Pluspunten
Direct in communicatie met zeer uitgebreide kennis over Noorwegen. Bij eventuele calamiteiten zeer accuraat en hulpvaardig.
VerbeterpuntenInzake de beschrijving zijn niet altijd de aangegeven km correct. Km standen met betreffende de bezienswaardigheden eventueel aangeven in de reisomschrijving.
Dank u wel voor uw uitgebreide feedback. Wij zijn op dit moment bezig om ons routeboekje aan te passen. Wij nemen uw opmerking mee in ons overleg.
Pluspunten
Zeer positief
Dank u wel voor uw positieve waardering.
Pluspunten
Goed verzorgt route boek en perfecte hotels uitgezocht. Foto ingesloten van het Sol Strand hotel in Os .
VerbeterpuntenVerbeterpunt is dat eerste overnachtingspunt te ver weg lag (450km) waardoor diverse bezienswaardigheden op de route niet konden worden bezocht. Dit was wel jammer. Dit doet afbreuk aan de reis.
Dank u wel voor uw positieve waardering. Jammer dat u de eerste overnachtingsplek te ver vond. Het klopt dat u op een reisdag vaak weinig extra tijd heeft om allerlei bezienswaardigheden te bezoeken.
Pluspunten
erg vriendelijke en zeer behulpzaam!
Dank u wel voor uw positieve waarderingen.
hotels beter controleren in alesund was het eten nog slechter als in een gevangenis waar we toch veel voor moesten betalen
Goedemorgen, dankuwel voor uw feedback! Wat vervelend dat het eten zo tegenviel bij het hotel in Alesund. Heeft u dit ook bij het hotel aangegeven? We zullen dit in elk geval doorgeven aan het hotel. Vriendelijke groeten,
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenIk moest wel een aantal keer bellen, na mail ontact
Dank u wel voor uw positieve beoordelingen.
Pluspunten
Zeer professionele aanpak bij de bespreking van de reis. Goed roadbook. Zelfs zijnde in het buitenland was het agentschap standby voor het oplossen van een probleem.
VerbeterpuntenIn het roadbook er rekening mee houden dat niet alle bezienswaardigheden geopend zijn omdat het weekend is, bij te late aankomst. Het zou goed zijn om openings- en sluitingsuren erbij te vermelden. Wanneer er een afwijking is tussen een voorgesteld logement en de uiteindelijke reservatie dan is het belangrijk om dit duidelijker te melden of te accentueren. Ook het roadbook in die zin dan aanpassen!
Dank u wel voor uw positieve waarderingen. We gaan volgend jaar ons routeboekje aanpassen. Dan nemen we u aandachtspunt mee. Daarnaast blijft het routeboekje mensenwerk. En door de omvang van onze routeboekjes blijft het een klus om alles up to date te houden. Wij doen uiteraard ons uiterste best om alles bij te houden.
Dank u wel voor uw positieve beoordeling.
Pluspunten
De prachtige reisbeschrijvingen, en tips voor onderweg. Verwachtingen van de reis zijn gelijk aan de geleverde.
VerbeterpuntenVoor vertrek zelf even contact zoeken met de klant of alles klopt.
Dank u wel voor uw positieve waarderingen. Wij hebben een te grote klantenkring om iedereen telefonisch te benaderen. Wij hebben wel een check is ons systeem om te proberen zo weinig mogelijk fouten te maken. Het blijft uiteraard mensenwerk.
Bedankt voor uw positieve reactie.
Pluspunten
Wij zijn erg vriendelijk en professioneel geholpen door Esther! De gesprekken/bezoeken die we hebben gehad waren erg plezierig. Er werd ruim voldoende tijd en aandacht besteed aan het inplannen van de vakantie. We zijn haast dood gegooid met tips en aanraders. Geweldig! De prijs kan ik niet goed beoordelen, omdat we geen vergelijkingsmateriaal hebben. Maar dit is zeker niet tegen gevallen! Jullie dienst en ook de vakantie zelf natuurlijk is voor herhaling vatbaar en gaat ook zeker weer gebruik van maken!
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!!! Er is ook een markt voor sportvissers (visvakantie) in Noorwegen. Misschien ook interessant voor jullie? Dan weet ik waar ik voortaan mijn visvakanties ga boeken.
Dank je wel voor je uitgebreide review. Wilt u de ervaringen van de heer Weening lezen? Dat kan! Volgend jaar staat zijn inspiratie verhaal in onze nieuwe zomerbrochure.
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie. Goed gedocumenteerde reisbeschrijving. De informatie mbt de accommodaties klopt. De boekingen zijn allemaal prima geregeld en een enkele aanpassing ter plaatse was geen probleem.
Verbeterpunten-Aanduiding van bezienswaardigheden op kaartje bij reisbeschrijving voorkomt zoekwerk onderweg. -Afstanden tussen de accommodaties vonden wij wat groot. (reizen kost veel tijd en je wilt ook nog wat zien onderweg) een afstand van max 150 km geeft meer ruimte om onderweg uitstapjes te maken. -Keuze maken tussen meer dagen op een camping verblijven. 4/5 dagen waardoor meer ruimte voor tochten te maken is. Wellicht moet er dan wel meer km gereden worden tussen de accommodaties! -Voor oudere stellen is een stapelbed wel wat lastig. Minimaal zouden er dan twee stapelbedden moeten zijn zodat je niet in/uit je bed hoeft te klimmen. Wij hebben daardoor 1 accommodatie omgeboekt naar een grotere huisje. Trouwens toilet/douche in het huisje is toch wel erg prettig vinden wij, ook al kost dat wat meer. (opties aangeven bij de offerte)
Bedankt voor uw positieve beoordelingen en uitgebreide reactie. Wij vinden het altijd prettig als klanten met ons meedenken. Wij gaan ons routeboekje aanpassen voor volgend jaar. Daar wordt dus aan gewerkt. Meestal vertellen wij klanten dat de afstanden in Noorwegen heel anders zijn dan bijv. in Nederland. Ook geven wij het verschil aan tussen kampeerhutten en bungalows. Dan is de keuze aan de klant.
Pluspunten
Er is voldaan aan onze wensen.
VerbeterpuntenMails goed lezen en alle punten adequaat beantwoorden.
Dank u wel voor uw positieve beoordelingen. Wij zullen uw verbeterpunten meenemen en bespreken op kantoor.
Dank u wel voor uw positieve waarderingen.
Pluspunten
Volledig uitgeschreven reisbeschrijving in mapje en goed bereikbaar
VerbeterpuntenTreinreis was lastig. Geen goed adres van de locatie waar de auto op de trein moest. Zelf uit moeten zoeken. Kostte veel tijd, kan stressvol worden want je staat op tijd. Iets klantvriendelijker aan de telefoon zou wenselijk zijn. (Toon)
Dank u wel voor uw positieve beoordelingen. Wij gaan het adres aanpassen. Daarnaast proberen wij altijd vriendelijk de telefoon op te nemen. Vervelend dat u dit als negatief heeft ervaren. Excuses.
Pluspunten
We hebben een mooie 15-daagde reis gemaakt langs 'historische hotels' (Bestla rondreis). Prachtige vergezichten op de fjorden gezien. Ook nog een beetje 'cruise-gevoel' ervaren op twee veerbotenoorlog heen- en terugreis. We kregen van tevoren een compleet boekwerk met foto's als reisbeschrijving (pdf van 180 pagina's). Alles goed geregeld.
VerbeterpuntenEen tweetal tips m.b.t. de Bestla-rondreis: Het is wenselijk om de veerboot in de Geiranger-fjord één of twee dagen van tevoren te reserveren. Dit was ons niet bekend. Gelukkig kon onze auto mee, anders hadden we een paar uur moeten wachten. Indien men diner besteld heeft op de veerboot kan men het best ter plekke nog even informeren c.q. reserveren hoe laat en in welk restaurant men terecht kan.
Dank u wel voor uw positieve beoordelingen en uitgebreide reacties. Dit is het eerste jaar dat het mogelijk is om deze ferry te boeken. Wij gaan dit vanaf volgend jaar doorgeven aan onze klanten. Dank u wel voor de tip wat betreft reserveren.
Weg naar Denemarken (boot) ligt bij Hamburg open met veel vertraging. Omrijden via Kiel heeft weinig zin, want ook daar ligt de weg open. Neem voldoende tijd om op tijd bij de boot te komen. In Gaupne weinig gedaan met de klacht dat brandalarm niet werkte en een lampje niet werkte.
Dank u wel voor uw positieve beoordeling. Wij hebben via de nieuwsbrief en facebook mensen geprobeerd te waarschuwen voor de vertragingen rondom Hamburg. Wij weten van dit probleem. Wij zullen nogmaals uw klacht aan de accommodatie doorgeven.
aparte e-mail verstuurd
Dank u wel voor uw positieve waarderingen. Wij hebben nav uw mail zeker een aantal tips opgenomen en informatie aangepast. Dank u wel voor uw uitgebreide reactie. Wij vinden het altijd prettig als klanten zo met ons meedenken.
Pluspunten
reis kon helemaal aangepast worden naar onze wensen, zowel qua route als accomodatie
Verbeterpuntende communicatie kan beter, ze leveren een mooi routeboek mee met tips en bezieningswaardigheden. Echter zouden ze daar vooraf beter over communiceren dat ze dit geven. We hadden niet in de gaten dat we dit zouden krijgen maar hebben hier veel gebruik van gemaakt.Was top.
Dank u wel voor uw positieve beoordelingen. We gaan nav uw opmerking nu duidelijker vermelden aan klanten dat zij een uitgebreide routebeschrijving krijgen. Dank u wel voor uw tip.
Pluspunten
uitstekende service. Tips en routebeschrijving erg makkelijk
Dank u wel voor uw positieve beoordelingen.
Pluspunten
Heb eigenlijk geen persoonlijk contact gehad met het bedrijf, daar tegenwoordig alles digitaal geregeld kan worden. De offerte aanbieding was conform de reissom die ik moest betalen en de gereserveerde locaties waren allen prima in orde, zoals door de reisorganisatie was aangegeven.
VerbeterpuntenMisschien is het een optie om i.p.v. een digitale beoordeling te laten uitvoeren door de reisorganisatie, om zelf persoonlijk contact te leggen met haar klanten. Dat geeft meer een persoonlijk karakter, dan het afstandelijke via internet en mail.
Dank u wel voor uw positieve beoordelingen en opmerkingen. Doordat wij een behoorlijke klantenkring hebben is het voor ons niet haalbaar om alle klanten persoonlijk te benaderen. Wij zijn er ons van bewust dat sommige mensen het niet prettig vinden om alleen digitaal contact te hebben. We hebben onze foto's op de website staan met daarbij ons telefoonnummer vermeld. Bellen mag altijd!
Pluspunten
Snel geregeld
VerbeterpuntenCommunicatie erg stug. Ligging van de accomodaties liet soms te wensen over. Jammer dat echtpaar in stapelbed moet slapen!
Goedemiddag, dankuwel voor uw beoordeling. We waarderen het zeer dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We vragen ons af wat betreft personeel en communicatie beter hadden kunnen doen. We hebben u na aanvraag een reisvoorstel gestuurd, deze heeft u aan ons bevestigd waarop wij alles hebben ingeboekt. Vervolgens heeft u van ons een bevestigingsmail ontvangen incl. factuur. De reispapieren zijn voor vertrek opgestuurd. Ik kan in ons systeem geen verder contact terugvinden. We zouden dan ook graag willen weten waarop u ons personeel een onvoldoende geeft en waarop u een onvoldoende geeft betreft communicatie.
Pluspunten
Alles prima geregeld
Pluspunten
denken goed mee met wensen van ons. Weten leuke plekken.
Verbeterpunteninfo is niet altijd up to date. Onvoldoende alternatieven voor routes bij slecht weer. Ik stuur separaat een lijstje met aandachtspunten.
Dank u wel voor uw positieve beoordelingen. Wij hebben nav uw mail zeker een aantal tips opgenomen en informatie aangepast. Dank u wel voor uw uitgebreide reactie. Wij vinden het altijd prettig als klanten zo met ons meedenken.
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.