Goed in de communicatie, snel antwoord bij vragen, goede reismap met veel informatie. Goed bereikbaar, ook tijdens de reis! Kortom, alleen maar positief!
Beste Karin, Bedankt voor je positieve review! Superfijn om te horen dat jullie een fijne reis hebben gehad en dat jullie zo tevreden zijn over onze service. We streven ernaar om altijd goed bereikbaar te zijn voor een zorgeloze reis en de periode die daaraan vooraf gaat. Mochten jullie in de toekomst weer een avontuurlijke reis willen maken dan staan we uiteraard voor jullie klaar. Geniet nog heerlijk na van de mooie reismomenten. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Begin september heb ik mogen genieten van een goed verzorgde/geregelde vakantie door CapeTracks. Ik heb mooie dingen gezien en ervaren. De vakantie was naar mijn wensen vormgegeven door het team van CapeTracks met daarbij de bijpassende accommodaties en overtochten. De communicatie was helder en duidelijk.
Beste Daniël, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! We zijn blij dat we bij hebben kunnen dragen aan een geweldige vakantie die aan je verwachtingen voldeed. We maken graag reizen op maat dus het is fijn om te lezen dat we de reis vorm hebben kunnen geven naar jouw wensen. Als je in de toekomst weer reisplannen hebt, staan we klaar om je opnieuw van dienst te zijn. We wensen je nog vele mooie reisavonturen toe! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Heb een uitgebreide e-mail geschreven aan Anne W. Kreeg niet een positief antwoord op de taxi zondagavond, die echt klaar had moeten staan volgens jullie boekje. Lopen in de regen naar hotel met zware koffers is geen sinecure. Het huisje in Luster voldeed niet. Stonk, overal vliegjes omdat het niet schoon was, microwave te vies om te gebruiken. Jammer, want de ervaringen onderweg waren en zijn onvergetelijk. Overall: prima trip, geweldige indruk van Noorwegen, wat een prachtig land is.
Beste Jan, Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaringen met ons. We waarderen jullie eerlijke feedback en we vinden het jammer om te horen dat sommige aspecten van jullie reis niet helemaal aan jullie verwachtingen hebben voldaan, met name de situatie met de taxi en de accommodatie in Luster. De vermelding van de taxi is miscommunicatie geweest, onze excuses daarvoor! Tegelijkertijd zijn we blij om te lezen dat jullie goede ervaringen hebben gehad. In eerder e-mailcontact hebben jullie verteld dat andere accommodaties wel aan jullie verwachtingen voldeden. Dus het is fijn om te lezen dat jullie ook hebben genoten van de andere aspecten van jullie reis. We willen graag benadrukken dat we ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat elke reis soepel verloopt. We hopen dat jullie toch mooie herinneringen hebt overgehouden aan jullie reis door Noorwegen. Als jullie in de toekomst weer reisplannen hebben, staan we uiteraard weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Op mijn verzoek voor een maatwerk reis naar Scandinavie werd snel aktie ondernomen. Communicatie met Cape Tracks ging zeer soepel en snel. Mooi overzicht en extra informatie over de lokaties in pdf qua informatie en de vouchers. Gedurende de reis was alles qua hotel, vervoer etc perfect geregeld. Mooie hotels precies dicht bij de stations zoals ik had gevraagd. Een tien voor jullie, en Scandinavie !!
Beste Milanca, Bedankt voor jullie fantastische feedback. Een 'tien' als score is geweldig! We zijn blij te horen dat we aan jullie verwachtingen konden voldoen en dat jullie reis perfect geregeld was. We streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden en het is daarom fijn om te horen de communicatie goed is verlopen. Ook erg fijn om te lezen dat de hotels op prima afstand van de stations lagen en dat jullie ook tevreden zijn met de informatie (routeboekje) die we meegegeven hebben. Als jullie in de toekomst weer op reis willen gaan, staan we graag weer voor jullie klaar om een nieuw avontuur te plannen. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Medewerkers op en top gemotiveerd en goed meedenken. Hele goede service. Ik zou meteen de volgende reis met Cape Tracks regelen. Toppers
Beste Rianne, Hartelijk dank deze vriendelijke woorden en positieve feedback! Erg fijn om te lezen dat jullie onze service en de inzet van ons team waarderen. Uiteraard helpen we jullie graag opnieuw bij het regelen van een nieuwe onvergetelijke reis. Dus laat het vooral weten als jullie nieuwe plannen hebben. Wie weet tot snel! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wij zijn bij Cape Tracks geweest om een reis naar Noorwegen te plannen! We hadden de openingstijden alleen op Google Maps bekeken en gemist dat het op zaterdag in principe alleen op afspraak is. Gelukkig was er iemand aanwezig en werden we alsnog snel geholpen! De geplande reis ging lang Oslo, Lemonsjø, Luster, Bergen, Oanes en Stavanger. Met een uitgebreide omschrijving van de routes, wat er langs te zien is en wat er in en rondom de plaatsen waar we verbleven te doen was gingen we op pad. We hebben een prachtige reis gehad vol natuur, cultuur, fijne verblijven en vriendelijke gastheren en vrouwen. Kortom een top reis bureau!
Beste Matthew, Bedankt voor jullie positieve feedback en het delen van jullie ervaring met ons! We zijn blij om te horen dat jullie reis naar Noorwegen soepel is verlopen en dat jullie genoten hebben van de prachtige natuur, cultuur en accommodaties. Als jullie in de toekomst weer plannen hebben voor een nieuwe avontuurlijke reis, staan we graag weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Een ontzettend mooie vakantie gehad met het hele gezin in noorwegen. Alles was top geregeld.
Beste Bram, Wat fijn om te horen dat jullie een ontzettend mooie vakantie hebben gehad met het hele gezin! Goed om te weten dat alles top geregeld was, dat horen we graag. Erg bedankt voor het achterlaten van jullie mooie beoordeling en geniet nog lekker na van deze reis. We zien jullie graag een volgende keer bij ons terug. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Ik had zelf al een idee wat ik wilde zien en dankzij de goede adviezen van Cape tracks is het een hele mooie reis geworden met mooie locaties om te overnachten en reisafstanden die goed te doen waren. Bovendien is Cape Tracks altijd bereikbaar voor vragen. Ook bij de voorbereiding vd reis.
Beste Francien, Wat fijn om te horen dat jullie reiservaring met ons zo positief was! We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het samenstellen van een mooie reis die aan jullie verwachtingen voldeed. We bieden uiteraard graag ondersteuning bij het plannen van je reis, en we streven ernaar zo veel mogelijk beschikbaar te zijn om vragen te beantwoorden, zowel tijdens de voorbereiding als de reis zelf. Wanneer jullie in de toekomst nog een een avontuurlijke reis willen maken dan staan we graag weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Zijn een stel van 66 jaar oud en hebben een rondreis gemaakt van Helsinki naar Oslo via de Noordkaap. Mijn persoonlijke mening was dat er teveel lange stukken gereden moesten worden en doen dit niet meer. Wel hebben wij heel mooie dingen gezien. Hotels hoeven van ons niet meer. Maar al met al een positieve ervaring. Met dank aan capetracks
Beste Ronald, Enorm bedankt voor het delen van jullie ervaring met ons. Goed dat jullie aangeven dat de afstanden af en toe te lang waren voor jullie. Dan kunnen we hier in het vervolg rekening mee houden met andere klanten. Fijn dat jullie alsnog een positieve ervaring hebben gehad met ons. Uiteraard zien we jullie in de toekomst nog eens terug bij ons. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wij hebben met ons gezin een prachtige reis door Noorwegen mogen maken. Capetracks heeft samen met ons een mooie route uitgestippeld, in het reisboek stonden duidelijke opties voor andere routes of bezienswaardigheden onderweg. Ook de hutjes die voor ons gereserveerd waren lagen op mooie locaties met prachtige uitzichten. We werden goed op de hoogte gehouden van wijzigingen in ferry's en lange wachttijden. Vragen werden ook snel beantwoord. Het was TOP geregeld!
Beste Sabine, Bedankt voor jullie prachtige beoordeling! Wat fijn om te horen dat jullie een prachtige reis door Noorwegen hebben gehad en dat we jullie goed van dienst konden zijn. Het samenstellen van de perfecte route en het bieden van handige reisinformatie is wat we graag doen. We zijn blij dat jullie genoten hebben van de mooie locaties van de accommodaties. Als jullie in de toekomst weer op reis willen gaan, staan we klaar om te helpen. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De ries die wij hebben gemaakt is aangepast aan onze wensen en voorkeuren.
Beste Sandra, Wat fijn om te lezen dat we jullie reis helemaal naar wens hebben kunnen samenstellen. We leveren graag maatwerk dus in jullie geval was dat ook uiteraard geen probleem. We staan in de toekomst graag voor jullie klaar. Bedankt voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Zeer goed geholpen met onze wensen om te zetten in een prachtige vakantie. Duidelijke beschrijving voor wat we onderweg konden gaan zien en routes en de hotels waren allemaal goed.
Beste A, Bedankt voor deze fantastische beoordeling! We streven er altijd naar om professioneel advies te geven en te helpen waar nodig. Ook fijn om te lezen dat onze routebeschrijvingen en hotelkeuzes aan jullie verwachtingen voldeden. Als jullie in de toekomst weer een avontuurlijke reis willen maken, staan we graag weer voor jullie klaar om je te helpen bij het plannen van een nieuw reis. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
1) Lemonsjo was mooi comfortabel huis, aardige eigenares met goed restaurant. Ze was erg bezorgd door het wegblijven van toeristen omdat de weg naar het noorden was afgesloten en ze daardoor de elandsafari niet kon aanbieden. Maar ze verwees ons naar de boerderij Glittersja waar we toch elanden hebben gezien. Daar bedankte ze ons voor, want die mensen hadden ook groot omzetverlies (20 bezoekers ipv de gebruikelijke 200 per dag). 2) Gjerdset: prachtig gelegen boven het meer. Minpunten; zwakke wifi; benauwde slaapkamer; erg kleine badkamer en keukentje met kookstel en zonder magnetron of fornuis. 3) Trollbu, Aabrekk Gard: zeer comfortabel huis (blij dat we hier terechtkwamen in plaats van op de drukke camping aan het meer!) eigenares was een beetje in de war, ze dacht dat wij nog niet betaald hadden hoewel we haar de voucher gaven. Uiteindelijk geloofde ze ons (haar Engels is ook niet zo goed). Ze wilde niet dat wij onze eigen lakens gebruikten, we moesten ze van haar voor 200 kronen huren. Ze had het over beestjes die je uit de bedden van andere locaties kunt meenemen en ik denk wel dat ze daar gelijk in heeft, want we kunnen de lakens niet tussendoor wassen. Geweldige locatie om naar de gletscher te wandelen zo vanuit het huis. 4) Nystuen; we haalden een sleutel uit de kast waar Johan Willemsen op stond, even verwarring maar begrepen uit het gastenboek dat hij de Nederlandse eigenaar is. Prachtig comfortabel appartement met schitterend uitzicht. Enige minpunt: er staat schrikdraad om het gebouw heen, blijkbaar om mensen het onmogelijk te maken om even voor de deur te parkeren om uit te laden. Dus moesten we onze koffers door de regen de helling op sjouwen. Dit vonden we niet zo aardig van de beheerder.
Beste Lara, Enorm bedankt voor deze uitgebreide beoordeling. Jullie ervaring met de accommodaties is erg waardevol voor ons dus goed dat jullie dit benoemen. De feedback zullen we meenemen voor toekomstige boekingen. Erg fijn om te lezen dat jullie een prachtige reis hebben gehad. Uiteraard organiseren we in de toekomst graag weer een avontuurlijke reis voor jullie. Wie weet tot dan. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Noorwegen is een prachtig land, aardige mensen, uitstekende faciliteiten, indrukwekkende infrastructuur, goed georganiseerd. Maar iets te populair aan het worden, erg druk dus. En helaas is de aangeboden "trein"reis (er zat wel erg veel "bus" bij, "door omstandigheden") wel een erg routineuze, standaard, niet echt bijzondere rondreis. We hadden echt meer verwacht. We hebben ons ook vooraf goed moeten voorbereiden met Google maps ed omdat er zeer summiere reisinformatie omtrent locatie hotels werd verschaft. Die (goede) hotels waren van 1 specifieke keten, blijkbaar is daar een contract mee, waardoor we soms best lang moesten lopen naar dat specifieke hotel van die keten. De reis met de ferry van HNL is voor "voetgangers" geen aanbeveling; in- en uitschepen is zeer slecht geregeld, ik las net dat ze bijna failliet zijn, begrijp ik....
Beste Henny, Bedankt voor het delen van jullie reiservaring. Fijn dat jullie hebben genoten van het land. Het hoogseizoen is in inderdaad populair waardoor je in deze reisperiode meer medereizigers zult treffen. Vervelend om te horen dat de reis niet aan jullie verwachtingen heeft kunnen voldoen, mede door het wandelen naar de hotels. Er was door werkzaamheden inderdaad een traject waarbij de bus genomen moest worden. Deze informatie hebben we met jullie gedeeld in het reisvoorstel. Hopelijk hebben jullie toch kunnen genieten van deze reis en de ervaring. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Alles was goed geregeld, wijzigingen betreffende de haven van vertrek werd tijdig gecommuniceerd!
Beste Petra, Fijn om te lezen dat we alles goed hebben kunnen regelen tijdens jullie reis. Daarbij hoort uiteraard ook het tijdig informeren van wijzigingen bij. Fijn dat dit alles heeft gezorgd voor een fijne reiservaring. Mochten jullie in de toekomst weer een reis naar het noorden of juist het zuiden willen maken, dan horen we het graag. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Zorgvuldige beschrijving van de reis. Er prettig was het advies van Cape Tracks na de wateroverlast in Noorwegen. Per bestemming werd gezamenlijk de toegankelijkheid van de route gecheckt aan de hand van 175.no. Dat gaf veel vertrouwen. Misschien voor de volgende bezoeker aan Rjukan Hytteby in Tinn (Rjukan) is het goed om onder de aandacht te brengen dat de accommodatie wel heel klein is. De eethoek staat uit in de vorm van een picknicktafel. De trap naar het slaapverblijf is heel stijl en smal. Het heeft meer weg van een Vlizotrap.
Beste Jeroen, Bedankt voor deze positieve woorden! We zijn blij dat jullie de reisbeschrijving van de reis en ons advies na de wateroverlast in Noorwegen hebben gewaardeerd. Ook bedankt voor het delen van jullie ervaring met accommodatie Rjukan Hytteby. We zullen dit zeker in gedachten houden voor toekomstige reizigers, zodat ze goed voorbereid zijn op wat ze kunnen verwachten. Als jullie in de toekomst weer plannen hebben om op reis te gaan, dan staan we graag weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Goed uitgezochte reis, met top locaties en top tips. Ook tijdens storm hans hebben ze met ons mee gedacht.
Beste Brechtje, Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling! Erg fijn dat jullie hebben genoten van de reis en onze aanbevelingen in de routebeschrijving. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een onbezorgde reis kan beleven dus ook tijdens de storm hebben we inderdaad ons best gedaan om iedereen zo veel mogelijk op weg te helpen waar we konden. Mochten jullie in de toekomst weer reisplannen hebben naar het noorden dan staan we weer graag voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De reis is duur, maar dan heb je ook wat. Op een gegeven moment moesten we (als gevolg van de storm Hans) boven en door het rampgebied. Dat zagen wij niet zitten. Cape Tracks heeft het netjes voor ons omgeboekt. Dank jullie wel.
Beste A.L. Bedankt voor deze mooie beoordeling! We zijn blij om te lezen dat jullie over het algemeen een positieve reiservaring hebben gehad. Ook goed om te lezen dat, ondanks de kosten van de reis, het de moeite waard was. We begrijpen dat de storm voor wat ongemak heeft gezorgd. Gelukkig konden we snel voor jullie een oplossing vinden door het omboeken van jullie plannen. Mochten jullie in de toekomst weer een avontuurlijke reis willen maken dan staan we uiteraard voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wat hebben we genoten van de mooie reis. De reisgids die jullie hebben samengesteld was super fijn. En heeft ervoor gezorgd dat we nog meer van Noorwegen konden ontdekken. Jullie bereikbaarheid en zorg gedurende de reis en vooraf was top!
Beste Dinette, Bedankt voor het delen van jullie ervaring met ons. We zijn ontzettend blij dat jullie hebben genoten van de reis en dat ons routeboekje jullie heeft geholpen om nog meer van Noorwegen te ontdekken. Fijn om te lezen dat ook onze bereikbaarheid positief is ervaren door jullie en dit hebben gewaardeerd. Mochten jullie in de toekomst weer plannen hebben voor een nieuwe avontuurlijke reis, dan staan we graag weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Heel prettig dat jullie zo goed bereikbaar zijn en met ons mee gedacht hebben. Hierdoor een fantastische reis door Noorwegen mogen maken. Door de ervaren medewerkers zijn we bij al onze vragen altijd snel, vriendelijk en goed geholpen zowel via mail als telefoon!
Beste Manon, Bedankt voor deze mooie beoordeling met positieve woorden! Wat goed om te lezen dat jullie genoten hebben van de reis door Noorwegen en dat we hebben kunnen bijdragen aan een fantastische reiservaring. We streven ernaar om persoonlijk en snel contact te bieden, zodat je zonder zorgen je reis kunt voorbereiden. Erg fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met het beantwoorden van je vragen en de gewenste service konden verlenen! Mocht je in de toekomst opnieuw plannen hebben voor een avontuurlijke reis, dan staan we graag weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Zeer fijne en toegankelijke firma. Neemt je wensen serieus, komt met ideeën en beantwoord de vragen snel en vakkundig. Ga hier zekr nog een keer een reis boeken
Beste Harm, Erg bedankt voor deze fantastische beoordeling! We zijn blij dat jullie onze inzet hebben gewaardeerd en dat we aan jullie verwachtingen konden voldoen. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat elke reiservaring een onvergetelijke herinnering is voor onze reizigers. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn om weer een onvergetelijke reis te organiseren! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Vooral het reis document met alle tips was super handig. Hier hebben we elke dag gebruik van gemaakt. En de begeleiding die we kregen tijdens storm Hans, werd erg gewaardeerd!! Nogmaals dank daarvoor!!
Beste Annette, Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Wat super om te horen dat jullie reis geweldig is verlopen en dat jullie hebben genoten van de accommodaties op prachtige locaties. We vinden het belangrijk dat iedereen het beste uit zijn reis kan halen met de toegestuurde reisinformatie, dus goed om te lezen dat dit een toegevoegde waarde was tijdens jullie reis. Tijdens de storm hebben we inderdaad ook contact opgenomen met jullie om te helpen waar we dat konden, gezien de omstandigheden. Het doet ons goed om te lezen dat jullie dat enorm gewaardeerd hebben. Mochten jullie in de toekomst weer een avontuurlijke reis willen maken, dan staan we uiteraard weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hebben een geweldige reis gehad. Tijdens de reis was goed contact wanneer we nog vragen hadden en konden we zelfs nog dingen aanpassen zoals de hut op de boot. De voorlichting over de reistijden is ook fijn. Je wet dat 250 km toch wel 4-5 uur reizen is. Dat had ik van te voren denk ik niet geweten. Wij hebben gekozen om de huisjes zelf schoon te maken en ons beddengoed mee te nemen. Dat ging prima en was ook niet zoveel werk. Qua drukte en reistijd is het prima te doen maar zelf had ik wat langer op 1 plek willen blijven achteraf en neem ik mee voor een volgende reis. Noorwegen is een fantastisch land. De route die we gereden hebben was schitterend. Het land heeft ons hart gestolen mede dankzij de goed uitgekozen cabins en things to do.
Beste Anne-Marieke, Bedankt voor het delen van jullie enthousiaste reiservaring! We zijn erg blij om te horen dat jullie een geweldige reis hebben gehad en dat het contact tijdens de reis nuttig is geweest. Wij streven ernaar om iedereen zo goed mogelijk voor te lichten over de reistijden. Wat voor de ene persoon als een lange afstand wordt ervaren, kan voor een ander juist niet zo ver lijken. Langer op één plek blijven kan zeker wat meer rust bieden tijdens de reis waardoor je net iets meer kan genieten van al het moois in de natuurrijke omgeving. Wat super om te horen dat Noorwegen jullie hart heeft veroverd mede dankzij de accommodatie waar jullie in verbleven. Als jullie in de toekomst meer van Noorwegen willen ontdekken, dan staan we graag klaar om jullie te helpen met een nieuwe en onvergetelijke reiservaring! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wij hebben een geweldige reis door Zuid Afrika gemaakt. Alle hulde voor Cape Tracks! Vanaf de eerste kennismaking op de Beurs Bijzondere reizen tot en met contact via de mail tijdens onze reis over met betrekking tot een vraag over de huurauto: De service en vriendelijke klantbenadering van Cape Tracks is super! We kregen twee prachtige boekjes met daarin een zéér uitgebreide beschrijving van onze reis: routebeschrijvingen, beschrijvingen van onze locaties waar we verbleven, heel veel tips en tops over de omgeving etc. Zeer uitgebreid en lezenswaardig.?Hebben we veel aan gehad! We zijn ook zeer tevreden over de plekken waar we overnacht hebben. Waanzinnig mooi ! Cape Tracjs heeft aan onze verwachtingen voldaan! Één kleine tip: wij hebben qua auto een auto type sedan gehuurd. Dat was soms lastig rijden over onverharde wegen in de parken en de slechte wegen in met name het noorden. Als organisatie zou ik de mensen die de autoreis Daren willen gaan maken een robuuste auto willen adviseren en de huur van een Sedan afraden
Beste Ton, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Wij waarderen het dat jullie de tijd genomen hebben om een beoordeling achter te laten! Het doet ons goed om te lezen dat jullie zo'n positieve ervaring met ons hebben gehad en dat jullie een geweldige reis hebben gemaakt. Ook goed om te lezen dat het routeboekje een toegevoegde waarde was tijdens jullie reis, we vinden het belangrijk dat iedereen het beste uit zijn reis kan halen met deze informatie. Wat betreft de huurauto, goed dat jullie dit aangeven. Normaal gesproken raden we inderdaad een grotere auto aan, zodat men óók comfortabel kan reizen in andere delen van het land. Goed om te weten is dat dit wel voor een (veel) hoger prijskaartje zorgt van de reis. In jullie geval kunnen we niet helemaal achterhalen waarom dit niet goed met jullie gecommuniceerd is, dat is niet te bedoeling geweest en daarvoor onze excuses. Mochten jullie in de toekomst weer een avontuurlijke reis willen maken, dan staan we uiteraard voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We waren vrij laat met boeken van onze reis naar Noorwegen. Capetracks was daarin de organisatie die dit doortastende en via persoonlijk contact op korte termijn en op maat kon regelen. Prima contact via mail, telefoon. Deskundige en vriendelijke medewerkers.
Beste John, Enorm bedankt voor deze positieve beoordeling! We zijn blij dat we voor jullie op korte termijn een reis op maat konden samenstellen en dat dit naar jullie tevredenheid ook gelukt is! Het doet ons ook goed om te lezen dat jullie een fijne ervaring hebben gehad met ons contact en onze service, zowel per mail als telefoon. Mochten jullie in de toekomst weer plannen hebben voor een nieuwe avontuurlijke reis, dan staan we graag opnieuw voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.