Mooi huisje alles aanwezig mooie omgeving je kan er lekker wandelen
Fijn hotel. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
zie boven
De wellness, het hotel, het ontbijt, het personeel, allemaal zeer goed, zo niet (bijna) perfect! Wij komen hier al bijna 20 jaar (6x per jaar met hotelovernachting) en hopen hier nog vaak te mogen komen.
Meerdere dagen in het hotel verbleven. Op basis van all inclusive. Zeer genoten van de gastvrijheid van dit jonge team. Met name de buffetten prima in orde !! Het was fijn vertoeven.
Zie boven
Gemoedelijk park voor snel tevreden mensen
Vriendelijke ontvangst, mooi zwembad en een goede prive sauna. Gebruik gemaakt van de massage. Een uitgebreide keuze bij het ontbijt. Een lekker avondmaal met een verrassend dessert.
Ons chalet zag er van binnen redelijk netjes uit, servies was voldoende aanwezig. Het uiterlijk is wat gedateerd en mag wel vernieuwd worden maar we hebben genoten van de vele dieren om ons heen. We zijn wel heerlijk tot rust gekomen.
Vriendelijk personeel en een fijne bediening en een goede ontbijt service
Al gezegd bij vorige vraag.
Geweldig hotel met een uitstekende ligging. mooie ruime kamers en zeer ruime ba-dou.gedeelte heerlijk ruime bedden en lekker om op te slapen verder heeft het hotel vertier voor jong en oud. Ontbijt is zeer royaal, en het diner is naar eigen keuze samen te stellen één grote verwennerij. Een hotel met een service dat je maar weinig tegenkomt in Nederland.
Een heel warm onthaal en geweldig verblijf in kamer met sauna. Heerlijk ontbijt met mooie streekproducten. Ook het diner was heerlijk. We hebben heerlijke dagen gehad.
Het eten was uitstekend, alleen de kamer in het bijgebouw was aan de kleine kant. De vorige keer hadden we een kamer in het hoofdgebouw. In de sauna miste ik een krachtige koude douche, een warm voetbad en een kneipchlauch. De ruimte is er dus het is makkelijk te realiseren
Grote kamer,
Ons verblijf was prima. Gastvrije ontvangst. Probleempjes vriendelijk en snel opgelost,voor herhaling vatbaar. Vooral met de storm erbij!,
Mooi hotel met een absoluut perfecte ligging. Mooie, schone, ruime kamers, wel iets verouderd met de vloerbedekking met wat vlekken. Een kamer met zeezicht is fantastisch. Fijne stortdouche. Ontbijt vind ik helaas niet 4 sterren waardig. Vaak lange rijen bij het (langzame) koffiezetapparaat. Weinig vers fruit, het meeste is uit blik. Het restaurant is wel heel gezellig en lekker om te eten. Vriendelijk personeel!
Simpel,maar prima hotel. Niks mis mee.
Altijd gezellig
We hebben het fijn gehad in Leiden met een heel gezellige markt en voldoende vermaak in Leiden. Eten was prima, wel van de kaart besteld. En ontbijt was ook heel goed en voldoende.
Zeer goede service, heel vriendelijk en behulpzaam.
OK
Boeking verliep prettig. Informatie vooraf was goed. De inlogcode waarmee toegang tot (receptieloze) park & villa werkte prima. Helaas liet de schoonmaak wel te wensen over. Vindt het niet normaal als je eerst zelf de vloeren en trap moet schoonmaken en dweilen, omdat er veel viezigheid ligt. De stofzuiger stinkt trouwens naar "natte hond"...misschien óók eens schoonmaken? Verder nog wat (kleinere) mankementen, zoals een douche(beneden), waar het water niet goed afliep (even naar kijken lijkt mij), waardoor steeds kletsnatte doucheruimte (best vervelend als er geen doeken/dweil oid aanwezig is). En er waren enkele pannen die te slecht waren om mee te koken (even vervangen). De rest van de inventarisatie was helemaal oké. Verder was het matras voor mij veel te hard. Ik heb daardoor de keuze gemaakt een paar nachten op de bank te slapen. Tot slot had een 'vorige' huurder waarschijnlijk iets van schuimmiddel in de jacuzzi gedaan. We hebben het eerste kwartier schuim/sop lopen scheppen met het netje, daarna nam het af. Maar verder hebben we het fijn gehad in de heerlijke jacuzzi.
Snel geregeld en een redelijke prijs
Het is voor ons al de vierde keer dat wij in Haarhuis verbleven. Een heerlijke ontspannen sfeer met aardig personeel en mooie kamer.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer