Hele mooie chalets alleen super jammer dat er geen kinderbedjes en kinderstoelen zijn. ( gezin met 2 baby’s)

• Totaaloordeel over Roompot Beach Resort
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Huisje compleet
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kinderbedden en kinderstoelen

Prima ontvangst en accomodatie

Vriendelijke ontvangst van de beheerder en echtgenote. Voortreffelijk ontbijt en mooie presentatie.

• Totaaloordeel over Herberg De Eexter Os
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig gelegen en stilte 's avonds en 's nachts.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Een superfijn hotel

Superfijn hotel. Gastvrije ontvangst. We kregen een gratis update van de kamer. We verbleven er 3 nachten op basis van halfpension. Een geweldig ontbijt en ook het 2 gangen diner was heel erg lekker en ruim voldoende. We kozen er zelf voor om het diner uit te breiden met een lekker desserts. Uitgebreide wijn en cocktailkaart. En gezellige ruimte om na het diner nog wat uurtjes te vertoeven. De ligging was heel mooi direct aan de moezel en de eigenaresse en haar personeel deden er alles aan om het verblijf tot een succes te maken. Voor herhaling vatbaar!

• Totaaloordeel over Boutique Hotel Villa Melsheimer
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eigenlijk alles was goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Er voor zorgen dat iedere gast (net zoals wij) een kamer met raam naar buiten heeft
  • Reisgezelschap Met vrienden

Heerlijk hotel vlak bij zee

Vriendelijke receptioniste. De dame die in de avond aan de bar was niet de gezelligste.

• Totaaloordeel over Hotel Nes Ameland
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark de ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark theemokken i.p.v. kopjes

Appartement was super

Lekker ruim, goede sauna. Alles was aanwezig.

• Totaaloordeel over Landal Résidence 't Hof van Haamstede
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ruim en mooi ingericht
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet nodig
  • Reisgezelschap Met een groep

Top ontbijt en buffet s avonds erg lekker

Kamer is aardig opgeknapt, goede bedden en douche, badkamer wel oud maar schoon. Vriendelijk personeel, bus stopt voor de deur naar Koblenz. Top plekje!

• Totaaloordeel over Wyndham Garden Lahnstein Koblenz
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustige ligging, heerlijk eten, bus naar Koblenz
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ventilatierooster badkamer schoonmaken
  • Reisgezelschap Met partner

Mooie omgeving jammer van het weer

Het hotel was goed. Het ontbijt was netjes verzorgd De omgeving was goed en zeer mooi. Na een wandeling door de omgeving, hebben we lekker kunnen zwemmen in het hotel. We hadden alleen de pech dat het weer niet mee werkte. De kamer was goed, hier en daar kon het net iets schoner. De hoeken van de badkamer waren niet goed schoon. Maar in het algemeen goed. Persoonlijk was het matras te hard.

• Totaaloordeel over Waldhotel Bärenstein
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Je kan gebruik maken van de faciliteiten zoals het zwembad
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark iets beter schoonmaken
  • Reisgezelschap Met partner

Zeer goed gastvrij familie hotel

Zeer goed familie hotel met vriendelijk en erg behulpzaam personeel! Diner was erg lekker. Ontbijt is prima. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Hotel is een aanrader!

• Totaaloordeel over Hotel Bosrijk Ruighenrode
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie eerder
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Andere kussens. Huidige kussens zijn te zacht!
  • Reisgezelschap Met partner

Schoon hotel met vriendelijk personeel!

Schoon hotel, netjes verzorgde buffetten Vriendelijke medewerkers die je graag van dienst zijn.

• Totaaloordeel over Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon, keuze van eten bij het buffet. Vriendelijkr medewerkers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Heel goed niks op aan te merken

Prachtig

• Totaaloordeel over Leerhotel Het Klooster
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi en vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Soms zoeken naar of restaurant of de kamer
  • Reisgezelschap Met vrienden

Bijzonder verblijf, simpel, in prachtige omgeving

Via voordeeluitjes geboekt en dan kom je altijd op de meest bijzondere plekken… Hotel/ vakantiehoeve Simplevei, de titel ‘hotel’ mag er echt af! Dit geeft verwarring en een bepaald verwachtingspatroon… Een hotel is het zeker niet, 4 of 5 sterren is het ook zeker niet, het is een eenvoudig verblijf in een kamer of appartement in een hele oude historische boerderij uit 1708, opgetrokken uit het typische kundersteen dat veel in deze streek wordt gebruikt. We zijn zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Door omstandigheden rondom andere gasten konden wij niet rond 15 u (inchecktijd) onze geboekte kamer op. Dit werd zeer netjes opgelost. Rond 18 uur konden wij inchecken en kregen wij een 10 (!!) persoons appartement voor met z’n tweetjes! Genoeg ruimte dus!! Zoals ik al zei het is een oude boerderij met bijbehorende oude inrichting. Het is een bij elkaar geraapt zooitje qua meubilair en er mag echt wel wat vervangen worden. Maar voor 2 nachtjes hebben wij het wel prima gehad. Het ontbijt is aan de tafel geserveerd, schattig op een etagère, met boterhammen, krentenbrood, roggebrood, suikerbrood, yoghurt met een smaakje, diverse beleg (hartig en zoet), ontbijtkoek en andere dingetjes. Simpel, beetje rommelig maar helemaal oké. Ook gezien de prijs, dit verblijf is relatief goedkoper dan de verblijven in een hotel. Verwacht er dus niet te veel van. Tips: neem een eigen kussen mee (ligt stuk lekkerder), neem eigen handdoeken mee (de zwarte lapjes die we kregen waren niet bepaald aantrekkelijk) en vergeet je toiletspullen niet (dus ook shampoo, douchegel, zeep ed). Geniet vooral van de omgeving, want die is prachtig!! Je kunt eindeloze wandelingen maken door de glooiende Limburgse heuvels!

• Totaaloordeel over Hotel Vakantiehoeve Simplevei
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark -Prachtige omgeving! -Vriendelijk en gastvrij ontvangen -'Probleempje' netjes opgelost
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark -Gedateerd -Interieur mag opgeknapt worden -Nieuwe handdoeken aanschaffen

Helemaal super

Goed geregeld. Top park. Accomodatie was prima in orde. Lazy check out was heel fijn!

• Totaaloordeel over Attractie- en Vakantiepark Slagharen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Halloween sfeer was top
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bij incheck iets meer uitleg geven

Vriendelijk, schoon en Prima hotel

Vriendelijk personeel Goed ontbijt Schone kamer Prima bedden en wasgelegenheid Minpunt- verder van het centrum dan gedacht

• Totaaloordeel over Lumen Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark -
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark -

Alles top

Zeer goed ontbijt en diner. Super kamer en heel vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging op duin met schitterend uitzicht
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niks aan doen zo houden is fijn
  • Reisgezelschap Alleen

Niets op aan te merken

• Totaaloordeel over Roompot Marinapark Volendam - Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie hotelkamer, goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zou het niet weten
  • Reisgezelschap Met partner

We waren niet zo enthousiast over ons verblijf.

Het zwembad was op woensdag en donderdag continu bezet doordat er zwemles werd gegeven. Dit hebben wij nog nooit in een viersterren hotel meegemaakt. Erg raar en onwenselijk als je met jouw gezin wilt zwemmen. We hebben dit ook twee keren gemeld bij de receptie. In eerste instantie kregen we als reactie: "Dit gaat buiten het hotel om". We kregen niet het gevoel serieus te worden genomen. Een actie bleef uit. Bij het uitchecken reageerde een receptioniste wel adequaat en zou dit aspect meenemen in een teambespreking. Verder hield de bediening wel erg strak de regels aan. Er kon niets m.b.t. eten en drinken (binnen het arrangement), want dan moest je extra betalen. Bijvoorbeeld patat bij een gerecht ipv aardappelpuree. Vreemd, want het dinerarrangement betaal ik ook voor mijn twee kinderen, terwijl dit niet in verhouding stond tot de prijs die ik ervoor betaalde. Een kindermenu is veel goedkoper dan 42,50! Dan vind ik het behoorlijk ongepast om geen patat te geven ipv iets anders. Ook rondom andere gerechten gezeur. Dus we waren niet zozeer tevreden. Het hotel zag er goed en verzorgd uit, maar het was erg leeg. 's Avonds zat er niemand in de bar of in het restaurant. Een biertje was 7,50...Ik vind dat absurd hoog. Dit trekt natuurlijk geen mensen. Enfin, hopelijk gaat de Tulip Inn nadenken over service en aanbod, want op deze manier komen er geen vakantiegangers meer, schat ik zo in. Verder vond ik het ook helemaal niet voordelig, want we waren ongeveer 700 euro kwijt voor het arrangement (2 overnachtingen). Ik vind dit veel geld voor een gezinsuitje. Dit even terzijde.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Niet ver gelegen van de bossen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark klantvriendelijkheid en ruimdenkendheid
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Keurig hotel met schone kamers en goed verzorgde maaltijden

De ontvangst mag wat vriendelijker maar voor de rest niets te klagen.

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Moers
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark sfeervolle inrichting
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark ontvangst mag vriendelijker
  • Reisgezelschap Met partner

Het All inclusive is fantastisch maar het hotel zelf is oud en wordt niet goed onderhouden!

het lange All inclusive van 11.00 - 2200 is mooi het eten daar integen was goed maar vaak al lauw als het op je bord lag,de bediening was niet altijd vriendelijk, op de hoofd van de keuken na, het personeel was vaak moe en snel geïrriteerd, de standaard kamers, waarin wij sliepen was warm en een raam open zetten was geen optie vanwege de kans op ongedierte in onze kamer, en het feit dat het aan een bospad lag dus makkelijk voor inbrekers, de matrassen waren verschrikkelijk als je in bed ging zakte wij helemaal weg, heel slecht voor oudere mensen en veroorzaakte rugpijn en spierpijn, en als je uit bed wilde gaan gleed je gelijk hard op de grond, geen fijn avontuur deze standaard kamer! We hebben kamers gezien, die zoveel luxe hadden, een groot contrast met de goedkopere kamers, maar die ware een stuk duurder, kortom een slechte ervaring!

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark All inclusive
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De standaard kamers luxer maken en air conditie!

Een prima verblijf

Kamers netjes en schoon. Prima ontbijt. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Goede locatie aan de Vecht en op loopafstand Van het centrum van Ommen.

• Totaaloordeel over De Zon Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon , goede locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hoofdbord is van stof liever iets wat je kan afsoppen ivm hygiëne.
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Gemoedelijk en her eten was heerlijk

Enige opmerkingen waren dat op één kamer de bedden erg smal waren voor volwassenen. Wat niet bevorderlijk was voor de nachtrust. En ons bedlamje was defect. Dit wel aangegeven niets mee gedaan. Was zo kapot dat het best gevaarlijk omdat je er zomaar stroom door kon krijgen.

• Totaaloordeel over Gasterij Berg en Dal
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrij
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kleine reparaties oplossen en echt de bedden 70cm per matras niet voor volwassenen.

Fantastisch weekend

Ondanks de regen hebben wij genoten van ons weekendje Antwerpen.

• Totaaloordeel over Lindner Hotel Antwerp
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het hotel staat centraal in Antwerpen. Personeel is vriendelijk.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Indien verwacht wordt dat er veel gasten komen voor ontbijt, is het handig te werken met reserveringen.

Zeer netjes, overal!

Parkeren...top! Kamers...top! Personeel .. netjes en beleefd.

• Totaaloordeel over Strandhotel Golfzang
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Neen
  • Reisgezelschap Met partner

Zeer goed verzorgt hotel met erg vriendelijke eigenaar

Bij aankomst vriendelijk ontvangen door de eigenaar, rondleiding langs alle faciliteiten en uitleg over gang van zaken, Ruime kamer en goede douche, in stijl van het hotel dus niet modern maar wel prima verzorgt. Waren met ons tweeën en hadden half pension, geen spijt van! Prima verzorgde maaltijden. Rustig hotel met mooie omgeving.

• Totaaloordeel over Boutique Hotel Weigels Bergfreiheit
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer vriendelijke en behulpzaam personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Mooi Park

Mooi Park, zag er netjes uit. Huisje was nieuw en goed verzorgt Mooie luxe ervaring. Wat ik alleen erg jammer vond was dat je je nog wel opgesloten voelde omdat er aan de voorkant een raam zit die erg hoog zit. Je krijgt daardoor niet de ervaring van het buiten zijn. Of in een andere omgeving te zijn. Er zijn ook openslaande deuren maar deze kijken op de muur van de buren. Dat is voor mij de reden om niet weer te reserveren. Ik kan mij voorstelen dat het in de zomer een mooi park is voor kleine kinderen. Faciliteiten zijn niet meer open rond half september, maar dat was voor mij geen belemmering.

• Totaaloordeel over Vakantiepark High Chaparral
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Net een mooi park, niet groot.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark maak her raam aan de voorkant groter
  • Reisgezelschap Alleen

prima hotel wel iets afgelegen om te wandelen

Uitstekende kamer, schoon, avond eten prima maar eenvoudig, heel goed ontbijt, vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over dS Hotel Gronau
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark nvt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Munsterstraat 20