Mooi hotel lekker eten .
Hele slechte bedden. Uit checken was om 12.00 maar de housekeeping stond al.om.10.00 aan de deur te kloppen. Echt voordeel vond ik het niet losse boeking golden tulip hotel kost met ontbijt 119 Sauna via social deal 32.50 Moesten totaal 217.15 betalen dus eigenlijk meer betaald. Dus voel me beetje opgelicht.
Super vriendelijk personeel, gezellig kletsen, tijd voor je nemen. De kamer is basic, maar brandschoon, het ontbijt op de plank is perfect. Op loopafstand van het historische gedeelte van de stad
De ontvangst was hartelijk. Het personeel heel attent. Het ontbijt was niet erg uitgebreid maar genoeg keuze uit broodsoorten en werd aan tafel geserveerd. Het diner (meestal dagmenu) was uitstekend. De kamer en het sanitair was eenvoudig, maar schoon. Kortom; een fijn hotel voor een mooie prijs en een bezoek meer dan waard.
in onze caravan was geen tv. We zijn wel 3 x naar de receptie geweest. Op laatst zeiden ze we brengen zo een tv. Eindelijk kwam er een tv. Hadden ze geen antenne kabel bij geleverd. Ik weer naar de receptie. Was de receptie gesloten. De hele avond zaten we ons kapot te vervelen. We zouden zondag terug. maar we baalden er zo van dat we zaterdag morgen terug zijn naar huis. We moesten nog een best stuk rijden van Leeuwarden naar Arnhem. We dachten een leuk ontspannen weekend van te maken. Maar het werd een ramp.
Top hotel vriendelijke medewerkers en goed en lekker eten
Classic kamer was voldoende ontbijt was uitgebreid
Inunserem Badezimmer war keine Tür vor der Dusche. Die Duschmatte war schnell total nass. Der Spiegel ist auch sehr schnell beschlagen, es gab keine Abluft. Aber das Zimmer war sehr gut. Das Personal war sehr freundlich und nett.wir können das Hotel gerne weiter empfehlen.
mooi hotel dicht bij openbaar vervoer.. personeel was vriendelijk behulpzaam.. aanrader!
Genoten
Goed ontvangst. Mooi hotel. Praktisch en keurig, nette kamer. Ontbijt perfect. Ligging super.
Waar voor je geld, positieve ervaring!
Heerlijk centraal gelegen hotel. Moderne, comfortabele kamers met fijne bedden. Ontbijt is goed, wel ver weg van het hotelgedeelte in een sfeerloze zaal.
Mooi hotel en centraal gelegen
De bedden waren zeer zacht. Je rolde er bijna uit. Er was geen uitzicht. We keken tegen een galerij aan van een flat die wel uitkeek op de rivier. Het ontbijt en diner was super.
Zeer mooi hotel jammer dat niet op de site staat dat de bar om 10u dicht gaat dat was voor ons een tegenvaller om dat we dit niet gewend zijn.
Prima hotel om Leiden te verkennen. Recht tegenover het station en de binnenstad is lopend prima te bezoeken. Voor musea iets buiten het centrum zou je een fiets kunnen huren bij het hotel of het station
Prachtige plaats. Jammer dat om 21 uur alles al dicht gaat. Ontbijt gewoon goed Avond eten weinig keuze...was eerlijk gezegd ook niet onze smaak te veel zout. En je moet reserveren...kom je pas later terug van wandelen, was er geen plaats..al hoewel er veel tafels vrij waren. We hebben maar de auto gepakt en ergens anders gaan eten...
Na alle slechte reviews gelezen te hebben hadden we een zware dobber. Maar eenmaal aangekomen, vonden wij het juist tegenovergestelde. Wat een mooie kamer en wat een mooi Thermaal bad. Allemaal niks op aan te merken. Iedereen was ook heel vriendelijk. Eten in de bistro was ook heel lekker. Ook het ontbijt was uitgebreid en lekker. We komen zeer zeker terug.
Vriendelijk personeel, goede parkeergelegenheid. Leuk was dat er een bioscoop in het hotel was (gratis). Restaurant was goed maar had een kleine kaart, zeker als je hier meerdere nachten bent. Prima ontbijt. Jammer dat er nergens contant betaald kon worden. Gehorige kamers, zeker nadat er een feest was en de zaal achteraf opgeruimd werd( tot 02.00 s’nachts)
Prachtig hotel op een mooie locatie. Op de fiets centrum Utrecht bezocht en de omgeving richting Breukelen
Tv was stuk nachtlampje deed het niet verder oke
Wat ouder hotel, maar schoon en vriendelijke eigenaren . Wel jammer dat je als alleen gaande een bedrag moete bijbetalen
Onwijs fijn weekend gehad ..
Het verblijf was zeer goed. Het personeel uitstekend! Klein minpuntje: Badkamer even opnieuw kitten en ontschimmelen.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer