voor herhaling vatbaar

vriendelijk personeel lekker van eten niets te kort ontbijt lunch en diner alles goed gesmaakt alle dranken inbegrepen zalig voor te wandelen in Aardenburg dicht bij sluis minder netheid op de kamers opknapbeurt zou geen kwaad kunnen (jacuzzi lekten ,douche haren ,lavabo lekten ,tussen bed haren en vuil)en hadden bijbetaald voor luxekamer hadden meer verwacht .Voor de rest zeer goed weekend gehad.

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark All in
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark opknapbeurt
  • Reisgezelschap Met partner

Uitstekende accomodatie, alles wat je van een weekendje weg verwacht.

Nette kamers, vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt, prima locatie, makkelijk parkeren, openbaar vervoer op loopafstand.

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alleen maar lof.

Erg positief

Nvt

• Totaaloordeel over Landal Twenhaarsveld
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Huisje prima in orde
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bewegwijzering

Heerlijk verzorgd verblijf

Fijn verblijf, praktisch in het bos, rust, prettig personeel.

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede ligging, lekkere baden, goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Duidelijker informeren bij boekingsbevestiging of het om een boeking in het hotel gaat.

Kamers Top Eten geweldig

• Totaaloordeel over Moselromantik Hotel Weissmühle
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark .
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark .

Gezellige sfeer, lief personeel

Enkele jaren geleden....was ik hier MET mijn echtgenoot. Ook TOEN genoten! Helaas is mijn man overleden, maar OOK tot zijn ,,nagedachtenis,,ben ik er NU alleen geweest en.., het zal ZEKER NIET de laatste keer zijn geweest

• Totaaloordeel over De Zon Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zou het niet weten...
  • Reisgezelschap Alleen

Zie hieronder

Verblijf prima Tip Badkleedje voor als je de douche uit komt Bij de action die grijze fles anti schimmel halen voor de badkamer voor de schimmel te bestrijden Biet van de tap aansluiten en flessen wijn verkopen

• Totaaloordeel over Hotel Vakantiehoeve Simplevei
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie opmerking

Verouderd, maar mooie omgeving

De mobile home was erg verouderd, maar midden in de natuur en vele wandelroutes maken veel goed.

• Totaaloordeel over Oostappen Vakantiepark Arnhem
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Opknappen meubilair en zorgen voor een stoffer en blik en een emmer

Goede aanbieding

Het is goedkoop en dan weet je wat je krijgt.

• Totaaloordeel over Camping Hengelhoef
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het is niet duur.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beter schoonmaken ,ben zelf weer 2 uur bezig geweest om alle schimmels te verwijderen.
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Een mooi chique hotel met een hoge gastvrijheid

We zijn hier een nachtje verbleven. De tijd vloog aan ons voorbij. Het ontbrak hem aan helemaal niets. De kamer was zeer proper en het ontbijt was goed verzorgd en uitgebreid. Verder was het mooi gelegen aan het strand en loop je ook zo wijk aan zee in voor een lekker hapje eten .

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark niets

Typisch Duits hotel.

Alles was schoon en netjes. Helaas heb je maar een uur om te dineren. Het eten was prima.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was schoon. Een zeer gezellige bar.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De diner shift iets ruimer maken.
  • Reisgezelschap Met partner

Hotel, eten, welles, alles was prima!

Al voor de 4e keer in Seeduyn geweest. En zoals de eerste ervaringen: mooie schuine kamer met zeezicht. Zeer uitgebreid ontbijt buffet. Wellnes ook prima geregeld allemaal inclusief lunch. Bagage service uitstekend; geen gesjouw, het wordt vervoerd. Zeer tevreden, wederom.

• Totaaloordeel over WestCord Strandhotel Seeduyn
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging fantastisch

Het was fijn om op korte termijn nog een4 persoonshuisje te kunnen boeken

Met inlogcode huisje en kenteken konden we zo naar het huisje

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Kijkduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goede bereikbaarheid
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark woonkamer erg sober. Miste een schemerlamp
  • Reisgezelschap Met partner

Alles piekfijn voor mekaar en super geregeld ‼️

Heel fijn hotel in hartje Tilburg.

• Totaaloordeel over Mercure Hotel Tilburg Centrum
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles keurig netjes en schoon en uitstekende service
  • Reisgezelschap Met partner

Prima huisje, aardige mensen en leuk en goed restaurant.

Huisje is prima. Personeel is aardig. Keukenspulletjes waren niet schoon. En matrassen oud en aan vervanging toe. Verder top.

• Totaaloordeel over Landal Kasteeldomein de Cauberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuk opgezet park in een mooie omgeving.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Huisje is ietwat verouderd maar nog prima
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Hartelijk, knus en uitstekende kwaliteit

Persoonlijke, vriendelijke benadering, niet 'volgens het boekje', en uitstekende kamers van alle gemakken voorzien en doelmatig en gezellig ingericht.

• Totaaloordeel over Hotel Bosrijk Ruighenrode
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark hartelijk, kleinschalig, knus
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nieuwe handdoeken had niet gehoeven, maar toch bedankt!
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn hotel, vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt

• Totaaloordeel over Vienna House Easy by Wyndham Osnabrück
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel leuke kamers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Duidelijkheid aangeven verschil in ontbijt tijden tussen weekend en door de week
  • Reisgezelschap Met partner

Was een leuke ervaring weer

Voelde me op mijn gemak en was lekker ontspannen die dagen. weer een juiste keuze dus geweest.

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Als was goed geregeld .
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Soms moeilijk te kunnen auto kwijt te komen.

Geweldig Alpin Hotel

vriendelijke ontvangst door de receptioniste. Kamer was netjes en schoon maar best klein de bedden waren vrij laag. En lag op de bovenste etage in t uiterste hoekje. Het was best nog een eind lopen voor mij (knie prothese) maar zou de volgende x toch een upgrade nemen Het ontbijt en diner buffet was geweldig voor ieder wat wils. Wie hierover durft te klagen moet zich diep schamen . Ook in t bar gedeelte was t heerlijk toeven met 3 avonden geweldig entertainment . Wat hebben we gezongen en mee geklapt. Het was fantastisch . Complimenten voor al t personeel . We zijn nog met de sauerland card gratis naar t heimat/dampf museum geweest in Eslohe. Wat een mooi museum echt de moeite waard . Het is slechts 24 km rijden . Ook een dagje in Winterberg geweest ook daar was t hartstikke leuk. Wij komen zeker nog een keer terug Bedankt Team Alpin

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel en heerlijk eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Lichte renovatie van sommige kamers

Fantastisch hotel

Waren verrast door de comfortabele kamer, badkamer, en heel fijn, een apart toilet. Prima bedden, alles was goed

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kamer, zwembad

Erg goed!

Leuk gastvrij verblijf,lekker wildmenu en goed ontbijt met vriendelijke bediening top!

• Totaaloordeel over Hotel Wapen van Delden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles prima

Het was super!!

Het was allemaal prima in orde!

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel de Molenhoek - Nijmegen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Prima
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prettig hotel en servicegericht.

De wastafel liep niet goed door maar dit was dezelfde dag opgelost.

• Totaaloordeel over Best Western Hotel Baars
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark fijne accommodatie.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark controleren of alles goed werkt.
  • Reisgezelschap Met partner

Een heel fijn verblijf gehad.

Schone nette kamer, iets aan de kleine douch/toilet. Lekker gegeten, alleen werd de kaas bloot op de schaal gelegd. Daardoor was de kaas helemaal uitgedroogd.

• Totaaloordeel over Hotel 't Wapen van Ootmarsum
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beleg voor brood afdekken.
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijk weekend in een fijn hotel

Het hotel ligt net buiten Düsseldorf. Met het openbaar vervoer is de binnenstad goed bereikbaar. In de gezellige binnenstad kun je fijn wandelen en winkelen. Een ritje met de city tour bus is een aanrader. Het is een stad en hotel om zeker terug te komen. Wij doen dit al vele jaren.

• Totaaloordeel over Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het hotel ligt gunstig en heeft vriendelijk personeel en er is ruime parkeermogelijkheid
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Voor ons was alles prima

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer