Heel gezellig hotel

Heel gezellig Hotel met aardige mensen en lekker gegeten ook glutenvrij voor mijn vrouw. De ligging is ook goed nabij het centrum op loopafstand waar ook een kasteel staat met een mooi park.Voor de fietsers kun je vanaf de parkeerplaats van het hotel gelijk het bos in fietsen .

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed ontbijt en lekker eten en fijne kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark 0

Goed verzorgt

Mooie plek in de bossen chalet zag er mooi en verzorgt uit buitenveranda een bonus je gaat en kan lekker lang buiten zitten

• Totaaloordeel over RCN Vakantiepark de Noordster
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging goed voorzien chalet mooie fiets routes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen alleen de bedden mogen wat harder

Redelijk

Op zich oké, maar het was achteraf betalen. Ik ben gewend vooruit te betalen zodat ik daarna geen zorgen meer heb. Dat was dus nu niet zo. Nu betaalde ik pas bij uitchecken. Dat vind ik vervelend.

• Totaaloordeel over De Koningsherberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goedkoop, mooi gelegen in de omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Tikje gedateerd. De kamers kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. De service is matig.
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

• Totaaloordeel over Mercure Hotel Duisburg City
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Er waren geen zakjes voor maandverband inde badkamer en de ijskast werkte niet, en de kleine jonge medewerkster was niet vriendelijk bij het inchecken, de jongen wel en het blonde meisje ook

Heel fijn!

Leiding en personeel heel vriendelijk. Kamer prima verzorgd. Ontbijt en diner geweldig! Heerlijk weer gehad,dus veel gefietst.

• Totaaloordeel over Hotel de Stoppelberg
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hele mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alles is top

Geweldig mooi verblijf

Prachtige locatie, met verrassende elementen. Zoals het authentieke landhuis met landgoed. Mooi buitenterras. Genoten van vier gangen menu. Ontbijtbuffet ook uitgebreid en lekker. Goede oplossing voor mee te nemen lunchpakketen.

• Totaaloordeel over Landgoed Huize Bergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie omgeving. Goede accommodatie

Heerlijk restaurant

Heel goede keuken en mooi buitenterras.

• Totaaloordeel over Gasterij Berg en Dal
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel goede keuken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ventilatie slaapkamer
  • Reisgezelschap Met partner

2 Zussen en een geweldige kok, zeer vriendelijk en behulpzaam. We eten koolhydraatarm er werd overal rekening mee gehouden. Heerlijk eten uit de regionale keuken en vers bereid. Uitstekend ontbijt We gaan zeker nog een keer terug.

• Totaaloordeel over Moselhotel Peifer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vriendelijkheid en service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi hotel in ‘n geweldige omgeving

Fijn verblijf , heerlijk ontbijt en diner. Met vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijk verblijf

Vriendelijk en goed

Ik ben hier meerdere keren geweest Maar het weinige eten was een zware tegenvaller.,je moet er friet bij bestellen, Voor €4.50 anders ga je met een hongergevoel weg En de salade die we een keer er bij bestelde Was zonder dressing Super jammer …zou geen diner er meer bij nemen En we waren niet de enige .hoop dat jullie hier iets mee doen

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Villa Vennendal
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie entree alles keurig ,en mooie tuin
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Als enige opmerking .. de kwaliteit van het diner was erg goed maar de hoeveelheid voor en hoofd gerecht , was bijzonder weinig .. jammer dit is beter geweest , voor mij een groot minpunt
  • Reisgezelschap Met vrienden

We zijn hier al enkele geweest met hond, die net zo welkom is als de vakantieganger.

Een super fijn hotel met alle luxe gemakken, fantastisch uitgebreid ontbijt en het personeel is compliance en servicegericht. Ze doen er alles aan om jouw vakantie te laten slagen. Zelfs onze hond is net zo welkom als wij zijn. Het is dichtbij het strand en je hebt vele mogelijkheden wat je vanuit het hotel kunt doen. In het hotel zelf ook trouwens. Dank je wel NH, we komen zeker terug!!

• Totaaloordeel over NH Conference Centre Leeuwenhorst
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De ligging en de goede service, lekker ontbijt en hond is welkom.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Als je gebruik maakt van Green Key zou het fijn zijn als je toch nieuwe handdoeken krijgt. De prijs voor het verblijf van een hond is vrij hoog.

Een prima verblijf gehad

We hebben het prima naar de zin gehad.

• Totaaloordeel over Stadshotel Ter Stege
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Sfeervolle omgeving /zeer vriendelijke bediening
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark We mistten 1 dag het eitje bij het ontbijt
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prima ervaring waarin niets ontbreekt.

Alles valt letterlijk 'op zijn plek'. Schoon, sfeervol, goede bediening, volledig ontbijt en goed diner.

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen.

Goed hotel

Bij binnenkomst bleek onze kamer nog niet klaar te zijn, dus even gewacht en een lekker drankje genomen. Na een tijdje kwam de receptioniste de pasjes brengen wat mij hierbij opviel dat wij totaal geen uitleg kregen of iets van een informatie blaadje. Verder 2 heerlijke overnachtingen gehad, kamer top, pluim voor de bediening en de keuken las wat slechte reviews erover dus extra opgelet. Een hele mooie omgeving, 2 elektrische fietsen gehuurd, zeker voor herhaling vatbaar

• Totaaloordeel over Hotel Asteria
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten en de bediening
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Receptie/uitleg/informatieblaadje

Heel goed. Ligging super

Heel Goed . Alleen het avond eten in een ander hotel moet 700 meter lopen maar het eten was goed . Met mooi weer is dat te doen. Maar met slecht weer is een probleem.

• Totaaloordeel over All in Grand Hotel Filippo
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Een 9
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wat meer het avond te doen ingetikt hotel

Mooi hotel

Mooi hotel Ietwat sobere kamer (geen kruis of koelkast). Wel alles behoorlijk gemoderniseerd. -puntje. Van zaterdag op zondag zijn er cruisegasten. Daardoor is het ontbijt op zondag soberder dan op zaterdagochtend. +punt. Het diner is goed

• Totaaloordeel over Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie eerste punt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zet cruise gasten in een andere ontbijtruimte zodat andere hotelgasten er geen last van hebben
  • Reisgezelschap Met partner

Top locatie, en alles goed geregeld

Mooi verblijf gehad, kamer was top, personeel vriendelijk en heerlijk gegeten.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niks
  • Reisgezelschap Met partner

We hadden het geweldig naar onze zin .

We hadden er een fijne vakantie beleefd. De kamer en badkamer was proper. De bedden zijn erg goed en de wifi werkt uitstekend. Omgeving om te fietsen was mooi . Richting Industriezone zouden we niet aanraden : niet mooi. Fijn om na een fietstocht gebruik te kunnen maken Van het zwembad en sauna . Is zeker een meerwaarde voor het hotel ! +++

• Totaaloordeel over Mercure Hotel Duisburg City
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Dicht bij winkelstraat
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hygiëne: vloer bij onthaal / restaurant

Uitstekende verzorging

Een gezellig hotel , badkamer gedateerd maar functioneel. Uitzicht geweldig ,en gezellig personeel.En een geweldige goede ligging voor wandelingen.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geweldige ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen tips

• Totaaloordeel over Hotel Kuik
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Goede, nette kamer. Uitgebreid ontbijtbuffet. Gastvrij personeel.

• Totaaloordeel over Parkhotel Valkenburg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima ligging bij centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark NVT
  • Reisgezelschap Met partner

Prachtig gelegen, heel fijn en netjes hotel.

Wij zijn hier al diverse keren geweest. En komen zeker weer terug. Je voelt je meteen thuis. Hele vriendelijke gemoedelijke mensen. Warm welkom. Je kan je bagage er vast neerzetten. Wij kregen een paraplu mee omdat het regende. Heerlijke, schone kamer. Fijne douche! Heerlijke bedden.

• Totaaloordeel over Hotel Nes Ameland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Gezellig hotel, lekker eten, snelle bediening

Leuke ontvangst, opgewekt personeel. Goede bedden, alles schoon. Goed eten.

• Totaaloordeel over Hotel Am Wall
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles positief.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ga zo door, voortreffelijk

Natuurlijk een geweldig Hotel

Met vrienden hier 3 dagen verbleven en hotel is echt top. Drankjes zijn aan de prijs maar waar niet tegenwoordig. We hadden 2 avonden incl. Diner en eten was echt top met voldoende keuze

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Breukelen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Keurig netjes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Maak drankjes wat goedkoper dan nemen mensen misschien een 2e of wellicht 3e drankje

geweldig

zeer goed hotel, fantastische vriendelijke vediening, lekker gegeten en fijne ligging aan station en tram

• Totaaloordeel over Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark niets aan op te merken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer