Echt genoten! Top hotel, top kamer en een heerlijk bed
Schone en goed ingerichte kamer. Heerlijk eten en erg vriendelijk personeel.
Wij hadden een heerlijk weekend in een prachtig hotel aan de bosrand. Lekker gewandeld, tochtjes in de omgeving gemaakt en heerlijk gegeten in het restaurant.
Top huisje, lekker rustig en voorzien van alle basis benodigdheden. Het enige minpunt van het huisje/park is dat er heel weinig te koop is bij de mini markt en dat het restaurant precies 2 dagen gesloten was toen wij er waren. Aangezien wij niet over een auto beschikken is het dan erg lastig om (in de buurt) eten te kopen/verkrijgen. Maar goed, dat neemt niet weg dat het een heerlijk huisje was! We zouden zo nog een keer gaan (en dan meer proviand meenemen).
Huisje voldeed aan de verwachtingen en was goed schoon gemaakt. Het personeel bij zowel de receptie als in het restaurant, frituur en winkel was zeer vriendelijk en meedenkend.
Goed hotel. Heerlijk gegeten. Zowel ontbijt als meergangen diner Vriendelijk personeel.
Er valt niks negatiefs te melden over dit hotel.. Vriendelijke ontvangst, heerlijke kamer, goed eten.
Mooie locatie. Goed ontbijt, zeker op df zondag.
Jonge staf maar super professioneel en hartelijk!
Bij aankomst op park +/- 16:00, konden wij niet in de woning met de app, Landal geeft aan dat men zich niet hoeft te melden bij receptie, en direct naar de woning kan, Leuk maar bij probleem is de receptie na 16:00 gesloten, uiteindelijk via bellen en wat hulp toch toegang. Beter is de receptie zeker tot 17:00 open te houden, en ook aan tegeven dat bij receptie ook een digitale sleutel te verkrijgen is, bespaart een hoop ergernis. Huis wat netjes , maar toilet ruimte te klein met een wasbak voor je snuffer, terwijl de douche ruimte te groot is
Prachtige accomodatie, fijne keuken en prima bediening.
Echt genoten van paar dagen Nordhorn hotel was top, hadden halfpension geboekt hotel heeft zelf geen restaurant kregen de keuze uit verschillende restaurants in de omgeving wel zo leuk.
Heel fijn, mooi en karakteristiek hotel met zeer vriendelijk personeel. Lekker eten en prachtige wandel-omgeving.
Het is er net en verzorgd ze zijn altijd behulpzaam ook voor personen die minder mobiel zijn. Marcel
Waren hier voor de derde keer. Jammer dat het gebakbuffet niet meer inclusief is. E 5,00 p.p. daarvoor betalen is echt over de top!!
Ligging is super, Hotel is echt erg gedateerd niet van deze tijd ,eten en personeel prima in orde voor deze prijs mag je eigenlijk niet klagen
Wij hebben een fijn weekend gehad, eten was heerlijk slapen was prima personeel was erg behulpzaam kortom we hebben genoten.
Mooi en goed en gezellig hotel, 4-sterren waardig. Niet geschikt voor mindervaliden ivm de vele trappen. We hadden de Landhauskamer op de 5e verdieping met mooi uitzicht over het dorp, balkon, mooi ingericht en heerlijke bedden. Helaas was de lift beneden defect, waardoor wij iedere dag 52 treden omhoog en daarna weer 52 treden naar beneden moesten nemen en dat minimaal 3x per dag. Diner was heerlijk, gezellige ambiance in het restaurant, vriendelijke medewerkers. De wellness was uitgebreid. Mooi zwembad met ligstoelen en een whirlpool. Er werd uitgebreid gebruikgemaakt van de sauna’s. Tip: voor de kamers vanaf de vierde etage kan men de auto naar boven rijden om de koffers in- en uit te laden. Er is daar een ingang en dan kan men de lift nemen naar de gewenste etage. De auto daarna weer terugzetten op de ruime parkeerplaats aan de overkant van het hotel.
We hebben een heerlijk verblijf gehad in het hotel, mooie deluxe kamer met balkon. Fijne badkamer met instapdouche, alleen uitkijken met uitglijden als de douchebak nat wordt. Prettig geslapen, heerlijk gegeten. We hebben ook gezwommen, alleen zou het water wat warmer kunnen! Dit hotel is zeker voor herhaling vatbaar!
Sfeervolle kamer en uitstekende badkamer goede bediening en zeer goed ontbijt
Prachtig verzorgd hotel in een mooie bosrijke omgeving. Het eten is van grote kwaliteit en dat maakt het een feest om te dineren.
Vriendelijk en goed verzorgd hotel Kom er graag weer terug , bedankt
Heel ontspannend en rustig. Het eten was lekker en we hebben geslapen als rozen. Het binnenzwembad was erg fijn.
Mooie ongeving voor iedereen aan te bevelen.
Leuk. Compleet arrangement, alleen omschrijving niet kloppend.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer