Het ontbijt en het warme eten was goed,jammer dat er tussen de gangen zoveel tijd zat! De centrale ventilatie maakte erg veel lawaai ,daardoor hebben 2 gasten erg slechte nachtrust gehad ,een verbeterpunt.Er is voor een vriend een nieuwe kamer gevonden,maar ook daar lawaaierig.Koffie zet apparaat werkt niet op kamer 35. Erg schoon was het niet ,ook te dikke kussens.Voor ons geen nieuwe boeking !Erg jammer want de omgeving is prachtig!
Vriendelijk personeel schonen kamers maar de buiten kant en ramen mogen ook wel wat aandacht
Heerlijke dagen gehad in dit hotel in een mooie omgeving
ligging is geweldig en gezellig personeel
Ontbijt was prima
Ontzettend gastvrij zeer goede locatie mooi schoon lekkere bedden kleine kamer maar alles zat er op en aan airco mooie badkamer fijne douche en het ontbijt was ook super uitgebreid en lekker . Wij gaan zeker nog een keer terug naar de heren van valkenburg!
Fietsenstalling grote puinhoop. Verder diner op laatste dag fiasco zowel met bedienen en kwaliteit eten, plus de te maken keuzen. Al het overige om een leuk vakantie gevoel te hebben was aanwezig.
Het eten was prima , je kon volop kiezen. De kamer niet groot maar dat hoeft ook niet ,bed was goed.
Voelt als thuiskomen, iedereen is even vriendelijk.Hotel is super mooi en heel schoon.Wij hebben geboekt met ontbijt en diner en je raad het al,dit was meer dan super!!
De eerste ervaring was twee dagen voor aankomst, toen we telefonisch werden geïnformeerd over de defecte lift. Na enig overleg werd voor een perfecte oplossing gezorgd. Incheck was vriendelijk en professioneel. Kamer subliem en bed boven verwachting. Het Brinkhotel is een gezellig familiehotel met alleen maar vriendelijke alerte bediening. De keuken is boven verwachting; een mooie diner keus en een uitgebreid ontbijt. Kortom: als je ergens waar krijgt voor je geld, is het wel in het Brink hotel.
Vond ze niet echt betrokken met de gasten Heb paar keer goeden dag gezegd maar ze horen het niet was erg met de telefoon bezig. Lagen veel dooie muggen in de vensterbank. Lag veel stof op de lampen en stoelen. Ontbijt goed maar weinig keuzes.warm maaltijd is eten wat de pot schaft , bami koud
Mooi hotel, goed eten en een fijne kamer. We hebben genoten!
Prachtige, ruime, praktisch ingedeelde kamer. Perfecte locatie. Vriendelijk personeel. Goed ontbijt. Hier kom je terug.
Heel erg fijn en niet duur voor wat je krijgt.
Ik boek nu voor de 3e keer dezelfde hotelkamer. Was prima. Alleen dit keer bij aankomst vond ik de kamer vloer zanderig en zag dat onder het bed niet was gestofzuigd en gedweild. Alle andere keren was het schoon. Ik heb het wel doorgegeven aan de receptie. Maar het personeels zijn allemaal klantvriendelijk.
Het was warm, dus lekker eten en een goed wijntje wat wil je nog meer. Voor herhaling vatbaar
Het eten is prima, de bediening is aardig, de kamers zijn schoon, de sfeer is goed. De live-music was geweldig. Een absolute aanrader.
Prima hotel met goede fasaliteiten, personeel vriendelijk en gast vrij, eten was goed maar mag wel wat gevarieerder kamer en badkamer schoon bedden slapen prima, zeker de moeite waard om eem terug te keren.
Van A-Z alles perfect. Top restaurant ! Een super hotel met keurig en vriendelijk personeel. De kamer was stijlvol, zeer comfortabel, groot en super schoon met koffiefaciliteiten. Zeer gastvrij eigenaarsechtpaar. Wij komen zeker hier graag terug. Chapeau aan iedereen die ons kasteelverblijf hebben doen slagen !
Prima kamer
Voorherhaling vatbaar erg genoten
Vriendelijke ontvangst, vriendelijke medewerk(st)ers. Kortom wij hebben ons bijzonder thuis gevoeld op Mennenrode
Wij hadden kamer 9 wat betekend uitzicht op een muur. Omdat het erg warm was waren we daar misschien nu wel blij mee, geen zin op de ramen. Er namelijk geen airco op de kamer. Op de eerste dag was er diner bij de boeking, echter dit lusten wij niet (vis etc) en hebben we kunnen veranderen, wel extra kosten 10 euro per persoon.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer