Positief.

Het is ons goed bevallen, De kamer was ruim en schoon. De bediening was goed en het personeel was vriendelijk. Ook het eten was prima verzorgd.

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gunsitg gelegen en dichbij het centrum.
  • Reisgezelschap Met partner

Alles is zeer goed (geregeld) en voor de 2e maal bezocht, dat zegt genoeg toch?

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Weinhaus Berg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven waardering
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn hotel met grote schone kamers

Goed hotel. Heel schone kamers. Veel ruimte met een apart zithoekje. Prima ontbijt, alleen de koffie kan wel wat verbetering gebruiken.

• Totaaloordeel over Hotel Marktstad
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Dicht bij het centrum.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere koffie.

Kamer was erg basic

Wij hadden voor één nacht geboekt in een standaard kamer 201. Deze viel wat tegen qua grootte. De doucecabine heeft een loshangend deel en en de badkamer was erg klein. De wc (die apart zit) heeft een sensor vreselijk wit ledlicht. Zodat het in de nacht heel vervelend is als je dan even moet.... veel te fel! Het balkon was erg klein en lag in een donkere vochtige hoek van het hotel. Voor één nacht was het voldoende, maar zou deze kamer niet meer boeken. De rest was prima verzorgd en alles was schoon. Een pluspunt was dat er een eigen parking is met slagboom en oplaadpunten voor de auto.

• Totaaloordeel over Hotel Bieze
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel en hondvriendelijk.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Restaurant tijden verruimen.

Perfect hotel

Heel goed hotel. Standaard kamers zijn niet groot maar goed te doen. Prima bedden en prima douche. Schoonmaak is goed. Het ontbijt is zeer uitgebreid. De ligging is gunstig t.o.v. centrum en openbaar is dichtbij. Al met al een aanrader.

• Totaaloordeel over Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Comfort, ligging.

Prima hotel

Aardig personeel, schoon ! , gezellig. En heel belangrijk, ons hondje mocht mee en werd op haar wenken bediend met bakjes water ! Het enige nadeel, onze kamer lag aan de weg kant en met het raam op een kier hadden we veel last van het langs rijdende verkeer. Met het raam dicht was het goed te doen.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Lamy
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon, vriendelijk personeel, goed eten.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De weg, maar daar doe je niks aan. . .
  • Reisgezelschap Met partner

Een erg fijn appartement in een mooie omgeving

Het is een mooi, vrij nieuw appartement. Goed ingerichte woonkamer en keuken, ruime slaapkamer met een goed bed en luxe badkamer.

• Totaaloordeel over Appartementen Skylgerduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima appartement, mooie omgeving

Erg goed

Voor een drie sterren hotel was het heel goed.

• Totaaloordeel over Hotel Du Commerce Clervaux
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark sauna en restaurant
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Vriendelijke ontvangst. Goede uitleg. Eten was uitstekend veel keuze bij ontbijt en diner. Vriendelijke bediening. In 1 woord geweldig hotel

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel om te verblijven

In het hart van Enkhuizen maar zo heerlijk rustig. Gastvrij en vriendelijk. Netjes en schoon.

• Totaaloordeel over SuyderSee Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Mooi hotel

Eetzaal prachtig kamers goed eten was erg goed.hotel zelf kan wel een opknap beurtje hier en daar hebben. Een minpunt ,wij kwamen door omstandigheden vrij laat aan en moesten 15.00 betalen als we nog wilden eten Dat vonden we vreemd want het eten zat er bij in.en om te betalen voor opwarmen vonden we heel raar.Er was een man die erg aandrong dat we een duurdere kamer moesten nemen,waren wel mooi maar veel te groot voor 2 mensen en 2 nachten.

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ruime parkeerplekken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vloerbedekking boven

Verrassend leuk

Leuk hotel, mooie kamer met fijne badkamer op een leuke locatie …. Verrassend! Potje biljarten met een biertje erbij, goed verzorgd ontbijt. Diner hebben we ook van genoten, het enige punt van feedback was de grootte van de porties zoals de Vega burger met een heeeel klein schaaltje smaakloze salade en voor de rest een leeg bord. Mijn mixed grill was lekker, maar qua prijs aan de hoge kant en zo ook het desert. Prijs diner aan de hoge kant!

• Totaaloordeel over Auberge De Hilver
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Prijs - kwaliteit diner

Fijne vakantie

Mooi, groen en ruim opgezet park. Complete en schone bungalows.

• Totaaloordeel over Landal Rabbit Hill
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie eerder
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het gedoe met het scannen van het menu. Zet gewoon een menukaart neer. Voor ons reden om elders te gaan eten

Fijn vakantie park

Het was een mooi park met vrijstaande huisjes

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark De Katjeskelder
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles netjes onderhouden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bij voordeur stukje geblindeerde ramen ivm. Privacy

Zeeeeeeer slecht , nooit meer

Parkeren zeer moeilijk, garage gehuurd, ben tijden bezig geweest om de deur te sluiten, maar nog een langere tijd bezig geweest om hem te openen . Zeer chagrijnig personeel, mensen moeten heel lang wachten voor ze geholpen worden , om een drankje te bestellen . Het eten is ook zeer slecht , in 3 dagen tijd, hebben we geen vlees mogen ontvangen, alleen gemalen soort vlees . Had een klacht ingediend, ze halen alleen hún schouders op , of je krijg een grote mond . Dit was voor mij weggegooid geld . De kamer was zeer vies , schimmel in de douche , vieze vloerbedekking, de bedden waren wel oké . Maar jullie zullen er wel niets mee doen . Aar ik kan wel door gaan met klachten , maar ik stop . Als jullie meer willen weten , Mail me maar of bel me maar , geen probleem

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De kamer meisjes, als je ze zo mag noemen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alles

Mooie woningen

Mooie ruime woningen

• Totaaloordeel over Roompot Marinapark Volendam
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging en ruime woningen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Onderhoud woningen

Mooi en goed verzorgd

Fijne dagen gehad in een prima hotel met elke morgen een uitstekend ontbijt en s'avonds een heerlijk 3/4 gangen diner. Geleid en geholpen door allervriendelijkse door allervriendelijkste mensen. Klein minpuntje is de zeer zwakke WIFI maar misschien is dat ook een voordeel!

• Totaaloordeel over Moselhotel Peifer
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie bovenstaande
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wifi
  • Reisgezelschap Met partner

Vriendelijk personeel goede kamer,goed ontbijt,goed 3gangen diner,wordt rekening gehouden,waar je niet van houdt,dan krijg je iets anders. Mooie omgeving

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed hotel wat prijs/kwaliteit betreft

Misleidende aanbieding

Huisje geboekt met wasmachine/droger. Ruim 1 week voor vertrek al herhaaldelijk contact met voordeeluitjes gehad, maar….geen wasmachine en droger. Moet zelf steeds bellen anders hoor je niks. Ben compleet misleidt door hun en het vertrouwen volledig kwijt maar er nog niet klaar mee!

• Totaaloordeel over Roompot Ferienresort Cochem
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi onderhoudrn
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prima hotel met super keuken.

Kamer met balkon en uitzicht op de Moezel. Prima bedden en superschoon. Erg vriendelijk personeel en een top keuken.

• Totaaloordeel over Hotel Traube
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima hotel

Geweldig!

Wij hadden een geweldige ervaring bij Hotel 46! Prachtige geluidsarme kamers! Erg mooi ingericht. Heerlijke bedden. Het restaurant was gezellig ingericht. Erg vriendelijke bediening met veel humor! Het eten was lekker en werd mooi opgediend. ‘S Avonds konden we nog gezellig een potje kaarten in het restaurant. We zouden zo weer terug gaan!!

• Totaaloordeel over Hotel 46
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was geweldig, gezellig en goed verzorgd!
  • Reisgezelschap Met partner

Geweldige ervaring in dit bijzondere hotel

Het is een prachtig oud pand met goede keuken.

• Totaaloordeel over Herberg de Gouden Leeuw
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Bijzondere sfeer
  • Reisgezelschap Met vrienden

Voordeel uitjes heeft het fantastisch geregeld

• Totaaloordeel over De Zon Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het was een mooi hotel met een leuke ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer schoonmaak en koffiezetapparaat op de kamer er was ook geen kluisje
  • Reisgezelschap Met partner

Een en al luxe. Zeer overdadig ontbijt

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Emmen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles is goed

Gezellig huiselijk hotel

Persoonlijk kaartje op bed. Plezierige ontvangst. Koffie en thee gratis. Supervriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Boutique Hotel De Doelen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk, service, je voelt je thuis
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nee

Munsterstraat 20