Onze ogen uit gekeken.

Zeer mooie goed georganiseerde reis als je niet te bang bent veel kilometers te rijden. Meest zeer mooi gelegen hutten om te overnachten en een mooie route. Zeer uitgebreide beschrijving met bezienswaardigheden en betrokken personeel dat weet wie waar is.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noordkaap huttentocht Reidun

Mooie rondreis in Noorwegen gedaan. Alles is volgens plan verlopen.

Door Cape Tracks is een mooie reis langs de fjorden in Noorwegen voorbereid die geheel volgens plan is verlopen. Door storm 'Hans' die Noorwegen trof konden we (indien nodig) in contact zijn met de reisorganisatie. Ook zijn we een keer door Cape Tracks benaderd ivm een omleiding op onze route vanwege een aardverschuiving. We hebben dit als heel zorgvuldig ervaren.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Rondreis fjorden Noorwegen

De reis was heel divers. Er waren wel een paar onvolkomenheden. Maar over het algemeen genomen prima Communicatie met auto verhuurbedrijf ging niet goed. Hebben lang moeten wachten hierop. En een hotel moesten we met de zware koffer naar boven op een zolderkamertje in gescheiden bedjes logeren. Zag er goed uit. Maar we voelde ons onwelkom. Voor de rest alleen vriendelijk personeel ontmoet.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Baltische staten

Geweldige reis!

Van het begin tot het einde genoten! Iedere bestemming een ander landschap. De routebeschrijving was duidelijk met veel toeristische tips. Accomodaties waren netjes en voorzien van diverse keukenattributen. Deze reis wil ik nog een keer doen, maar dan start ik in Oslo en eindig ik in Kristiansand. Na alle natuur viel de grote stad een beetje tegen, maar het hotel was geweldig, vooral het ontbijt!

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Autorondreis Noorwegen Aegir

Prachtige reis door Noorwegen!

De reis is prima verlopen, goede accommodaties, mooie gelegen om de omgevingen te verkennen.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen; Amli, Tau, Kinsarvik

Helemaal geweldig

Super reisbureau we zijn prima geholpen in Noorwegen ook met het slechte weer top reisbureau

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Rondreis noorwegen

Geweldige reis

Een goed georganiseerde mooie reis langs prima overnachtingsgelegenheden waar alle medewerking werd verleent. Aanpassingen die we zelf aan de standaard reis wilden hebben zijn goed verwerkt. Tijdens onze reis kwam storm "Hans" Noorwegen bezoeken, gelukkig hebben wij hier weinig direct van gemerkt maar we werden wel veelvuldig en goed op de hoogte gehouden van de mogelijke beperkingen die er waren mbt het reizen tussen de verschillende punten.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen Rind: Rondane, Jotunheimen en Atlanterhavsvei

Wat een fantastisch mooi land.

Door omstandigheden alles in jullie handen gelegd ipv zelf boeken maar, geen 1 seconde spijt van gehad! Wat een super fijn geregelde vakantie hebben wij gehad De route, de accomodaties en de aanbeveling van bezienswaardigheden, alles klopte en was adembenemend mooi!

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen, kaupanger, stranda, gausdal

zoveel mooie dingen in een prachtig en verrassend land, dat het niet in foto's is te vangen

Noorwegen is een schitterend land in een prachtige natuur. zoveel te doen, op altijd mooie plekken en in verrassende plaatsen De schoonheid van die natuur, de variatie, de rust, de relaxte mensen, de prettige levenssfeer. Kortom, als je van natuur houdt, als je veel wilt zien en beleven en sportief bent, je bereid bent om lange reisdagen te maken, dan is er heel veel moois te beleven in Noorwegen. De mensen van Cape Tracks zijn daarbij je steun en hulp, geven top advies en altijd bereid te helpen.

Geweldige kennis en service

Goede service,vakkennis en betrouwbaar

Top georganiseerd, uitstekende accomodaties

Aangezien Scandinavië voor ons nog onontdekt terrein was, en we niet de dagelijkse stress van het zoeken naar accomodaties wilden en het doel de Noordkaap was, zijn we na een stevige zoektocht bij Cape Tracks uitgekomen en hebben een rondreis op basis van logies+ontbijt geboekt. Vooraf ontvingen wij een dik routeboek met aanbevolen dagelijkse routes, eventuele bezienswaardigheden op de routes, en aanvullende informatie over het reizen in Zweden en Noorwegen. Later volgden de vouchers voor alle overtochten en overnachtingen. De overtochten verliepen soepel en vooral de vaartocht terug vanuit Oslo naar Kiel was zeer bijzonder. Een klein cruiseschip, met iets meer luxe als de gemiddelde veerboot naar de UK, zeg maar. Qua accomodaties werden we aangenaam verrast. Eigenlijk hadden we verwacht drie weken te zullen overnachten in accomodaties qua Bastion Hotel, maar het bleken in overgrote meerderheid mooie nieuwe hotels of hotels op bijzondere locaties te zijn. Een paar hotels vonden wij wat minder, maar waren het beste wat er in die plaats of omgeving te krijgen was. Het ontbijt was overal goed. In drie weken naar de Noordkaap rijden brengt onveranderlijk met zich, dat je elke dag grote afstanden aflegt en dus minder gebruik kunt maken van de in het routeboek gedane suggesties. Toch heeft het ons wel degelijk ideeën aan de hand gedaan voor geschikte locaties voor een tussenstop of een kleine omweg, dus zeker geen verspilde moeite! De laatste dagen van onze vakantie waren er grote overstromingen in het zuiden van Zweden en Noorwegen, waardoor ook wij op onze laatste dag Oslo alleen via een ...ehh... interessante omweg konden bereiken. Gedurende de dag werden wij op eigen initiatief door Cape Tracks gebeld, met de vraag of alles goed met ons was, of wij door het noodweer getroffen waren en of zij nog iets voor ons konden doen? Kijk, dan heb je het als organisatie begrepen ;o) Helemaal goed!

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Rondreis Noorwegen Yggdrasil

Fijn en gespecialiseerd reisbureau

Voor de 5e keer op reis geweest naar Noorwegen via Cape Tracks Norge reiser. Samen met Esther op kantoor een reis samengesteld naar onze keus. In juli 2023 een prachtige reis door Zuid Noorwegen gemaakt. Wij gebruiken altijd het gedrukte reisgidsje, super handig, met name als je onderweg bent. Communicatie is prima, bijzonderheden of calamiteiten worden snel en duidelijk doorgegeven. Top organisatie!

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Zuid Noorwegen

fijne reis door avontuurlijk voorwegen

De reis was mooi en de hotels en huisjes waren wat we zochten.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen

Zelf als je reis al bezig is, hebben ze nog oog voor, welke problemen je op je pad kan tegenkomen.

• Prijs N.v.t.
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Rondreis Noorwegen

Fantastisch!

Goede service, snel reactie. Zowel vooraf als tijdens de reis! Mooi reisboek! Genoten van prachtige accomodaties en plekjes!

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Røldal, Vaset, Rjukan

Goed georganiseerd zeker na annuleren eerste reis.

Reis geboekt met Hurtigruten op de MS Fridjof Nansen. Na annuleren door Hurtigruten veel extra inspanning verricht om vervangende reis te organiseren met de MS Maud. Vluchten omgeboekt en hotel-data gewijzigd, etc. Hurtigruten's MS Maud is prima schip. Het expeditieteam maakt dat de reis bijzonder wordt. Altijd alternatieven achter de hand als iets niet mogelijk was door het weer. Groenland is is prachtige bestemming. Ook veel kennis bij gast-sprekers aan boord. Had misschien iets meer dieren verwacht dichter bij het schip of aan land.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Hurtigruten, Groenland

Alle vakantiehuizen waren prima geregeld. Zo ook de info over de gebieden waar wij zijn geweest. Tijdens zomerstorm HANS werden wij gebeld door het reisbureau met de vraag of nog alles oké was.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Vassenden, Molde, Oppdal , Olden en Bergen

Prachtig. Simpele accomodatie maar plekken prachtig

Zie hierboven.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Rondje Zuid Noorwegen

Super mooie vakantie!

Wat een geweldige natuur, prachtige wandelingen gemaakt, rendieren van dichtbij gezien. Naar een gletsjer gewandeld, autoritten zijn een feest! Behalve de laatste dag toen we de boot moesten halen en er een paar wegen waren afgesloten. Maar gelukkig waren we op tijd in Oslo. Al met al een hele belevenis!

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen zuid

Cape Tracks zorgt voor een goed geregelde vakantie.

Cape Tracks luistert naar hun klanten. Maakt een reis op maat, zonder enig probleem. Als een locatie niet meer beschikbaar is, wordt er gezorgd voor een goede vervanger. Altijd snelle reactie op mails op een vriendelijke, open manier. In tijd van storm Hans belt een werknemer van Cape Tracks om te checken of de reis goed verloopt. En denkt mee met eventuele omleidingen.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Rondreis Zuid Noorwegen

Reis goed, locaties soms minder

Vooraf alles goed geregeld. Toch vonden we tijdens de reis dat er te weinig naar onze wensen is geluisterd. We zijn bv geen echte wandelaars en dan is er op sommige plaatsen weinig of niks anders te doen. Te weinig vooraf gevraagd wat we willen. Dus geen maatwerk maar gewoon een standaard reis.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Kristiansand / Stavanger / Oslo

Het was een super mooie vakantie

Leuke vakantie we hebben veel gezien en genoten van het mooie natuur. Ook hebben we op de safari 2 potvissen gezien bij heel mooi weer .was goed verzorgd. De huisjes en hotels waren goed bij.enkele huisjes miste we wel een oven en een magnetron .maar verder uitstekend en ze stonden op mooie plekken.We zijn door jullie ook goed geholpen voor het bereiken van de boot ondanks wegafsluitingen. Daardoor hebben we wel een beetje van Zweden gezien

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Kustweg 17 en Lofoten rondreis Angurboda

Fantastisch!

De vakantie was geweldig! Prachtige hutten op mooie locaties. De route was zo ook goed te doen. De overnachting in Haugesund was uiteindelijk niet nodig geweest, zo makkelijk ging de reis over de westelijke eilandjes. Bergen vinden we echt een aanrader, met name de vismarkt. Flam was leuk maar heel toeristisch, geen centrum of zo. Maar toch zeker de moeite waard. De hut in Hoyheimsvik was het hoogtepunt. Kleinschalige camping en we zaten direct aan het fjord. Iedere ochtend een frisse duik. In Roldal ook een mooie kleine camping met een sauna, echt heerlijk, afkoelen in aangrenzende beek. Dus op de locaties was zeker niets aan te merken. Wat ik wel bedacht is dat een stukje persoonlijk contact met iemand van Cape Tracks toch prettig was geweest. Als je nog nooit in Noorwegen bent geweest zijn een aantal dingen lastig in te schatten. Ik had bijvoorbeeld dan toch geen hotels geboekt, ik dacht dat de hutten veel primitiever waren. Dat heeft onze vakantie veel duurder gemaakt ook omdat je dan uit eten moet. Als je er met iemand over praat kun je tot een andere slotsom komen.

• Personeel N.v.t.
  • Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Sandnes Haugesund Bergen Hoyheimsvik Flam Roldal Kristiansand

Geweldige rondreis over de Lofoten

Na een eerdere rondreis in zuid Noorwegen (ook via Cape Tracks) ditmaal Noordelijker naar de Lofoten. Zeer genoten van de natuur en de omgeving. De voorbereidingen en de rondreis waren zeer goed bedacht en geboekt door Cape Tracks, ook met kleine aanpassingen van onze zijde. Wederom een mooi boekwerk erbij met de route en bezienswaardigheden onderweg of in de omgeving. Tijdens de reis goede ondersteuning bij hulpvragen of het doorsturen van info van huisjes (ook in het weekend). Wij zijn zeer blij met deze reiservaring.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Fly-drive Lofoten Roskwa

Prima geregeld allemaal en prachtige reis

De reis was geweldig voorbereid. Huisjes waren allemaal prima. Om dan een nadeel te noemen is dat de locatie van sommige hutjes niet zo leuk lag tov de camping en de bedden niet overal even goed waren.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Campinghutten Alfhild

Marktstraat 21

7642 AK Wierden

Over Cape Tracks

Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.