Leuke complete vakantie woningen op hele mooie plekken. Aandachtspunt op sommige locaties waren de matrassen. Routebeschrijving plus tips voor onderweg en op locatie: door het samenvoegen van twee documenten was het soms onduidelijk wat er in de omgeving van de locatie te zien was en wat onderweg naar de volgende locatie. De tips zelf waren goed, we hebben veel moois gezien!
Beste Gertie, Hartelijk bedankt voor het delen van jullie ervaring! Wat fijn om te horen dat jullie een hele mooie reis hebben gehad en hebben genoten van de accommodaties en hun ligging. We willen jullie ook danken voor het aanstippen van het aandachtspunt met betrekking tot de matrassen. Jullie feedback helpt ons om de kwaliteit van de accommodaties nog verder te verbeteren! Ook goed dat jullie de opmerkingen over de routebeschrijvingen benoemen. We zijn druk bezig om de oude routeteksten en lay-out naar de nieuwe om te vormen. Fijn dat de tips goed waren! Bedankt voor jullie vertrouwen in ons en uiteraard staan we graag weer voor jullie klaar in de toekomst! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hadden onze eigen reis min of meer bedacht. De uitvoering daarvan was prima. Maar we zijn vooral erg tevreden over de manier waarop ons probleem met de terugreis (in verband met de storm Hans) door Cape Tracks is opgelost.
Beste Selma, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! We zijn blij om te horen dat de reis die jullie hadden bedacht succesvol is uitgevoerd door ons team. Het is heel fijn om te weten dat jullie erg tevreden waren met onze service vanwege storm Hans. Tijdens die periode hebben we ons ingespannen om extra service te bieden om daarmee jullie zorgen zoveel mogelijk weg te nemen. Als jullie in de toekomst weer op zoek zijn naar een prachtige reis, staan we natuurlijk weer graag voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Fantastische service
Beste AGH, Bedankt voor deze kort maar krachtige beoordeling. Fijn om te lezen dat we jullie een fantastische service hebben kunnen verlenen, dat is waar we uiteraard naar streven. We staan in de toekomst graag weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Mooie afwisselende reis met leuke accommodaties. Ook de reisdagen waren mooi en niet te lang.
Beste Lineke, Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. Erg fijn om te lezen dat jullie een prachtige en afwisselende reis hebben beleefd en in leuke accommodaties hebben geslapen. Ook goed om te weten dat de reisdagen niet te lang waren voor jullie. Mochten jullie in de toekomst weer plannen hebben om te reizen naar het noorden, laat het ons dan weten. We staan graag voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Door onvoorziene ontwikkelingen moest onze reis wat aangepast worden. Dit is proffesioneel opgepakt
Beste Leo, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat we de situatie volgens jullie professioneel hebben aangepakt. We streven ernaar om iedereen een zorgeloze reis te bieden, dus ook voor jullie. Mochten jullie in de toekomst graag weer een avontuurlijke reis maken, dan staan we uiteraard weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Communicatie met medewerkers van Cape tracks voorafgaand aan de reis was uitstekend. De reis was heel goed beschreven. Maar met de huidige navigatiemogelijkheden in de auto was de `van km tot km` beschrijving niet perse nodig. In 2 accomodaties bleek er sprake van logies en ontbijt te zijn, ipv `de bedden zonder bedden- en linnengoed en geen ontbijt`; prettige ervaring. (Vesteralen, Marmelkroken en Ekkeroy feriehus) Alle accommodaties waren keurig en sommige luxe. Goede keuze van de overnachtingsplaatsen; tijdens rustdagen voldoende te bezichtigen. 1 tip: op de dagen met een lange reisafstand was het onmogelijk ( 6-8 uur rijtijd) om de aangegeven bezienswaardigheden uit de reisinfo te bezoeken. Deze extra informatie suggereerde dat dat wel zou moeten kunnen. Advies; evt informatie uitbreiden op de plaatsen van de `rustdagen` en beperken op die van de reisdagen.
Beste Heleen, Bedankt voor jullie geweldige review! We zijn blij dat jullie een goed verzorgde en prachtige reis hebben gehad. Jullie opmerkingen over de reisbeschrijving en accommodaties zijn zeer waardevol voor ons. Fijn dat jullie hiervan genoten hebben. We werken op dit moment hard aan het herschrijven van onze routeteksten en reisinformatie. Jullie suggestie over de bezienswaardigheden op reisdagen en rustdagen zullen we hierin meenemen. We hopen jullie in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn voor een onvergetelijke reiservaring. Met vriendelijke groet, Team Cape Tracks
Elke dag was prachtig, niet te bevatten hoeveel moois we hebben gezien! Iedere accommodatie was weer anders, had weer wat anders te bieden en ook volop mogelijkheden voor activiteiten voor onze 16-jarige zoon. We hebben met onze hond gereisd en dat is ons zo goed bevallen. Van cape track hadden we diverse tips gekregen voor het reizen met de hond. Hij ging mee de Preikestolen op, in de kano, in de stoeltjeslift, mooi om het eens om te draaien en te kijken wat wel kan als je met je hier d reist! Prachtige ervaring, wij willen volgend jaar weer! Eén minpunt: we hebben zoveel nog niet gezien, er is domweg teveel moois in Noorwegen!
Beste Henriette, Wat een geweldige feedback, bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om jullie ervaring te delen! We zijn ontzettend blij dat jullie reis nog mooier bleek te zijn dan verwacht. Fantastisch om te horen dat elke dag prachtig was en jullie zoveel moois hebben kunnen zien en beleven. Noorwegen heeft inderdaad zoveel te bieden dat zelfs na deze reis er nog zoveel te ontdekken valt. We kijken ernaar uit om volgend jaar opnieuw een reis voor jullie te organiseren. Graag tot dan! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Reis is prima verlopen verder.
Beste Inez, Hartelijk dank voor deze beoordeling! Fijn om te lezen dat jullie reis prima is verlopen. Jammer om te lezen dat jullie wat miscommunicatie hebben ervaren aan het begin, hopelijk hebben jullie ondanks dat een heerlijke reis gehad. Mochten jullie in de toekomst weer een reis willen maken naar het noorden dan horen we dat uiteraard graag. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Onze ervaring is dat alles prima geregeld was, van routes tot verblijven aan toe. Alles was perfect, hotels waren super. De aanbevolen routes waren prachtig om te rijden. Diverse activiteiten gedaan in en langs de diverse fjorden. GEWELDIG M.v.g. Piet en Annet
Beste Piet, Hartelijk dank voor jullie geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat alles perfect geregeld was en dat zowel de routes als de verblijven uitstekend waren geregeld. Fijn om te lezen dat jullie genoten hebben van de prachtige routes en de activiteiten langs de fjorden. We streven er altijd naar om onze reizigers een onvergetelijke ervaring te bieden, dus deze positieve beoordeling doen ons goed! Mochten jullie in de toekomst weer plannen hebben voor een nieuwe avontuurlijke reis, dan staan we graag weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groet, Team Cape Tracks
Wij zijn naar Zweden, Lofoten Noorwegen geweest. Er was een duidelijke route beschrijving en vele toeristische aanbeveling en activiteiten die we konden doen. We zijn met de boot van Kopenhagen naar Oslo geweest, prachtig hoe je Oslo binnen komt varen. De accommodaties waren prima in orde en makkelijk te vinden. Cape Tracks heeft alle organisatie zorg bij ons weggenomen. Wij geen zeker nog een keer met Cape Tracks op vakantie!!
Beste Patrick, Erg bedankt voor jullie positieve feedback! We zijn blij om te horen dat jullie reis uitstekend georganiseerd was en dat jullie goed gebruik hebben kunnen maken van de duidelijke routebeschrijving en de vele toeristische aanbevelingen en activiteiten. We streven ernaar om jullie een zorgeloze reis te laten beleven en het is fijn om te lezen dat dat gelukt is. Helemaal fantastisch om te horen dat jullie nog een keer met ons willen reizen, dus uiteraard staan we dan ook weer voor jullie klaar. Tot dan! Met vriendelijke groet, Team Cape Tracks
Reis was fantastisch: wie van natuur houdt en fjorden voelt zich in Noorwegen thuis. Back to basic.
Beste Elga, Dank voor deze positieve beoordeling. Het doet ons goed om te weten dat de communicatie over de reis en de wijzigingen goed is bevallen. De natuurrijke omgeving is fantastisch inderdaad. Leuk dat jullie er ook zo enthousiast over zijn. Mochten jullie in de toekomst meer willen ontdekken, dan staan we uiteraard voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Voor het eerst in Noorwegen, daarom was het goed en comfortabel dat er accommodatie waren vastgelegd en dat er ferry's waren vastgelegd. Ook het routeboek was een pluspunt. Aanrader zeker voor degene die voor het eerst naar Noorwegen gaan.
Beste S, Dank voor deze mooie review. We zijn blij dat we jullie een eerste mooie ervaring met Noorwegen hebben kunnen bieden. Fijn dat de accommodaties comfortabel voor jullie waren en dat het routeboek ook een pluspunt was voor jullie. Mochten jullie meer willen ontdekken van Noorwegen, laat het ons dan weten. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Zeer mooie reis met goede uitvalbasis om te wandelen en te te genieten van de natuur
Beste Wilfred, Enorm bedankt voor deze fantastische beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie een geweldige reis gehad hebben en dat jullie hebben kunnen genieten van de prachtige natuur! Uiteraard staan we in de toekomst weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hebben veel mooie plekken gezien. Veel variatie en goede accommodaties (beter dan verwacht). Fijne reisbeschrijving. Weer niet altijd droog, maar daarom was de reis niet minder. Goed met de QR codes en warm ontvangst bij de accommodaties.
Beste P, Erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat jullie een mooie verzorgde reis hebben beleefd in Noorwegen. En dat zelfs de accommodaties beter waren dan verwacht, dat horen we graag. Het weer is altijd een onzekere factor, maar ondanks dat blijft de natuur inderdaad fantastisch daar. Tevens fijn om te lezen dat jullie de QR codes nuttig hebben gevonden en warm zijn ontvangen. Mochten jullie in de toekomst weer een avontuurlijke reis willen maken, dan staan we uiteraard weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De reis was weer heel goed georganiseerd. Alle 4 de accommodaties waren voor mij zeer goed. Alles was aanwezig, overal goede ontvangst en het was schoon. De laatste, Fagernes, was behoorlijk luxe, erg mooi en net nieuw. De informatie die jullie verzorgd hebben was weer meer dan compleet. Heel bruikbaar en duidelijk. Goede routebeschrijvingen. We hebben een hele mooie vakantie rondreis gehad, veel gezien en gedaan. Dank daarvoor. Ook de boot was goed geregeld. Mooi dat op hat laatst nog de maaltijden geregeld konden worden. Ik vind het prettig dat jullie altijd goed bereikbaar zijn, luisteren en tijd vrijmaken. Top.
Beste Peter, Wat leuk om deze positieve beoordeling te lezen! Bedankt voor de complimenten. Fijn dat alle accommodaties aan jullie verwachtingen voldeden en dat we de reis goed voor jullie hebben kunnen regelen. Wij doen inderdaad altijd enorm ons best om goed bereikbaar te zijn om op die manier ook goede service te kunnen verlenen en reizigers een onbezorgde reis kunnen bieden. Erg fijn dat jullie dit ook zo ervaren hebben. Nogmaals dank en we staan ook in de toekomst graag voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wij hebben een prachtige vakantie gehad .29 dagen een individuele reis met eigen auto door Finland en Noorwegen . Begonnen in Helsinki met boot dan de trein naar Rovanimie en vandaar met eigen auto de trip door Finland en Noorwegen perfect georganiseerd met overnachten in hotels en op campings in huisje voortreffelijk De reis practig lofoten en langs de kust prachtige uitzichten dan binnen land in gletsjer gezien en via Oslo met boot naar Kiel en weer thuis.Francy en ik zijn zeer onder de indruk van het fantastisch reisboek hebben er veel aan gehad We zullen jullie aanbevelen hartelijk dank enwie weet tot een volgende keer Groeten Jan Gosselink en Francy Berendsen
Beste Jan en Francy, Enorm bedankt voor deze prachtige beoordeling. Erg goed om te lezen dat jullie een prachtige vakantie hebben beleefd! Fijn dat de accommodaties aan jullie verwachtingen hebben voldaan en dat jullie ook enthousiast waren over het routeboekje. Gelukkig hebben jullie daar veel aan gehad. Zo te lezen hebben jullie veel van het landschap mogen bewonderen. Erg tof! Uiteraard zien we jullie graag een volgende keer nog eens terug. Graag tot dan. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De kwaliteit van de eerste twee adressen was minder dan die van de laatste twee.
Beste Carel en Ina, Bedankt voor jullie mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie een prachtige reis hebben gemaakt. Hopelijk heeft de mindere kwaliteit van de eerste twee accommodaties niet te veel invloed gehad op jullie totale beleving. Hoe dan ook, we zijn jullie in te toekomst ook graag weer van dienst! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Genoten van prachtige natuur, verbleven in simpele hutten met wisselende voorzieningen. Wel grote afstanden waardoor de tijd beperkt bleef om ter plaatse en onderweg dingen te bezichtigen. Over algemeen hebben we het naar ons zin gehad en vele positieve indrukken opgedaan. Een mooie vakantie voor iedereen die van de natuur houdt.
Beste B, Dank voor het delen van je positieve ervaring! We zijn blij om te horen dat jullie hebben genoten van de reis en dat deze goed georganiseerd was voor jullie. Noorwegen is inderdaad een groot land en er valt veel te zien. Het is vaak een afweging maken tussen reizen en onderweg veel zien of wat vaker de tijd hebben om te stoppen en genieten van al het moois. Fijn dat jullie over het algemeen een positieve indruk hebben gekregen. Mochten jullie in de toekomst weer plannen hebben om op avontuur te gaan en meer te ontdekken, dan staan we graag voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Een opmerking in lofthus hadden we een huisje met vier personen waarvan twee pubers. Dit was zo klein en daar dan paar dagen zitten is niet wenselijk. Overige accomodaties waren top en ligging ook
Beste Tjerk, Erg bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie reis goed geregeld was en dat de meeste accommodaties aan jullie verwachtingen hebben voldaan. Ook bedankt voor het delen van jullie ervaring met de accommodatie in Lofthus, jammer dat deze accommodatie wat te klein was voor jullie vier. We zullen deze opmerking meenemen voor toekomstige boekingen. Mochten jullie in de toekomst weer een avontuurlijke reis willen maken dan zijn we jullie uiteraard graag van dienst! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
n.v.t.
Beste Mia, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie een prachtige reis hebben beleefd en hebben overnacht in comfortabele accommodaties. Mochten jullie in de toekomst weer plannen hebben om het Hoge Noorden te bezoeken, laat het ons dan vooral weten. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Mooie reis met vele hoogtepunten. Het is in Noorwegen meer dan duidelijk dat de natuur de baas is. Dank voor de strak georganiseerde reis met bijbehorende informatie. We hebben zorgenloos kunnen reizen en optimaal kunnen genieten van dit mooie land.
Beste Marcel, Bedankt voor deze enthousiaste beoordeling, daar zijn we erg blij mee. Fijn om te lezen dat jullie zorgeloos hebben kunnen genieten op reis. Aangezien dat ons uitgangspunt is, doet dat ons erg goed. Fijn odat jullie daardoor ook hebben kunnen genieten van de prachtige natuur van het land inderdaad. Uiteraard zijn we jullie in de toekomst ook graag weer van dienst. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Fijne accomodaties op prachtige plekken. Alles prima geregeld met mooie reisbeschrijvingen.
Beste Edith, Enorm bedankt voor deze fantastische beoordeling. Erg fijn om te lezen dat jullie een super reis hebben gemaakt en op prachtige plekken hebben overnacht. Ook goed om te lezen dat jullie hebben genoten van de reisbeschrijvingen. Daar doen we het uiteraard allemaal voor. Leuk! We zien jullie graag nog eens terug. Wie weet tot dan. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De persoonlijke support om op maat een reis samen te stellen en aan te passen is werkelijk geweldig. Altijd bereikbaar en vrijwel altijd binnen een paar uur een antwoord en of suggesties. Kan het iedereen aanbevelen.
Beste Arie-Jan, Bedankt voor deze prachtige review! Erg fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over onze persoonlijke service en de mogelijkheid om een reis op maat samen te stellen. Ons team streeft er altijd naar om goed bereikbaar te zijn en snel te reageren op vragen en suggesties. Het doet ons goed om te lezen dat dit ook wordt gewaardeerd. Nogmaals dank voor de aanbeveling en het vertrouwen in ons. Mochten jullie in de toekomst opnieuw op reis willen gaan, dan staan we graag weer voor jullie klaar om een nieuwe onvergetelijke ervaring samen te stellen. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Dank zij jullie unieke routebeschrijving hebben wij alles goed kunnen vinden. De 6 verschillende hotels waren heel wisselend. Van super groot en modern naar echte accomodatie’s die bij Noorwegen passen. Wij hebben in de routebeschrijving alleen een foutje ontdekt. Vanaf ferryplaats Hella moesten wij overvaren naar Dragsvik en dat moest zijn Vangnes. Nadat wij bij Vik op weg 13 een klim omhoog hadden gemaakt zouden wij bij Svingen, een wegrestaurant met terras een mooi uitzicht hebben op Vik. Het uitzicht was prachtig, maar het restaurant met terras was gesloten en helemaal vervallen. Verder moeten jullie de groeten hebben van Lemonsjo Fjellstue. Zij vertelde dat ze samen met Esther op de vakantiebeurs gestaan had. Verder een en al lof voor jullie uitgestippelde reis en de routebeschrijving. Groetjes van Theo en Mannie Ogink uit Raalte.
Beste Theo en Mannie, Hartelijk dank voor jullie mooie review! Fijn om te horen dat jullie een prachtige reis door Noorwegen hebben gemaakt en hebben kunnen genieten van onze unieke routebeschrijving. Ook goed om te lezen dat jullie de afwisseling in de verschillende hotels hebben gewaardeerd.Onze excuses voor de foutjes in de routebeschrijving. Er zijn al enkele aanpassingen gedaan de afgelopen periode, waar we ook bijvoorbeeld het wegrestaurant hebben verwijderd. Bedankt voor de groetjes, leuk om te lezen! We vinden het erg fijn om te lezen dat jullie plezier hebben gehad en tevreden zijn met onze uitgestippelde reis en de routebeschrijving. Nogmaals dank en we hopen jullie in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn voor een volgend avontuur! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Super vakantie, erg leuke ervaring. Nu hebben wij het ook erg getroffen met het weer. 1 overnachting in Monsjoen was wat minder. Hutje was verzakt, er waren planken op het terras verwijderd en de bedden waren slecht. Er was geen stromend water in het hutje, dus je moest gebruik maken van de faciliteiten op de camping. Er waren maar 3 wc's en enkele douches op deze erg grote camping. De wc's en douches waren ook nogeen erg vies. Gelukkig waren wij er maar 1 nacht.
Beste Bert, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat jullie een super vakantie hebt gehad en dat het weer meezat. Onze excuses dat de overnachting in Mosjøen Camping niet aan je verwachtingen voldeed. Uiteraard is dat ook niet de manier waarop wij accommodaties willen aanbieden. Het is ons niet geheel duidelijk of jullie de camping op jullie bevindingen gewezen hebben. We nemen daarom nog even contact met jullie op en we zullen dit uiteraard ook met de accommodatie bespreken om eventuele teleurstellingen in de toekomst te voorkomen. Mochten jullie in de toekomst weer plannen hebben om een avontuurlijke reis te maken, dan staan we opnieuw voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.