voor de zoveelste keer daar geweest prima zoals altijd

• Totaaloordeel over Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark ontbijt minder geworde
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Mooi hotel, goed gelegen.

Prima hotel.

• Totaaloordeel over City Hotel Gouda
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lekker bed. Goed ontbijt. Vriendelijk personeel. Ruime kamer.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wat stoffig her en der. Douche was open met uitzicht op spiegel, geen privacy hierdoor.

Mooi hotel

Heerlijk gegeten en geslapen.

• Totaaloordeel over De Ruwenberg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie kamers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Genoten!

Prachtige lokatie!

• Totaaloordeel over EuroParcs Kaatsheuvel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Persoonlijke aandacht!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Toiletpapier in Wapen van Kaatsheuvel
  • Reisgezelschap Alleen

fijn weekend

Ondanks de aanhoudende regen hebben we een fijn weekend gehad. Het huisje is basic ingericht maar had alles wat we nodig hadden. Ruime woonkamer en snelle verwarming. 's Morgens verse broodjes( als je op tijd bent!!)

• Totaaloordeel over Roompot Bospark De Schaapskooi
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie rustige ligging in groene omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark overtollig water afvoeren bij regen

Slecht

De appartementen waren niet schoon gemaakt. Alles erg oud. Naad in zeil sta omhoog. Lag nog wat van de vorige huurder. Erg vies ,zelf schoon gemaakt . Kwam vreselijk zwart water van de vloer af. Zwembad beperkt open. Niet erheen gaan

• Totaaloordeel over Camping Hengelhoef
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zwembad,maar was beperkt open
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alles vernieuwen

Heerlijk weekendje weg

Mooi hotel. Vriendelijk personeel. Lekker en uitgebreid ontbijtbuffet. En we kregen gratis een upgrade.

• Totaaloordeel over Hotel Marktstad
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi centraal gelegen hotel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere kussens

Supervriendelijk en kwaliteit

We werden zeer goed en persoonlijk ontvangen. Uitstekend restaurant en vlotte vriendelijk bediening. Aangenaam verblijf.

• Totaaloordeel over Landgoed Hotel Tatenhove Texel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Persoonlijk aanpak
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark /

• Totaaloordeel over Moselhotel Peifer
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles geweldig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zou het niet weten
  • Reisgezelschap Met partner

Genoten van twee overnachtingen in Scheveningen!

Rustig gelegen hotel met prachtig zwembad, propere, gezellige kamer en verzorgd ontbijt. Ook de verrassingsmenu ‘s avonds smaakte ons.

• Totaaloordeel over Inntel Hotels Den Haag Marina Beach
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lekker ontbijt, mooie kamer, prachtig zwembad
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Service tijdens het diner liep soms stroef: eten kwam supersnel, maar de drankjes lieten op zich wachten.
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi alleen jammer van alle exstra kosten

Ik vond het verblijf mooi ook de kinderen hebben genoten aleen vond ik het jammer dat als je op het park verblijft er nog zo veel exstra kosten bij komen dat was vroeger wel anders dat vind ik een grote tegen vallen 5euro per bingo kaart was vroeger gratis en jammer dat alle heloween dingen voor de gasten ook exstra kosten mvg messchendorp

• Totaaloordeel over Attractie- en Vakantiepark Slagharen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 8
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie boven
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Goed gevoel aan overgehouden

We waren wat laat, lieten de tassen in de auto staan; gingen gelijk naar het diner. Ook al is er een aangepaste menukaart, er was keuze. Ik had nog een wens aan de keuken over het eten, en daar werd aan voldaan. Het eten was heerlijk, en voldeed naar mijn gevoel aan de 4 sterren. De kamer echter niet. Met de inrichting was niks mis (al verwachtte ik de lichtschakelaar naast de deur en niet in het donker [achter de deur] naast de kaarthouder). De bedden waren comfortabel, de kamer en badkamer ruim, en er stond een bureautje met stoelen. Mijn nachtrust heb ik niet gekregen. Het donzen dekbed was mij te heet, dus sliep ik onder een laken. Maar de isolatie van het dak (en de muren of glas) was ver beneden peil. Ik heb elke druppel horen vallen, elk vliegtuig gehoord, toen even kunnen slapen, waarna de vliegtuigen mij wakker vlogen. Vrachtwagens en auto`s heb ik ook gehoord (over de randweg).

• Totaaloordeel over Babylon Hotel Heerhugowaard - Alkmaar
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooie inrichting/ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark katoenen overtrek, meer dakisolatie

Top hotel!

Gezellig hotel op loopafstand van het centrum. Vriendelijk personeel, schone kamer met comfortabele badkamer met douche en een goed ontbijt. Perfect voor een bezoek aan Haarlem!

• Totaaloordeel over Carlton Square Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel, schoon en goede ligging .to.v. het centrum.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Heel bijzonder!

Wij vonden het heel bijzonder en aangenaam om hier te logeren.

• Totaaloordeel over Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague - Scheveninge
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Historische uitstraling/geschiedenis. En een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Zeer vriendelijk personeel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het personeel dat hun talen spreken! De lift.
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn hotel, direct aan de Moezel. Uitgebreid ontbijtbuffet.

Het hotel is rustig gelegen, direct aan de Moezel. Wij hadden sfeervolle en ruime (premium) kamers. Het menu is een twee gangen diner. Een dessert moet zelf worden besteld.

• Totaaloordeel over Boutique Hotel Villa Melsheimer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi gelegen, sfeervolle (premium) kamers.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het 2 gangen menu zou wellicht 3 gangen menu kunnen worden.
  • Reisgezelschap Met vrienden

Een prima Halloween weekend !

Wunderland Kalkar Kids-Halloween 2025 ! Op zaterdag & zondag (25&26 oktober) in Wunderland Kalkar Kernwasserwunderland geweest tijdens het Halloween feest. Voor ons het 22e jaar en het 72e bezoek aan Wunderland Kalkar. Ondanks het onstuimige weer tóch voldoende droge perioden om gebruik te maken van de leuke attracties en om in het park bang gemaakt te worden door de aanwezige Halogeengriezels. Het was een rustig weekend met weinig bezoekers in verband met de onstuimigheid van het weer, maar het was tóch gezellig ! Heerlijke frietjes, softijsjes, en in Kerna's Bäckerei diverse soorten koffie, lekkere chocolademelk, thee, (inbegrepen bij de toegangsprijs) en even lekker opwarmen ! Het spookhuis was wederom een pareltje ! Het team laat de bezoekers ieder jaar weer verbazen door de pracht en praal in het spookhuis , Vele gasten, waaronder wij ook uiteraard, maakten meerdere wandelingen door het spookhuis en werden steeds weer verrast door de griezelacteurs die afwisselende verborgen posities aannamen, we zijn beide dagen meerdere malen door het spookhuis gelopen, en genoten. Pompoen snijden, marshmallows roosteren, in het Kernie Dorp was ook heel gezellig ! Helaas tóch enkele minder leuke wijzigingen opgemerkt. - geen welkomstdrankje/praatje door het , nu nieuwe/externe, animatieteam. - geen wijnproeverij met gezellige praatjes. - geen luxe koffiesoorten met "sterke drank" door het animatieteam in de "huiskamer". - de kinderbingo, nou ja, voorheen werden de kinderen door het animatieteam met muziek en vrolijkheid in een lange rij door het restaurant opgehaald, en nu werd men verwacht in een niet geschikte ruimte, de voormalige knutselruimte, in de grote hal van hotel Plaza. Die ruimte is er niet geschikt voor, en de geschikte ruimte in de kelder met muziek en lichteffecten en leuke NS-bankjes was léég, geen gasten, maar er werd geen gebruik van gemaakt. Tijdens ons weekend geen Bingo, ook jammer, wél live muziek in de huiskamer

• Totaaloordeel over Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig FamiliePretPark, heerlijke frietjes/softijsjes,koffie,thee, vriendelijk personeel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het vroegere animatieteam IN ERE HERSTELLEN ! De afgelopen jaren gaat het BERGAFWAARTS.

Ontspannen

Een fijne, ontspannen sfeer in een huiselijke omgeving. Het is heerlijk om direct vanuit je kamer de sauna in te kunnen lopen. De gastvrouwen en -heren waren erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom: een echte aanrader!

• Totaaloordeel over Wellnesshotel Spabron
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke medewerkers, ontspannen sfeer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen noemenswaardige
  • Reisgezelschap Met partner

Drie hele fijne dagen gehad in een heel sfeervol hotel

Een gezellig en sfeervol hotel. Heel vriendelijk personeel. Mooie kamer, met goede bedden, aan de voorkant van het hotel, dus geen last gehad van het geluid van langskomende treinen. Uitgebreid ontbijtbuffet. Avondeten was prima. Het enigste minpuntje is dat de dranken zijn wel prijzig zijn.

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Sfeer, vriendelijk personeel, goede bedden, prima ontbijt en 3 gangen dagmenu
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Drankjes zijn aan de prijzige kant
  • Reisgezelschap Met partner

Prettig verblijf door vriendelijke gastgevers.

We hebben 5 dagen een vriendelijk en behulpzaam team ervaren. Eten goed en gevarieerd, waardoor we zeer tevreden zijn.

• Totaaloordeel over Parkhotel Nieheim
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrij ontvangen en behandeld.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Heel fijn geweest,alleen op de2 de verdieping kleine kamer met het bed bij n hele schuine kantt

met 75 jaar elke keer 35 treden op valt niet mee , het eten was goed en heel vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark lift
  • Reisgezelschap Met partner

Rustig hotel omringd door prachtige natuur

Heerlijk rustig hotel omringd door prachtige natuur. Direct vanuit het hotel loop je de mooiste wandelroutes. Het ontbijt is super verzorgd. En het diner is top. Minpunt was de kamer (no.2). Viel qua properheid tegen. En niet meer van deze tijd. Maar de rest was super.

• Totaaloordeel over Landgoed de Rosep
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geweldig ligging. Fijn personeel. Lekker eten. Heerlijk rustig.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamer no.2 kan een flinke upgrade/verfbeurt/diepe reiniging gebruiken
  • Reisgezelschap Met partner

Mooie kamer wel erg gehorig. Jammer dat men exact van de tijd is. Dat wil zeggen dat je echt pas om 1500 uur op je kamer mag. Ontbijten is in shifts Ook voor wat betreft het ontbijt. Precies op tijdstip van de shift en geen minuut eerder. Ontbijt is een keuzemenu en wordt aan tafel gebracht.. Hotel en park liggen op een mooie lokatie niet ver van de Dijk met zijn cafés en restaurantjes. Helaas op 1e dag van verblijf ziek geworden en de hele nacht op het toilet gezeten waardoor we de 2e nacht niet meer hebben beleefd en we noodgedwongen naar huis zijn gegaan.

• Totaaloordeel over Roompot Marinapark Volendam - Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet zo strak in de tijd zitten. Ontbijtbuffet wasrbijnje zelf eten kunt pakken

Goed hotel

Hotel ligt wat afgelegen en niet in Boppard zelf, in de buurt is niet veel te doen, maar een goede uitvalsbasis om op pad te gaan. Het treinstation ligt ernaast, dus met gratis vervoerskaart die je krijgt prima te doen. We hadden half pension en volgens de beschrijving bij het diner een 2 gangen diner, maar we kregen elke avond 4 gangen. De eigenaresse kookt elke avond zelf en het eten is fantastisch. Erg vriendelijke ontvangst, kamers zijn netjes en lekkere bedden. Genoeg parkeerplaatsen bij het naastgelegen treinstation.

• Totaaloordeel over Baums Rheinhotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke eigenaresse, heerlijk eten.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een gezellig barretje in het hotel om 's avonds wat te drinken mist er nog.
  • Reisgezelschap Met partner

Hotel ligt mooi dichtbij zee en centrum dorpje. Fijne wellness faciliteiten. Eten was goed, maar in de eetzaal was het erg koud. Kamer eenvoudig en kan wel een beetje een update gebruiken. Oude kapotte vitrages bij bijvoorbeeld. Badkamer wel nieuwe. De badkamerdeur plakte wel enorm, die kon echt wel een sopje gebruiken.

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Dichtbij alles. Eten goed.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers mogen iets moderner en schoner

Erg goed

Goede bedienig mooie ruime kamer erg vriendelijk

• Totaaloordeel over dS Hotel Gronau
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles naar wens