We gaan zoweer terug

Fijn hotel prima kamer met lekker bed. De comfort kamer heeft een airco. Badkamer alles is aanwezig. Het hele hotel keurig en super schoon. De eigenaars zijn erg vriendelijk en staan je altijd te woord. Het ontbijt daar ontbreekt echt niets aan. Super gewoon.

• Totaaloordeel over MOSELTEL Ernst/Cochem
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles positief
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark S’ avonds drankje
  • Reisgezelschap Met partner

Verouderd hotel. Ontbijt karig geen vleeswaren.

Kamers te leeg. Twee lekkere stoelen niet een. In het hotel veel kapot. Niet leuk om tussen asielopvang te zitten. En het ontbijt was minimaal en geen vleeswaren. Voor de prijs van de kamer en het ontbijt is de prijs veel te hoog. Kijk nog even rond naar wat anders.

• Totaaloordeel over Postillion Hotel Dordrecht
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Dames achter de receptie zeer vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Te veel om op te noemen
  • Reisgezelschap Met een groep

Prima verblijf

Lekker eten , goed bed en alles heel schoon.Ik vond de eigenaar niet zo vrolijk.

• Totaaloordeel over Hotel 't Wapen van Ootmarsum
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtige locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vrolijkere eigenaar
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Onvoldoende

Zwembad was dicht om 7.00 terwijl het open hoorde te zijn. Zelfs 7.30 nog gesloten. De sauna was open maar de turkse sauna was defect de dag ervoor. Bedden / matrassen heel slecht en wiebelig.

• Totaaloordeel over Inntel Hotels Den Haag Marina Beach
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Redelijk goed ontbijt met vis
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vriendelijker bij receptie. Betere matrassen. 7.00 zwembad open doen want dit staat aangegeven en er stonden nu 3 mensen voor dichte deur.
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prachtige locatie met ongedwongen sfeer. Prima ontbijt en prettige medewerkers

• Totaaloordeel over Landgoed Halsaf
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Locatie en ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Oplaadpunten en fietsenstalling voor electriciteitsnet fietsen

Lekker centraal

Boottocht tegenover... horeca gelegenheid is alles lopen.. centraal... parkeren kan niet bij het hotel,maar verder op voorbij de brug...

• Totaaloordeel over Hotel Karl Noss
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alleen badkamer is te klein...
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer hang rek of plankje in de badkamer
  • Reisgezelschap Met partner

geweldig hotel met een prima keuken

zie boven

• Totaaloordeel over All in Boutique Hotel Het Witte Veen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig (afgelegen)
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kan niets bedenken

Top hotel

Samen met 3 stellen een 3 daags arrangement incl. diner gehad bij v.d. Valk Zaltbommel-A2 en we hebben genoten.

• Totaaloordeel over Van der Valk Zaltbommel - A2
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie hierboven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Toppers van het bed verschuiven

oud en versleten

Bij aankomst zag ik de spinnenwebben aan het plafond . De koelkast gaat niet dicht zonder de deur op te tillen. De Keukenkastdeurtjes hingen allemaal scheef. Fonteintje het water liep slecht door. Het bad had heel veel kalkaanslag. geen plateau om in badkamer om spullen neer te zetten. De bedden hadden kuilen wat niet goed was voor onze rug. Zwembad wordt gerenoveerd maar was wel open. zoals de staat nu is beveel ik het niemand aan.

• Totaaloordeel over Sunparks Oostduinkerke aan zee
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooie ligging bij vlak bij zee en steden om te bezoeken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De huisjes opknappen En goed schoonhouden vboel opknappen

Goed hotel

Prima hotel, goede ligging. Goed restaurant geweldig ontbijt. Vrij parkeren. Alleen de bedden zijn veel te hard, was net alsof ik op een plank lag.

• Totaaloordeel over Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Restaurant en ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden te hard

Fantastisch.

Mooie kamer, heel lief personeel, goed ontbijt. Al heel veel hotels bezocht maar had dit alles niet verwacht voor deze prijs. Voor herhaling vatbaar.

• Totaaloordeel over Grand Hotel Amstelveen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven.

Lekker ontspannen

Goed. Voor de 2-de keer geweest.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie tuin
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel en zeer klantvriendelijke medewerkers

We hebben 3 dagen genoten van het mooie, goed gelegen hotel in Uden, maar vooral van de zeer vriendelijke en deskundige medewerkers daar. We kunnen dit hotel iedereen, die houdt van een verzorgd én mooi hotel, zeer aanbevelen!

• Totaaloordeel over Hotel Arrows Uden
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Medewerkers; mooie accommodatie en goede ligging net buiten het centrum van Uden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Parkeren op eigen terrein
  • Reisgezelschap Met vrienden

Mooi hotel, schoon, ruime kamers.

Slecht gekleed personeel, vieze T shirts of alleen BH. Niet te verstaan, volgens mij Hongarije. Eten was sober maar goed. Geen lunch buffet, broodjes maken bij ontbijt (indien nodig)

• Totaaloordeel over besttime Hotel Boppard
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi en schoon
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nette, herkenbare, kleding voor personeel, open de bar in de middag.

Hotel centraal gelegen

Prima hotel. Wij sliepen in het oude gedeelte en dat is wel erg gehorig. Goed verzorgd ontbijt.prijs kwaliteit is goed.

• Totaaloordeel over Hotel Gravensteen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede centrale ligging Goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark We hadden een early check in geboekt maar bij aankomst stond dit niet goed geregistreerd. Het is wel goed opgelost.
  • Reisgezelschap Met partner

Toplokatie met zeer vriendelijke nedewerkers.

Wij noordelingen zijn aangewezen op Bad Nieuweschans. Roompot Badhotel Arcen staat hier ver boven. Door de kwaliteit/prijsverhouding! Toegang naar het wellnesscentrum leverd 4 baden op,met permanent toezicht op de gasten. Daarnaast uitstekende hotelkamer,met een prima ontbijt. Voeg daarbij de vriendelijkheid van alle medewerkers ,wat maakt deze optelsom,tot een dikke 9!

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Moderne kamer,prima bedden.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Cooling verse producten,zachter zetten.Thans drogen mooie producten uit.

Mooi en schoon park

Vriendelijk personeel zowel bij receptie, winkel en horeca!! Fijne midweek gehad !!

• Totaaloordeel over Vakantiepark Westerbergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Restaurant uitstekend

Super relaxed

Heerlijk verblijf gehad met super ontbijt

• Totaaloordeel over Hotel VIC Leiden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Modern sfeervol, luxe ontbijt
  • Reisgezelschap Met partner

Perfecte Locatie, ruim gelegen in de natuur

Het betrof een perfecte locatie,, in het buitengebied van Almen in Overijsel, voldoende parkeergelegenheid en een uitstekende keuken.

• Totaaloordeel over Hotel Landgoed Ehzerwold Almen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Perfecte ligging
  • Reisgezelschap Met een groep

heel goed hotel in het centrum van Denekamp

Goed hotel met ruime kamers ( Deluxe). Goed zittende stoelen en een balkon. Goed ontbijt en er zijn 3 verschillende restaurants die alle 3 goed eten serveren.

• Totaaloordeel over Hotel de Schout
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hotel ligt mooi in het centrum. De kamer is ruim en heeft goede zitjes en een balkon. Op de gang is een koffiehoekje. Het ontbijt is goed en er is een keuze uit 3 verschillende restaurants die allemaal goed eten serveren.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Top B&B

Fijne kamer en een top onbijt.

• Totaaloordeel over Bed and Breakfast De Heren van Valkenburg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Erg schoon en dicht bij het centrum.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien de gordijnen wat langer.

Prachtig

Heel gezellig appartementje voor 2 pers. Alles perfect in orde. Een goed bed. Zeer goede douche. Heel leuk gezellig terras aan de waterkant. Gewoon alles perfect. Een leuke, gezellige vakantie gehad.

• Totaaloordeel over Center Parcs Erperheide
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig, vriendelijk behulpzaam personeel

Verzorging uitstekend

• Totaaloordeel over Aparthotel Delden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 10
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nee

Mooi park

Buiten school vakantie geboekt, maar er was elke dag survival activiteiten van schoolkinderen van scholen in de buurt. Dat had ik graag geweten. Het was nu heel rumoerig op het park. Als ik dit had geweten had ik anders geboekt.

• Totaaloordeel over EuroParcs Maasduinen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Veel gewandeld, mooi park
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Inlichten over bovenstaande.
  • Reisgezelschap Alleen

Goed hotel met schone kamers en supervriendelijk personeel.

Gezellig hotel met een mooie bar, heel leuk personeel en ruime schone kamers. Ook de badkamer was ruim en schoon. Het ontbijt was perfect en het diner qua prijs / kwaliteit goed, maar naar mijn persoonlijke smaak te saai. Ikzelf ben gewend gebruik te maken van invloeden uit diverse internationale keukens en de hier geserveerde keuken is puur Nederlands. Dat is veilig en ik snap dat natuurlijk best, want het merendeel van de gasten zal de voorkeur aan Hollandse pot geven.

• Totaaloordeel over Hotel Eperland
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kamer, badkamer, personeel, hygiëne, ontbijt, prijs/kwaliteit
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het enige verbeterpunt zou zijn dat ik graag een keuken met internationale invloeden zou willen.

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer