De 13e keer dat ik hier was dus dat zegt genoeg

• Totaaloordeel over Landal Rabbit Hill
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles klopt hier. Het totale plaatje is uitstekend en prachtige ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Alleen

The kids love it

De kleinkinderen hebben zich weeral volkomen kunnen uitleven. Op de terugweg na 10 minuten in slaap. Zij tevreden, wij ook❤️ ***

• Totaaloordeel over Summio Parc Aquadelta
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Excellent voor kinderen tot 12 jaar
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Liefst zonder die cijfersloten... Die kleine cijfers zonder feedback...
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Gewoon prima

Vriendelijke ontvangst en prima bedden Lekker ontbijt en super locatie tussen de Freimaak en het centrum

• Totaaloordeel over ibis Budget Bremen City Center
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede locatie
  • Reisgezelschap Met een groep

Sfeervol en gastvrij hotel met oog voor detail

Zeer ruime kamer met fraaie aankleding en zeer schoon. Het ontbijt was ruim voldoende maar een extra wens was geen probleem. Het enige dat jammer was, is dat er geen restaurant meer bijin was.

• Totaaloordeel over Hotel Ter Heide
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon en sfeervol met oog voor detail
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Fijn zijn als er in de toekomst weer een restaurant is
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijk chaletje en de rust

Het chaletje is heel leuk en de kleine sauna. Het park is mooi gelegen en voor stadse mensen n oase van rust

• Totaaloordeel over Buitencentrum Hessenheem
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig gelegen

vriendelijk behulpzaam personeel

Ondanks dat het hotel minder in de stad ligt, toch rustig. Mooie kamer en goed uitgebreid ontbijt.

• Totaaloordeel over Postillion Hotel WTC Rotterdam
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark de ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen verbeterpunten
  • Reisgezelschap Met partner

Geweldig hotel met mooi uitzicht

Prima hotel, mooi gelegen. Alles heel mooi ingericht. Diners en ontbijt waren beide buffet, dus dat was veel eten om alles te kunnen proeven, is dat een nadeel? Wij hebben genoten J

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi hotel en een geweldig uitzicht
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Huisje was prima

Alleen was er weinig te doenwe hebben 7 dagen bijna alleen maar harde regen gehad.

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Hunzedal
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De huisjes waar we in zaten lagen leuk rond een meertje
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een klein afdakje zou leuk geweest zijn

Aanrader

Heel vriendelijk personeel, echt een familiehotel waar je je direct thuis voelt. Prijs/kwaliteit is uitstekend, zeker als je er het uitgebreide ontbijtbuffet bijtelt. Dicht bij het centrum, rustig, mooie tuin. Aanrader.

• Totaaloordeel over Hotel Le Provencal
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustige ligging, uitgebreid en verzorgd ontbijt, vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Afwerking badkamer

Gezellig hotel

Leuk en gezellig verblijf. Schone, eenvoudige, kamers. Vriendelijk personeel. Uitstekend ontbijt. Gunstige ligging

• Totaaloordeel over Hotel De Landmarke by Flow
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Koffiemachine op kamers

Prachtig natuurpark

Het park is prachtig gelegen in een natuurgebied. De huisjes zijn in principe mooi gelegen. Er zijn veel gelegenheden om te wandelen, natuurobservaties maar ook veel fietsroutes kunnen vanuit dit park worden gevolgd.

• Totaaloordeel over Landal Natuurdorp Suyderoogh
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Midden in de natuur
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet alle huisjes hebben een mooi uitzicht.

Goede omgeving alles netjes

Paar minpunten bedden erg laag en wc te laag voor onze leeftijd

• Totaaloordeel over Landgoed Ruwinkel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het park netjes bijgehouden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alles is netjes dus geen verbeter punten
  • Reisgezelschap Met partner

Een hele fijne midweek in een goed hotel

Wij hadden een schone, gerenoveerde kamer in een gezellig hotel. Goed ontbijt en afwisselende diner-buffetten. Fantastische wandelomgeving!

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig, gastvrij, aardig personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met vrienden

Erg gedateerd

Het viel ons tegen het was er niet schoon. Op de tafel lagen nog broodkruimels en overal spinrag.

• Totaaloordeel over Roompot Bospark De Schaapskooi
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Maak de boel beter schoon
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijk huis voor een break

Wat lekker rustig en veel comfort

• Totaaloordeel over Landal Landgoed 't Loo
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Veel ruimte
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De steunen om uit ligbad te komen voor ouderen

Heerlijk uitgewaaid

Het waren 2 ontspannen dagen, heerlijk buiten , lekker gegeten en gedronken

• Totaaloordeel over Loodshotel Vlieland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gemoedelijk en gezellig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het bed leek wat scheef te staan mijn man rolde naar 1 kant
  • Reisgezelschap Met partner

Fantastisch hotel op een prima locatie

Mooi modern hotel op een prima locatie. Mooie kamers en een sfeervolle bar/ontbijt ruimte.

• Totaaloordeel over City Hotel Gouda
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Reisgezelschap Met vrienden

Heerlijk

Het hele verblijf was top , dichtbij zee

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bij dinerbuffet bleef het eten in de warmhouder lauw ipv warm
  • Reisgezelschap Met partner

Leerhotel "het Klooster" is leuke ervaring!!

Goed verblijf en leuke ervaring11

• Totaaloordeel over Leerhotel Het Klooster
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vriendelijke personeel (studenten)
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Op 30 okt. hebben we gemeld dat erg koud was bij op de kamers en bij het ontbijt. Antwoord geen actie!

Prachtig park!

Echt een prachtig park, er miste alleen licht op de parkeerplaatst op het park. Pikken donker! De schoonmaak van het huisje mag ook beter. Al met al hebben wij het naar ons zin gehad. Wij waren er maar 3 dagen maar toch genoten. Wij waren met onze dochter van 1,5 en ik moet eerlijk zeggen dat de huisjes totaal niet dreumes/peuter vriendelijk zijn helaas…

• Totaaloordeel over EuroParcs Kaatsheuvel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel mooi park, ruim en veel te doen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Verlichting en de schoonmaak
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

top ervaring en verblijf.

Personeel was vriendelijk. Vriendelijk ontvangst. kamers waren schoon. Ontbijt was prima in orde. Bus en tram en trein vlakbij het hotel. Op naar het volgende verblijf .

• Totaaloordeel over Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel. Ontbijt uitgebreid en zeer goed.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere kussens
  • Reisgezelschap Met partner

Ruim opgezet park met voldoende privacy

Het park ligt in een prachtige omgeving en is ruim opgezet, het huisje is comfortabel en biedt voldoende privacy

• Totaaloordeel over Landal Natuurdorp Suyderoogh
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi gelegen, heerlijk rustig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark ?

Enorm genoten

Prima goed gebalanceerd eten. Mooie kamer met badkamer (40 m2). Prachtige ligging om te wandel in de natuur.

• Totaaloordeel over Landhuishotel en Bistro Herikerberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark sfeervol gebouw mooie omgeving.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De papieren beker in de kamer
  • Reisgezelschap Met partner

Ntuur en vertier op één plek!

Huisjes liggen in een prachtig natuurgebied, voor buiten en binnen is er op dit familiepark voldoende te doen. De huisjes ogen nogal gedateerd en het is jammer dat ze niet erg goed worden schoon gemaakt.

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Weerterbergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Faciliteiten en natuur
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark schoonhouden bungalow
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn kleinschalig familiehotel op loopafstand van het stadshart

Warme ambiance met heel vriendelijk personeel. Ook kun je er lekker eten.

• Totaaloordeel over Hotel van der Meer
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prettige ambiance
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Trapliftje zou handig zijn voor mensen die wat minder goed ter been zijn.

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer