Prima hotel

Het hotel staat middenin het centrum en heeft een groot buitenterras , met veel overdekte zitjes!! Goed toeven!

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant De Zwaan Raalte
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig gelegen , fijn vertoeven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Geweldig goed

Alles prima geregeld

• Totaaloordeel over Boshotel Vlodrop
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima hotel. Schoon. Ruime kamers
  • Reisgezelschap Met partner

Een hotel in een prachtige rustige omgeving

T.a.v de kamer: prima bed; de badkamer is erg krap en door de douche was de grond tot voor de wastafel nat. Ontbijt buffet prima en ruim voorzien van allerlei lekkers. De huishoudelijke dienst was na de 2e nacht niet ok. Alleen het bed was dichtgeslagen, de vuile glazen niet meegenomen, wastafel en toilet niet schoon gemaakt. De omgeving was geweldig!! Heerlijk rustig!!

• Totaaloordeel over De Werelt
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark de omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark het schoonmaken van de kamer

Prima hotel

Aardige medewerkers, schoon, ruime, eenvoudige kamer

• Totaaloordeel over Hotel de Klok Ameland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Reisgezelschap Met partner

Voor de vijfde keer in dit hotel geweest

+/- 5 jaar geleden voor het laatst geweest, was toen minder, maar nu in een woord geweldig

• Totaaloordeel over Landhuishotel en Bistro Herikerberg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prijs kwaliteit Prima hotel

Mooie omgeving

Huisje was niet echt schoon… vooral de Wc / stonk en niet niet goed schoon. En de keukendeur als je hem opendeed was vies De plinten waren ook niet schoon en veel spinnenwebben.

• Totaaloordeel over Bungalowpark It Wiid
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Redelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schoonmask

Zeker aan te raden!!

We hebben genoten van ons verblijf in de Twentse Nar! We werden heel hartelijk ontvangen en onze gastheer/vrouw zijn zeer betrokken met hun gasten…… Zo’n kleinschalig hotelletje heeft zeker veel voordelen, waarbij echt contact mogelijk is en zeker ook tussen de gasten!

• Totaaloordeel over De Twentse Nar
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kleinschalig en vriendelijkheid gastheer/vrouw
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Uitklapbaar tafeltje of iets dergelijks voor koffer
  • Reisgezelschap Met vrienden

verblijf in het hotel was helemaal top

Alles was dik in orde, de kamer en het uitzicht vanaf het ruime balkon. De dag begon met een zeer uitgebreid en heerlijk ontbijtbuffet. De menu's van de kaart waren ook zeer goed. Gastvrije bediening.

• Totaaloordeel over Landhotel Basler Hof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was top
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark NVT

Top locatie

Goede verzorging, schone kamers en goede keuken

• Totaaloordeel over Parkhotel Tjaarda
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Keurige bediening

Goed verzorgd

Goed verzorgd hotel met voor ieder wat wils. Vriendelijk personeel en goede bediening.

• Totaaloordeel over De Bonte Wever
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 9,5
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het wegbrengen van de lege glazen en kopjes in de zaal achter de entree zou ook, net zoals andere zalen beter beheert mogen worden. Nu komt veel terecht bij de bar waar ook bestelt wordt.

Fijne plek

Fijne en inspirerende plek om te verblijven

• Totaaloordeel over Abdij Hotel Rolduc
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijne service van het hotel, interessante rondleiding
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het restaurant ontbeert ervaren krachten. Langzaam, slordig en soms bij het onheuse ad. Een glas water voor medicatie werd geweigerd bijvoorbeeld.
  • Reisgezelschap Alleen

Lekker rustig en van alle gemakken voorzien

Mooi huisje die van alle gemakken was voorzien.

• Totaaloordeel over Bungalowpark It Wiid
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig, goed onderhouden, veel groen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Jammer dat het restaurant nog niet verbouwd was en receptie ver buiten het park is

zeer goed

Vriendelijk personeel lekker eten en lekker rustig binnen.

• Totaaloordeel over De Wapser Herberg
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lekker rustig hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nee
  • Reisgezelschap Met partner

Leuk hotel met super ligging.

Leuk hotel met vriendelijke bediening. Leuke ligging. Mooie kamer, alleen wel licht s’nachts. Super goed ontbijt.

• Totaaloordeel over It Posthûs
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie kamer, vriendelijk personeel en een super goed ontbijt!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Verduisterende gordijnen voor de ramen.

Ik voel me bedrogen

Ik voel me afgezet!! Ik zie nu een 5 daags diner-arrangement voor 264,50 p.p. Weliswaar met 1 diner Ipv 2. Wij betaalden 1131,50 , dit is toch niet oké???

• Totaaloordeel over De Zon Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Niet
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Eerlijkheid

Mooi en schoon

Gastvrij en schoon, echter slechte service al je een drankje wilde drinken bij de balie, personeel let niet op voor een bestelling en de tafels werden vuil achtergelaten, werden niet afgeruimd en schoongemaakt

• Totaaloordeel over City Hotel Gouda
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon en vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Service bij het restaurant
  • Reisgezelschap Met vrienden

Heerlijke vakantie op ern prachtige plek.

Leuk, ietwat gedateerd, huisje op een heerlijk plekje middenin de natuur. We komen zeker nog een keertje terug!

• Totaaloordeel over Landal Coldenhove
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Locatie, voorzieningen, rust
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schoonmaak

Heel prettig verblijf

De accomodatie was heel schoon, voorzien van alle gemakken.

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Hunzedal
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kortbij supermarkt en mooie omgeving om te fietsen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden te zacht

Viel mee

Alleen jammer dat er bij het begin bij de receptie gezegd wordt dat je evt eerder in het huisje kunt als het schoon is. Wij zijn om 14.00 bij het huisje gaan zitten we waren te vroeg hebben wat gedronken ect maar ging pas om 16.00 open er is niemand geweest in die tussen tijd. Er was g een snijplank aardappel mesje pollepel En helaas ook niet geweldig schoon denk dat daar wat aandacht voor moet zijn. Vloerbedekking vond ik ook niet zo fris idee dus daar mag wel wat anders op de vloer en helaas de bank zat niet geweldig. Maar we hebben ons met het goede weer prima vermaakt. Hielkje Timmer

• Totaaloordeel over 't Hooge Holt
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Huisje
  • Reisgezelschap Met partner

Top locatie. Heerlijk verblijf in een appartement met terras.

Heerlijk verblijf in de bossen.

• Totaaloordeel over Vakantiepark de Bosrand
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hoger toilet ze
  • Reisgezelschap Met partner

Prima voor kort verblijf.

Wij hadden kamer met balkon geboekt maar kregen kamer met gedeeld balkon. Dit werd echter zonder problemen omgezet naar kamer met eigen balkon. Deze kamer was wel iets kleiner, de badkamer kan een update gebruiken, maar voor ons prima. Ontbijt prima, heel aardige mensen!

• Totaaloordeel over Hotel Nieuw Antiek
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Bijzonder vriendelijke mensen, heerlijk ontbijt.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Badkamer.
  • Reisgezelschap Met partner

Mooie plek van het hotel, goed eten en drinken en service, de comfort kamer valt tegen

Zoals boven omschreven eten en drinken en service goed, de comfort kamer valt tegen en de bedden zijn ronduit slecht. Een smal matras dat ook nog te kort is.

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie plek, mooie terrassen, goed eten en service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden maar ook de kamer als dit een comfort kamer waar je ook meer voor betaald
  • Reisgezelschap Met partner

Nette kamers, goed ontbijt en heel vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Hotel 1711
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Centrale ligging en eigen parkeerplaats
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Roken van de gasten buiten vonden wij niet fijn

Het is goed

Wij zijn nu voor de 3e keer bij Tatenhove geweest, het is goed verzorgert

• Totaaloordeel over Landgoed Hotel Tatenhove Texel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het is prima in Hotel Tatenhove
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Weet niet

Een teleurstellende vakantie

Heel slecht een bejaardenhuis de bedden heel slecht pijn mn rug eten heel weinig keus totaal geen entertainment heb 1 keer een avond met live muziek gehad bediening heel slecht moet met je drankje naar beneden naar de tuin bar beneden wordt niet gebruikt slecht onderhouden en verjaart omgeving is uitgestorven waar zijn de mensen ik kan nog wel doorgaan ik had mn geld zo in het water kunnen gooien ik wou bij de eerste dag al naar huis

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het ontbijt is goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Verbouwen en de mensen beter vermaken

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer