perfect

lekker ruim en n mooi locatie

• Totaaloordeel over MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nee

Wordt iets minder

Wij komen er al heel vaak en ik constateer dat de service wel wat minder wordt en het zwembad drukker helaas.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima eten en drinken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De kamers beter bijvullen o.a. kopjes niet verschoond geen toiletpapier. Handdoeken waar je achteraan moet terwijl we een deluxe kamer hadden voor 3 nachten
  • Reisgezelschap Met partner

Gastvrij en prachtig gelegen hotel

De ontvangst was warm en gastvrij. Er is een mooie hoek ingericht met informatie over de omgeving, wandel- en fietstochten kunnen gratis gedownload of meegenomen worden. Veel ruimte om gezellig te zitten in de brasserie en eetzalen. De kamer was klein, en vooral door het schuine plafond (onder het dak) was er weinig beweegruimte. Het bed voor ons wat te zacht. Maar alles schoon en functioneel, ook de badkamer. Parkeerruimte was er volop, de auto mocht ook de hele dag staan op de dag van in- en uitchecken. Ook een prima en veilige fietsenstalling, waar de fiets opgeladen kon worden. De prijs-/kwaliteit verhouding was daarmee prima.

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Service, gastvrijheid
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark zolderkamers meer geschikt als 1-persoonskamer.
  • Reisgezelschap Met partner

Perfect verblijf in hotel!

Hotel is perfect; heerlijk verblijf gehad in een mooie en grote kamer; zeer vriendelijk personeel; top ontbijt; leuke zithoekjes overal. Eén ding kan/mag beter: de prijzen in het restaurant van het (overigens heerlijke) eten zijn behoorlijk hoog!

• Totaaloordeel over Grand Hotel Ter Duin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark zie bovenstaand
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark prijzen restaurant
  • Reisgezelschap Met partner

Na een valse start, "Uitstekend"

Er was iets mis gegaan met het inchecken, omdat wij na 17 uur pas arriveerde. Normaal gesproken krijg je dan een code voor een kluisje waar je keycard in zit, helaas was dat niet goed gegaan en hebben we ruim een uur moeten wachten (buiten) voordat een medewerker van de beveiliging arriveerde om ons binnen te laten. De volgende dag keurig excuses gemaakt door de receptiemedewerkster en een fles wijn en nootjes als goedmakertje. Verder mooie schone kamer, het ontbijt is uitstekend en wordt aan tafel geserveerd. Super vriendelijke medewerkers. Dus al met al een leuke 2 dagen Volendam en Marken gehad.

• Totaaloordeel over Roompot Marinapark Volendam - Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hotelkamer keurig en schoon, ontbijt is perfect.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark In de hal misschien een zitje plaatsen voor als je moet wachten.

Prijs, kwaliteit en service

Voor de betaalde prijs is dit hotel voldoende. Kwaliteit van ontbijt is iets achteruit (kwaliteit)gegaan net zoals de kamerservice.(handdoeken voor de deur leggen en nieuwe ophalen bij de receptie)

• Totaaloordeel over Abdij Hotel Rolduc
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuke locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beetje meer service.
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi hotel met vriendelijk personeel en heerlijk eten.

We konden op de dag van aankomst al een uur eerder op de kamer. Op de vierde verdieping hadden we een mooi uitzicht over Egmond aan Zee. Prachtige grote kamer met een mooie badkamer met douche en bad. Mooi zwembad met bubbelbad. Het ontbijt werd voortdurend aangevuld en was zeer uitgebreid. Ook het buffet 's avonds was uitstekend. Lage prijzen voor de consumpties die je nergens meer ziet. Alleen maar lof voor hotel Zuiderduin.

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zwembad, ontbijt en diner
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Oud hotel, maar goed

Goed hotel met lekker eten en drinken

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed eten en drinken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Diner in 2 tijdstippen kan beter, omdat van de eerste groep veel mensen bleven zitten. Ook verschillende tafels al gereserveerd

Klantvriendelijk

Ik heb een fijne vakantie gehad, eten prima.de kamers zeer schoon.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer gastvrij
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Tegels laten los in zwembad
  • Reisgezelschap Met vrienden

Zeer leuk en goed verblijf met vriendelijke jonge hoteleigenaren

Ruime kamer gezellig ingericht en alles aanwezig. Schone badkamer met goede douche en plankjes waar je wat op kan zetten(toilettassen) en handdoekenverwarming. Ontbijt gezond en veelzijdig en wordt ook leuk geserveerd in het gezellige ontbijtzaaltje. Er is ook een keukentje voor de gasten met koffie, thee en frisdrank omgelijkheden. Prima geregeld.

• Totaaloordeel over Herberg De Eexter Os
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vriendelijke en behulpzame eigenaren
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Heel mooi en de moeite waard om mee te maken

Mijn man en ik waren enorm enthousiast over de plek, het klooster zelf, de gastvrijheid en de vriendelijkheid. Je moet constant er wel aan denken dat het een Leerhotel is, dus alles loopt nog niet even soepeltjes. Dit weet je als je hier een arrangement boekt, je maakt je onderdeel van het geheel en wij vonden het geweldig ,na wat tips gegeven te hebben, je het meteen terugzag op de “werkvloer”. Jullie zijn TOPPERS. Ga zo door en wie weet tot ziens in de toekomst. Heel veel succes met dit concept!!!! Warme, lieve groetjes van Jo en Mirjam Buysers6

• Totaaloordeel over Leerhotel Het Klooster
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alle lof.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hebben wij gedaan en werd gelijk toegepast.
  • Reisgezelschap Met partner

Niet slecht, maar kan beter.

De (ruime) kamer was veel te warm, individuele temperatuurregeling werkte niet. In de open douche was het dan weer te koud. De handzeepfles was leeg. Extra's van Voordeeluitjes niet aangeboden. Ontbijt is OK, zonder meer. Hotel uitsluitend aan te bevelen wegens uitstekende ligging voor stadsbezoek en beperkte overnachtingsmogelijkheden in Gouda.

• Totaaloordeel over City Hotel Gouda
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ontbijt - temperatuurregeling.
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi groot park in een mooi bos net een goede accomodatie

We hadden last minute een paar dagen in één bungalowpark geboekt. Waren hier 5 jaar geleden ook geweest. We hebben genoten, de hond ook. Lekker kunnen wandelen. Centraal gelegen park, waardoor we ook leuke uitstapjes hebben kunnen maken.

• Totaaloordeel over RCN Vakantiepark het Grote Bos
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Compleet huisje, mooi park
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien afgesloten hondenuitlaatveldje ivm wolven
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Was goed te doen

Fijn voor 1 /2nachtjes kleinere kamer. Ontbijt wasgoed en voldoende keuze. Bedden prima

• Totaaloordeel over Landgoed Mennorode
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Dubbel glas . Wat gehorig
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Slagharen onwaardig

De dag begon goed , we mochten vroeg inchecken, de kinderen waren blij als een vogel, in de middag kwamen ook de anderen gasten naast ons en tegenover ons , toen dachten we al oo dat word overlast en helaas had ik gelijk de hele dag alleen meer overlast van muziek en rare woorden , ook in de avond en nacht we hebben de hele nacht niet kunnne slapen voor zowel vrijdag als zaterdag

• Totaaloordeel over Attractie- en Vakantiepark Slagharen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 0
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alles
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Was geweldig.vriendelijke personeel nette kamers heerlijke ontbijt

Was geweldig.mooie locatie nette hotel vriendelijke personeel

• Totaaloordeel over Inntel Hotels Den Haag Marina Beach
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles is geweldig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bakje op de tafels bij het eten voor afval en meer licht bij het hotel.in donkere dagen is het te donker

Goed hotel

Goed hotel,kamer was wel gehorig door deur die de kamers met elkaar verbindt.

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Bijna alle kamers op de begane grond
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers minder gehorig maken
  • Reisgezelschap Met partner

Leuk park !Tenten stoffig!

Het park is en blijft leuk Tenten mogen wel is goed schoongemaakt worden en een update hebben Ons zoontje kwam binnen en stond binnen een mum van tijd onder de uitslag omdat het te stoffig was Verder over het park zelf niks slechts te zeggen en hebben we het naar ons zin gehad !

• Totaaloordeel over Attractie- en Vakantiepark Slagharen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuk park
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schoonmaken
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Vreselijk hotel

Positief: grote kamers, lekkere douche. Negatief: buiten een bende. Kamers volledig verouderd. Bar extreem ongezellig hok. Restaurant idem. Eten echt slecht, alles uit blik en pakjes. Broodjes gewoon vies. Wijn mag die naam niet hebben. Wil je er heen? Gewoon niet doen. Waren helaas naar dit hotel omgeboekt, bijzonder slechte prijs/kwaliteitsverhouding.

• Totaaloordeel over Hotel am Park Stadtkyll
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Grote kamers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De rest

Geweldig goed hotel

Groot hotel, goede bediening, lekker eten

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geweldig mooi hotel met veel faciliteiten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien meer liften? Dat is duur

Heerlijke dagen gehad

Mooi hotel op unieke locatie. Fijne ontvangst bij aankomst en vlotte check in. Eten was perfect, alleen de bediening liep niet heel soepel, wel zeer vriendelijk. Zwemmen niet mogelijk omdat 2 kinderen het zwembad terroriseerde, daarom naar de sauna in de hoop wat rust te vinden. Helaas vond moeders het nodig de betreffende kinderen in de sauna te komen douchen, föhnen een aan te kleden... Tevens liepen er een aantal mensen toch in badkleding in de sauna terwijl de hygiënemaatregelen duidelijk aangegeven staan. Kortom wat controle in zwembad/sauna zal voor een hoop rust zorgen. We hadden een mooie ruime kamer, deze was netjes en zeer schoon. Helaas is het hotel erg gehorig het leek om 01.30 uur 's nachts wel een kippenhok. Uiteindelijk wel in slaap gevallen op het zeer comfortabele bed. Pier is toch nog een behoorlijk eind lopen, een fiets is aan te raden.

• Totaaloordeel over Inntel Hotels Den Haag Marina Beach
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel, nette ruime en schone kamers, unieke ligging.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bediening mag beter georganiseerd zijn. Hotel beter isoleren, controle in zwembad/sauna.

Erg genoten

Wij hebben een leuk verblijf gehad, kamers prima, concept prima. Wel vermelden dat je voor handdoek en badjas voor het zwembad moet betalen. Ook vermelden dat er geen lift is.

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kleinschalig/knus
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Documentatie wat er in de omgeving te doen/zien is

Fijn hotel.

De wellness is heerlijk. Alles is prima georganiseerd,

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Comfortabel. Mooie omgeving.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bij het ontbijt zou vers fruit fijn zijn.

Fijne locatie!

Mooie omgeving! Heerlijk ontbijt. Dichtbij thermaalbad op loopafstand. Genoten van ons verblijf!

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede uitvalsbasis voor fietsen en wandelen en ontspanning in thermaalbad
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schoonmaak kamer, vaker checken of het kan, nu voor 11.00 uur al een informele, dat schoonmaak al was geweest maar omdat de niet storen hanger in beeld was, dit niet meer gecheckt
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi park ,alle horeca open ,vriendelijk personeel..

Heel prettig park met ruime plekken en centraal gelegen. Geweldig dat alle horeca open was ,we komen graag terug.

• Totaaloordeel over Landgoed Ruwinkel
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi park en slim opgezet
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een hor en een elastisch onderlaken.

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer