Wij waren hier ivm zakelijk bezoek. Geen vakantie/weekend uitje.
We hebben een heerlijke vakantie gehad in hotel Vaalsbroek. Uitstekend en goed verzorgd ontbijtbuffet. Diner prima en afwisselend menu. Vriendelijke bediening.
Het personeel was erg behulpzaam. De kamer was prima in orde. Faciliteiten ook. Er hadden wel wat kussens op de banken mogen liggen. Steun in de rug. Eten prima. Mooie omgeving. Veel wandelmogelijkheden.
fijne kamer, bediening goed en vriendelijk en wat voor ons belangrijk is is een goed bed en dit was dan ook zeker het geval.
Fijn ontvangst , ook met hond. Vriendelijk personeel.
Keurige schone kamer, vriendelijk personeel. Heerlijk ontbijt En heel goed restaurant! Wij waren met een vriendenverzoek en hebben een prima verblijf gehad,
Prachtige ligging, mooie schone kamer, prima bedden, lekker eten en vriendelijke mensen
Tweede keer dat we hier zijn geweest. Positieve ervaring. Helaas moesten we door ernstige familie omstandigheden na 1 nacht het verblijf onderbreken. Goede medewerking gehad m.b t. Onze reisverzekering
Kamers een beetje gedateerd en aan een vrij drukke weg. Dekbedden te dik/warm. Ontbijt en diner zijn prima. Vriendelijk personeel. Heel mooie fiets- en wandelomgeving.
Een zeer vriendelijk ontvangst. We werden naar onze kamer gebracht en daarna getrakteerd op koffie/thee met heerlijk gebak. Het ontbijt en diner is erg goed, zo ook de bediening. Niets is teveel gevraagd. Alles is bizonder schoon. Het is genieten op de terrassen. De omgeving is geweldig om wandelen of te fietsen. Wij gaan hier zeker terugkomen.
Vriendelijke mensen en een mooie kamer Zeker voor herhaling vatbaar
Persoonlijke ontvangst, mooie kamer, ontbijt in aparte zaal, heel goed verzorgd. Ina gaf ook opties voor leuke activiteiten in de omgeving. We gaan zeker nog een keer terug.
We hebben 2 dagen in het hotel doorgebracht. Mooie kamer, Instap douche was erg hoog. Bedden ging Heerlijk gegeten. Onduidelijk voor ons was of je wel of niet kon dineren
Heb genoten van de gastvrijheid van dit hotel, het personeel is vriendelijk en behulpzaam, het restaurant heeft een mooie menukaart en alles wordt voortreffelijk opgediend met een uitleg bij iedere gang. Het hotel is schoon, de bedden uitstekend, dus een aanbeveling waard en kom zeker nog eens een keer terug.
Deal zoals aangegeven afgenomen. Verrassend en goede service genoten
Hotel is zeer vriendelijk.
Alles was super, hotel, kamer, ontbijt, wellness, ambiance en gastvrijheid van de medewerkers. Top!
Personeel was vriendelijk, hotelkamer was schoon, maar zeer gedateerd, hotel is zeker een ouderen hotel, niet aan te raden voor leeftijd onder 50.
Het hotel was prachtig goed verzorgd, het enige wat we minder vonden is de douchecabine op onze hotelkamer die was wel erg klein Mvg. V.Rappard
Wij zijn al vaker in het najaar via Voordeeluitjes op vakantie geweest. Onze verwachtingen worden doorgaans in de positieve zin vervuld. Dit jaar was voor ons een echte topper.
Zeer goede ervaring
Wat een fijn hotel met wellness. Blij met deze aanbieding! Het enige puntje van kritiek is dat er geen airco in de kamer is. Het was erg warm ondanks dat de balkondeur open stond.
Als je voor een redelijke prijs wilt verblijven bij het Wapen van Ootmarsum en niet teveel eisen stelt aan luxe dan is dit hotel zeker de moeite waard. De plaats Ootmarsum is gezellig en de omgeving is ook erg mooi
Alles war gut und hat schnell geklappt. Zimmer war sauber. Unter dem Spa habe ich mir mehr vorgestellt. Es gab nur eine Sauna und ein Dampfbad was nicht immer funktioniert hat. Die poolarea war ok. Da wir einen Whirlpool im Zimmer hatten, hat es gepasst.
Lange wachtrijen, hotel speelt totaal niet in op grote groep mensen
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer