De 13e keer dat ik hier was dus dat zegt genoeg
De kleinkinderen hebben zich weeral volkomen kunnen uitleven. Op de terugweg na 10 minuten in slaap. Zij tevreden, wij ook❤️ ***
Vriendelijke ontvangst en prima bedden Lekker ontbijt en super locatie tussen de Freimaak en het centrum
Zeer ruime kamer met fraaie aankleding en zeer schoon. Het ontbijt was ruim voldoende maar een extra wens was geen probleem. Het enige dat jammer was, is dat er geen restaurant meer bijin was.
Het chaletje is heel leuk en de kleine sauna. Het park is mooi gelegen en voor stadse mensen n oase van rust
Ondanks dat het hotel minder in de stad ligt, toch rustig. Mooie kamer en goed uitgebreid ontbijt.
Prima hotel, mooi gelegen. Alles heel mooi ingericht. Diners en ontbijt waren beide buffet, dus dat was veel eten om alles te kunnen proeven, is dat een nadeel? Wij hebben genoten J
Alleen was er weinig te doenwe hebben 7 dagen bijna alleen maar harde regen gehad.
Heel vriendelijk personeel, echt een familiehotel waar je je direct thuis voelt. Prijs/kwaliteit is uitstekend, zeker als je er het uitgebreide ontbijtbuffet bijtelt. Dicht bij het centrum, rustig, mooie tuin. Aanrader.
Leuk en gezellig verblijf. Schone, eenvoudige, kamers. Vriendelijk personeel. Uitstekend ontbijt. Gunstige ligging
Het park is prachtig gelegen in een natuurgebied. De huisjes zijn in principe mooi gelegen. Er zijn veel gelegenheden om te wandelen, natuurobservaties maar ook veel fietsroutes kunnen vanuit dit park worden gevolgd.
Paar minpunten bedden erg laag en wc te laag voor onze leeftijd
Wij hadden een schone, gerenoveerde kamer in een gezellig hotel. Goed ontbijt en afwisselende diner-buffetten. Fantastische wandelomgeving!
Het viel ons tegen het was er niet schoon. Op de tafel lagen nog broodkruimels en overal spinrag.
Wat lekker rustig en veel comfort
Het waren 2 ontspannen dagen, heerlijk buiten , lekker gegeten en gedronken
Mooi modern hotel op een prima locatie. Mooie kamers en een sfeervolle bar/ontbijt ruimte.
Het hele verblijf was top , dichtbij zee
Goed verblijf en leuke ervaring11
Echt een prachtig park, er miste alleen licht op de parkeerplaatst op het park. Pikken donker! De schoonmaak van het huisje mag ook beter. Al met al hebben wij het naar ons zin gehad. Wij waren er maar 3 dagen maar toch genoten. Wij waren met onze dochter van 1,5 en ik moet eerlijk zeggen dat de huisjes totaal niet dreumes/peuter vriendelijk zijn helaas…
Personeel was vriendelijk. Vriendelijk ontvangst. kamers waren schoon. Ontbijt was prima in orde. Bus en tram en trein vlakbij het hotel. Op naar het volgende verblijf .
Het park ligt in een prachtige omgeving en is ruim opgezet, het huisje is comfortabel en biedt voldoende privacy
Prima goed gebalanceerd eten. Mooie kamer met badkamer (40 m2). Prachtige ligging om te wandel in de natuur.
Huisjes liggen in een prachtig natuurgebied, voor buiten en binnen is er op dit familiepark voldoende te doen. De huisjes ogen nogal gedateerd en het is jammer dat ze niet erg goed worden schoon gemaakt.
Warme ambiance met heel vriendelijk personeel. Ook kun je er lekker eten.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer