Hotel heeft mooie ruime en schone kamers. De cijfersloten op de kamers zijn onhandig en moeilijk te hanteren. Het zwembad is heelberg warm 35 graden. De omgeving is mooi. Een rondleiding door de nabij gelegen bierbrouwerij is leuk. Ook een bezoek aan het kasteel is de moeite waard.
Verrast over de ruime kamers . Ligging is ook mooi, vriendelijk en behulpzaam personeel . Ontbijt was goed en volop keuze.
De ligging van het hotel vlak aan de rijn is fantastisch. De medewerkers zijn een beetje bot en de leidinggevende komt zijn afspraken niet na en beslist niet vriendelijk. Het eten is meer dan prima en meer dan voldoende. Iedere dag dezelfde salade kan mogelijk afgewisseld worden. Wifi is niet altijd te ontvangen.
Gewoonweg goed hotel. Een aanrader
Leuke vakantie gehad van maandag tot donderdag. Dit op een mooi onderhouden park met vriendelijk personeel en fijne faciliteiten.
De kwaliteit van van der Valk staat bij ons al jaren hoog aangeschreven.
Super mooi hotel en gastvrij
We komen jaarlijks terug in dit prachtig gelegen hotel.personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam,eten erg lekker.hotelkamer is netjes en schoon.
Wij hebben het fantastisch gehad. Heerlijk gegeten en goede service. Een minpuntje hebben we wel: De onderkant van de douchedeuren waren ontzettend smerig. Daar moet echt op gelet worden bij het schoonmaken . Verder was het prima!
Ik was 61 jaar geleden al eens op De Heihaas geweest in een bungalow. Er is natuurlijk sinds die tijd wel e.e.a. veranderd. De Veluwe is een mooi stuk Nederland, en je bent er niet in 1 x uitgekeken. Dus we komen wel weer eens terug.
Wij hebben genoten van onze dagen in het hotel. Zeer gastvrij en gezellig personeel. Lekker gegeten, goede keuken en uitgebreid ontbijtbuffet. Wij hadden een kamer met terras, smaakvol ingericht en netjes.
We zijn zeer tevreden in het verblijf in het hotel . Zeer vriendelijk personeel en alles prima in orde . Zeer goed en uitgebreid ontbijt. Goede ligging in het centrum Den Haag .
Huisje goed, omgeving goed. Zwembad voldoende.
Heb nog nooit een hotel gehad waar personeel zo vriendelijk is!!!
Mooi gelegen hotel met een goed ontbijt en heerlijk diner.
Goed ontbijt. Schone kamers. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Hadden een mooi en net huisje en het park was ook netjes.
Dit hotel is zeker een bezoek waard. Prima ontbijt, ruime luxe kamer, koffie werd iedere dag bijgevuld. Hotel beschikt niet over veel parkeergelegenheid, hebben zelf regelmatig langs de kant van de weg moeten parkeren.
Prachtige sfeervolle omgeving met mooie fietsroutes.
Heerlijke wellness met goede opgietingen, natuurlijk meer en veel ruimte. Hotel met fijne kamer en lekker ontbijt.
Super fijn geholpen via whatsapp en alles was goed geregeld bij het hotel. Mooie aanbieding.
alles zit er op e eraan. groot woongedeelte. kleine slaapkamers en douche. Het was brandschoon. Maar vindt het niet meer van deze tijd, dat er geen gratis Wifi is. op een uurtje per dag na.
Dit hotel is netjes, schoon, goed verzorgd en biedt alles voor een aangenaam verblijf. Zeker als men een paar daagjes all-inclusive verblijft. Eten en drinken is prima verzorgd. Goed ontbijt en avondeten weliswaar niet heel uitgebreid maar smaakvol. Kamers zeer ruim en netjes. Bedden ietsje hard maar dat komt door de lattenbodems ipv de reguliere boxsprings die tegenwoordig gebruikt worden in de meeste hotels. Dit hotel echter nog niet. Maar we hebben tóch goed geslapen. De badkamer is schoon en modern. Rest van het hotel is goed verzorgd. En de service zeer vriendelijk en hartelijk ( de multitasker Mirko moet men echt in ere houden en opslag geven ). Er zijn wat kleine technische zaakjes die de conciërge op mag pakken: her en der lampen die niet branden, klapramen die niet open gezet kunnen worden etc maar die zijn niet echt storend. Hotel is een prima uitvalsbasis om leuke, interessante, ontspannende dingen te ondernemen. Auto parkeren is geen enkel probleem. En hou steeds het volgende voor ogen: Men heeft GEEN Hilton Hotel geboekt dus redenen tot klagen of zeuren is hier niet aan de orde voor de prijs die men betaalt voor een arrangement.
Heel goed naar onze zin gehad
Mooi gelegen. Dichtbij Maastricht en Valkenburg. Leuke wandelroutes.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer