Een rustig gelegen hotel met goede service, net buiten het stadje gelegen.
Hotel AM Fang biedt een goede prijs/kwaliteitverhouding. Het ontbijtbuffet is erg uitgebreid en ook bij het diner is voor elk wat wils. De kamer (wij hadden 221) verdient wel wat onderhoud. Niet dat het storend is, maar een afgebladderde radiator in de badkamer en de basis van de boxspring doen afbreuk aan de kwaliteit. Om onder de douchestraal te staan moet men zich in vreemde bochten wringen. Als je niet oplet, spuit je de hele ruimte nat. De omgeving is prachtig, met leuke stadjes om te bekijken. De sauna en het zwembad krijgen een dikke voldoende.
Mijn vrouw en ook ik zelf hebben lichtelijke fysieke problemen. In dit hotel hebben wij daarmee geen problemen gehad. Alles goed bereikbaar. Ruime lokaliteiten. Personeel zeer vriendelijk, behulpzaam en kundig. Bereikbaarheid strand en strandpaviljoens op zeer korte afstand. Vanuit kamer mooi uitzicht op de zee en op de duinen. Kortom: Aanbeveling waard.
Slecht eten tijdens lunch en diner. Kamers zijn onwijs smerig! Het hotel is niet kind gericht qua activiteiten. En door de all in formule is het zelfs gevaarlijk met kinderen door dat de jong volwassenen niet met drank om kunnen gaan. Tijdens ons verblijf was er een grote vechtpartij gaande waarbij de stoelen door de lucht vlogen. Terwijl er op dat moment maar 1 beveiliger aanwezig was.
Mooie ligging en uitvalsbasis voor (pittige) wandelingen. Goede keuken.
De kamer was gedateerd met versleten stoelen en garen in het laminaat. Het diner arrangement mag de naam diner niet dragen, het meest was vegan en kwam niet uit de keuken maar uit de magnetron.
Vriendelijke ontvangst en bediening het ontbijt lekker en genoeg het diner ruime keuze en vers bereid de kamers schoon de bedden lagen prima
Goede ligging en bereikbaarheid. De kamer was vrij klein en benauwd. Goed bed. Verder goede voorzieningen. Goed ontbijt.
Met mijn zussen en zwagers hier in de herfst een weekend gelogeerd. We hebben genoten van het heerlijke eten en de gezelligheid. Fietshuur is op loopafstand en de wandelroutes rondom het hotel zijn prachtig
Top hotel
Onvangst was zeer vriendelijke en konden ruim voor onze tijd in onze kamers. Het avond eten is geen aanrader. Ze lopen continue bij je tafels langs en het gaat allemaal te snel achter elkaar met het opdienen van het eten. Er irritant en eten was voor ons te simpel en vlees rauw of taai. Ontbijt is super, niks mis mee. Kamers zijn ook super schoon en goede bedden. Met sleutel inleveren is erg kil. Ze nemen geen tijd om te vragen hoe je verblijf was. Vind ik niet zo'n probleem maar andere mensen vinden het wel fijn om te horen. We zouden wel terug komen maar dan zonder avond eten.
Een fantastisch oud stadspand, ruime kamers, stijlvol ingericht, verrassende interieurvondsten en heel gastvriendelijk personeel. Wij hadden een kamer met zicht op de gracht, mooi hoor! Alles op loopafstand, de historie van Schiedam is zeer interessant en een verkenning waard. Wij hebben genoten en zijn heel tevreden over ons verblijf!
Doordat ik ook wat negatieve reviews had gelezen was ik wat sceptisch. Maar het hotel heeft mijn verwachtingen overtroffen. Een vriendelijk ontvangst, alleen maar aardig en behulpzaam personeel. Een fijn ontbijt met uitzicht door de ramen van het restaurant. Ook ‘s avonds lekker gegeten, vonden het wel wat prijzig. Zwembadwater had een goede temperatuur en lekker harde jetstreams. Sauna’s waren om 17.00 uur verwarmd. Genoten van de jacuzzi en een heerlijke massage. Kamer was schoon, omgeving prachtig. Kortom, we hebben genoten.
Een fijn hotel met vriendelijke bediening en huiselijke uitstraling. Erg genoten van een drie daags uitstapje naar de Achterhoek en zeker voor herhaling vatbaar.
Het is een goede plek om een weekend te verblijven. Pluspunten, schone kamers en goede bedden. Ontbijt en diner goed overwegend aardig personeel, misschien is een iets ruimere personele bezetting wenselijk. Aandachtspunten, ontbijt tijdstip mag een uurtje vroeger. ‘s Avonds werd er erg op tijd al met de schoonmaak begonnen, dat mag wel iets later. Overal een goed verblijf gehad met de collega’s
Mooie kamer, mooi kasteeltje, maar kille onpersoonlijke ontvangst ,heel goed uitgebreid ontbijtbuffet
In de kamer ontbrak wat sfeerverlichting bij de ingang. 1 lamp functioneerde niet. Geen afzuiging in de badkamer. Eten en drinken was prima, aardig personeel
Fijn hotel, ook voor bezoek aan Utrecht. Goede snelbus-verbinding voor de deur. Prima ontbijtbuffe in het fraaie restaurant met serre met uitzicht op straat.
Zeer mooie grote kamer met een royaal ontbijt. Komen graag terug
Top B en B, goede locatie, fijne mensen die de B en B verhuren. Veel mogelijkheden. Zeer gemoedelijk sfeer en het ontbijt was echt super
Mijn ervaring was op zich niet slecht, maar het bed waar wij op sliepen was gewoon ingezakt en ondanks dat we het gemeld hadden geen actie ondernomen.
Heerlijke dag wellness gehad en daarna een super lekker bed en ontbijt!
Goed hotel met een heerlijk ontbijt. Prima kamer en vriendelijk personeel. De ligging is perfect. Tussen Nes en het strand in.
Vakantie was snel geregeld en geboekt en voor vragen zijn ze goed bereikbaar
Wat een leuke plek! Alles betjes, ontbijt heel goed. Hele dsg kun je koffie en thee pakken. En je kan een vis als logee op je kamer nemen, hoe leuk is dat!
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer