Prachtig gelegen en prachtig sjiek hotel in de duinen valk bij het strand

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Laadpaal voor elektrische auto’s was er niet
  • Reisgezelschap Met partner

Wij vonden ons verblijf geweldig verzorgd met een zeer uitgebreid ontbijt.

Zeer goede bedden, ontzettend genoten van het zeer uitgebreid ontbijt en live cooking op de dag van aankomst. Enig minpunt was dat tijdens het diner op onze laatste dag de kok 2 op de grond gevallen schnitzels, door ons niet besteld, snel weer in de frituur gooide. Onbekend of deze schnitzels nog weer uitgeserveerd zijn. Verder zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer prettig is ook het tijdstip van uitchecken om 12.00 uur.

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Uitgebreid ontbijt en live cooking. Zeer goede bedden en vriendelijk, behulpzaam personeel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Op de grond gevallen etenswaren niet meer uitserveren.

Fijne bediening Ontbijt super Fijne sfeer……… gewoon lekker

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Victoria - Bergen aan Zee
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel, prima kamer, lekkere sajna
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien Netflix ofzo verder alles perfect
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel met veel mogelijkheden

Wij vonden het een heerlijk verblijf met genoeg faciliteiten en geweldig en genoeg eten. Een leuke bar waar je vanaf 17 uur kan drinken waar je zin in hebt en is inclusief.Je kan er prachtige wandelingen maken en erna ff lekker zwemmen en sauna nemen. Wij komen hier zeker nog eens terug.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eigenlijk alles
  • Reisgezelschap Met vrienden

Laatste 2 verdiepingen traplopen voor mindervalide

Wij zijn met 3 stellen hier naartoe gegaan om een paar fijne dagen te hebben. Bij aankomst werden we erg onvriendelijk behandeld want er was net een bus van bolderman gearriveerd en die kregen voorrang. Omdat onder ons 2 mindervalide en 2 oudere met nieuwe knieën enz. zijn, had ik aangegeven dat wij zo laag mogelijk wilde liggen. En wat denk je we mochten naar verdieping 5 strompelen met onze koffers. Tot overmaat van ramp gaat de lift maar tot de 3de verdieping en moesten we de laatste 2 verdiepingen met de trap. Ik heb nog geprobeerd 3 andere kamers te krijgen maar dat ging niet want we hadden standaard kamers en die liggen nu eenmaal op de 5de verdieping vertelde ze. Een telefoontje of een mail vooraf was wel wenselijk geweest, dan hadden we een ander hotel geboekt, of andere kamers. De kamers worden ook niet gepoetst en handdoeken niet verwisseld. Het eten en drinken was goed. Gezellig zaterdagavond met muziek.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijk eten en drinken, gezellige bar.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Als gevraagd wordt bij de aanvraag voor een kamer de lagere verdieping en het is niet mogelijk mail of bel dan even!!
  • Reisgezelschap Met vrienden

Bover verwachting

Heel vriendelijk personeel, en zeer mooie lokatie.

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel welkom sfeer.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Boven verwachting

Goed gevarieerd buffet ruimschoots genoeg voor iedereen en heerlijk vers. Goede sauna's met zelfs een opgieting Vriendelijk personeel. Bij aankomst was onze kamer nog niet klaar, maar we kregen gelijk twee consumptiebonnen voor een welkomst drankje.

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Groot maar gezellig en goede akoestiek
  • Reisgezelschap Met partner

Het was alles naar mijn wens

Ik heb geen klachten het was voor mij een prettig verblijf en ook tevreden over voordeeluitjes heb al eens iets geboekt ook daar alleen tevreden

• Totaaloordeel over Boutiquehotel Dokkum
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Alleen

Uitstekend hotel!

Een geweldig verblijf gehad in dit hotel! Mooie kamer, fijn zwembad met bubbelbad, vriendelijke bediening, super schoon. Het ontbijt was uitstekend, met veel keus en alles vers. Het avondeten was ook heerlijk, in een gezellige ambiance en mooi opgediend. Een mooie locatie om direct vanuit het hotel te fietsen en te wandelen. Al met al een prima verblijf gehad hier!

• Totaaloordeel over Parkhotel Tjaarda
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was boven verwachting
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark -

Goed verzorgd

Veel activiteiten, en een goed ontbijt en diner

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Slecht doortrekken van de wc

Gezellig en gastvrij ontspannen

Gezellig en gastvrij ontspannen Met prima eten en drinken. Lekker relaxen in zwembad en sauna!

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark All in formule geeft veel ontzorging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers 125 en (deels) 126 klein en wat outdated
  • Reisgezelschap Met een groep

Mooi maar gehorig gebouw

Gastvrij, maar onduidelijkheid over de ingang. Hotelkamer wat gebreken, koelkastje dat het niet deed, gaten in de vitrage, onduidelijkheid waar je de kamerpas moet plaatsen voor de activatie van de stroom. Ik miste op de kamer iets van een waterkoker/ koffiezetapparaat. Geen kast of kledinghangers. Dekbed was te klein voor de hoes of de hoes te groot voor het dekbed, er was nog 30cm over waar geen dekbed in zat. Kamers heel gehorig.

• Totaaloordeel over Eburon Hotel - Different Hotels
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Uniek gebouw, mooie omgeving, gastvrij
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie hier boven

Mooi hotel

Alleen jammer dat de gratis kamer upgrade alweer niet beschikbaar was….was de vorige keer namelijk ook het geval

• Totaaloordeel over City Hotel Gouda
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijk ontbijt, centraal gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamerupgrade al standaard toepassen
  • Reisgezelschap Met partner

Goed hotel qua prijs en kwaliteit.

Vriendelijk en flexibel personeel.

• Totaaloordeel over Hotel Lion d'Or
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging t.o.v centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark n.v.t.

Zeer ontspannen...

Goed Hotel in het centrum van Haarlem. Vriendelijk personeel, en een heerlijk ontbijtbuffet. Jammer dat het hotel in de steigers stond, vanwege onderhoud. Maar zeker aan te bevelen.

• Totaaloordeel over Hotel Lion d'Or
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark gelegen in het centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark schoonmaak kan beter
  • Reisgezelschap Met partner

Voldeed niet aan de boeking

Het welkomstdrankje was een klein flesje water (still), karig. We zouden 2x een 4-gangendiner krijgen. We kregen echter 2x een voucher van 30 euro na enigszins aandringen. We verwachten een Duitse maaltijd, maar bleek Italiaans. Het hoofdgerecht was goed, het dessert slecht. Het water van het zwembad was koud/lauw, en dat voor een welnesshotel. Er lag stof in de kolomradiator.

• Totaaloordeel over Holzschuh's Schwarzwaldhotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark N.V.T.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie helemaal bovenin
  • Reisgezelschap Met partner

super hotel, lekker dicht bij de jaarbeurs

- fijne kamers - super bedden - schone kamers - prima en uitgebreid ontbijt

• Totaaloordeel over NH Utrecht
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark super kamers/bedden, prima ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt
  • Reisgezelschap Zakelijk

Fijn centraal gelegen hotel, mooie kamer en heerlijk ontbijt.

Hotel ligt gunstig in het centrum, nabij museumpark en station. De kamer was prima en schoon. Het ontbijt was zeer uitgebreid en erg lekker. De receptionisten waren ook erg vriendelijk. We vinden het wel jammer dat (zoals bij veel hotels tegenwoordig) van de gasten verwacht wordt om zelf in te checken. De aanwezige receptionisten hielpen wel met inchecken, dus gelukkig toch een persoonlijke service geboden.

• Totaaloordeel over Bilderberg Parkhotel Rotterdam
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark fijn hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark liever geen self-check in

Heerlijk

We hebben echt genoten van ons verblijf. Enige minpunt was dat de kamer niet werd schoongemaakt gedurende ons verblijf.

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Moers
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijne locatie, restaurant is top.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wassen of vernieuwen van kussens en dekbedden. Deze stinken enorm.

Fijn goedverzorgd verblijf

Fijn hotel met vriendelijk personeel en restaurant was uitnodigingend. Kamers waren prima alleen de badkamer was wat gedateerd vonden wij maar wel schoon en de trap was gehorig.

• Totaaloordeel over De Oringer Marke
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel en schoon
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Badkamer en trap aanpakken

Verblijf was top

Prettig verblijf in het landhuis. Goede bedden en goed eten. Mooie omgeving.

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Woodbrooke
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Nvt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi, schoon en gastvrij hotel

Heel gastvrij met schone ruime kamers. Een heerlijke douche en fijn bed. Heerlijk uitgebreid ontbijt en heerlijk diner. Fijne knusse sauna. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.

• Totaaloordeel over Hotel Nickisch
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon, gastvrij, heerlijk ontbijt en diner
  • Reisgezelschap Met partner

Hardstikke goed(gelegen) hotel, met vriendelijk personeel en keurige kamer

We konden eerder inchecken, hetgeen ook vriendelijk en snel verliep. De kamer was keurig, met een heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Het gratis aangeboden aperitief was rustig (weinig gasten) maar wel erg leuk, met drankjes en klein hapjes. Vonden we leuk! Bedden zijn comfortabele, maar naar onze smaak iets aan de zachte kant. De kamer is heel stil, in de ochtend was er van de sloopwerken in de buurt niets te horen Tenslotte het ontbijt was een 10 !

• Totaaloordeel over BANKS Antwerp
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Vriendelijk personeel die niet moeilijk doen en behulpzaam zijn.

Hotel gedateerd maar wel super goed diner buffet en s’morgens heerlijk ontbijt buffet . 4 sterren voor eten, personeel super behulpzaam en vriendelijk.

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Buiten kant een keertje schilderen. Was drassig op de paden rondom het hotel.
  • Reisgezelschap Met partner

Mooie hotelkamer luxe zeer vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Hotel Thermen Bussloo
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Serene sfeer vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet teveel gasten

Munsterstraat 20