niet zo goed als 2 maanden geleden

De menukaart was nog precies hetzelfde als 2 maanden geleden. Als je in april 4 dagen bent geweest en nu 5 dagen heb je alle gerechten van de kaart herhaald' De kamer die we in april hadden, comfort met terras, was beter dan dit keer. Nr. 29 is een erg vochtige kamer en de kussens zijn slechts gevuld met enkele schuimvlokken en dus erg dun en zacht. Het personeel is wel erg goed en vriendelijk

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark betere kussens, een fohn zou ook wel handig zijn

Niet klantvriendelijk

Teleurstellend Omschrijving kamer niet kloppend; er zou een balkon zijn, dit bleek een galerij, zonder enige privacy Receptie leek onwillend ons bij ontvangst en vertrek te woord te staan cq te helpen. Onze kaart weigerde 4 maal; na de nodige meters en trappen kwam er iemand mee die zonder een woord, laat staan excuses de deur met zijn sleutel voor ons opende. Verder bleek de afvoer in de douche niet goed schoongemaakt, waardoor de badkamer onder stroomde. Ook hebben wij het als onplezierig ervaren op de kamer uit kartonnen of plastic bekers te moeten drinken. Verder was er gerekend op 1 kopje koffie per persoon en konden we meer bijkopen (en dat voor die prijs)

• Totaaloordeel over Van der Valk Hilversum - De Witte Bergen

• Totaaloordeel over Hotel 't Trefpunt
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Weinig

Betaalbaar netjes

Komende van Phantasialand 2 dagen geboekt Prima parkeren De menu kaart restaurant beperkte keuze Ontbijt meer dan voldoende bakken of koken graag eieren voor de gasten Hotel heeft geen lift maar naar de 1e verdieping is het goed te doen Voor korte overnachtingen gewoon doen Jan van Ooijhuizen

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Rothkopf
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Makkelijk en gratis parkeren
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Renoveer kamer voor kamer
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi park met prima huisjes

Mooi park met prima en schone accomodatie. Erg vriendelijk personeel en prima en betaalbare horeca voorzieningen.

• Totaaloordeel over Landgoed Ruwinkel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima voorzieningen

Goed hotel prima verzorging

Pracht lokatie voor wandelen en fietstochten

• Totaaloordeel over Grand Café Hotel Karsten
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Pracht locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Menu uitbreiden

Duidelijk en goed

• Totaaloordeel over Moselhotel Peifer
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi uitzicht
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kleine badkamer

Mooie ligging

Hotel gedateerd, keuken redelijk. Vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Hotel aan de Linge
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Omgeving goed om te fietsen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hotel update

Fantastische lodge!

Een heerlijke plek voor een (of meerdere) nacht(en). Smaakvol ongericht, prima bedden, ontbijt is meer dan genoeg. Gastvrije ontvangst. Enige minpunt: op de naastgelegen kavel worden huizen gebouwd. Bouwlui beginnen al om half zeven…..dat was wel een beetje jammer. Staat wel op de website van de verhuurder, maar wij reserveerden via Voordeeluitjes en hebben daar verder nooit op gekeken.

• Totaaloordeel over Soeren Lounge - Veluwe
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Smaakvol ingericht Goede bedden Veel privacy Goed verzorgd ontbijt

Kamer op.zich was goed

Jammer dat onze kamer 505 moeilijk te vinden was daar deze niet op.het platte grond stond. Het fiestenhok was te klein voor zoveel fietsen Een aandachtspuntje

• Totaaloordeel over Landgoed Mennorode
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Netjes geholpen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie boven vermeld

meer dan plezierig hotel

Hotel ligt uitstekend, de geboekte kamer was royaal, ontbijt en diner goed verzorgd en sympathiek personeel Bovendien heeft Voordeeluitjes een boekingsprobleem correct opgelost!

• Totaaloordeel over Boetiek Hotel BonAparte
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark uitystekende ligging tegen bosrand
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark TV eigenlijk aan de kleine kant

Super hotel

Zeer aangenaam verblijf . Ruime kamers Vriendelijk personeel . Zeer goed onbijt . Avondeten ook zeer goed . Een aanrader . Van aan hotel zeer gemakkelijke busverbinding naar zwolle .

• Totaaloordeel over Lumen Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Restaurant top . Zeer ruime kamer en net . Aangename bar . Vriendelijk personeel . Kort bij busstation . Zeer lekker onbijt .
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zou niets weten , hebben geen negatieve punten te melden .
  • Reisgezelschap Met vrienden

Diana is een top gastvrouw, niks is haar teveel. Ze bereid zelf het eten. We wilden graag met een boottocht, zij regelt het! Kan je vlakbij opstappen, 5 minuten lopen. Hotel is 30 mtr. vanaf het treinstation. Mooie stad om te bezoeken is Koblenz.

• Totaaloordeel over Baums Rheinhotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles

Naar tevredenheid

Op zich prima verblijf/ goed hotel Wel een paar aandachtspunten. Die heb ik ook bij uitchecken gemeld. Kledingkast kon niet helemaal open ( deur komt tegen bed) de kluis in de kast zit op de grond. Voor oudere mensen niet te doen Op knieën zitten en geen goed licht. Verder geen airco op kamers daardoor veel te warm, en deuren slaan heel hard dicht. Er is ook geluidshinder als bovenburen rond lopen en met stoelen schuiven

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi hotel, ruime faciliteiten vriendelijk personeel, prima eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie mijn algemene opmerkingen
  • Reisgezelschap Met partner

Geweldig hotel en mooie omgeving

Wij hadden een Deluxe kamer, helaas naast de wasruimte. Op het terras van onze kamer was een rooster voor de wasdroger en als de wasdroger was aangezet, dan kon je niet meer buiten op het terras zitten vanwege lawaai en warme lucht. De kamer was mooi schoon, ook de badkamer met een geweldig douche, maar te weinig ophangmogelijkheden om de handdoeken op te hangen. Eten in het restaurant is werkelijk van hoge klasse, zowel het ontbijt buffet, maar ook de diners waren echt heerlijk en ook geweldig en behulpzaam personeel. Wij gaan hier zeker nog een keer terugkomen.

• Totaaloordeel over Bilderberg Hotel 't Speulderbos
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geweldig behulpzaam personeel en heerlijk eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer ophanghaakjes in de badkamer, voor de kamer waarin wij hebben gelogeerd niet classificeren als een Deluxe kamer i.v.m. wasruimte direct naast de kamer, waardoor geleuid van de wasmachines en drogers de rust in de kamer verstoren.
  • Reisgezelschap Met partner

Wat is er nog meer te wensen als alles gewoon perfect geregeld is

Vriendelijke ontvangst, mooie ruime kamer, goeie matrassen, schoon. Eenvoudig maar goed en lekker eten.

• Totaaloordeel over Mössems
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie hierboven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het enige minpuntje is misschien dat de bovenkamer wat warm zijn.

Mooie omgeving

Rustig vakantiepark en mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Veel horeca in Vierhouten, helaas geen winkels.

• Totaaloordeel over Heidepark Veluwschkarakter
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig,schuurtje voor de fietsen. Parkeerplaats
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beperkte openingstijden rece

Bloedhete kamer

Diners en ontbijt fantastisch. Vriendelijk personeel. Kamer 450 liepen de heetwaterleidingen doorheen. Badkamer en kamer waren bloedheet. Slecht geslapen. Wel direct gemeld aan de receptie. Hotel zat vol dus geen andere kamer. Toen ik wegging werden mijn drankjes als compensatie niet berekend. Vond ik wel schappelijk. Gemeld dat deze kamer in de zomer niet verhuurd kan worden. Verder schitterende omgeving. Erg jammer van de slechte hotelkamer!!!

• Totaaloordeel over Landgoed Mennorode
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijk rustig gelegen.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers mogen wel verbeterd worden
  • Reisgezelschap Met partner

Enorm gastvrij en staan altijd voor je klaar

Ontbijt was heerlijk, gezellige mensen om je heen, mooi afwisselend diner menu, en de keuken kon ook iets aanpassen, echt top! Gezellige lounge hoek waar we een drankje konden nuttigen en kaartje konden leggen. Een aanrader en we komen zeker nog een keer terug om in de prachtige omgeving te fietsen.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Talens Coevorden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijke keuken

Een gezellige midweek gehad

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Weerterbergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meerderen dagen buffet

Geweldige week

Wij hebben een geweldige week gehad bij Landal lommerbergen

• Totaaloordeel over Landal De Lommerbergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Genoeg te doen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ons huisje was erg stoffig en er waren veel spinnen en mieren aanwezig. Bij aankomst stond de vaatwasser nog vol met schone spullen.
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Geen slecht hotel , maar te veel honden in dit hotel, tapis plein op de kamers niet hygiënisch met honden op de kamers

• Totaaloordeel over Boutique Hotel Villa Melsheimer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark maltijden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark honden in het restaurant niet hygiënisch

Top park

Het park is mooi verzorgd en er is fantastisch veel te doen voor jong en oud. Mooie faciliteiten en veel animatie. Wij komen hier terug!

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Weerterbergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark In fortun wordt voor veel geld gevraagd

Heel tevreden

Goed hotel goed eten

• Totaaloordeel over Landgasthof Wüllner
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig gelegen
  • Reisgezelschap Met partner

Gastvrij en hondvriendelijk hotel.

We werden gastvrij ontvangen en ook onze hond was overal welkom. De kamers waren schoon. Iets achterstallig onderhoud. Mooi restaurant gedeelte van binnen. De gastvrouw en de bediening waren zeer vriendelijk. En ze wilden alles voor je doen. Pluspunt zijn de treinkaartjes. Als we weer richting de Rijn gaan, dan gaan we hier zeker weer naar toe.

• Totaaloordeel over Baums Rheinhotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrijheid en lekker eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Iets onderhoud.

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer