een aanrader

Groot, mooi hotel. Vriendelijke medewerkers. Op 4km van het strand, en op 14km van Leiden centrum, beiden makkelijk te bereiken met de fiets via prima fietspaden. Grote parking aan het hotel, evenals fietsenparking. Zeer goed ontbijt. Wij komen zeker terug!

• Totaaloordeel over NH Conference Centre Leeuwenhorst
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark bedden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark plannetje met fietsroutes
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi opgezet en goed verzorgd park

Mooi park, alles zag er netjes verzorgd uit en het huisje was ook goed schoon. De plekken hadden zowel zon als schaduw. Jammer dat het zwembad beperkt geopend was (van 10 tot 17 uur) en dat er geen kleine winkel of broodjesservice is, alleen een automaat met enkele boodschappen als chips en frisdrank.

• Totaaloordeel over TopParken Recreatiepark 't Gelloo
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooi onderhouden en schoon
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark openingstijden zwembad en broodjesservice

Vriendelijke bediening, schone accommodatie

Goed geholpen door de gastheer en gastvrouw, had mijn sleutel van de fiets accu vergeten. De oplossing werd geboden om buiten naast de fiets te laden. Prima ontbijt met knapperig brood. Tip verse jus de Orange zou nog fijner zijn. Richard en Marga

• Totaaloordeel over Hotel op Diek - Texel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Verzorgd en vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Jus de Orange liever vers geperst.

Top verzorgd verblijf

Top verzorgd verblijf

• Totaaloordeel over Cocoon Hotel La Rive
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vooral het eten was zeer goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Iets meer tijd tussen de gangen

Geweldig hotel

De ligging is misschien niet helemaal okay maar het hotel, de kamer, het ontbijt en zeker het personeel maakt het allemaal goed. Als uitvalsbasis naar ZieZoo, Oss en andere uitstapjes is dit hotel zeker aan te raden.

• Totaaloordeel over Hotel Udens Duyn
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alleen maar positieve punten.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark -
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel, behulpzaam personeel en uitstekend eten.

Mooie omgeving, echter fietsen langs de Moezel is levensgevaarlijk. Voortrazend verkeer zo’n 50 cm van onbeschermd fietspad! Dit zowel ter rechter- als ter linkeroever. Geen kamer aan voorzijde nemen ivm verkeerslawaai .

• Totaaloordeel over Moselhotel Peifer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede bereikbare ligging.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Veel verkeer dat langsraast over de autoweg.

Goed hotel, mooie suites

Zeer vriendelijk personeel en goed eten.

• Totaaloordeel over Hotel de Rousch
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Reeds vermeld
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bij online inchecken zonder creditcard, melding geven bij versturen
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prima hotel met mooi balkon op de kamer .

Hele mooie kamer met goot goed bed en een prachtig balkon met uitzicht op de natuur in Limburg

• Totaaloordeel over Hotel Schilberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark gezellig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Diner service kan iets beter
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi hotel. Ruime kamers goede bedden en een fantastische badkamer met inloop douch. Het eten was heel goed!! Fijn verblijf gehad.

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Woodbrooke
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtige ligging
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi hotel met zeer vriendelijk personeel.

Zeer mooi hotel met goed ontbijt en zeer vriendelijk personeel. Zeker aan te bevelen. Alleen de gehuurde e-bikes fietsen niet erg fijn,

• Totaaloordeel over De Werelt
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi hotel, schoon en goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Andere e-bikes

Geweldig hotel

Ontzettend lekker ontbijt en vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Hotel Alkmaar
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel

Alles goed verzorgd maar de kamer was ver weg. Wij zijn 74 en dan valt het niet mee om zo ver te lopen.

• Totaaloordeel over De Bonte Wever
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten was geweldig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ouderen dichterbij de receptie en eetzaal
  • Reisgezelschap Met partner

Goed en positieve indruk.

Het was weer een prettige ervaring, niet de eerste voor ons maar wel de eerste na een interne verandering; dus opnieuw een positieve indruk.

• Totaaloordeel over dS Hotel Gronau
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustige en goede plek
  • Reisgezelschap Met partner

Geweldige locatie en een geweldige bedrijfsvoering.

Geweldig vriendelijke mensen maken je verblijf nog completer. Fantastische mooie kamers, een heerlijk compleet ontbijt doen je echt een vakantie gevoel geven.

• Totaaloordeel over Grenzeloos Slapen-Eten-Beleven
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark geweldige locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark zou niets weten

Fantastisch!!!

Prima hotel, dichtbij het NS station en op wandelafstand van het centrum.

• Totaaloordeel over Tulip Inn Leiden Centre
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke medewerkers, mooi hotel, schone kamers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het dekbed is voor de zomerperiode te dik naar onze mening

Fijn vakantiepark

Mooie omgeving. Wel veel herrie door ontbreken van controle!

• Totaaloordeel over Vakantiepark BreeBronne
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Merchandise
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Vriendelijke ontvangst, fijne zachte bedden, prettige douche. Heerlijk ontbijt. Er was een leuke braderie voor de deur van het hotel. En 's avonds heerlijk op het terras gezeten bij het hotel. Het hotel is groot dus we moesten best een eind lopen naar onze kamer. Het is rustig en heel prettig.

• Totaaloordeel over Landgoed Mennorode
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vriendelijk behulpzaam personeel, heerlijke zachte bedden en een fijne douche, heerlijk ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Keurig hotel

Hotel is gerenoveerd. Ziet er zeer goed uit

• Totaaloordeel over Hotel 't Zwaantje Callantsoog
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De bar gaat te vroeg dicht: 21.00 uur

Alles was prima in orde

Het verblijf was prima. Fietsen met als startpunt het hotel is niet aan te bevelen (ook niet met E-bike) Erg stijl en geen fietspaden aanwezig. Advies eerst met de auto naar de Moezel. Dan van daar uit gaan fietsen.

• Totaaloordeel over Landhaus Schend
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was zeer positief
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark n.v.t.
  • Reisgezelschap Met partner

we komen zeker nog een keer terug.

Mooie fietsroutes dichtbij. Comfortalbele kamer. Geweldig ontbijt. Heerlijk diner. Goede stalling met oplaadpunten voor electrische fietsen. Fijne bedden.

• Totaaloordeel over NH Conference Centre Leeuwenhorst
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark alles prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt

Prachtige omgeving

Leuke ervaring , mooie omgeving voor wandel en fietsen

• Totaaloordeel over De Brabantse Biesbosch
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging midden in natuur , vriendelijke gastheer ,
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer ramen voorzien van insecte gaas , ontbied aanvullen zodat de laatste ook nog voldoende hebben .
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi hotel voor een mooie prijs

Het hotel is mooi ingericht. Leuk personeel. Kamer klein, maar netjes. Ons hondje was mee en kreeg bij aankomst een leuk kadootje. Ligging van het hotel is wat minder, maar gelukkig wel een mooi park vlak achter het hotel en ook het tramstation is vlakbij.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooi, leuk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark wekker/klok op de kamer

Goed hotel

Ik wist niet dat er geen lift was. We moesten 3 smalle trappen op. Was niet te doen met mijn copd. Schuld van voordeeluitjes? Ook wilden wij fietsen huren maar hoorden eenmaal in de fietsenwinkel dat we hadden moeten reserveren. Hadden ze natuurlijk in het hotel moeten vertellen. Dus niet kunnen fietsen.jammer

• Totaaloordeel over Hotel Janssen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zelfbediening koffie en thee en snacks
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere voorlichting over fietsen huren.
  • Reisgezelschap Met partner

Het was de 4 sterren waard. Zeer gast vrij .mooi schoon. Hebben grote kamer gekregen. En dat voor voordeeluitjes.nl. eten keuze uit vis of vlees Top aders

• Totaaloordeel over Hotel Kloster Hirsau
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zou het niet weten

Heel goed hotel

Zeer netjes, personeel heel beleefd en hulpvaardig. Ontbijt top.

• Totaaloordeel over Hotel Meyerink
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Als nieuw

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer