Gedateerd hotel met kleine kamers

Mooie omgeving om te fietsen. Helaas geen vriendelijk personeel dat Hollands praat.

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans Budget
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Balie personeel vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Renovatie en Hollands personeel inzetten
  • Reisgezelschap Met partner

Alles in het Zuiderduin is zeer goed!

Kamer is netjes. Ontbijt- en dinerbuffet zijn zeer goed!

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark eten en drinken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Geweldig arrangement voor de prijs

Erg leuk en goed personeel, fantastisch ontbijt, kamer schoon. Dat de kamer niet al te groot was, was vantevoren bekend. In het centrum van Valkenburg.

• Totaaloordeel over Hotel 1711
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven
  • Reisgezelschap Met partner

Echt niets op aan te merken, een aanrader

Een en al vriendelijkheid en behulpzaamheid om je dagen fijn door te kunnen komen.

• Totaaloordeel over Resort Bad Boekelo Appartementen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zwembad sauna fietsverhuur restaurant mooie omgeving airco en noem maar op
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Dit is prima

Heerlijk

Mooie locatie,heerlijke welness. Hotel netjes verzorgd,zeer gastvrij. Echt een aanrader.

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrij,netjes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zou fijn zijn als je ook buiten bij de welness iets kon eten,drinken.

Prachtig appartement

4 nachten verbleven in een groot appartement op de begane grond: ruime kamer, keuken, ruime slaapkamer, grote badkamer met douche, apart toilet en terrasje (uitzicht op een parkeerterrein). Alles prima in orde behalve het toilet, dat stonk een beetje. Verder is dit een prima hotel met goed ontbijt en heel vriendelijk personeel. Ik heb er al vaker overnacht maar voor het eerst in een appartement. Het arrangement was incl een 3 gangen diner en dat was ook lekker. De locatie is minder (buitenwijk met flats) maar was voor mij onbelangrijk.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima hotel met vriendelijk personeel, goede kamers en een relaxte sfeer.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ik denk dat de toiletbril vervangen moet worden
  • Reisgezelschap Alleen

Tegen gevallen nooit meer naar toe.

Het eten, groeten elke dag het zelfde Vlees wijnig keus veel kipeengerechten geen pasta.s Laatste dag het warm eten gegeten van een dag daarvoor. Borrelhapjes eentonig loempia of kipnuggets Kamer niet stofvrij Tv werkt niet kamer s 320 eerste dag aangegeven 6e dag nog geen tv Wc papier niet aangevuld. Veel herrie als er bussen komen

• Totaaloordeel over Hotel am Park Stadtkyll
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten meer gevarieerd
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beter schoonmaak veel stof overal en werkende tv
  • Reisgezelschap Met partner

Niet zo proper en onvriendelijk onthaal bij aankomst

Eerst al de kamer later gekregen dan normaal voorzien, ook geen upgrade kamer gekregen , onthaal bij aankomst niet vriendelijk , restaurant middelmatig ,badkamer met lavabo die niet goed werkte. Zeer zeker niet tevreden over hotel .

• Totaaloordeel over Grand Hotel Ter Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed bed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vanalles zie commentaar

Niet leuk.

Gisteren zijn onze E-Bikes gestolen van 11 maanden uit het afgesloten( met code) fietsenhok bij het hotel. Op slot en ketting eraan. Met een sorry en wij geven het door aan de manager konden wij het doen. En aangeven bij de politie. Hebben nog qel twee fietsen voor gebruik aangeboden. Totaal geen reactie verder vanuit de organisatie. Wij waren door omstandigheden behoorlijk aan toe om er even uit te zijn. Daar wij er best enorm van baalde zijn wij naar huis gegaan. De lol was er van af.

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijk hotel en lekker thermaalbad
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien de badmeesters aansturen om iets te gaan doen.Wij hebben daar een half uur naar liggen kijken hoe de herrn met elkaar staan te praten. Canera's bij het parkeerterre8n en fietsenhok.

Ligging

Het hotel ligt in een rustige omgeving ( doodlopende straat). Leuk terras, goed verzorgde kamer, vriendelijk personeel. Ontbijt zeer uitgebreid, diner: iedere avond een 3 gangen menu. 1 minpuntje bij het diner, bijna geen groenten erbij. Vis / vlees gerechten waren heerlijk. Wijn vonden wij erg duur € 8.00 klein karafje ( 1 glas).

• Totaaloordeel over Moselromantik Hotel Weissmühle
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Reeds vermeld bij de score
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark N.v.t
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijk hotel, vriendelijke mensen, zalig ontbijt en dichtbij het centrum.

Wij waren er al eerder en hebben toen besloten als wij naar Maastricht gaan, verblijven wij voortaan in Hotel Bigarré.

• Totaaloordeel over Amrâth Hotel Bigarré
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark dichtbij het centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark n.v.t.
  • Reisgezelschap Met vrienden

Goed service en lekker eten

Goed service en lekker eten

• Totaaloordeel over Moselromantik Hotel Weissmühle
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed service en lekker eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nee

Heerlijk weekend gehad

• Totaaloordeel over De Bonte Wever
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark All in formule
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Eetzaal intiemer proberen te maken
  • Reisgezelschap Met partner

Mooie camping en mooie huisjes.

Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Mooie en goed ingerichte huisjes.

• Totaaloordeel over TopParken Resort Veluwe
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles oke.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beter een inductie kookplaat toepassen i.p.v. een gaskookplaat i.v.m. brandgevaar.
  • Reisgezelschap Met partner

Personeel deed hun best, maar het mocht niet baten

Review – Hotel Paping, Ommen Voor een korte overnachting met ons gezin boekten we twee ‘ruimere’ kamers bij Hotel Paping in Ommen. We hadden vooraf online ingecheckt, maar moesten bij aankomst alsnog fysiek inchecken, wat enigszins overbodig voelde. De kamers waren lekker groot, maar vielen helaas tegen. Onze kamer rook sterk naar riool, het elektrische rolluik werkte niet door een ontbrekende knop, en zowel het koffiezetapparaat als de waterkoker hadden een ondefinieerbare bruine aanslag. Er lagen 3 verfromfraaide theezakjes als keuze. Gebruikte kopjes van eerdere gasten stonden er nog, er lagen haren op het bed en in de badkamer, waar ook schimmel zichtbaar was. In de kamer van de kinderen, waar we de bedden uit elkaar schoven, troffen we een dikke laag stof onder het bed aan. We meldden dit bij de receptie en kregen te horen dat het zou worden opgelost terwijl wij gingen dineren. Bij terugkomst waren de haren en het stof inderdaad verwijderd, en er lagen nieuwe theezakjes. Toch stonden de gebruikte kopjes er nog steeds. En waren de apparaten nog steeds vies. Op de eerste dag bezochten we de spa. Hoewel het zwembad er prima uitzag en het er niet overdreven naar chloor rook, was de rest ronduit verouderd. De infraroodsauna was stoffig, met vieze vingers op de deuren, schimmelplekken, en vlekken op meubels. De spa maakte een onhygiënische en gedateerde indruk. Alleen de spa-tuin was mooi en verzorgd. In de avond kregen wij ter compensatie een drankje van het huis en wat chocolaatjes, wat we erg konden waarderen. De nachtrust was echter beroerd. De dekens waren dun en klein, de kussens zakten direct in. Tevens komt de trein regelmatig langs, die door oordopjes te horen valt. We hadden slecht geslapen. Tijdens het ontbijt waren de tafels niet afgeruimd of schoon toen, ook dit moesten we zelf aangeven. Het ontbijt was beperkt. Gekookte eieren en croissantjes waren op; de eieren die later werden aangevuld waren te zacht en snotterig, de croissants werden niet m

• Totaaloordeel over Paping Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Spa tuin en personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vernieuw! En neem goed schoonmaakpersoneel in dienst
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Groot hotel goede service

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede service

Prettig verblijf

Je krijgt veel service voor wat je betaald. Ruime kamers, alleen doorgezakt bed. Dat was wat jammer. Maar de rest was prima. Ruime keuze bij ontbijt en diner.

• Totaaloordeel over Hotel Bij Boone
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima prijs/kwaliteit verhouding
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden

er even lekker tussenuit

vakantie

• Totaaloordeel over EuroParcs De Zanding
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark opzet gevarieerd
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn verblijf op top locatie

Kleinschalig hotel midden in het centrum, is schoon en de eigenaren zorgen persoonlijk heel goed voor de gasten!

• Totaaloordeel over Hotel De Vier Seizoenen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Is schoon en kleinschalig, goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kleine badkamer voor 2p
  • Reisgezelschap Met partner

Hotel wat nog wat verbetering kan gebruikenen.

Hotel ligt mooi op de berg met schitterend uitzicht. Wij hadden kamer op 12e verdieping echter kijk je naar beneden dan zie je oude zooi. Zwembad wat duidelijk al heel lang niet gebruikt is. Verder was er op verdieping 15 een restaurant/ bar deze was gedurende verblijf periode gesloten wat niet verteld is bij de receptie. 's Avonds is het erg stil in het hotel weinig vermaak. Diner weinig keus en niet lekker. Ontbijt veel keuze. Voor deze prijs hebben wij wel eens betere hotels gehad

• Totaaloordeel over Wyndham Garden Lahnstein Koblenz
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging op de berg
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden matrassen zakken door Kussens bed erg dun Badkamer sanitair aan verbetering toe lekkende douche stang / wasbak sloot niet goed af Tapijt op gangen was hobbelig groep opletten dat je niet struikelde Liftdeuren bewogen/ klapperen bij gebruik lift avondeten matige keuze meer gezelligheid in de avond uren
  • Reisgezelschap Met partner

Goed hotel met vriendelijke bediening

Ontvangst was prima, vriendelijke mevrouw. We waren eerder aangekomen en kregen direct kopje koffie aangeboden. Kamer was netjes, schoon en er lag een.leuk kado op bed; route.nl boekje van de omgeving. Eten is er prima. Fietsen.kun je goed stallen, opladen geen.probleem en 's avonds staan ze veilig achter afgesloten hek. Hebben tot tevredenheid daat gelogeerd.

• Totaaloordeel over De Wapser Herberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie tuin en goede service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Keurig netjes vriendelijk

Prima hotel, eten en ontbijt goed. Kamer keurig.

• Totaaloordeel over Hotel Du Commerce Oostburg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig op pleintje
  • Reisgezelschap Met vrienden

Geen aanrader

Kamers sterk verouderd, ook de 'Premium' kamers. Klein, veel beschadigd en dramatische bedden. Bij aankomst bleek de wc continu door te lopen. Via receptie snel een andere kamer maar dat was het dan ook. Geen geste voor de overlast. Ligging park is heel mooi en veelal heerlijk stil maar daar zijn ook andere nabij gelegen mogelijkheden voor. Ontbijt prima, basis maar voldoende. Teveel geld voor veel veroudering. Sommige kamers ook heel ver gelegen. Ergo: leuk als conferentiecentrum voor bedrijven maar als hotel waardeloos.

• Totaaloordeel over Landgoed Mennorode
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel is vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie omschrijving

aardige medewerkers, maar absoluut geen 4* hotel

De kamer is uiterst sober: geen koffie en thee, geen minibar, geen kluis, 2 hangertjes, slechts 1 douchezeepje, de verwarming zo afgesteld dat het koud was. Kamerservice: 15 euro voor bestelling op de kamer Diner uitstekend.

• Totaaloordeel over Hotel-Restaurant Nol in 't Bosch
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark diner
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark van alles
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel. Goede service en aardig personeel.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima verblijf. Goed eten. Prachtige omgeving.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De rode huiswijn wordt te koudvgeschonken.

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer