• Totaaloordeel over Hotel Haarhuis
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima
  • Reisgezelschap Met partner

Gezellig hotel, vooral door de kerstaankleding

Onze negatieve ervarings punten: * In de comfort kamer (kamer 222 met uitzicht op de binnentuin/entree van het hotel) waar wij verbleven d.d. 04-12-2025 t/m 06-12-2025 voelde de kamer temperatuur erg warm aan terwijl de radiator helemaal uit stond. Gelukkig kon er een raam open gezet worden, waardoor het af kon koelen in de kamer. In de zomerperiode met een warme buitentemperatuur, zal deze kamer echt veel te warm zijn, aangezien er geen airco aanwezig is! * De matrassen zijn na onze ervaring aan vervanging toe als ook de hoofdkussens. * Ook de handdoeken in de badkamer zijn echt aan vervanging toe. De handdoeken waren totaal versleten. * Het ventilatie systeem in de badkamer zat helemaal vol met stof. Onze positieve ervarings punten: * Wat wij ook heel prettig vonden was dat de televisie op een goede hoogte hing en vele zenders bevatte. * De badkamer was klein, maar compleet. Ruime glazen douche cabine met een heerlijke douche en voorzien van een zeepdispenser. Boven de wastafel hing er een kleine föhn en ook hier hing er een zeepdispenser. * Het personeel was allen even vriendelijk. * Het ontbijt was perfect! * Gezellige bar met gezellige achtergrond muziek. Daarbij een gezellig overdekt buitenterras voorzien van diverse tafeltjes met stoeltjes, terras verwarmers en dekentjes om over je heen te doen. * De afstand van het hotel naar het centrum is makkelijk te lopen, ook voor rolstoel gebruikers.

• Totaaloordeel over Hotel Schaepkens van St. Fijt
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Onze positieve ervarings punten: * Wat wij ook heel prettig vonden was dat de televisie op een goede hoogte hing en vele zenders bevatte. * De badkamer was klein, maar compleet. Ruime glazen douche cabine met een heerlijke douche en voorzien van een zeepdispenser. Boven de wastafel hing er een kleine föhn en ook hier hing er een zeepdispenser. * Het personeel was allen even vriendelijk. * Het ontbijt was perfect! * Gezellige bar met gezellige achtergrond muziek. Daarbij een gezellig overdekt buitenterras voorzien van diverse tafeltjes met stoeltjes, terras verwarmers en dekentjes om over je heen te doen. * De afstand van het hotel naar het centrum is makkelijk te lopen, ook voor rolstoel gebruikers.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Onze negatieve ervarings punten: * In de comfort kamer (kamer 222 met uitzicht op de binnentuin/entree van het hotel) waar wij verbleven d.d. 04-12-2025 t/m 06-12-2025 voelde de kamer temperatuur erg warm aan terwijl de radiator helemaal uit stond. Gelukkig kon er een raam open gezet worden, waardoor het af kon koelen in de kamer. In de zomerperiode met een warme buitentemperatuur, zal deze kamer echt veel te warm zijn, aangezien er geen airco aanwezig is! * De matrassen zijn na onze ervaring aan vervanging toe als ook de hoofdkussens. * Ook de handdoeken in de badkamer zijn echt aan vervanging toe. De handdoeken waren totaal versleten. * Het ventilatie systeem in de badkamer zat helemaal vol met stof.
  • Reisgezelschap Met vrienden

Geweldige ervaring. Vriendelijk en professioneel personeel

Heerlijk hotel op een prima locatie. Heerlijk om in de omgeving te fietsen. Het “wild arrangement “ was uitstekend. Wat hebben we lekker gegeten en genoten van de prachtige gerechten. Voor herhaling vatbaar !!

• Totaaloordeel over Landhuishotel en Bistro Herikerberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel. Erg betrokken en professioneel

fantastische ligging.

Restaurant is top , gezellig en vlotte bediening. Kamer redelijk klein ,bed kan beter en de badkamer was ruim en met een perfecte douche. Enig minpunt was een vervelend putgeurtje dat na ventilatie wel verdween. Geen smart tv. Zeer uitgebreid en verzorgd ontbijt.

• Totaaloordeel over Strandhotel Westduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging en vriendelijkheid van het personeel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark ventilatie badkamer
  • Reisgezelschap Met partner

Super mooi hotel en eten is perfect

Het is een super mooi hotel en zeker de moeite waard om nog eens terug te komen

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten, sauna, kamer, hotel
  • Reisgezelschap Met partner

Een heel gastvrij verblijf met een goed ontbijt

De gastvrouw laat het je aan niets ontbreken. Fijne bedden en mooie kamer. Het ontbijt is lekker en heel persoonlijk doordat de gastvrouw je bedient en zorgt dat je je welkom en verwend voelt. Koffie en thee zijn de hele dag beschikbaar en ook fruit.

• Totaaloordeel over Boutiquehotel Villa de Hazelaar
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Knus en veel te zien.

Gewoon goed

Fijne ligging Goed ontbijt

• Totaaloordeel over ibis Styles Trier
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijn in het centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bekers op kamer

Slecht

Dit hotel ga ik nooit meer boeken.

• Totaaloordeel over Amrâth Grand Hotel de l'Empereur
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Heel veel moet zou beter zijn als de kamers zouden renoveren
  • Reisgezelschap Met vrienden

We hebben genoten prachtige kamer overheerlijk ontbijt met een geweldige keuze aan lekkers.Het zwembad was top. We komen zeker terug.

• Totaaloordeel over Sunparks Kempense Meren - Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark veel te doen en heerlijk gegegeten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen zo doorgaan
  • Reisgezelschap Met partner

Heel goed schoongemaakt en heel netjes

Goed verzorgd

• Totaaloordeel over Hotel De Boshoek
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 9
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zwembad kan een likje verf gebruiken om het op te frissen
  • Reisgezelschap Met partner

Een heerlijke dag gehad en heerlijk ben

• Totaaloordeel over Leonardo Hotel Antwerpen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Top locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hetvwas erg warm op de kamer
  • Reisgezelschap Met partner

Vooral bij minder goed weer is de locatie in Hoog Catharijne subliem.(alles overdekt). Het hotel zelf, de properheid en ook de vriendelijkheid van het personeel alsook de geboden spijzen krijgen een lauwerkrans.

• Totaaloordeel over Crowne Plaza Utrecht - Central Station
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie hierboven
  • Reisgezelschap Met partner

Goed, hotel veel problemen met prijs

Hotel is erg goed, ontbijt en bar zijn ook erg rustig en goed verzorgt. Bij het uitchecken was de kamer prijs niet correct, dit werd een paar dagen later netjes opgelost. En weer een dag later haalt het hotel zomaar 300 euro weer van de bank af zonder kennisgeving en als je belt snappen ze er niets van en wordt alles gevraagd per mail te sturen zodat het naar een financiële afdeling gaat en niemand kan vertellen hoelang dat gaat duren. Tot op heden dus maar afwachten of ik mijn 300 euro teveel betaalde euro's terug ga krijgen.

• Totaaloordeel over Hilton Düsseldorf
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen geld dagen later incasseren waar je geen recht op hebt
  • Reisgezelschap Met partner

Luxe verblijf en prima keuken

We zijn al diverse keren bij de Rousch geweest. Fijne kamers met hele fijne bedden, High TEch licht, mooie Grohe kranen. Alles tiptop in orde. Keuken is altijd prima in orde

• Totaaloordeel over Hotel de Rousch
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles

Netjes

Keurig hotel. Geen valk hotels maar alles naar behoren

• Totaaloordeel over Hotel Bemelmans
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Netjes
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel en super goed ontbijt

Goed aan te wandelen naar de binnenstad van Brugge en je kan ook gebruik maken van OV op korte afstand

• Totaaloordeel over Velotel Brugge
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig g

Mooi nieuw hotel

mooie kamers, leuk ingericht, modern hotel ook lobby ed Ontbijt uitgebreid en lekker Druk van de douche had wat meer gekund

• Totaaloordeel over Hotel Rosveld
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooie fris modern hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark meer druk op douche, controleren voor schoonmaak na ontbijt of er kaartje hangt anders terugkomen, Arrangement met diner bij de buren laat te wensen over maat dit ligt niet aan hotel
  • Reisgezelschap Met partner

Prijs kwaliteit is prima.

We hebben genoten van het hotel. Ontbijt was heel goed, lunch was wat karig en diner was oké.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hygiëne, zwembad en sauna en de sfeer van het hotel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden basickamers waren niet echt heel goed.

Gastvrijheid ten top

We hadden een geweldig verblijf in Delden. De ontvangst, de kamer, het eten, drinken sfeer. Allemaal top. Absoluut voor herhaling vatbaar.

• Totaaloordeel over Hotel Wapen van Delden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles top

Zeer positief

Het is een aan rader Alles zeer netjes geregeld Zeer netjes te woord gestaan Is zeker een aan rader.

• Totaaloordeel over Bed and Breakfast De Heren van Valkenburg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 10
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark 0

Saai

Dit is meer een vakantiepark voor in de zomer om te kamperen. Gekozen voor vele wandelmogelijkheden om het park maar zij uitgangen waren allemaal op slot. Het zwembad erg basic, geen ligstoelen, haarfohn stuk en geen stopcontact voor eigen fohn. Park nodigd niet uit om erin te wandelen, wel vlakbij mooie dorp Borger om boodschappen te doen, in park geen supermarkt. Dus voor mij geen park om terug te komen.

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Hunzedal
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zwembad fohn en ligbedden ter beschikking stellen

Het was top

Heel fijne mensen alles was netjes en gezellig Eten was goed

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gemotiveerd en gemoedelijk

Heerlijk dagje sauna

Vriendelijk personeel en schoon geheel. Veel keuzes. Horeca prijzen wat aan de hoge kant.

• Totaaloordeel over Hotel Thermen Bussloo
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Arrangement van 2 nachten
  • Reisgezelschap Met vrienden

Geweldig hotel met uitstekend eten en zeer vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ontbijt en dinerbuffet

Comfortabel en modern verblijf

Het huisje was comfortabel en eigentijds. Modern meubilair, heerlijke vloerverwarming en de bedden waren voor ons al opgemaakt. Het huisje lag op een mooie locatie in het park dat speels ingericht is.

• Totaaloordeel over Roompot Park Veerse Kreek
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Modern en duurzaam
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Parkeerplaats en toegangspad naar het huisje was van gravel/schelpen. Zonde, want dit loop je gemakkelijk naar binnen en dat beschadigd de mooie vloer in het huisje.

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer