Prima kamer, mooi hotel, prachtige ligging. Heb er alleen geslapen.
Erg leuk hotel, met enthousiaste leerlingen. Het eten was heerlijk, de locatie uniek. De kamer was netjes en schoon, alleen een beetje koud. Het kussen was voor mij te hoog, fijn als daar een keuze in zou zijn.
groot huis aan het water rustig gelegen
Mooie ruime kamers. Ligging hotel top. Mooie zwembad niet groot maar voldoende. Ontbijt super.
Dit was een heerlijke ervaring. Leuk hotel met zeer beleefd en vriendelijk personeel . Moderne kamers. Onze kamer had echter een douche met eenhandle mengkraan die naar voren uitstak. Moesten goed uitkijken dat je er niet tegenaan stootte want dan kon je koud of bloedheet water krijgen. De keuken was een Michelin ster waardig. Aanrader
Hebben een mooie week gehad, goede bedden, lekker eten en fantastische bediening. Ligging in centraal Duitsland in een mooi gebied.
Hartelijke ontvangst, bedden waren prima en het eten was fantastisch
een fijn verblijf dichtbij alle plekken waar je naar toe zou willen als stadstoerist
Arrangement geboekt met 2 overnachtingen met ontbijt en 2 keer driegangenmenu. Prima kamer, uitstekend diners. Maar bovenal: verwend door prima vakmensen doe oprecht gastvrij en aardig zijn.
Prima hotel
Een 3daags arrangement na 1 dag afgebroken.... Bij het diner buffet waren de gerechten waterig ( wel vriendelijk personeel) en de kip niet gaar. In familie kamer boven ons waren de gasten een groot gedeelte van de nacht bezig hun meubilair te verhuizen ( geen idee waarom). In combinatie met hobbelige matrassen/ vergeeld dun beddengoed & een slap oud kussen was het een beroerde 1e nacht. Melding bij de receptie, kregen als antwoord " vervelend ". Maarrrrr of wij wel even de 2 drankjes a €5.50 van het diner wilden betalen voor we naar 1 nacht alweer naar huis gingen ipv 3... Ook geen enkele poging om ons hierin tegemoet te komen ( misschien andere kamer?) Tuurlijk...gauw de 5 euro betaald en naar huis.. .daaaaag 350 euro!
Wij hadden twee 3 gangen menu's vooraf geboekt, jammer dat we een andere zeer beperkte kaart kregen waaruit gekozen kan worden, als in het menu op de webside.
Goed hotel van eten, minder goed voor mensen moeilijk te been , lift komt niet op alle etages en er zijn teveel trappe n.
Mooi hotel in hartje Utrecht. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt was heel goed.
prettig verblijf in een hotel met allure
Op het hotel niets aan te merken. Goed netjes vriendelijk en schoon. Echter door voordeeluitjes een gratis upgraden naar een luxe kamer beloofd. Maar dat zul je toch met het hotel moeten afstemmen. Nu was er bij binnenkomst gelijk een negatieve stemming
Mooie plek goed ontvangen en iedereen vriendelijk! Kamer was goed, douche wel schoon, maar wat verwaarloosd. Ontbijt prima
Gunstig gelegen hotel, prima service, nette, schone, rustige en ruime kamers
De caravan was niet echt geweldig maar verder was het erg leuk en lekker gegeten in restaurant en de kinderen hebben zich goed vermaakt in de monkey town en knutselen zag er netjes uit . Ook zwembad zag er goed uit
Goed hotel lekker ontbijt en diner goede kamers en vriendelijk personeel
het Mah hotel is een gezellig hotel met vriendelijk personeel en mooie kamers. Wij hadden de mindervalide kamer geboekt en die voldeed aan al onze eisen. Ruime kamer en grote badkamer. Zelfs een douchestoel was aanwezig. Het ontbijt is uitgebreid en van goede kwaliteit.
Fijn hotel, vriendelijk personeel. Lekker eten, prima kamers.
Alles ziet er keurig verzorgd en sfeervol uit
Mooi ruime kamer schoon, ontbijt perfect !! Vriendelijk personeel l gratis parkeren ! In 1 woord perfect!! Loop zo Volendammers,
Lekker hotel als uitvalsbasis voor uitjes. Vriendelijk personeel en prima restaurant. Kamers zijn prima en bedden slapen goed. Mooi centraal gelegen en ov in de buurt.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer