Lekker hotel als uitvalsbasis voor uitjes. Vriendelijk personeel en prima restaurant. Kamers zijn prima en bedden slapen goed. Mooi centraal gelegen en ov in de buurt.
Goed hotel, prima ontbijt en een heerlijk diner.
Net hotel en vriendelijk/ behulpzaam personeel
Heerlijk eten, hapjes 's avonds, hele dag door drankjes. Leuke zitjes overal. Fijne kamer. Vriendelijk personeel. Leuke spelen,,bowlen,,kwis, bingo, muziek.
Eten: Diner en ontbijt waren goed. Bed redelijk-goed. Slaapkamer matig. Service goed. Er waren helaas asociale dronkenlappen. Iedereen kon hierdoor tot zo'n drie uur 's nachts niet slapen. Waardeloze lui, feitelijk vind ik dat zij onze overnachting verstoord hebben, ze zouden schadevergoeding moeten betalen aan de andere hotelgasten. De eigenaar, personeelsleden nemen ik dat niet kwalijk.
Mooi en gezellig hotel. Ontbijt super lekker. Personeel heel vriendelijk. Locatie van hotel ook top midden in het centrum. Mooie fiets omgeving wij hadden ook goed weer.
Zie boven
Wij waren met een groep vrienden, met ons 6-en. We zijn goed verzorgd, hele mooie, grote kamers met fantastisch uitzicht op het veluwemeer, lekker eten, dus alle reden om nog eens terug te komen.
We kregen zelfs een upgrade naar een kingsize kamer. Was toppie
Bar & restaurant: prijs/kwaliteit verhouding niet goed. Eten viel tegen, bediening restaurant chaotisch. Kamers basic, ok schoon. Drie kledinghangers voor 2 personen. Niet voor herhaling vatbaar!
Een prima kamer, heerlijk eten en een perfecte service maakte ons verblijf tot een waar genot
Heel kleine douche met douchegordijn. Zeer gedateerde kamer
Geweldig alleen de muziek ver schrikkelijk
Lift deuren zijn het enige nadeel.
Erg goede prijs-kwaliteit aanbieding.
Bij aankomst goed ontvangen bij receptie. Parkeren zou 25 euro per dag zijn volgens de site van het hotel. Ik liet daarom mijn boeking zien van voordeeluitjes, waarop vermeld stond gratis parkeren. Vervolgens een kaartje gekregen waar we kosteloos mee konden parkeren. Het ontbijt was fantastisch. Geen gebruik gemaakt van het diner in het hotel omdat wij alle dagen in het centrum van Düsseldorf zijn geweest en daar hebben gegeten in de talloze restaurants.
Super fijn hotel met vriendelijk personeel een heerlijk zwembad en fijne wellness en natuurlijk heerlijk dicht bij het strand
De omgeving is fantastisch, mooie bossen. Je stapt uit het hotel zo het bos in. Zeer klantvriendelijk personeel. Een ruim gesorteerd ontbijt. Heerlijk diner. Helaas moet je de kamer met een schoenlepel binnen komen. De kamer is schoon, maar heel erg klein. Jammer want verder kan ik dit hotel alleen maar aanprijzen.
Vriendelijke , persoonlijke benadering van eigenaars en medewerkers.
Behulpzaam vriendelijk Een prima locatie en zeker weer een volgend verblijf.
Het hotel heeft een mooi uitzicht op de Moezel met een centrale ligging. Kamers zijn ruim met een goed bed. Met de gasten kaart kan je gratis reizen, de bus stopt praktisch voor de deur. Het ontbijt was prima verzorgd en het avondeten was heerlijk. Min puntje was dat de schoonmaakster onze kamers waren "vergeten" dit werd na melding meteen verholpen door de eigenaar zelf. Marianne van Lith
Kamer netjes, schoon maar vrij klein
Fijn en aardig personeel. Kamer schoon, elke dag schone handdoeken, bed opgemaakt. Wat wij als plus punt ervaarde is dat er een koelkast aanwezig.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer