u wel voor het advies wat betreft mensen die minder goed ter been zijn. Wij zijn er ons van bewust dat niet alle huisjes geschikt zijn voor mensen die minder goed ter been zijn. Wij berekenen de rijtijd zonder allerlei stops en uitstapjes tijdens de reisdag naar een volgende accommodatie. Het blijft een keuze in wat wel en te bezoeken. Maar soms zijn keuzes in zo'n mooi land moeilijk te maken.
Pluspunten
Fantastische route beschrijving meegekregen, waardoor je op plaatsen komt, die je zelf waarschijnlijk voorbij rijdt. Alles super geregeld, vouchers inleveren en je krijgt de sleutel van je hut. Mooie route indeling, van het mooie bergachtige Noorwegen naar het steeds mooier wordende fjorden gebied, met ferry's en fantastische uitzichten....
VerbeterpuntenDe laatste twee locaties waren op alle lak wat minder. Het een na laatste huisje in Kinsarvik stond op een te massale camping en die van ons direct tegenover de receptie, met geen zo'n, geen plaats om buiten te zitten, en rondom paadjes zodat je geheel geen privacy had. En de laatste hut, was op een achteraf plek op een camping in Sandnes, waar we uitkeken op een bult zand. Met jaarplaatsen waar al tijden niemand zijn caravan bezocht had, waardoor rommelig. Hutje was wel oké , alleen vreemde plek, en vooral omdat dat onze laatste hut van reis was....
Bedankt voor jullie uitgebreide reactie. Wij zijn ervan op de hoogte dat de laatste twee kampeerhutten op een grotere camping staat. Soms hebben wij geen andere uitwijkmogelijkheden. Uiteraard zullen we dit nog eens op kantoor bespreken.
Pluspunten
Goed bereikbaar, goed overleg mogelijk. Betrouwbaar.
Dank u wel voor uw positieve review
Pluspunten
Mooie reisroute door Zweden. Over het algemeen zeer goede hotels.
VerbeterpuntenReisbeschrijving kan beter worden toegespitst op de echte route. Het lijkt nu een samengesteld document uit verschillende reizen. Vooral voor de "even iets anders" items is vaak echt geen tijd tijdens de tussen-de-opeenvolgende-hotel-routes. We hebben ook items gemist omdat de routebeschrijving te onduidelijk was. Het vervangende hotel in Amal, Forsbacka Golf Club, was zeer matig. De douche/toilet ruimte was ronduit slecht. Na een douche was de gehele vloer nat (geen badmat aanwezig). We kregen ook de indruk dat voor sommige hotels de "Konferens" groepen belangrijker zijn, dan overige gasten, met name in het mooigelegen Villa Källhagen, waarvan het restaurant goed was, maar de kamer tegenviel en niet zo schoon.
Dank u wel voor uw reacties. Wij werken aan een nieuw systeem voor onze routeboekjes. Daarnaast zullen wij contact opnemen met de hoteleigenaren.
Pluspunten
Goed georganiseerd met duidelijk en uitgebreide beschrijving.
VerbeterpuntenOm alle bezienswaardigheden volgens de reisbeschrijving te kunnen zien is de afstand tussen de huisjes soms te lang.
Dank u wel voor uw review. Het klopt dat wij de klanten diverse mogelijkheden aanbieden om ergens te gaan kijken / langsgaan. U dient zelf daarin keuzes te maken. Zeker tijdens een reisdag is lang niet alles mogelijk. Wij zijn ons daarvan wel bewust. Wij laten liever klanten zelf kiezen welke uitstapjes zij maken. Wij hanteren de stelregel; 'Voor ieder wat wils'.
Pluspunten
Zeer goed uitgezette toer, langs de mooiste plekjes, afwisselend. Goed voorbereid. We zijn heel tevreden en hadden een zeer mooie reis. Er zijn wat verbeterpuntjes. zo moeten de volgende punten gezien ; wat aandacht voor sommige zaken.
VerbeterpuntenDe accommodaties mogen hier en daar iets verbeterd (mss nog eens langs reizen ter check) Accomodatie: in Ardal , (Hoiland gard) was niet echt goed schoon en had een te beperkte keuken uitrusting (bijv:1 kookpan en 1 bakpan) Accomodatie in Omastrande (Nestunet) heeft geen mooi uitzicht (je kijkt op de boerderij uit) ,en de omgeving voegt weinig toe, we waren liever in de omgeving van Hardangervallei gebleven waar we wel doorheen reisden op weg naar Omastrande . Huisje zelf is wel fantastisch. Het boothuis en de boot zijn " out of order". I De bedden bij Luster (Fjordhyter) zijn niet oké, te smal en hard, trapje naar boven is niet geschikt. Beter geschikt voor jonge mensen of gezinnen met wat oudere kinderen. Het uitzicht hier is werkelijk fantastisch. Sommige info in het reisplan was verouderd we misten enkele belangrijke tips. zo kun je echt beter je trip met de trein in Flamm via internet reserveren. Wij reden er helaas voor niks naar toe. Het was helemaal volgeboekt, er lagen 2 grote cruiseschepen in het fjord. Nog een laatste verbeterpuntje: een paginanummering met een index in de reisgids zou fijn zijn
Dank u wel voor uw positieve reacties en uitgebreide feedback. Wij vinden het altijd prettig als klanten met ons meedenken. Wij nemen contact op met de eigenaren en gaan bij onszelf te rade. Wij zijn op dit moment bezig met de routeboekjes. Nogmaals dank voor uw uitgebreide reactie.
Dank u wel voor uw positieve review.
Pluspunten
Goede accommodaties op mooie plekken
VerbeterpuntenSlordigheid in offertes en bevestiging Ook enthousiasme is ver te zoeken Communicatie met partners is ook gebrekkig, ons werd diverse keren om betalingen gevraagd
Dank u wel voor uw uitgebreide reactie. Fijn dat uw accommodaties goed zijn bevallen. Wij vinden het fijn dat klanten met ons meedenken en vinden het fijn dat u verbeterpunten heeft genoteerd. We hebben telefonisch contact opgenomen. Er zijn een aantal verkeerde data in ons reisvoorstel gekomen en verwarring met 3 of 4 nachten. Tevens vragen accommodaties normaal gesproken nooit om betalingen. De vouchers van Norge Reiser zijn het betalingsbewijs. Wij zullen contact opnemen met de desbetreffende hotels. Excuses voor dit ongemak.
Verbeterpunten-
Dank u wel voor positieve waarderingen.
Dank u wel voor uw positieve beoordelingen.
Dank u wel voor uw positieve waarderingen.
Pluspunten
De reis was heel goed georganiseerd. De huisjes (op één na) en het hotel voldeden echt aan onze verwachtingen. Wij gaan zeker weer terug naar Noorwegen.
VerbeterpuntenWe hadden vooraf toch wel graag enig contact via de mail gehad. Alles verloopt naar wens en zijn er nog vragen bijvoorbeeld. Het huisje van Stranda Booking in Stranda hebben we niet als plezierig ervaren. De omgeving waar de huisjes stonden voelde als een park en vooral veel beton. Heel ongezellig. Het huisje was ook erg gehorig. Geen aanbeveling om hiermee verder te gaan.
Dank u wel voor uw positieve feedback. Stranda heeft verschillende berglocaties waar zij verschillende huisjes hebben staan. Dit is voornamelijk een wintersportgebied. Het is onze eerste klacht over Stranda. Wij zullen dit meenemen in ons overleg op kantoor.
Dank u wel voor uw positieve feedback.
Pluspunten
Meedenkend en behulpzaam zowel de voorbereiding van de reis, als bij problemen onderweg!!
VerbeterpuntenProcedure van reis- en annuleerverzekering voor meereizend huisdier verbeteren. Rorbu in Bleik heeft 1/2 pers kamers op verdieping zónder lift, dat was voor mijn hond niet te doen. Ik heb omgeboekt naar gezinsapp. op begane grond: veel duurder maar wel heerlijk luxe…! Ik heb wel vaker omgeboekt naar hytte+d/t, had achteraf wel bij de boeking willen weten hoeveel dat méér gekost zou hebben wanneer ik overal d/t gereserveerd zou hebben.
Dank u we voor uw positieve reacties. Wat betreft uw reisverzekering over meereizende huisdieren. Esther heeft veel van u geleerd. Wij laten aan klanten over of zij kiezen voor kampeerhutten of bungalow met d/t. U kunt heeft altijd de mogelijkheid om meerdere reis voorstellen aan te vragen.
Pluspunten
Klein kantoor met heel veel kennis, omdat ze zelf regelmatig naar de bestemmingen toegaan. Je bent geen nummer, ze weten precies wie je bent! Altijd een zeer fijn en snel contact, of het nou via de telefoon, email of social media is. Zelfs in het weekend antwoord ontvangen! Mijn laatste reis met hen (Spitsbergen) was weer prima geregeld.
Dank u wel voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Werkt snel en accuraat
Dank u wel voor uw positieve review.
Pluspunten
Alles was goed georganiseerd: de vouchers voor hotels en boten waren goed. De hotelaccommodaties waren prima. Het was een mooie tocht; we hebben een goed beeld van Noorwegen gekregen.
VerbeterpuntenDe informatiemap leidde tot verwarring. Allerlei genoemde plaatsnamen waren moeilijk (of niet) te vinden. Veel informatie was overbodig: veel genoemde activiteiten waren absoluut niet haalbaar i.v.m. beperkte tijd en af te leggen afstand. De bijkomende kosten voor tolwegen en ferry's hadden in de informatiemap vermeld moeten worden (ruim 500 euro). In het hotel in Alesund was het avondeten minimaal; het was eten voor groepsreizen (o.a. koude, zoute soep, niet te herkennen prut en een warme saus als toetje). Dit dus twee keer.
Dank u wel voor uw uitgebreide reactie en positieve feedback. Wij zijn op dit moment bezig met het routeboekje. Volgend jaar komt hier zeker verandering in. Wij nemen contact op met het desbetreffende hotel.
Pluspunten
Snel antwoord! Mooie huisjes op bijzondere locaties en mooie route.
VerbeterpuntenDe info in reisbescheiden updaten, van wat steviger materiaal maken, logischer indelen. Routes korter dan 200 km houden waar mogelijk is.
Dankuwel voor uw feedback, we zullen dit op kantoor bespreken. We zijn blij om te horen dat we snel reageren via email en dat de locaties naar uw wens waren.
Pluspunten
Super vakantie gehad, wat echt tot in de puntjes verzorgd was. Er is veel tijd en energie ingestoken en er is goed over na gedacht
Dank u wel voor uw positieve feedback.
Pluspunten
prima uitstraling naar de klanten degelijk en zeer betrouwbaar
Verbeterpunteneigenlijk weinig
Dank u wel voor uw positieve review.
Pluspunten
Je krijgt wat men belooft
VerbeterpuntenGeen idee
Dank u wel voor uw positieve feedback.
Dank u wel voor uw positieve beoordeling.
Pluspunten
Prima meegedacht over individuele wensen.
VerbeterpuntenNog iets pro-actiever met eigen voorstellen komen.
Dank u wel voor uw positieve beoordelingen. Wij nemen uw verbeterpunten mee en bespreken dit binnen onze organisatie.
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.