Muis in de eetzaal.
Wij komen hier al voor de vijfde/zesde keer. Het hotel is heel fijn en alles is goed verzorgd. Vanuit dit hotel kunnen we met de trein, station ligt op een paar minuten afstand, heel snel naar Den Haag of andere steden in de buurt.
Eenvoudig hotel, met al het nodige comfort, geen luxe. Parking in de omgeving, gastenkaart voor het openbaar vervoer. Ons verblijf in half - pension viel zeer goed mee, lekker en gevarieerde keuze van hoofdgerecht.
Mooi hotel en prima ontbijt Gezellige kamers met een goede badkamer. Het avondeten was niet slecht,maar er zat weinig variatie in. Ook al bestelde je een ander gerecht van de kleine keuze kaart dan was dat hetzelfde bord met dezelfde saus en groenten, maar met een ander stukje vlees. Meer variatie in het diner zou een echte aanrader zijn.
Het was echt fantastisch, mooie kamer, goed eten, goed ontbijt en super aardig personeel. Ik voelde mij 2 dagen lang meer dan welkom !!!
Hartelijke ontvangst. Kregen kamer mét bad op de eerste etage. Steile trap. Kamer is ruim, net zoals badkamer. Kamer met balkon, wel boven het terras waar gerookt wordt. Jammer dat er geen koffie- en/of theefaciliteiten zijn op de kamer. Goede bedden. Eten 's avonds (we hadden het wildarrangement) was prima. Heel prettige bediening. Bij het ontbijt krijg je een mandje met verschillende broodsoorten, gekookt ei en een schaaltje met kaas, ham en kipfilet. Verder een mandje met jam e.d. Goede koffiemachine.
Sfeervol hotel met zeer vriendelijk personeel! Heerlijk gegeten! De kamer was aan de kleine kant, zo ook de badkamer. Weinig comfortabel. Het hotel ligt in een dorp van niks maar de omgeving is schitterend, vooral nu in de herfst. Kortom, een prima hotel voor een paar dagen er even heerlijk tussenuit!
Leuk om vanuit je slaapkamer en ontbijt naar de sauna te gaan
voor herhaling vatbaar
Dankzij deze website hadden wij goede verblijf in zeer redelijke prijs.
Geacht Voordeeluitjes-team, Hierbij mijn dank dat we onze trip hebben kunnen verzetten. Met name ik was erg ziek. Heel attent dat u daar begrip voor had. We kijken uit naar 20 dec. Met vriendelijke groet, SJ van der Kallen
Last minute geboekt, maar wat een prachtige hotel. Prachtige ruime kamers, heerlijk ontbijt. Ambiance (heerlijke geur) erg aangenaam.
Het hotel ligt op een geweldige locatie. Je loopt zo de stad in. Dichtbij veel restaurants, genoeg keuze. Parkeren om de hoek. Mooie kamer, goed ontbijt, schoon, heerlijke badkamer, bar. Voor herhaling vatbaar.
Wat ligt dit hotel mooi en wat is het daar rustig. Een prachtige fietstocht gemaakt op de eerste dag. De tweede dag (veel regen) met de auto naar Maastricht (P&R), fijne verbinding, een boottocht en in een zonnetrein gezeten. Dit hotel ligt heel centraal. We hebben genoten!
Bij aankomst leuk en enthousiast ontvangen. Heerlijke accommodatie en een mooie omgeving. We hebben genoten van alle faciliteiten. Een drankje bij de openhaard en lekker gegeten. We komen zeker terug. Complimenten voor het personeel. Wat een enthousiasme en vriendelijkheid. Bedankt we gaan zeker terug komen :)
Keurige kamer, heerlijk ontbijt en goed diner. Prachtige omgeving met steden als Bieleveld en Detmold. Goede parkeer faciliteiten.
Net als eerder snel en goed geregeld.
Mooi hotel met vriendelijk personeel. Wij vonden het alleen jammer dat we niet wisten dat het erg vegetarisch was. Eten was overigens goed te doen maar niet zoveel keus
Prachtig hotel, geweldige omgeving, zeer goed eten. Alleen de luchtcirculatie op de kamer was luidruchtig, blies de hele nacht koude lucht over het bed.
Gemoedelijk gastvrij hotel
Zie hierboven
Wat een heerlijk eerste verblijf in dit hotel, vriendelijk personeel al bij binnenkomst. Een mooie en complete kamer van alle gemakken voorzien. Maar vooral de reinheid vinden wij belangrijk. Heerlijk diner gehad, goed van smaak alleen voor ons te zout. Ontbijt zeer compleet en uitgebreid. Heerlijk dagen gehad op naar een volgende keer.
Personeel is super aardig, hotel is gedateerd Voor een 88 jarige vader is douchen in bad, niet te doen. Verder moet er bij het begin betere uitleg zijn waar koffie en thee gehaald kan worden als restaurant en bar gesloten zijn. Waarom niet een infomap op de hotelkamer
De uitstraling van het schip, de mooie ruimtes, de stijlvolle kamers en ook de speelkamer maakten ons verblijf als familie onvergetelijk. De gerechten, en dan met name de vegetarische waren benenden de maat.
Prima hotel om een weekendje te zijn , hotel ligt op loop afstand van een bushalte welke je in 20 minuten in het hart van Breda afzet . Ontbijt is prima !!
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer