Was een goed hotel vriendelijke personeel Enigste nadeel was het 3gangen menu dat was geen keuzemenu
Goedemiddag verblijf maar hotel heeft wel wen update nodig.
Een paar dagen lekker laten verwennen in een groot hotel met zwemparadijs. Het ontbijt en diner is met volop keuze voor eenieder wat wils. Niet exclusief maar heerlijk van smaak en goede kwaliteit. De zaal is groot maar toch gezellig ingericht. Het avond entertainment in het cafe is doordeweeks gezellig met life optredens. De kamer met inloopdouche prima.
Het hotel is prima verzorgd, hoewel wat onpersoonlijk. Maar het is bekend dat goed personeel moeilijk te krijgen is tegenwoordig. Prima bedden. Badkamer klein maar keurig. Alles is er. De all inclusief formule ( best goedkoop!) brengt met zich mee dat er soms behoorlijk gebunkerd wordt, vooral in wijn en toetjes. De omgeving (de natuur in en rond het Ahrdal) is prachtig en na 5 jaar is er van de grote overstroming weinig meer te zien. De trein ( nú elektrisch) rijdt weer. De weg tussen Mayschoss en Altenahr is nog niet klaar, het fietspad ook nog niet, maar er wordt hard gewerkt. De economie heeft hier flink te lijden gehad van corona en overstroming, maar de heerlijke wijn wordt er nog steeds verbouwd!
We gingen met gemengde gevoelens vanwege veel negatieve recensies op internet. Wij hebben hier helemaal niets van gemerkt. Alles was tip top in orde. Het buffet was meer dan oké. De kamer was goed en erg schoon. Het zwembad, de bowlingbaan en de all inklusive formule waren ook prima. Het personeel was vriendelijk, en: wie goed doet, goed ontmoet.
Premier kamer helemaal top heerlijk ontbijt en prima restaurant vriendelijke bediening en gastheer
Prima, schone kamer. Het ontbijt is lekker en het diner ook goede smaak.
Nette schone kamer met Rijnzicht, ontbijt en avondeten was prima, hartelijke ontvangst,
Prima hotel, alles is aanwezig wat je nodig hebt. Een hartelijke ontvangst bij de receptie, fijne kamer, een rustige omgeving. Goed gegeten in het restautant.
Vriendelijk behulpzaam personeel. Mooie locatie. Heerlijk en goed gegeten buffet vorm. Heel fijn groot zwembad. Alles netjes schoon. In 1 woord GEWELDIG
Zeker een aanrader. Met name de bungalows, nabij de jachthaven en strand.
Paar heerlijke dagen gehad. Vriendelijk personeel die er alles aan doen om het de gasten naar de zin te maken. Prachtige kamer met januari. Schoon. We komen zeker terug!
Ruime goede bedden, heerlijk ligbad
Mooie omgeving en goede uitvalbasis.
prachtig hotel ,alles even schoon. mooie ruime kamer met veel kastruimte. prachtige sauna. schitterende locatie. ruime keus bij buffetten en was heerlijk.
gastvrij, netjes en aan te bevelen
We hebben ons niet verveeld. Bezoek aan de IJzertoren, de Dodengang, het visserijmuseum, Nieuwpoort, rit met de kusttram. Het zwemparadijs was i.v.m. onderhoud gesloten maar uiteindelijk geen gemis omdat het droog weer was voor uitjes op de fiets. Bovendien heel aardig dat we als vergoeding een voucher kregen.
Kamers onvoldoende schoon en erg klein van formaat. Ga spoedig de trappen bekleden met hart materiaal zodat het makkelijker schoon te maken is . Veel honde haar en andere viezigheid. Het eten was goed . Het personeel erg vriendelijk . Veel oudere gasten
Mooi park met voldoende voorzieningen. Er rijdt een treintje naar het safaripark waartoe je toegang hebt bij het huren van een huisje wat fijn is. Het huisje was mooi en de lokatie (aan het water) nog mooier.
Gezellige dagen gehad. Veel te doen, je kunt overal lekker zitten en een drankje/hapje doen. Savonds ook gezellig in de café straat. Mooie kamers, ruim. We waren met drieën en nog ruimte genoeg. Lekkere bedden. Ontbijt, lunch en diner in een woord, heerlijk! Ruim voldoende keus en zeer vriendelijk personeel. Dit was voor mij de 5e keer, samen met mijn man, nu met 2 vriendinnen, voor hun de eerste keer, ook zij hebben genoten.
De ambiance van een oud familie-hotel met moderne faciliteiten in een bosrijke omgeving. Enorm van genoten, prima eten en geweldige sfeer in het restaurant. Vrolijke bediening met het ontbijt. In één woord: voortreffelijk!
Dicht bij het strand gelegen, ruime kamer en veel mogelijkheden kun je in Zuiderduin volop genieten van de kust. Helaas hadden we stormachtig weer met “maartse” buien, maar desondanks hebben we genoten. De keuken van Zuiderduin is verrassend goed en het personeel bijzonder vriendelijk. Een aanrader!
We hadden een kleine kamer op het einde van de gang , beetje benauwd voor ons , badkamer helemaal prima, voor ons matrassen te zacht...verder netjes
7 weken van te voren geboekt. 2 dagen voor aankomst kreeg ik te horen dat kamer niet beschikbaar was vanwege overboeking.
Mooie kamer met prachtig uitzicht. Ontbijt en diner heel goed.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer