Heerlijke omgeving rust
Kamer was ruim en schoon. Zowel hwt ontbijt als het 3 gangen menu waren van uitstekende kwaliteit. Personeel was erg vriendelijk.
Het was een goed maar eenvoudig hotel. De ligging was gewelding. Heel fijn personeel. Maar de badkamer was wel heel klein maar voldeed wel.
Eenmooie tijd op een fijn park
Gezellig hotel,vriendelijk personeel Ontbijt 'smorgens uitstekend,ruim voldoende van alles. Diner weinig keus in het menu,ik zou er snitzel of een kipgerecht op d3 kaart zetten.,en een schaaltje warme groente er bij doen in plaats van alleen maar salade. Verder een goed hotel om te vertoeven,schoon en netjes.
Twee nachtjes hier doorgebracht. leuke kamer, compact maar prima voor de overnachtingen. Eten was lekker en leuk personeel. Bedden waren wel wat aan de harde kant, maar heb er goed op geslapen.
x
Behulpzaam en zeer vriendelijk personeel. Kamer (loft) was in eerste instantie niet hetgeen we verwachtte. Meer een familieverblijf. De mogelijkheid werd gezocht voor een meer passende kamer. Dat was fijn. Zowel ontbijt als diner waren goed verzorgd en zeer smakelijk.
De kamer en het eten waren prima. Maar het geheel was, mede door de grootte niet zo sfeervol en wat onpersoonlijk.
Gezellig hotel ,kamers aan de kleine kant,eten was verzorgd en goed aanvullen op tijd
Een goed hotel voor een redelijke prijs Lekker ontbijt De soep en het vlees was bij het diner te lauw! Dit hebben we ook gemeld aan het personeel en die gingen dit melden in de keuken. Ze hadden het weer opgewarmd, maar nog niet helemaal goed. En harde bedden, dunne matrassen. Dit waren een paar kleine minpuntjes, toch willen we hier nog een keer terugkomen! Het personeel in het hotel was zeer vriendelijk!
Erg Leuke paar dagen mee gemaakt op de SSrotterdam. Interessante rondleidingen.
Bij een volgend bezoek aan Ameland zeer zeker bij hotel Nes.
heerlijk in het centrum
Een mooi hotel midden in Schagen. Wat kleine nadelen, parkeren rondom het hotel is wat problematisch. De ingang van het hotel zit heel vreemd niet aan de voorkant vanaf de markt maar aan de achterzijde, dus ff zoeken. De kamer kan helaas afwijken van de foto’s en kleiner zijn dan verwacht, dus superieur kan kleiner zijn. Verbeterpunten. De schoonmaak kan beter, badkamer wordt niet schoongemaakt bij een verblijf van 2 nachten en als de handdoeken niet op de grond liggen worden ze niet verschoond.Koffiekopjes moet je ook zelf schoonmaken net als de glazen. De bedden worden niet opgemaakt maar gewoon dichtgeslagen… Dit is niet afkraken maar hopelijk opbouwende kritiek! Het ontbijt is prima met veel variatie. Kortom een leuk hotel voor een kort verblijf.
Alles was zo goed, de kamer met update, de bediening, receptie, het heerlijke eten, de entourage, de rust. Wij komen zeker terug, genoten hebben we van ons arrangement.
Gewoon een prima hotel
Vlotte afhandeling en goede prijs
Goed verblijf gehad tijdens bezoek aan Ahoy. Wel erg druk. M.n. voor het ontbijt erg druk, wachtrij voor een tafel. Misschien handiger om ontbijttijd te verruimen of met tijdsloten te werken.
Heerlijk hotel op een fijne plek
Een ontzettend mooi hotel met vriendelijk personeel en schone kamers. Ik had mij alleen meer voorgesteld bij het eten. ze hebben live cooking maar dat stelde niet heel veel voor vond ik. het eten is wel vers en goed en er wordt regelmatig aangevuld dus daar is niks op aan te merken.
Erg leuk en knus hotel in een prachtige wandelomgeving. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt en dinerbuffet is prima in orde. We hebben heerlijk gegeten.
Voordeeluitjes heeft alles duidelijk en goed gecommuniceerd. Roompot stuurde echter geen factuur zoals beloofd door voordeeluitjes. Na enkele dagen maar zelf contact opgenomen. Waar het fout is gegaan bij Roompot is niet duidelijk geworden. Het zorgde voor lichte paniek bij ons. Was er wel een woning beschikbaar voor de 6 personen die verlof hadden genomen op het werk? Uiteindelijk was het redelijk snel geregeld.
8 dagen verblijf gehouden in een 4 persoons chalet , de chalets staan mooi ingedeeld, we hadden mooi weer , mooie omgeving om te fietsen
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer