Zeer netjes, personeel heel beleefd en hulpvaardig. Ontbijt top.
Goede service. Prijs/ kwaliteit top. Diner en ontbijt waren heerlijk. Goede bediening, vriendelijk personeel. Bereikbaarheid uitstekend!
Postillion Hotel ligt aan een van de meest glamoureuze straten van Rotterdam. Ik had er een stijlvolle en praktisch ingedeelde kamer met zeer hoge plafonds. Zeker een aanrader.
Alles was prima geregeld SUPER
Prima locatie, Alles dichtbij
Wij hadden een net gerenoveerde kamer, top, het eten van de kaart was heel goed voor een normale prijs
Erg goede en ruime kamers, prima bedden en prima badkamer.
De kamers zijn netjes. Het ontbijt was iets minder. Roerei was de eerste dag koud. Tweede dag was het roerei waterig en zout. Als je er iets van zegt krijg je als antwoord, zal wel meevallen je hebt het opgegeten. Diner was inclusief, helaas een uitgekleed, uitgemergeld verassing diner. De verassing is geslaagd maar niet positief. Eens maar nooit meer.
Ruime nette kamer, ontbijt goed gesorteerd en diner heel smakelijk, personeel vriendelijk en niks was te veel.
Goede kamer geweldige service, wat een warm welkom van hele hartelijke mensen.
Prachtig hotel, zeer smaakvol ingericht, zeer ruime luxe kamer, comfortabel bed. Vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt en avondeten. Mooie, rustige omgeving, dichtbij strand, duinen en bos.
nvt
Fijn hotel in het centrum van Trier. Goed en uitgebreid ontbijt en keurige kamers. Een absolute aanrader.
Alles heel goed mooi huisje ook mooie camping top
Mijn ervaring was over het algemeen goed, maar mijn vrouw moest glutenvrij eten. Bij het ontbijt kreeg ze maar 1 klein broodje wat erg karig was.
Fijn verblijf gehad.
De kamer was te groot, ook het bed en tv waren te groot! Zelfs de badkamer was te groot. Kortom het was een fantastisch hotel, vriendelijk personeel, een super mooie locatie aan de Vecht. Het centrum van Ommen is op loopafstand van het hotel. Het ontbijt was heerlijk, vandaag heerlijk op het terras ontbeten. Een aanrader voor iedereen.
3 dagen in dit hotel verbleven en het is ons goed bevallen. Mooie kamer met goede bedden. Heerlijk ontbijtbuffet. Het weer was perfect, we hebben 3 dagen gefietst door het mooie Schouwen Duiveland.
Fijn hotel met super aardig personeel en heer lijk eten, zowel het ontbijt als het diner!!
Hotel Baars in Harderwijk ligt midden in de oude binnenstad. Het is sfeervol, het personeel is vriendelijk.
Zeer rustige omgeving. Service en eten prima. Behulpzaam personeel. Prima kamer. Hellas kunnen wij geen gebruik maken van de tegoedbon voor een wijnproeverij daar wij geen alcohol gebruiken.
Niets te klagen eigenlijk. Fijne ligging in Boppard, schoon en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Keuze van buffet is enigszins beperkt maar al het eten was smakelijk, vers bereid en voldoende. Let wel op de beperkte aantal parkeerplaatsen, staat tevens wel duidelijk aangegeven op basis van beschikbaarheid. Top hotel voor de rest. 8/10.
Alles was goed en we hebben genoten
Het was een groot hotel midden in de bossen. Je zit in een prachtige omgeving Wij vonden de bedden prima, de badkamer was wat verouderd.. ontbijt was prima en personeel is vriendelijk. Fijne overnachting geweest
Het is schoon en mooi hotel met prima ontbijt.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer