Onze negatieve ervarings punten: * In de comfort kamer (kamer 222 met uitzicht op de binnentuin/entree van het hotel) waar wij verbleven d.d. 04-12-2025 t/m 06-12-2025 voelde de kamer temperatuur erg warm aan terwijl de radiator helemaal uit stond. Gelukkig kon er een raam open gezet worden, waardoor het af kon koelen in de kamer. In de zomerperiode met een warme buitentemperatuur, zal deze kamer echt veel te warm zijn, aangezien er geen airco aanwezig is! * De matrassen zijn na onze ervaring aan vervanging toe als ook de hoofdkussens. * Ook de handdoeken in de badkamer zijn echt aan vervanging toe. De handdoeken waren totaal versleten. * Het ventilatie systeem in de badkamer zat helemaal vol met stof. Onze positieve ervarings punten: * Wat wij ook heel prettig vonden was dat de televisie op een goede hoogte hing en vele zenders bevatte. * De badkamer was klein, maar compleet. Ruime glazen douche cabine met een heerlijke douche en voorzien van een zeepdispenser. Boven de wastafel hing er een kleine föhn en ook hier hing er een zeepdispenser. * Het personeel was allen even vriendelijk. * Het ontbijt was perfect! * Gezellige bar met gezellige achtergrond muziek. Daarbij een gezellig overdekt buitenterras voorzien van diverse tafeltjes met stoeltjes, terras verwarmers en dekentjes om over je heen te doen. * De afstand van het hotel naar het centrum is makkelijk te lopen, ook voor rolstoel gebruikers.
Heerlijk hotel op een prima locatie. Heerlijk om in de omgeving te fietsen. Het “wild arrangement “ was uitstekend. Wat hebben we lekker gegeten en genoten van de prachtige gerechten. Voor herhaling vatbaar !!
Restaurant is top , gezellig en vlotte bediening. Kamer redelijk klein ,bed kan beter en de badkamer was ruim en met een perfecte douche. Enig minpunt was een vervelend putgeurtje dat na ventilatie wel verdween. Geen smart tv. Zeer uitgebreid en verzorgd ontbijt.
Het is een super mooi hotel en zeker de moeite waard om nog eens terug te komen
De gastvrouw laat het je aan niets ontbreken. Fijne bedden en mooie kamer. Het ontbijt is lekker en heel persoonlijk doordat de gastvrouw je bedient en zorgt dat je je welkom en verwend voelt. Koffie en thee zijn de hele dag beschikbaar en ook fruit.
Fijne ligging Goed ontbijt
Dit hotel ga ik nooit meer boeken.
We hebben genoten prachtige kamer overheerlijk ontbijt met een geweldige keuze aan lekkers.Het zwembad was top. We komen zeker terug.
Goed verzorgd
Een heerlijke dag gehad en heerlijk ben
Vooral bij minder goed weer is de locatie in Hoog Catharijne subliem.(alles overdekt). Het hotel zelf, de properheid en ook de vriendelijkheid van het personeel alsook de geboden spijzen krijgen een lauwerkrans.
Hotel is erg goed, ontbijt en bar zijn ook erg rustig en goed verzorgt. Bij het uitchecken was de kamer prijs niet correct, dit werd een paar dagen later netjes opgelost. En weer een dag later haalt het hotel zomaar 300 euro weer van de bank af zonder kennisgeving en als je belt snappen ze er niets van en wordt alles gevraagd per mail te sturen zodat het naar een financiële afdeling gaat en niemand kan vertellen hoelang dat gaat duren. Tot op heden dus maar afwachten of ik mijn 300 euro teveel betaalde euro's terug ga krijgen.
We zijn al diverse keren bij de Rousch geweest. Fijne kamers met hele fijne bedden, High TEch licht, mooie Grohe kranen. Alles tiptop in orde. Keuken is altijd prima in orde
Keurig hotel. Geen valk hotels maar alles naar behoren
Goed aan te wandelen naar de binnenstad van Brugge en je kan ook gebruik maken van OV op korte afstand
mooie kamers, leuk ingericht, modern hotel ook lobby ed Ontbijt uitgebreid en lekker Druk van de douche had wat meer gekund
We hebben genoten van het hotel. Ontbijt was heel goed, lunch was wat karig en diner was oké.
We hadden een geweldig verblijf in Delden. De ontvangst, de kamer, het eten, drinken sfeer. Allemaal top. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Het is een aan rader Alles zeer netjes geregeld Zeer netjes te woord gestaan Is zeker een aan rader.
Dit is meer een vakantiepark voor in de zomer om te kamperen. Gekozen voor vele wandelmogelijkheden om het park maar zij uitgangen waren allemaal op slot. Het zwembad erg basic, geen ligstoelen, haarfohn stuk en geen stopcontact voor eigen fohn. Park nodigd niet uit om erin te wandelen, wel vlakbij mooie dorp Borger om boodschappen te doen, in park geen supermarkt. Dus voor mij geen park om terug te komen.
Heel fijne mensen alles was netjes en gezellig Eten was goed
Vriendelijk personeel en schoon geheel. Veel keuzes. Horeca prijzen wat aan de hoge kant.
Geweldig hotel met uitstekend eten en zeer vriendelijk personeel
Het huisje was comfortabel en eigentijds. Modern meubilair, heerlijke vloerverwarming en de bedden waren voor ons al opgemaakt. Het huisje lag op een mooie locatie in het park dat speels ingericht is.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer