Vriendelijk en goede bediening propere kamers

Alles was dik in orde dicht bij ahoi goede bedden badkamer was dik in orde

• Totaaloordeel over ibis Styles Rotterdam Ahoy
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Propere en gezellige kamers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ontbijt wachttijd en gemist van harde verse pistolets

Top hotel

Fijn en gezellig hotel. Het personeel is vriendelijk en het ontbijt en avond eten is heerlijk. We hadden een grote kamer en zag er netjes uit. Het bed was goed alleen de kussens waren niet best. Bij de receptie een tweede kussen erbij gevraagd en die waren er binnen 10 minuten. De omgeving is erg mooi en er zijn genoeg uitstapjes in de buurt maar vooral zijn er veel mogelijkheden om er mooie wandelingen te maken.

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zou het niet zo goed weten

Zoals inmiddels gewend van Bentheimer Hof was het verblijf super

Inmiddels al 8 maal in hotel Bentheimer Hof geweest. Elke keer weer een prettig verblijf gehad en gastvrij ontvangen. Kamers gezellig en nieuwe bedden uitstekend. Evenals het ontbijt en diner. Kortom weer voor herhaling vatbaar.

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima prijs/kwaliteitverhouding
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark N.v.t.

waardeloos hotel

slechte bedden vies eten,geen house keeping,net over gebeld mail met hele verhaal volgt.

• Totaaloordeel over Hotel De Lange Man Monschau
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark geen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark sluiten
  • Reisgezelschap Met partner

Zeer prettig hotel midden in het centrum

Zeer prettig hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel, met name Bo, dit is een zeer goede front office medewerker. Wij zijn hier eerder geweest en komen beslist weer terug.

• Totaaloordeel over Boutique Hotel Corona
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark prettig hotel en in het centrum gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Leuke ervaring maar voor ons niet nog een keer.

We zijn een ervaring rijker het hotel is misschien leuk als het druk is maar dat was nu niet het geval dus er was weinig te doen.wat de kamer betreft wij hadden 3302 was goed behalve de badkamer was niet zoals je mag verwachten de badkamer was koud er zat geen verwarming in werd opgelost door een heater neer te zetten plus er zat geen stopcontact in de badkamer mijn vrouw wou de krultang gebruiken maar helaas geen stopcontact (anno 2025) niet te begrijpen over de kachel in de badkamer zeggen dat er nergens een inzat. Over het personeel alleen maar goede dingen erg vriendelijk en behulpzaam 10+ Het eten was ook goed niets op aan te merken.

• Totaaloordeel over Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie hier boven.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Verwarming moet beter
  • Reisgezelschap Met partner

viel erg tegen eerdere bezoeken beter.

snitsel was gefrittuurt groeten in magnetron dus gouw af gekoeld waren niet de enigen die het niet goed vonden.

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Gladbeck
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark eten

Geweldig verblijf gehad

Wat een mooi hotel, prachtig gelegen op de duinen, je loopt zo naar het strand. Heerlijk ontbijt en diner, volop keuze! Een plek om nogmaals heen te gaan. Wel dicht bij Tata Steel, gelukkig stond de wind de andere richting op, dus daar geen last van gehad. Prachtige kamer, alles was schoon en netjes.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijk eten, ruime keuze, zowel ontbijt als diner. Mooie kamer en badkamer.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen idee
  • Reisgezelschap Met partner

Een fijn Bungalowpark met vele mogelijkheden

Een fijn Bungalowpark met vele mogelijkheden voor elke leeftijd.

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Weerterbergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark de Rust en de Ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De game hal lijkt nu op een verdienmodel door gelijk een vast bedrag te moeten betalen

Alleen maar lof

Warme en hartelijke ontvangst. Hele mooie kamer met uitzicht op de Brink, heerlijk eten, aardig personeel!

• Totaaloordeel over Hotel en Restaurant Wesseling
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alleen maar plussen

Helemaal goed

Warm sfeervol hotel. Nav reviews over personeel hebben wij alleen maar vriendelijkheid ervaren.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Leiden Centre
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Sfeer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Airco straalt over bed
  • Reisgezelschap Met partner

Rust ruimte en mooie omgeving

Prachtig park. Mooi versierd tijdens de feestdagen. Ruim opgezet. Heel rustige omgeving.

• Totaaloordeel over Landal Bospark Lunsbergen
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ruim opgezet. Rustig park. Mooie omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen opmerkingen

Fijn personeel

Het personeel was zeer vriendelijk,de kamers worden elke dag schoon gemaakt, het ziet er een beetje oud uit maar het is er netjes.het enige min puntje is dat de kussens erg zacht en plat zijn. Het ontbijt is elke dag goed verzorgd, het centrum is op loop afstand en er zijn genoeg restaurantjes om in de avond goedkoop te eten

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Rothkopf
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Op een goede plek in euskirchen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kussens

Heel fijn,netjes pension

Fijn ,gezellig,schoon ,prima ontbijt, perfecte locatie pension.

• Totaaloordeel over Bed and Breakfast De Heren van Valkenburg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Perfecte locatie, schoon, gezellig,prima ontbijt.

Prima hotel

Centraal gelegen in Gulpen. Prima uitval basis voor uitstapjes in Zuid Limburg. Eenvoudige kamer, maar voldoet. Volledig uitgebreid ontbijt.

• Totaaloordeel over Hotel de Korenwolf
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Centraal gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nog geen

Chalets vallen tegen

Chalets sterk verouderd heel vochtig en veel schimmel in slaapkamer

• Totaaloordeel over Roompot Bospark De Schaapskooi
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig park
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer onderhoud
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Het was een bijzondere ervaring vriendelijk personeel en het eten was van een bijzondere kwaliteit kamer was van een prima .wel voor herhaling vatbaar

• Totaaloordeel over Hotel Eperland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Super

Goed bevallen

Kamer fantastisch. Eten prima, jammer dat de vuile vaat zo lang op de tafels bleef staan. Tafels ook niet schoongemaakt. Lucht soep( die overigens heerlijk was) bleef in lobby hangen.

• Totaaloordeel over De Bonte Wever
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig slapen, goed eten en drinken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer opruimen, ook in gang naar kamer toe ( lag vol met vieze was toen we aankwamen.)
  • Reisgezelschap Met vrienden

Het was goed verzorgd , schoon en heerlijk eten

Over grootmoeder , oma en opa kinderen en kleinkinderen Super leuke ervaring

• Totaaloordeel over De Bonte Wever
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heb ik al geschreven
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Fijn hotel en 15 minuutjes wandelen naar het gezellige centrum

Zéker voor herhaling vatbaar!

• Totaaloordeel over Golden Tulip Leiden Centre
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Goed service, vriendelijk personeel, ruime keuzen in heerlijk eten

Echt in de watten gelegd, kamer met zeezicht. Vlakbij het strand

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles positief
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ook wat zachtere hoofdkussens
  • Reisgezelschap Met partner

Wij zijn over de hele lijn heel tevreden

Wij keerden als tevreden mensen terug naar huis

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging is heel goed. lekker en gevarieerd eten en drinken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Muur achter het bed was nogal stoffig
  • Reisgezelschap Met partner

Leuk klein hotel met persoonlijke service.

Een leuk klein hotel aan de rand van een mooi stadje. De eigenaar zorgt er persoonlijk voor dat zijn gasten het naar hun zin hebben. Het ontbijt op een plankje is een leuke vondst. Als je keer naar de bioscoop wilt heeft hij een prive bioscoop voor 2 personen of een kamer voor 6 personen. We komen eker nog een keer terug.

• Totaaloordeel over Hotel 1851
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark klein maar gezellig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Een fantastisch hotel met erg mooie schone kamers

Een warme ontvangst, het hotel was professioneel versierd met kerstattributen. Niet teveel en niet te weinig en prachtig op elkaar afgestemd! Erg schoon, overal. Kamers maar bijvoorbeeld ook de spiegels in lift/toiletten en alle andere ruimten. Ook de(veelal jonge) personeelsleden zijn erg vriendelijk en bereid om n gezellig praatje te maken. En echt...het eten is geweldig voor wat je ervoor betaalt!

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark We vinden vooral de uitstraling van het hotel prima en de netheid v alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het enige mindere is dat je bij de entree trap baar de receptie een raam ziet waar je wat "rommelig" binnen kijkt. Maar dit is echt iets waar wij van zeggen dat t iets is wat ons opvalt t.o.v. al het andere wat zo prima is.
  • Reisgezelschap Met vrienden

Vriendelijke mensen kamers wat krap

We kwamen op onze korte uit een ander hotel (ook via Voordeeluitjes). Het witte Paard bood ons eerst een erg kleine en kale kamer. Da was schrikken na ons eerste hotel. Tegen extra betaling kregen we een iets grotere kamer. Maar qua prijs viel het eigenlijk tegen. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam

• Totaaloordeel over Hotel Het Witte Paard
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark maak prinzen aantrekkelijker

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer