geweldig, mooi sfeervol hotel

geweldig, mooi sfeervol hotel

• Totaaloordeel over Boutique Hotel 't Gerecht
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooi hotel, prachtige ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Eenvoudig maar prima.

Geboekt via Voordeeluitjes voor een prettige prijs 3 overnachtingen voor 2 met ontbijt voor nog geen € 160,00. De kamer was inderdaad eenvoudig maar wel met douche en toilet en was schoon. Prima verwarming ook en zelfs een balkonnetje. Zeker de bedden kunnen wat breder. Maar al met al mooie lokatie, goed ontbijt, vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Hotel Zeebergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging dicht bij gezellige centrum Bergen en het strand. Gelegen in een mooie villa wijk met bijzondere huizen.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De bedden deze zijn erg smal.

Vermoeiend

Ik zat te ver van het centrum,niet geschikt voor mindervaliden om bij het strand te komen

• Totaaloordeel over Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon park
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Plankje in douche ontbreekt
  • Reisgezelschap Met vrienden

Te veel betaald via voordeeluitjes.

Ik had contact met iemand die ook een bungalow voor 4 personen huurde. Zij huurde langs de site van Roompot voor € 187. Ik betaalde € 255 of een verschil van € 68!! Het is de 1e keer dat ik via jullie boek maar ik ben zeer teleurgesteld. Ik heb mij altijd laten vertellen dat voordeeluitjes scherpe prijzen heeft, niet dus. Ik vrees dat dit voor mij de 1e maar ook de laatste keer was tenzij voordeeluitjes enige vorm van compensatie voorziet.

• Totaaloordeel over Roompot Beach Resort
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Onderhoud woningen vooral de ruiten.
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

prijs/kwaliteit zeer goed

leuk, kleiner attractiepark met zwembad. voldoende te beleven voor een gezellig weekendje

• Totaaloordeel over Attractie- en Vakantiepark Slagharen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark kleinschalig met geen lange wachtrijen. alles op loopafstand
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark beetje renoveren
  • Reisgezelschap Met een groep

Oke

Alles in orde

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Weerterbergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Familiaal
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De bedden kunnen beter

Heerlijk rustig

Nog volop in de opbouw van het resort

• Totaaloordeel over Resort Mooi Bemelen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een winkeltje

Mooi nieuw duurzaam park

Het park was als beschreven op de website. De bungalow waar wij logeerden was privébezit, dus niet standaard en ingericht door de eigenaar. Was compleet ingericht en heel goed toegerust om zelf te koken. Ondanks navraag bij de receptie hadden we moeite om de erg hoge temperatuur, vooral in de kamer/keuken, te reguleren.

• Totaaloordeel over Roompot De Heihorsten
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Redelijk nieuw duurzaam park, mooi aangelegd met waterpartijen en veel tuinen.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Er is weliswaar een schap waar je aantal boodschapjes kan doen en je kan een bestelling afgeven voor een broodjesbestelling de volgende dag. Wij hadden de pech dat niet altijd mogelijk was door een verminderde openstelling.

Sfeervol

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hadden het wild arrangement. Was erg goed.

• Totaaloordeel over Hotel Wapen van Delden
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Uitstekend personeel en lekker eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamer erg warm. Verwarming blijft aan ook als je deze op uit zet.
  • Reisgezelschap Met partner

Leuke rustige chalet in het bos

Net onderhouden bospark met gezellige chalet midden in de natuur.

• Totaaloordeel over Roompot Park de Peel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Moderne chalet midden in de natuur.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Sleutel bij aankomst is fijner in enveloppe met informatie. Stuk persoonlijker en makkelijker!
  • Reisgezelschap Met partner

Prachtige kamer, goed ontbijt en thermaal bad was ook super.

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kamer, schoon
  • Reisgezelschap Met partner

Het hotel is een echt dorpshotel. Hartelijke ontvangst, vriendelijk personeel en super lekkere maaltijden. De kamers zijn netjes verzorgd en de bedden zijn goed. De badkamer is verouderd, maar netjes en schoon. Het hotel ligt midden in de natuur met vele wandel en fiets mogelijkheden. Shoppen of kleine winkeltjes zijn hier niet.

• Totaaloordeel over Hotel Café Restaurant Prinsen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vriendelijk, netjes verzorgd, maaltijden prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark evt. hulp bij het dragen van de koffer via de trap
  • Reisgezelschap Alleen

Goede overnachtings plek.

Goed slapen Dichtbij centrum Goed eten Puik personeel Schoon

• Totaaloordeel over Villa Westerduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ..aa
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark .. Aa
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijk verblijf in een heel fijn hotel

3 nachten met halfpension in hotel Weigels Bergfreiheit. Na een vriendelijke ontvangst een rondleiding gehad. Al het personeel is gastvrij en behulpzaam. Zowel ontbijt als diner is met zorg bereid. Kamer was gezellig, schoon en een heerlijk bed. We hebben fijne dagen gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Totaaloordeel over Boutique Hotel Weigels Bergfreiheit
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging schoon en gezellig verblijf
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ga zo door!

gewoon alles in orde

zijn hier twee nachten geweest en sliepen in het bijgebouw kamer 25 zeer ruime kamer met balkon en uitzicht op de Moezel en Cochem, mooie grote badkamer alles vrij recent vernieuwd, goede matrassen en alles was schoon, personeel was vriendelijk en behulpzaam, ontbijt was goed en voldoende keuzes alleen koffie was niet super. s'avonds was het horeca gedeelte om 20.30 gesloten dat is wel jammer misschien dat dit in het hoog seizoen later is. kortom wij waren erg tevreden en kunnen ons niet vinden in sommige zeer negatieve reviews het is natuurlijk ook geen 5 sterren hotel en personeel problemen zijn er op het moment overal. en om enorme teleurstellingen voorkomen neem zelf wat koffie cupjes mee doen wij ook altijd er staan meestal geen dozen op de kamer. maar op basis van prijs/kwaliteit helemaal top weekend gehad.

• Totaaloordeel over Hotel am Hafen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark schoon, goede matrassen, ruime kamer en badkamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark koffie was erg slap, en horeca gaat vroeg dicht

Fijn hotel

Prima verblijf gehad leuk hotel niet te massaal.

• Totaaloordeel over Hotel De Landmarke by Flow
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was prima

Mooie omgeving

Onze kamer was vrij simpel, maar alles was er en het uitzicht was mooi. Het restaurant is gezellig en zeer vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Landgoed Huize Glory
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark natuur
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark grondige renovatie
  • Reisgezelschap Met een groep

Alles was goed

Vriendelijke mensen prima diner en ontbijt en fijne kamer, dus helemaal goed!

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Leugermann
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Grote kamer
  • Reisgezelschap Met partner

mooi hotel, goed ontbijt, gebrek aan vriendelijkheid

bij het ontbijt, dat zeer goed en uitgebreid was, wordt er niks tegen je gezegd, geen goeiemorgen, gewoon niks. We kregen de indruk dat het personeel met tegenzin werkt. Geen glimlach of geen vriendelijke woorden, niks. Er werd ook wat ruzie gemaakt. Jammer, want het hotel zelf is goed. De matrassen zijn niet super, heel hard. Verder alles prima in orde.

• Totaaloordeel over Grand Hotel Valies
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark vriendelijker zijn

Schoon en nieuw huisje . Mooie sauna. Mooie omgeving

• Totaaloordeel over Landal Stroombroek
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi park mooie huisjes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen tips

Erg goed

Mooi huisje, wat wel jammer was, is dat er in de woonkamer geen overgordijnen of zonwering aanwezig was. Volop zon op de televisie, geen beeld zien op de televisie.

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Hunzedal
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi rustig park
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen idee

Verschrikkelijkeuitbater

Wat begon als een leuke start van de avond werd ‘s morgens na het ontbijt een nachtmerrie.Qua accommodatie is het top maar de gastvrijheid van de uitbater laat te wensen over. Bij het ontbijt ging het mis, we hadden gedaan en mijn vrouw neemt 2,men zegge en schrijven twee suikerwafels die we zouden meenemen naar onze kamer om ze daar bij een theetje te nuttigen. De uitbater zag dat en ging door het lint, betichtte mijn vrouw van diefstal met een woede uitbarsting erbij en als u dacht dat het daar zou stoppen, denk dan nog maar eens! We moesten als “Belgen” maar terug oprotten naar ons eigen land. Ik ben een rustig man maar blijkbaar was dat koren op de molen want het hoofd van de man stond blijkbaar op exploderen! Wijselijk ben ik buiten gegaan met nog wat verwensingen en het verbod om ooit nog te reserveren, alsof dat nog in me zou opkomen. Kortom kamer goed, mens bwa!

• Totaaloordeel over Gasterij Hotel Dennenoord
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Accomodatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Andere uitbater zonder attitude en liefst met algemene beleefdheid

Zuiderduin Top !

Verblijf van 1 nacht in Zuiderduin Egmond aan zee met ontbijt en avond buffet was prima !

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima ervaring

Mooi hotel

Prima hotel vooral een goede ligging. Je ligt echt in het centrum. Het heeft een eigen parkeergarage. Dit is misschien het enige waarvan ik vind dat goedkoper zou mogen. Je betaald tenslotte al genoeg. Ontbijt is prima. En het personeel heel vriendelijk. Zeker ee hotel waar ik terug zou gaan.

• Totaaloordeel over Mövenpick Hotel Den Haag
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging ten opzichte van de stad
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien iets meer licht in de kamers

Geweldig en gezellig

Alles klopte, mooi park, huisje waar wij in zaten was schoon en praktische.

• Totaaloordeel over Landal Landgoed 't Loo
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Park schoon, winkel en een bakkerij aanwezig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen min punten, alleen te zacht bed

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer