Een prima hotel en goede locatie voor het maken van uitstapjes op de fiets
Heel leuk om als gast deel uit te maken van een leeromgeving in de horeca. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam en er is altijd genoeg personeel. Het driegangenmenu overtrof onze verwachtingen, echt verrassend en heerlijk. Kamers en faciliteiten waren allemaal prima, met fietsoplaadpunt vlak voor de deur. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen, in een kwartier fiets je naar hartje Amersfoort. Een tip: de grotere lampen in de kamer en de badkamerverlichting konden alleen met de kamersleutel aan of uit, dus 's nachts hadden we alleen bedlampjes en kon het licht in de badkamer niet aan zonder dat de hele kamer vol verlicht was. Met het lampje in onze smartphone was het te doen, maar een extra schakelaartje voor de badkamer zou handiger zijn.
Prima hotel, centrale ligging, nette kamer, goede bedden, prima ontbijt.
Enorm sfeervol en vriendelijk personeel
Snel geregeld en duidelijke communicatie. Waar je bij andere bedrijven ook een bevestiging van het hotel ontvangt, krijg je hier alleen via voordeeluitjes bevestiging.
Ontbijt en diner goed. Wij hadden een ruime kamer. WiFi was slecht.
Top: vriendelijke ontvangst, gastvrijheid, lekker ontbijt en avondmaal, nette kamer Tip: de puntjes op de i in het restaurant: schoonmaak, verzorging planten, TV
Gastvrij en vriendelijk, er was momenteel geen kraanwater dat gedronken kon worden i.v.m. problemen buiten huns schuld maar als waarschuwing van de gemeente. tijdelijk probleem. Wel een klacht over een avond maaltijd met voor ons beiden een droge en niet prettig eetbare kogelbiefstuk.
Wij werden vriendelijk ontvangen door de studenten en onze koffers werden netjes naar de kamers gebracht. Het ontbijt en diner waren erg goed.
Een zeer aangenaam verblijf, uitstekend eten, en fijne persoonlijke benadering. De treinkaart die we vanuit het hotel kregen hebben we intensief gebruikt, temeer daar ook de fietsen in de trein mogen. Mooie omgeving, en gelegen naast het station.
Hotel de Hoeve van Nunspeet ligt prachtig op de Veluwe. Opde hotelkamer is alles aan de krappe kant! er zijn te weinig beschikbare stopcontacten, er is te weinig licht in de kamer, De badkamer is eng, zitten op het toilet is heel moeilijk! Tissues ontbreken! Wat goed is, is de milieusparende optie; geen textielwissel na 1 dag gecompenseerd wordt met snacks gratis na een tussenstop! Ontbijt en diner zijn perfect!
Heerlijk goed hotel makkelijk berijdbaar en dicht bij het centrum zo met de auto.
Erg warme kamer, met mini raampje dat open kon maar dan had je de hele nacht lawaai van de straat
Sfeervol hotel, vriendelijke bediening, mooie rustgevende ligging
snelle en vlotte boeking via voordeeluitjes. Hotel heeft gedateerde kamers die erg warm, slecht geventileerd en muf zijn. Ze zijn geloof ik wel bezig met renovatie. Restaurant mooi en modern. Wij vinden het alleen erg duur voor wat je te eten krijgt.
nvt
Wij verbleven 3 nachten in het postilion hotel Deventer. Prima hotel met zeer vriendelijk personeel. Hotel is schoon en mooi ingericht. Hotelkamer is wat krap, maar voor een paar overnachtingen prima. Ontbijtbuffet is ook prima verzorgd. Parkeergelegenheid is er voldoende en de locatie is perfect aan te rijden en vandaar uit op stap te gaan met de auto. Centrum van Deventer is met enkele minuten te rijden. Kortom voor ons een prima hotel!
Ik vond het hotel erg groot en voelde me er niet thuis. Het restaurant vond ik wat kil. Er was geen keuze er was maar 1 gerecht te verkrijgen in dit arrangement,dat vond ik wat karig. Het eten op zich was wel goed.
Dit hotel was goed verzorgd lekkere bedden 2 soorten kussens. Schoon, ontbijt eenvoudig maar goed. Lokatie iets minder
We waren voor de eerste keer bij Julie In het hotel en het was heel erg netjes en schoon
Een heerlijk rustgevend hotelconcept een dito omgeving.
Super weekend gehad, alles was prima!
positief
Mooi hotel, Hele vriendelijke man achter de receptie alleen daarvoor zou je terugkomen. Nadeel is dat er te weinig liften zijn en om naar het ontbijt te komen moest je te lang wachten.
Ons verblijf in hotel Idingshof in Bramsche geregeld via voordeeluitjes was uitermate prima geregeld, goed voor elkaar en goed van prijs en kwaliteit. Zeker voor herhaling aan te bevelen.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer