Heel positief

Hartelijk ontvangst en heel vriendelijk en gastvrij.

• Totaaloordeel over Kloosterhotel de Soete Moeder
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hele gastvrije mensen die er werken.

heerlijk

Verblijf erg goed ontbijt en diner eveneens

• Totaaloordeel over Carlton Beach Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark rust en genieten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark topper beter
  • Reisgezelschap Met partner

Heel goed , er is echt aan alles gedacht.

We hebben het erg naar onze zin gehad. Is echt voor herhaling vatbaar.

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Je voelt je heel erg welkom.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Prima zoals het nu is zeker voor die prijs
  • Reisgezelschap Met vrienden

Goed bed, prachtige plek!

Ruime kamer, met grondlucht toen we binnen kwamen, maar door het spoelen van bad, douche, wastafel en toilet was die snel weg... Mooie badkamer, prachtig uitzicht. Prima ontbijt.. Restaurant viel tegen, oogt chique, maar bediening traag, ongeïnteresseerd. Menukaart weinig keuze, duur. Eten op zich prima. Was eens, maar verder buiten de deur genoten. Bowlen was grappig, goed zwembad!

• Totaaloordeel over WestCord Hotel Schylge
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Plek op het eiland! Kamer, bed, ontbijt, zwembad
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hygiëne, personeel in restaurant

Kwaliteit....kwantiteit is prima

• Totaaloordeel over Hotel Bosrijk Ruighenrode
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Klantvriendelijk, zeer vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Iets beter schoonmaken

Gastvrij, goed onderhouden hotel

Wij werden vriendelijk ontvangen. Personeel is ook vriendelijk. Hotel is schoon. Lekker ontbijt en diner.

• Totaaloordeel over Hotel Traube
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijkheid en netheid
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ga vooral zo door
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel en vriendelijk personeel

Fijn hotel, wel groots, maar goed. Prima kamers en bedden. Wel begrip hebben, dat het een leerhotel is. Alles duurt wat langer. Bij binnenkomst staan er wel erg veel mensen voor het welkom en incheck.

• Totaaloordeel over Leerhotel Het Klooster
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi hotel, prima kamers. Wel begrip hebben, dat het een leerhotel is
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Gezellig zitje s avonds met bar mis ik. Je kan wel in het restaurant zitten, maar een gezellige bank of zitje mist. Er is wel een zitje, maar niet zo gezellig
  • Reisgezelschap Met vrienden

fijne plek om te verblijven

mooie omgeving om te wandelen, fietsen en watersporten hotel en mensen die er werken zijn aangenaam

• Totaaloordeel over Hotel
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark prachtige locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Geweldig en het eten was fantastisch!

Een prima hotel voor een korte vakantie. Schone mooie kamer. We hadden half pension. Dit was in 1 woord: geweldig!. Het avondeten was fantastisch. Er was een buffet met heel veel keuze. Tussen 18:00 en 20:00 uur was het drinken gratis! Verder ligt het hotel in het mooie dorp Willingen. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen

• Totaaloordeel over Sauerland Stern Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Diner, mooie kamer, faciliteiten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Voldoet niet aan verwachtingen

Dit hotel gekozen om de wellness voorzieningen maar vooral om het Japanse restaurant. Bij aankomst bleek de sauna defect. We kregen wel korting op de wellness toeslag, maar hadden dat graag vooraf geweten. Het japanse restaurant bleek zelfs permanent gesloten, niets daarover op de website. Dan gaat ook de staat van onderhoud opvallen wat maakt dat ons verblijf een grote teleurstelling werd

• Totaaloordeel over Golden Tulip De Medici
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Op loopafstand van het centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Waar zal ik beginnen....
  • Reisgezelschap Met partner

Het waren 5 dagen waarin het relaxen was, lekker eten en verwend worden!

In het oude hotel was het goed vertoeven en gezellig. Nu in het nieuwe hotel is het ook gezellig en goed vertoeven.

• Totaaloordeel over All in Boutique Hotel Het Witte Veen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk en gastvrij. Niets was te veel.

Nette kamer, Vriendelijk personeel Lekker eten

• Totaaloordeel over Boetiek Hotel BonAparte
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligt prachtig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Stadswandeling Lochem niet geweldig

Hotel is prima

Zeer hartelijke ontvangst, personeel met hart voor de zaak. Eten goed, ontbijt voldoende Mooie omgeving om te wandelen. Zeer rustig dorp, niet zoveel te beleven,maar kan ook een keuze zijn. Mooie sauna met zwembad, handdoeken lagen klaar .

• Totaaloordeel over Familiehotel Hesborner Kuckuck
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hartelijke ontvangst
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Goed diner, maar vrij simpel.
  • Reisgezelschap Met partner

Genoten in het mooie hotel

Heel goed hotel! We hebben genoten van een heerlijke diner en ontbijt. Het zwembad, sauna en bubbelbad is om aan te raden en de kamer was mooi en netjes. De omgeving was prachtig, dichtbij de Duitse grens. We snappen niet dat sommige mensen kritiek hebben gegeven

• Totaaloordeel over Boshotel Vlodrop
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijk ontbijt en hele mooie ligging.
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel vriendelijk personeel mooie en schone kamers

Het zou voor mij 5 sterren gekregen hebben Maar al die honden in het hotel is niet mijn ding terwijl ikzelf ook honden gehad hebt En de taal er wordt praktisch geen Nederlands gesproken

• Totaaloordeel over Grand Hotel Ter Duin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Service en eten en drinken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen honden in het hotel We hadden 2 kamers, 1 stel moest verkassen naar een andere kamer omdat hij smacht gestoken was door honden vlooien
  • Reisgezelschap Met vrienden

Fijn om er even uit te zijn.

Personeel was vriendelijk en behulpzaam. De kamers waren gedateerd maar het bed sliep goed. Het was er heel warm. (Daar moet je van houden) Het ontbijt was goed, voldoende keuze. Het dinerbuffet was voor mij minder, de keus mbt vegetarisch was echt beperkt. Wel was er aandacht voor de hond die mee mocht. Bij aankomst kreeg hij een knuffeltje en wat lekkers. En poepzakjes. Het gebruik kunnen maken van zwembad en de sauna was fijn, had wel iets warmer gemogen (haha iets van de warmte van het hotel zelf). Veel oudere mensen. Wat wel leuk was dat veel mensen na het eten in de gemeenschappelijke ruimte spelletjes aan het spelen waren. Zou zelf niet zogauw nog een keer gaan.

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Aardig personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer keuze in eten
  • Reisgezelschap Met partner

Gastvrij, rekening houdend met slecht kunnen lopen. Mooie ruime kamer

• Totaaloordeel over Willino Privathotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi hotel, alles netjes en nieuw.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Voor iemand die slecht ter been is misschien een krukje in de badkamer
  • Reisgezelschap Met vrienden

Een mooi gezellig en sfeervol park met goede service en vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Vakantiepark Eiland van Maurik
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles zag er keurig uit en personeel was heel vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet alles met pin betalen en met Q r code scannen is voor ouderen lastig
  • Reisgezelschap Met een groep

Heerlijk

Dat was genieten in Hotel Het Hoge Duin. 5 sterren ligging, service, eten, bedden. Uitstraling !

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Uitstraling en ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark niet
  • Reisgezelschap Met partner

Vriendelijk personeel en prima kwaliteit/prijsverhouding

Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De kamer was mooi en werd elke dag opgeruimd, het bed werd iedere dag opgemaakt ende handdoeken elke dag vernieuwd.

• Totaaloordeel over Hotel Rheinkönig
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prijs kwaliteit verhouding en vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ook na 8 uur gelegenheid geven in het restaurant te kunnen zitten en wat drinken
  • Reisgezelschap Met partner

Wij kijken tevreden terug naar ons verblijf in Vlissingen e.o

Prettige ontvangst Vriendelijke bediening Goede uitvals basis voor Walcheren

• Totaaloordeel over Strandhotel Westduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ontvangst/ bediening
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark houden zo

Uitstekende ervaring

Mooie kamer goed ontbijt,eenvoudig maar goed diner

• Totaaloordeel over Hotel Eperland
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles prima
  • Reisgezelschap Met partner

Goed verzorgd, goede keuken en service in een mooie wandel-/fietsomgeving.

Aardige bediening, goede faciliteiten in een mooie natuur.

• Totaaloordeel over VIA PLAZA Meppen by Hackmann
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie omgeving, goede faciliteiten en vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamer was te wam en temperatuur niet voldoende te regelen.

Vies

We hadden het huisje 32 en bij binnenkomst zagen we het al niet goed schoongemaakt. De toilet zat nog vol poep. Foto’s van gemaakt en naar de receptie. We kregen een nieuwe bungalow 184. Je kon meteen zien dat het beter schoongemaakt was. Maar tot onze verbazing stond er in de koelkast een schoteltje met ijs. Nou daar kun je mee leven. Het zwembad was aan de randen heel vies, moet meer aandacht aan gegeven worden om schoon te maken. We zijn bij de receptie zeer netjes behandeld. En de omgeving is heel mooi.

• Totaaloordeel over Summio Parc Heihaas
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ambiance
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zwembad meer schoonmaken en de roestige buizen behandelen zitten vol roest
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Rustig park, niet veel te doen

Heel erg rustig park met weinig te doen buiten activiteiten voor de kids. Bar gaat al om 21.00 dicht. We zijn bij Miggelenberg gaan kijken. Hier was veel meer levendigheid en werd er meer georganiseerd. Zwembad is eenvoudig. Wij gingen voor de whirlpool maar deze is dicht. Huisje niet goed gepoetst, overal spinnewebben. Tafels ed met doekjes ontsmet. Kwam allerlei vieizigheid af.

• Totaaloordeel over Landal Heideheuvel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijne bedden, gelegen bij de autobaan.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beter schoonmaken in de huisjes. Verlichting op het park verdient ook wat aandacht. Sommige stukken helemaal geen lampen aan.
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Munsterstraat 20