Fijn hotel, heerlijke kamer en het ontbijt meer dan genoeg. Wij komen hier zeker terug.
bij aankomst dacht ik , is dit ,t maar het werd steeds mooier en uiteindelijk hebben we 4 prachtige dagen gehad met lekker eten ,vriendelijk en behulpzaam personeel en een fijne kamer.
Heerlijk verblijf en heerlijk eten in gezellige ambiance.
Vriendelijke ontvangst met welkomstdrankje. Kamer uitzicht op de Moezel, voldoende ruimte, badkamer klein maar zeer schoon met goede inloopdouche. Eten en drinken van prima kwaliteit. Medewerkers vriendelijk en behulpzaam.
Het personeel is vriendelijk en service gericht. Alleen jammer dat de medewerker van de bar alleen Engels pratte, waardoor de communicatie stroef verliep. De kamer is groot en de badkamer is ruim. De sauna en het zwembad zijn toe aan een goede onderhoudsbeurt. Trap van het zwembad, zat gevaarlijk los.
Gezellig hotel goede kamer gezellige stad
Prima hotel, in het centrum van Assen,
Mooie kamer leuke vijver.strand bospaden lekjer gewandeld. Verzorging goed voor een mooie prijs
Door famklieomstandigheden op donderdag moeten annuleren, wel 100% moeten betalen, jammer
De service op het park is perfect. Het schoonmaken van de accommodatie laat te wensen over. De accommodatie was prima (alles erop en er aan) De patat friet bij het afhaal menu was te hard gebakken. Jammer. De helft weg moeten gooien.
Wat een heerlijk, luxe en superschoon hotel. Slapen, ontbijten, lekker op het terras zitten, alles is uitstekend bevallen. Parkeren voor de deur, de straat over naar het strand en zeer attent personeel.
Gezellig met gezin en aanhang super weekend gehad
Goed onthaal, leuke en verzorgde kamer en lekker ontbijt.
Leuk hotel wat wel een beetje modernisering in de kamers nodig heeft. Oude badkamer en geen stopcontacten naast het bed. Voor de rest prima, ontbijt goed , lekkere terrassen en een heerlijk verwarmd buitenzwembad.
Het is een leuk kleinschalig hotel. Gastvriendelijk, goed eten.
klein park , rustig, leuk zwembad woodlodge is klein. Jammer geen luch of diner in kantine. Paar keer per dag met veel lawaai Awacs vliegtuigen. Basis in Brunsum
Super fijn hotel perfecte ligging en goed geregeld
Zou het zo nog eens overdoen
De bedden zijn prima, beetje zacht. Airco aanwezig op de kamer, Goede douche met stort douche en lekkere shampoo, conditioner en doucheschuim. Heerlijk uitgebreid ontbijt met lekker brood, croissants, granola, vers bananenbrood en lekkere zoete broodjes.
Behulpzaam personeel, schone kamer, goed en gevarieerd eten en lekkere drankjes.
Onze kamer was echt smerig,de kamer stonk ,dekbed vol vlekken, vieze tissues van vorige gasten onder bed.heb andere kamer gekregen was niet veel beter,maar wel daarvoor 40 euro moeten bijbetalen
Mooi rustiek hotel, prima kamer (met rijnzicht), gelegen 2 tot 3 minuten met de auto buiten St. Goar, vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt, zeer goed diner van sterrenkwaliteit. Parkeerplaatsen zijn er in ruime mate. Alles was goed in orde en schoon. Mooie badkamer met prima douche. Je zit letterlijk 10 tot 15 meter aan de Rijn. Aan de voorkant van het hotel ligt een drukke verkeersweg en het spoor. Boek dus liefst een kamer aan de achterkant met rijnzicht. De geluidsisolatie is echter in het hele hotel goed. En het smalle Rijndal heeft links en rechts nu eenmaal een weg en drukke spoorbaan, in welk hotel je ook boekt.
De kamer is schoon en het eten is goed. Heel aardige mensen
In het prachtige buitenverblijf wordt je op vriendelijke en professionele manier geholpen en heb je kwalitatief een fantastisch verblijf.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer