Heeft een totaal van 489 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment95%
Klanten prijzen consequent vakkundig personeel, snelle levering en duidelijke productinformatie. De algehele ervaring is positief en de service is betrouwbaar. Enkele opmerkingen betreffen prijs-kwaliteitverhouding en verzendkosten, maar de tevredenheid blijft hoog.
Sterke punten
11 June 2024
Frits
Gemert
Dag Frits,
hartelijk dank voor de positieve review. Fijn dat u tevreden bent.
Mvg
Excellent
Good service, fast delivery.
10 June 2024
Charbel
Venlo
Dear Charbel,
Thank you very much for the kind words and that you are very satisfied with our products Toxaprevent Medi Pure and Toxaprevent Medi Plus. We will continue to do our best to provide all our customers and resellers with excellent services.
Kind regards
Hans van Embden Team ZeoDetox BV
Volgens verwachting
Aqualine 5 ltr glazen waterfilter
24 April 2024
J
Rotterdam
Beste J.
Dank voor de mooie review, wij zijn er blij mee. Fijne dag nog.
zeer goede service
persoonlijke en goede service !
Toxaprevent MEDI PURE, Toxaprevent Suspensie Skin 60mL
20 April 2024
beate
noordwijk
Beste Beate,
wij danken u voor de moeite om ook aan andere klanten kenbaar te maken dat u zeer tevreden bent over onze producten. Veel succes met onze Toxaprevent producten.
Geertje team ZeoDetox.BV
Goed product
Doet wat het moet doen
22 March 2024
Grietje
Epe
Goedemorgen Grietje,
dank voor uw positieve bijdrage, wij zij er trots op dat onze producten veel voor onze klanten mogen betekenen.
Geertje ZeoDetox Team.
Top product
Top ...
28 February 2024
Julia
Bergen op zoom
Beste Julia,
super bedankt voor uw mooie woorden. Veel succes ons product Toxaprevent MEDI PURE 180 capsules.
Geertje ZeoDetox B.V.
Goede klantenservice
Door mijn schuld , verkeerd adres liep het wat mis..maar vlotte e-mail communicatie met jullie klantendienst en ik kreeg mijn pakketje.
11 February 2024
Twinky
deerlijk
Beste Twinky,
hartelijk dank voor uw begrip en dat het toch nog goed gekomen is.
Veel succes met onze producten die u gebruikt.
Prima spul
Prima spul, doet zijn werk goed
17 January 2024
Monique
Leudal
Beste Monique,
dank voor de mooie review. Veel succes met onze producten.
Hans ZeoDetox Team.
Gemakkelijk in elkaar te zetten, water smaakt prima!
Het waterfilter ziet er mooi uit. Is heel gemakkelijk in elkaar te zetten.
Het water wat eruit komt smaakt prima. Het is een heel fijn idee dat het water gefilterd is.
Echt een aanrader voor iedereen.
Aqualine 12 ltr glazen waterfilter
7 January 2024
Riena
Emmen
Beste Riena,
dank voor je mooie woorden. Wij wensen u nog jaren veel plezier met de Aqualine waterfilter waar gewoon zeer goed gereinigd en gezond en smakelijk water uit komt.
Hans
ZeoDetox BV
Elke avond neem ik een half uur voor het eten (dus onder het voorbereiden ervan) een staafje medi-plus poeder. De tandpasta gebruik ik in de ochtend (heb andere voor de avond) en de halistop tabletten neem ik na het eten van iets als ik niet m'n tanden kan poetsen. De halistop ken ik nog niet zo goed, dus ben nog aan het verkennen wanneer een te nemen...
Toxaprevent MEDI PLUS, Toxaprevent Halistop, Dentura MED
7 January 2024
Marjon
Eindhoven
Beste Marion,
wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Dank voor de genomen moeite om dit te delen met zoveel andere mensen die klachten hebben.
Zie hieronder een toelichting op de werking van Halistop. Innovatie die lekker smaakt - functionaliteit met bite. Een kauwtablet in opkomst die het dicht bij elkaar zijn weer aangenaam maakt! TOXAPREVENT® HALISTOP® als kauwtablet dient de natuurlijke regulatie van halitose (slechte adem) door ammoniumhoudende geurstoffen te binden en te elimineren. In de mondholte, vooral op de tong en ontstoken tandvlees, worden geuractieve stoffen gebonden en vrijgegeven. Door het verminderen van histamine wordt de wondgenezing van ontstoken gebieden versneld. Vooral het gebruik van stevia en citroen geeft het product een aangename smaak. Het voordeel van de zoete component is de niet-cariogene werking en de geschiktheid voor diabetici. Ontwikkeld in samenwerking met tandartsen en aanbevolen door tevreden gebruikers!
Elimineer de oorzaken van een slechte adem in plaats van deze te verdoezelen.
De kleine, praktische blisterverpakking met 10 kauwtabletten past in elke zak en kan op elk moment worden gebruikt.
Verwijder de kauwtabletten - kauwen of zuigen - klaar.
TOXAPREVENT® HALISTOP® in kauwtabletvorm - een innovatief nieuw product van FROXIMUN.
Als er een ongewenste concentratie van de volgende stoffen in de mondholte aanwezig is:
histamine ammonium
Uw voordelen:
gemakkelijk te gebruiken onderweg geen mengen en geen extra vloeistof nodig geschikt voor het hele gezin glutenvrij, lactosevrij niet cariogeen.
Dank voor de bestelling en mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag.
Hans van Embden
ZeoDetox BV
Snelle levering!
Een goed product. Helpt enorm om mijn klachten te verminderen.
24 December 2023
Marianna
Pijnacker
Beste Marianna,
Dank voor uw positieve review. Goed om te lezen dat u zo tevreden met ons product Toxaprevent MEDI PLUS. Voor een goede darmwerking meerdere keren per jaar deze kuur herhalen. Met een tevreden start het nieuwe jaar in.
Fijne dag nog.
Hans
ZeoDetox taem
Super tevreden snelle levering
Levering, poduct,gebruik alles perfekt in orde fijn in gebruik.
Toxaprevent MEDI PURE, Toxaprevent MEDI PLUS, Toxaprevent Halistop, Dentura MED
20 December 2023
Nancy
Doetinchem
Beste Nancy,
fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze producten en onze services. Wij hopen u spoedig weer terug te zien om nieuwe producten te proberen.
Fijne feestdag toegewenst.
Hans ZeoDetox Team
Mijn bestelling kwam heel snel aan.
Mijn bestelling werd snel geleverd.
Toxaprevent MEDI AKUT
20 December 2023
stefanie
Aalst
Beste Stefanie,
dank voor de mooie review, wij zijn er bij mee. Veel succes met uw aangekochte producten en wij zien u graag weer terug.
Alvast hele fijne dagen toegewenst.
Hans ZeoDetox team
Goed product. Snelle correcte levering.
Ik gebruik toxaprevent verschillende jaren op aanraden v mijn dokter mbt voedings allergieën en prikkelbare darm.
Ik ervaar dat het verzachtend en kalmerend werkt wanneer ik het dagelijks inneem voor de hoofdmaaltijd.
2 November 2023
Nicky
Schilde
Beste Nicky,
dank je wel voor de jaren van trouwe klant bij ons. Fijn om te horen dat jou arts je heeft geadviseerd om met ons product Toxaprevent MEDI PLUS jou een beter gevoel te geven in je lichaam. Wij wensen je alle goeds toe met onze Toxaprevent producten.
Geertje
ZeoDetox Team
mijn ingewanden vinden dit leuk
ik doe een kuur van 30 dagen. Daarna voel ik mij stukken confortabeler in mijn maag en darmwerking. Minder hoofdpijn ook.
30 October 2023
Rosette Van Hoyweghen
Puurs-Sint-Amands
Beste Rosette,
dank voor de mooie woorden en fijn dat ons product Toxaprevent MEDI PLUS u zo goed bevalt.
mvg
Hans Detox team
Snelle bezorging
Goede service. Gebruik het nog te kort om het te kunnen beoordelen. So far so good geen echte bijwerkingen in ieder geval.
26 October 2023
Marianne
Den Haag
Beste Marianne,
dank voor de genomen moeite om jou mening te geven over ons product. Wij wensen je veel succes met Toxaprevent MEDI PLUS toe.
Fijne dag nog.
Geertje ZeoDetox BV
Betrouwbaar en snel
Uitstekende leverancier van zeoliet producten. Dentura med tandpasta is heerlijk van smaak en schuimt bijna niet (erg fijn). En mijn tandarts en mondhygiëniste hebben niets te klagen. Toppie dus!
Dentura MED
21 October 2023
Rob
Leidschendam
Beste Rob,
ja we horen het steeds vaker dat mensen veel baat hebben bij onze tandpasta en dat tandartsen vaak verbaast staan hoe goed het gebit en het tandvlees er naar een paar weken poetsen uitziet. Dit is de manier om uw tandvlees en gebit te beschermen op een natuurlijke manier en u ook nog eens op de tandartskosten bespaard.
Wij wensen u nog vele jaren een gezond gebit toe. Dank voor de melding.
Met vriendelijke groet.
Zeer goede service
Ik ben zeer tevreden over zowel de producten als de service
21 October 2023
Carine
Duffel
Hoi Carine,
dank je voor het vertrouwen en de mooie review. Altijd fijn om te horen dat de klant zeer tevreden is met onze services. Veel succes toegewenst met het detoxen en we zien je graag weer eens terug.
Goed weekend.
Heel tevreden!!!
Voor het eerst een bestelling geplaatst bij ZeoDetox, de webshop is heel overzichtelijk en heel vlot mijn bestelling geplaatst. Correcte en vlotte informatie wat betreft de levering en tot mijn grote verrassing de volgende dag al in huis en ik woon in België. Producten goed aangekomen, correct en met informatiefolder over de bestelde producten. Top hoor, heel tevreden!!!
16 October 2023
Sylvie
Rekkem
Beste Sylvia,
super bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat u helemaal tevreden bent. Wij wensen u veel succes met het door u aangekochte product Toxaprevent MEDI PLUS.
Hans ZeoDetox B.V.
Heel fijne dagcreme voor gevoelige huid
Ik wil geen andere cremes meer nu ik deze gehad heb!
Froxcura MEDIC 100ml
9 October 2023
Carine Triest
Opoeteren
Beste Carine,
dank voor de moeite om een ieder te laten weten dat Froxura Medic een geweldige huidcreme is. Velen beamen dit met u.
Geertje ZeoDetox BV
Fantastisch en zuiver product
Je voelt echt dat je lichaam zich reinigt van afvalstoffen. In de eerste dagen kan je wel hoofdpijn ervaren.’zelf neem ik 3x daags 1 tablet ipv 2. Deze was voor mij persoonlijk iets te intensief. Ik kreeg nierpijn.
Zuivere zeoliet.
25 September 2023
Sandra
Boekhoute
besteld en de volgende dag in huis
prima verpakt en de volgende dag in huis
22 September 2023
Henk
Nieuwdorp
Beste Henk,
dank voor de snelle reactie, Veel succes met ons product Toxaprevent MEDI PLUS. Mochten er verder nog vragen zijn dan horen wij dat graag.
Hans ZeoDetox B.V.
Uitstekende producten en snelle levering
Zoals gezegd: uitstekende producten en snelle levering.
Toxaprevent MEDI PLUS, Toxaprevent Halistop
18 August 2023
Marjon
Eindhoven
Betrouwbaar, snelle levering en goed product!
18 August 2023
Ingrid
Heerlen
Beste Ingrid,
fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het door u aanschafte product.
snel geleverd
product werd snel geleverd
15 August 2023
Rogier
Tilburg
Beste Rogier,
dank voor uw positieve commentaar. Succes met onze producten.
Review overzicht
Positief sentiment95%
Heeft een totaal van 489 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Over ZeoDetox bv
ZeoDetox is een webshop waar u 24/7 terecht kunt voor breed scala aan diverse producten ten behoeve van uw persoonlijke gezondheid.
In onze huidige moderne maatschappij wordt ons lichaam dagelijks blootgesteld aan gifstoffen, zware metalen en schadelijke straling zonder dat we dat zelf in de gaten hebben (o.a. uitlaatgassen, luchtvervuiling, smog, fijnstof, zure regen, chemische bestrijdingsmiddelen op groente en fruit, conserveringsmiddelen, chemische geur- , kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen, alcohol, gifstoffen in tabak, geneesmiddelen, cosmetica, chemicaliën in verf en plastics, zware metalen in de lucht, bodem en water).