Ons verblijf in hotel Idingshof in Bramsche geregeld via voordeeluitjes was uitermate prima geregeld, goed voor elkaar en goed van prijs en kwaliteit. Zeker voor herhaling aan te bevelen.
Fijn verblijf, auto en fietsen makkelijk opladen, lekker ontbijt. Schoon. Vriendelijk personeel. Klein beetje verouderd.
Prima hotel, ontbijt uitstekend, schoon en leuke kamers, prima bedden
Eten en service en schoon was prima personeel was aardige en vriendelijk Alleen op de TV maar een Nederlands zender Ned 3 geen een radio zender die werkten Na het doorgeven geen oplossing Jammer
De verblijfs ruimtes voor de gasten niet comfortabel warm, terwijl de meeste gasten toch op leeftijd zijn en zich in een warmere omgeving prettig voelen.
Fijn hotel geweldig doolhof niet rolstoel vriendelijk niks is logisch maar prima kamer en fantastisch gegeten dus tocht een dikke 10
Genóten. Diner was ook heerlijk. Mooi zwembad. Vriendelijk personeel.
Warm welkom en goede service. Mooie kamer met balkon en heerlijk eten.
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Het verblijf was prima. Vriendelijk personeel en het eten was ook goed. Voor herhaling vatbaar.
Keurige kamer, lekker eten. Je kon aangegeven als je iets niet lekker vond en werd het aangepast. Je kon ook altijd bijvragen. Vanaf Ruinen mooie fietsroutes gemaakt
Bij aankomst voldoende parkeerruimte, Vriendelijke ontvangst in het hotel met duidelijke uitleg van alles. De kamers zijn basic maar schoon en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Wij hadden een comfortkamer daar is meer ruimte en koffie en thee faciliteiten op de kamer. Het eten is prima, erg lekker en ruim voldoende, ook een ruime keuze aan vegan en glutenvrij vooral bij het uitgebreide ontbijt. De bar gaat na het diner open en daar is het goed vertoeven. Ook is er een prima afgesloten ruimte om de fietsen te stallen war ze ook gelijk opgeladen kunnen worden.
Echt heel bijzonder
mooi hotel op een perfecte locatie, mooie moderne kamers en inrichting, lekker ontbijt, vriendelijk personeel
Mooi hotel, parkeren aan de zijkant v h hotel. Sfeervol ingericht, leuke en vriendelijke jonge medewerkers. Heerlijk eten. s'avonds nog lang gezeten op het gezellige terras. Heerlijk geslapen en van een lekker ontbijt genoten. Een aanrader en niet duur. .
Mooi hotel, vriendelijk personeel, behulpzaam. Aanrader
Ruime kamer met terras. Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel
Goed hotel/eten/bar en muziek. Wij waren met 12 personen. Tafel was voor ons gereserveerd. Alles was goed geregeld. Eten drinken hapjes muziek. Kamers prima.
Via Social deal ook heerlijk gegeten in Dokkum. Het hotel waar we verbleven was goed en heerlijk rustig.
Heel leuk hotel. Heerlijk ontbijt en diner was ook heel lekker vriendelijk personeel
Een avond van te voren krijgen wij te horen dat het zwembad dicht is ivm technische storing. Als wij dit hadden geweten hadden wij liever bij een andere park geboekt. Wij waren met zijn 6en, vier tieners die nu elders zijn gaan zwemmen. Wij kregen als compensatie 10,50 voor 6 personen!!! Ook het eten was slecht. De pizzeria was gesloten en de friettent is ronduit slecht. Heel erg jammer voor ons niet meer europarcs!
Ontbijt en kamers waren schoon en goed
Het hotel is top! Ontbijt en diner top! Alleen de kamer viel tegen, uitzicht op een platje. Heb ook liever een kamer met aparte douche, omdat ik niet al te groot ben, was het bad voor mij te hoog!
Prima alles goed geregeld
Zeer aan te bevelen dit restaurant. Heerlijk eten, ook het ontbijtbuffet is uitstekend verzorgd. Mooie lokatie, altijd komt er wel een schip de haven binnenvaren.
Waren wat problemen met de betalingen. Maar goed opgelost.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer