Gezellig restaurant. Lekker en luxe keuzemenu. Jammer dat de sauna beide dagen niet op temperatuur was ondanks aanvraag.
Het huisje was in een niet zo’n beste staat . Het was niet schoon en een 4 pers huisje met een 2 zits bank.
Zeer goed, rustig en mooi gelegen hotel aan de rand van het stadje Bad Bentheim .Stadscentrum op wandelafstand. Vriendelijke bediening, lekker eten en prima bedden. Geen last van de treinen (geen drukke lijnen). Ideale uitvalbasis voor leuke wandel-en/of fietstochten. Bezoek aan Burg Bentheim, het Sandsteinmuseum en het Saline Park Rheine is meer dan de moeite waard, zeker doen!
Mooie prijs voor dit midweekje weg
Wat een leuk hotel, super vriendelijke ontvangst, nette, schone kamer en de fiets kon in de garage, alles goed geregeld. Het ontbijt was uitgebreid en voor ieder wat wils. We hadden half pension en iedere avond was het weer genieten. Het personeel was vriendelijk, aardig en vol humor, top!! Voor ons zeker een adres om terug te komen.
Goede ontvangst en goede service. Het hotel ligt langs een drukke binnenweg met veel geluid in de kamer te horen.
Wij hadden dit hotel geboekt voor de sauna en binnenbad ons hele weekend was de sauna niet beschikbaar ,de sauna was in onderhoud zeiden ze ik denk dat ze hem niet gebruiken in verband met de kosten bij het zwembad hang een heel mooi bordje met de openingstijden van het zwembad en er staat ook bij dat de sauna in onderhoud kan zijn
Van het begin tot het einde een fijn weekend in dit mooie hotel gehad. Een mooie grote kamer en een goed restaurant. Vriendelijk personeel en een fijne sauna en zwembad. Dus waar voor je geld.
Een mooie locatie, met vriendelijk personeel. In de ochtend lekker ontbeten met een uitgebreid buffet. Ook het diner was erg lekker
geweldig hotel op een mooie locatie
Park is mooi, genoeg te doen in de omgeving. Gegeten in de brasserie was ook prima niets bijzonders maar wel genoeg en smakelijk. Huisje was goed op de badkamer na daar hing een hele nare geur die zelfs met zelfgekozen geurkaarsen niet wegging. En de bedden zijn echt aan vervanging toe, de veren voel je door de stof en er zitten behoorlijke ligkuilen.
Het kasteel is prachtig, de kamer netjes en ruim, maar een deel van het personeel kan wel een hospitality training gebruiken. Niet erg vriendelijk ontvangen, eerder inchecken onmogelijk (de medewerker keek niet eens of de kamer al beschikbaar was). We konden op zaterdagavond om 20.05u niet meer terecht voor een diner in het restaurant, dit terwijl we in de serre zaten en al drankjes hadden besteld en er wel gasten aan het eten waren. Er was wel plek, maar de keuken was al dicht. Op de kamer was ook geen enkele informatie te vinden over openingstijden, wifi, check out etc. Ontbijt was wel goed.
Prima huisje, heel netjes en schoon
Heerlijk weekend in een heerlijk hotel
Goed verzorgd verblijf . aanbeveling meer variatie in de keuken
Vriendelijk personeel, lekker eten en kamers zijn schoon.
Een hele slechte ervaring met Voordeeluitjes.nl. Die bleek niet veel meer dan een doorgeefluik te zijn. Dit in tegenstelling tijdens het telefonisch contact
Prima deal. Minpunt : bij het uitchecken komt Van Der Valk plots met een toeslag van bijna 15 Eur omdat je niet bij heb hebt geboekt. Spijtig om als keten zo te handelen.
Tja… mensen hebben wel eens een slechte dag of een andere smaak, dus ik beoordeel het hotel na een 5-daags arrangement — wel zo eerlijk. De eerste doordeweekse dagen, donderdag en vrijdag, een aardige knul aan de receptie… geen moeite teveel… toverde zelfs een waterkoker voor ons op de kamer! De jonge vrouw in het restaurant was ronduit kort van stof en smeet de boel net niet neer op tafel. Geen vis — die was op — dus karbonade… was slechts een mededeling… jammer. Hotel is erg schoon, binnen en buiten. De achterkant kun je beter niet bekijken — een rommelige boel. Blik in de keuken: prima. Parkeren eveneens prima — wel veel invalide- en oplaadplaatsen. Die laatsten onbezet? Gewoon gebruiken! Ontbijt: uitgebreid en zeer goed. Avondeten: soms heerlijk, soms minder. Maar ja… het is geen maatwerk hè? Hoewel bruine bloemkool en gerimpelde boontjes… liggen dus gewoon te lang. Niet meer opdienen die handel — staat beter en is lekkerder. Zeer veel invalide mensen. Wij hadden een superieur plus kamer — eigenlijk een invalide geschikte kamer op de begane grond. Prima! Goed bed… rot kussen — typisch Duits, is nooit wat. Geen last van de trein die lager gelegen rijdt — hoor je nauwelijks, en al helemaal niet met de ramen dicht. Zwembad prima, water 26 graden en sauna ook goed op temperatuur (schone handdoeken en linnen). Dus voor ons een 8 !
Het verblijf was prima. Sfeervolle kamer en hotel. Prima ontbijt. Vriendelijk personeel.
Een fijne, ontspannen verblijf met goed eten en drinken. Het restaurant is een heerlijke gezellige plek om te zitten. Het eten en de bediening is gewoon goed
De verrassing was groot, toen bleek dat we een kamer met prachtig uitzicht richting dorp en vuurtoren hadden. Uitstekend dus. Maar dat gold ook voor het diner- en het ontbijtbuffet. Heerlijk. En verder, gewoon een goed hotel met o.a. zwembad, pub, spelletjeshal; veel reuring: congresgangers. Maar dat was nooit vervelend, integendeel. Laadpalen zijn niet op het hotelterrein. Dat is jammer, want de 4 laadpalen aan de Zeeweg zijn weliswaar vlakbij het hotel, maar vaak bezet. Vanuit het hotel waren we snel in het dorp of op het strand, ideaal voor ons. En met de bus naar Alkmaar is zeker aan te bevelen!
Kamers zijn prima en wat gedateerde inrichting. Schoon en dagelijkse service. Lopend diner buffet goed verzorgt en voor ieder wat wils. Dessert eenvoudig maar ook gewoon prima. Ontbijtbuffet eenvoudig maar ook hier geldt voor ieder wat wils Gezien prijs versus kwaliteit een 8. Vriendelijke personeel.
Heerlijk verblijf gehad in de Hoeve van Nunspeet, vriendelijk personeel, goed eten en een prachtige omgeving.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer