Mooi hotel

Mooi hotel, mooie omgeving

• Totaaloordeel over Bilderberg Kasteel Vaalsbroek
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed
  • Reisgezelschap Met partner

Erg prettig: sfeervol, lekker eten en een prachtig lokatie.

Erg fijn verblijf. Sfeervol en heel ontspannen.

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Erf sfeervol
  • Reisgezelschap Met partner

Het was in één woord: fantastisch

Het hotel was chic en toch gewoon Zowel het ontbijt- als dinerbuffet waren heerlijk. Ruime keuze.

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Keurig onderhouden, vriendelijk personeel

Geen 4 sterren hotel

Goede ligging, naast station. Vriendelijke personeel, erg goed ontbijt, ruime kamer, maar helaas een handdoek met een gat erin en een versleten sloop, nog net geen gat.

• Totaaloordeel over Hotel Lion d'Or
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede ligging, erg goed ontbijt.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Linnengoed controleren
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Uitmuntend

Fantastisch hotel. Buffet prima

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima ligging
  • Reisgezelschap Met partner

Was er 3 dgn..is ons zeer goed bevallen!!

• Totaaloordeel over Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Grandioos

Mooie omgeving en lekker wandelen in het asserbos en het eten was ook lekker en in de dapper was voortreffelijk gegeten Met een woord top

• Totaaloordeel over De Bonte Wever
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lekker eten

Een fijn prettig hotel.

Xxx

• Totaaloordeel over Schlosshotel Weilburg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer mooie en schone badkamer. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Weinig parkeerplekken! Veel te warm in de gangen.

Het is er goed toeven.

Privé parkeerplaats, mooie kamer, kleine badkamer maar alles voorhanden. Goed ontbijt, 3 gangen menu ook ruim voldoende. Vriendelijk personeel. Fietsen via het knooppunten systeem vergt het nodige speurwerk om de routes te voltooien. Wel mooie natuurlijke en rustige routes

• Totaaloordeel over Landhaus Danielshof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie omschrijving
  • Reisgezelschap Met vrienden

Goed te doen en vlak bij het strand.

Redelijke kamer, goed bed en prima restaurant.

• Totaaloordeel over Strandhotel Westduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Dicht bij strand
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamer gedateerd, klein en laag toilet

Vriendelijk personeel

Het eten was geweldig, het personeel was heel vriendelijk. Kamer was schoon en netjes. Omgeving is er prachtig. Fijne parkeerplaats. We zijn zeer tevreden.

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Woodbrooke
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was prima verzorgd
  • Reisgezelschap Met partner

prima locatie en mooie omgeving

Zeker leuk om naar toe te gaan. Enigste min puntje is dat er bij het diner zo moeilijk wordt gedaan dan je niet gewoon kraanwater bij het eten kan krijgen. We hebben in twee dagen € 480,76 uitgegeven waarom dan zo lastig doen over een beetje water.....

• Totaaloordeel over Landhuishotel en Bistro Herikerberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vriendelijke mensen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zeur niet als mijn vrouw kraanwater wilt ;-)
  • Reisgezelschap Met partner

Super verblijf in een zeer comfortabel hotel, met daarnaast heerlijke maaltijden in de auberge.

De ligging van het hotel is buiten het centrum, erg rustig dus. De kamers van het hotel zijn zeer ruim en netjes. Men doet alle mogelijke moeite om het de gasten naar de zin te maken. Het overdadige ontbijt is in het hotel, terwijl de warme maaltijd wordt geserveerd in de auberge, een verbouwde Limburgse boerderij. Je eet in een soort serre/tuinkamer, met uitzicht op omgeving met vijver. Zeer fraai. Echt heerlijk om enkele dagen te verblijven.

• Totaaloordeel over Hotel de Rousch
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ruim en schoon
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Boeking via voordeeluitjes was niet ingeboekt

Onze boeking via voordeeluitjes was niet ingeboekt door het hotel Hierdoor waren er in eerste instantie geen kamers voor ons beschikbaar. Na anderhalf uur uitzoeken kregen we 2 kamers, waarvan 1 kamer niet was gepoetst. De receptioniste was niet erg vriendelijk en maakte een ongeïnteresseerde indruk. Voeten op de tafel…Nadat we wederom ons beklag hadden gedaan, zijn we uit gaan eten. Nadat we terugkwamen was het bed verschoond, de rest van de kamer (badkamer) was niet schoon gemaakt. De dag erop zouden beide kamer dan gereinigd worden. Toen we ‘s avonds terugkwamen van een dag fietsen was dat echter nog steeds niet gedaan. Na opnieuw klagen werden beide kamers dan eindelijk alsnog gereinigd. Jammer dat dit zo slecht verliep. Verder mooi hotel, perfecte ligging.

• Totaaloordeel over ibis Styles Trier
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Receptionisten beter opleiden
  • Reisgezelschap Met vrienden

Een heel goed hotel met prima verzorging.

Fijne dagen gehad met ons gezelschap. Zeer klantvriendelijk. Alles goed verzorgd.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was goed.
  • Reisgezelschap Met een groep

Top !

We kregen een mooie kamer met balkon met uitzicht over de rivier. Het eten en de service was uitstekend

• Totaaloordeel over De Zon Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijkheid medewerkers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Thermaalbad

Parkhotel Arcen via voordeeluitjes geboekt. Parkhotel en kamer waren schoon. Dagelijkse schoonmaak en schone handdoeken. De kamer was zéér gehorig. Hadden geen wifi omdat er een kabel uit lag zei mevr bij receptie. Ontbijt was goed. Maar waar wij voor kwamen was t thermaalbad. Heerlijk! Er waren veel Duitsers en oudere mensen. We hebben leuke dagen gehad.

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Aardige medewerkers, schoon hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Dikkere kussens
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prima hotel, vriendelijk personeel, wel grootschalig maar niet hindelijk. Kamer netjes, eten prima.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark alles wat je wenst bij een paar dagen relaxen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark wifi zou beter kunnen

Prima accomodatie!

Het eten is er prima en goed verzorgd. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De kamer was goed en netjes.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Bitter en Zoet
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie en rustige omgeving. Het eten is prima en voldoende. Nette kamer met voorzieningen.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt

Een heel goed verblijf.

Een prachtig hotel met een erg ruime kamer en prachtige badkamer. Ontbijt en diner heel goed en vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Grand Hotel Ter Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Sfeervol hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark verlichting savonds op het parkeerterrein zou fijn zijn

Prachtige kamer en verblijf

Heel veel 65 ++ oudere Mischien enkele kamers waar geen bad in zit dat je echt daar voor kan kiezen En dan meer ruimte voor stoel om aan te kleden en af te drogen Als je uit douche komt. INPLAATS dat je op Toilet deksel te gaan Zitten

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligt geweldig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Mischien iets meer variatie in warm eten,is wel ruim voldoende

Helemaal goed!

Mooi, als nieuw uitziende kamer. Niet groot, maar ruim voldoende om een paar nachtjes te verblijven. Mooie badkamer met goede douche. Veel kastruimte. Lekkere bedden en veel verlichtingsmogelijkheden en stopcontacten. USB-aansluiting in stopcontact. Super. Ontbijt goed verzorgd en ruime keuze. Miste alleen de yoghurt (wel kant en klare yoghurttoetjes). Mooie vesting, 's avonds heel mooi verlicht, veel wandelmogelijkheden rondom vesting en in de buurt. Drankjes kun je zelf halen in de gastenlounge en betalen op basis van vertrouwen. Waar vind je dat nog? Electrische auto opladen op het parkeerterrein (20 stuks!). Geweldig.

• Totaaloordeel over Burg Heimerzheim
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark .
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark .

Nooit meer

Kleine kamer klem tussen de toiletrol en was tafel douche veels te klein 1 deur kon niet open was tafel in de weg.Heel veel lawaai van deuren en omdat ik alleen was de beroerdste kamer naast de lift en trappenhuis en ook nog 100 euro extra 353,95 euro voor 2 verschrikkelijke overnachtingen

• Totaaloordeel over Hotel Lion d'Or
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Dicht bij het centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alles
  • Reisgezelschap Alleen

Locatie top, schoon, goed ontbijt!

Bij binnenkomst zei de receptionist wat zijn jullie vroeg, vind ik.gek, want dacht koffer afgeven en de stad in. Kamers zijn super schoon, heerlijke bedden,mega tv! Wel zeer efficiënt ingedeeld. De douche en de toilet waren meteen achter een deur, dus je stapte vanuit douchecel zo de keuken in. Maar eenmaal gewent, was dit niet echt een probleem.

• Totaaloordeel over Motto by Hilton Rotterdam Blaak
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon, locatie, goed ontbijt en heerlijke bedden!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark NVT
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Heerlijk verblijf gehad!

Sfeervol hotel, ideale ligging bij het strand, vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijtbuffet, schone kamer, wel een warme temperatuur in het hele hotel.

• Totaaloordeel over Strandhotel Westduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ideale ligging, vriendelijk personeel, sfeervolle inrichting, fietsverhuur, heerlijk diner en ontbijtbuffet , schone kamer.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Temperatuurregeling; het is warm op de kamer en in de ontbijtruimte. Extra parkeergeld betalen van €10,00 p.d., dit is niet inbegrepen.

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer