Prima hotel

Een prima hotel en goede locatie voor het maken van uitstapjes op de fiets

• Totaaloordeel over Havezathe Carpe Diem
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie locatie in het buitengebied. Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer rekening houden met dieetwensen. Ontbijtbuffet in plaats van 3 vaste keuzes.
  • Reisgezelschap Met partner

Prachtige locatie en leuk concept

Heel leuk om als gast deel uit te maken van een leeromgeving in de horeca. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam en er is altijd genoeg personeel. Het driegangenmenu overtrof onze verwachtingen, echt verrassend en heerlijk. Kamers en faciliteiten waren allemaal prima, met fietsoplaadpunt vlak voor de deur. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen, in een kwartier fiets je naar hartje Amersfoort. Een tip: de grotere lampen in de kamer en de badkamerverlichting konden alleen met de kamersleutel aan of uit, dus 's nachts hadden we alleen bedlampjes en kon het licht in de badkamer niet aan zonder dat de hele kamer vol verlicht was. Met het lampje in onze smartphone was het te doen, maar een extra schakelaartje voor de badkamer zou handiger zijn.

• Totaaloordeel over Leerhotel Het Klooster
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima plek en goede faciliteiten, zeer vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Badkamerverlichting voor 's nachts

Aanrader!

Prima hotel, centrale ligging, nette kamer, goede bedden, prima ontbijt.

• Totaaloordeel over Loodshotel Vlieland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Prijzig
  • Reisgezelschap Met partner

Geweldig, sfeervol en vriendelijk personeel

Enorm sfeervol en vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Hotel Bom
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Super sfeervol
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Haakjes badkamer

Snel geregeld

Snel geregeld en duidelijke communicatie. Waar je bij andere bedrijven ook een bevestiging van het hotel ontvangt, krijg je hier alleen via voordeeluitjes bevestiging.

• Totaaloordeel over Hotel Flanders Lodge
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig gelegen, uitgebreid ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers moeten opgeknapt worden.

Prima hotel

Ontbijt en diner goed. Wij hadden een ruime kamer. WiFi was slecht.

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Sfeervol hotel, mooie omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wifi en temperatuur zwembad
  • Reisgezelschap Met partner

Prijs kwaliteit, dik in orde

Top: vriendelijke ontvangst, gastvrijheid, lekker ontbijt en avondmaal, nette kamer Tip: de puntjes op de i in het restaurant: schoonmaak, verzorging planten, TV

• Totaaloordeel over Baums Rheinhotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ontvangst, gastvrijheid, ontbijt en avondmaal
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hygiëne in restaurant, verzorging planten

redelijk

Gastvrij en vriendelijk, er was momenteel geen kraanwater dat gedronken kon worden i.v.m. problemen buiten huns schuld maar als waarschuwing van de gemeente. tijdelijk probleem. Wel een klacht over een avond maaltijd met voor ons beiden een droge en niet prettig eetbare kogelbiefstuk.

• Totaaloordeel over Hotel Schilberg
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vriendelijk en schoon
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi gelegen hotel met modern ingerichte kamers

Wij werden vriendelijk ontvangen door de studenten en onze koffers werden netjes naar de kamers gebracht. Het ontbijt en diner waren erg goed.

• Totaaloordeel over Leerhotel Het Klooster
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi gelegen, vriendelijk personeel,
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Prijslijsten drank en andere consumpties ontbraken waardoor je voor verassingen kwam te staan. Wij moesten 10,50 euro voor een glas witte wijn betalen!!
  • Reisgezelschap Met vrienden

Leuk familie-hotel, prima keuken, en heerlijk persoonlijk

Een zeer aangenaam verblijf, uitstekend eten, en fijne persoonlijke benadering. De treinkaart die we vanuit het hotel kregen hebben we intensief gebruikt, temeer daar ook de fietsen in de trein mogen. Mooie omgeving, en gelegen naast het station.

• Totaaloordeel over Baums Rheinhotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Aangename persoonlijke benadering en prima keuken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Genoten met beperkingen!

Hotel de Hoeve van Nunspeet ligt prachtig op de Veluwe. Opde hotelkamer is alles aan de krappe kant! er zijn te weinig beschikbare stopcontacten, er is te weinig licht in de kamer, De badkamer is eng, zitten op het toilet is heel moeilijk! Tissues ontbreken! Wat goed is, is de milieusparende optie; geen textielwissel na 1 dag gecompenseerd wordt met snacks gratis na een tussenstop! Ontbijt en diner zijn perfect!

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke medewerkers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Tissues op badkamer, Stopcontacten voor opladen electronic devices
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijk goed hotel makkelijk berijdbaar en dicht bij het centrum zo met de auto.

• Totaaloordeel over Lumen Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed heerlijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niks

Warm en lawaaiig

Erg warme kamer, met mini raampje dat open kon maar dan had je de hele nacht lawaai van de straat

• Totaaloordeel over Campanile Hotel Zwolle
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed bed met goede kussens
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark minder warme kamers, meer vegetarische keuzes bij het ontbijt
  • Reisgezelschap Met partner

Goed hotel met een prachtige ligging

Sfeervol hotel, vriendelijke bediening, mooie rustgevende ligging

• Totaaloordeel over Landhotel Diever
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging sfeervol hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Alleen

Snel geboekt

snelle en vlotte boeking via voordeeluitjes. Hotel heeft gedateerde kamers die erg warm, slecht geventileerd en muf zijn. Ze zijn geloof ik wel bezig met renovatie. Restaurant mooi en modern. Wij vinden het alleen erg duur voor wat je te eten krijgt.

• Totaaloordeel over Carlton Oasis
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi en modern restaurant.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hele gedateerde kamers met slechte ventilatie en heel erg warm en muf. Zwembad en sauna ook oud en slecht onderhouden.

alles goed verzorgt

nvt

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel de Molenhoek - Nijmegen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark geluid isolatie wegzijde
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel op toplocatie!

Wij verbleven 3 nachten in het postilion hotel Deventer. Prima hotel met zeer vriendelijk personeel. Hotel is schoon en mooi ingericht. Hotelkamer is wat krap, maar voor een paar overnachtingen prima. Ontbijtbuffet is ook prima verzorgd. Parkeergelegenheid is er voldoende en de locatie is perfect aan te rijden en vandaar uit op stap te gaan met de auto. Centrum van Deventer is met enkele minuten te rijden. Kortom voor ons een prima hotel!

• Totaaloordeel over Postillion Hotel Deventer
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Douchecabine is krap/ matras erg zacht
  • Reisgezelschap Met partner

Ik vond het hotel te groot.

Ik vond het hotel erg groot en voelde me er niet thuis. Het restaurant vond ik wat kil. Er was geen keuze er was maar 1 gerecht te verkrijgen in dit arrangement,dat vond ik wat karig. Het eten op zich was wel goed.

• Totaaloordeel over NH Koningshof
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wat gezelligere aankleding

Net hotel

Dit hotel was goed verzorgd lekkere bedden 2 soorten kussens. Schoon, ontbijt eenvoudig maar goed. Lokatie iets minder

• Totaaloordeel over Holiday Inn Express
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark X
  • Reisgezelschap Met partner

We waren voor de eerste keer bij Julie In het hotel en het was heel erg netjes en schoon

• Totaaloordeel over Hotel de Rousch
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het was echt fantastisch
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen idee
  • Reisgezelschap Met partner

Prima accommodatie als uitvalsbasis om heerlijk te wandelen met een uitstekend menu.

Een heerlijk rustgevend hotelconcept een dito omgeving.

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Informeel met een prima keuken.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Super weekend gehad, alles was prima!

• Totaaloordeel over Attractie- en Vakantiepark Slagharen
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles dichtbij elkaar.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zwembad kluisje niet met munt geld, beter geatis en sllern codes
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

fijne ervaring

positief

• Totaaloordeel over Buitencentrum Hessenheem
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark redelijk dicht bij Markelo
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark betere verlichting zodat je een boek kunt lezen!
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi hotel, Hele vriendelijke man achter de receptie alleen daarvoor zou je terugkomen. Nadeel is dat er te weinig liften zijn en om naar het ontbijt te komen moest je te lang wachten.

• Totaaloordeel over Inntel Hotels Den Haag Marina Beach
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer liften
  • Reisgezelschap Met partner

Prettig geregeld, goed geprijsd.

Ons verblijf in hotel Idingshof in Bramsche geregeld via voordeeluitjes was uitermate prima geregeld, goed voor elkaar en goed van prijs en kwaliteit. Zeker voor herhaling aan te bevelen.

• Totaaloordeel over Idingshof Hotel und Restaurant
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles positief beoordeeld. Zeer vriendelijk personeel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet van toepassing.

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer