Prima dagen in alle opzichten!

Goed verzorgde hotelkamer, maaltijden en voorzienngen!

• Totaaloordeel over Göbel's Vital Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vrijwel alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Parkeergelegenheid
  • Reisgezelschap Met partner

Bij aankomst een super mooie accommodatie die mooi schoon was en fris rook. Op diverse plaatsen haakjes voor kleding etc. wat we vaak misten. Echter hier prima geregeld. Het park is mooi en ruim van opzet. En overal schoon, dat is ook erg prettig

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Hunzedal
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Verzorgd, en vriendelijke mensen. Met goede bewegwijzering
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Prachtig liggend park maar slechte schoonmaak en mankementen aan het interieur helaas

Prachtige ligging maar helaas erg verouderd en slecht schoon gemaakt helaas. Heel jammer!

• Totaaloordeel over Roompot Bospark De Schaapskooi
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging en rustig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere schoonmaak en mankementen op tijd repareren
  • Reisgezelschap Met vrienden

Heel vriendelijk en attent personeel

Fijne bedden mooie kamer. Het diner was goed maar niet meer dan dat. Vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Hotel Mijdrecht Marickenland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Minder sterk gekruid eten. Of in overleg

Gemoedelijk en gastvrij

Eenvoudige, maar schone hotelkamer. We hadden halfpension geboekt. Ontbijt prima - diner al la carte, we hadden 2x een 3gangendiner en 2 x een 4gangendiner. Uitstekende keuken, wel grotendeels op vlees gebaseerd. We werden verwend. Minpuntjes: - restaurant is heel donker, als je niet bij het raam zit. - elke dag dezelfde pianomuziekjes, dat verveelde. - badkamer niet geventileerd.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Westhoff
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie boven
  • Reisgezelschap Met partner

In rust en mooie natuur bijkomen en bezinnen in een andere fraaie omgeving

Het begin van de herfst doet wonderen met je in een bosrijke omgeving met kleurend blad, in rust en stilte. Toeleven naar de winterslaap en daarop volgend een nieuw wakker worden met opgedane ervaringen en beginnende nieuwe toekomst

• Totaaloordeel over Roompot Bospark De Schaapskooi
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark eenvoudig, rustig, goed gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark wat sneller de borg retour
  • Reisgezelschap Alleen

Ruim voldoende

Mooie kamer met voldoende verwarming. Dagelijkse schoonmaak is goed. Personeel is vriendelijk. Onvoldoende keus in ons arrangement (1 keus vlees, vis of vega). In 1e gang zelfs een keer geen keus. Laatste gang eentonig, altijd ijs of koffie).

• Totaaloordeel over Hotel 't Trefpunt
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Familie hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Tafelbladen in ontbijt zaal iets plakkerig

Mwoah

Een hotel met veel potentie, maar helaas erg gedateerd. Vooral de badkamers kunnen een vernieuwing goed gebruiken. Ook de vloerbedekking in de kamers is aan vervanging toe; deze oogt vies. Het hotel zou echt fantastisch kunnen zijn als er meer sfeer en aandacht aan details besteed wordt. Er zijn namelijk leuke plekjes, zoals de bar beneden bij de bowlingbaan. Als deze ruimte overdag ook geopend was, met de biljart- en pooltafel erbij, een open bar en de mogelijkheid om snacks te bestellen tegen betaling, zou dat al veel levendigheid geven. Verder is er in het hotel een prachtige houten ruimte met bar en zitjes, echt een sfeervolle plek die doet denken aan een après-ski bar. Zonde dat daar nu niets mee gedaan wordt. Met wat aankleding en muziek zou dit een geweldige ontmoetingsplek kunnen zijn. Het restaurant kan ook wat meer aankleding gebruiken. De bar naast het restaurant heeft potentie om heel gezellig te zijn, vooral met de open haard in het midden, maar deze staat helaas nooit aan. Ook ontbreekt overal achtergrondmuziek, wat de sfeer ten goede zou komen. Alleen op vrijdagavond was er live muziek, en dat zorgde meteen voor een gezellige sfeer. Op zaterdag was er helemaal niets, wat jammer is — gemiste kansen. Een idee is om na het diner het eetgedeelte af te sluiten, maar de bar juist open te houden met muziek en snacks tegen betaling. De ruimte waar nu de biljarttafel staat, zou ook mooi ingericht kunnen worden met comfortabele banken en tafeltjes om te ontspannen. Het zwembad is mooi, maar koud en kan wel wat onderhoud gebruiken (zoals kapotte tegeltjes) in het bad zelf een aan de zuilen. Ook daar ontbreekt sfeer. Warme verlichting, bijvoorbeeld een sterrenhemel van kleine lampjes, meer ligbedden en rustgevende muziek zouden wonderen doen. Tot slot zou de receptie wat moderner mogen. Een automaat met snacks zoals chips, nootjes of snoep zou een leuke toevoeging zijn. Kortom: een hotel met veel potentie, maar een beperkte sfeer. Meer muziek, gezelligheid en mod

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi uitzicht, veel leuke stadjes en dorpjes in de buurt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie tekst

Alles was perfect

Heerlijk diner, en uitgebreid ontbijt buffet waar van alles aanwezig was, heerlijk.

• Totaaloordeel over Tulip Inn Leiden Centre
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging is perfect; eten was heerlijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Was warm op de kamer; raam open was teveel lawaai van het verkeer
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijk verblijf op een heel goede lokatie !

Hotel voldoet aan al onze wensen, goede kamers, goed ontbijt en op een geweldige lokatie

• Totaaloordeel over Hotel Lion d'Or
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet

Was rustig park

Goed en rustig park

• Totaaloordeel over Landal Het Vennenbos
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig gelegen goeie activiteiten en eetgelegenheden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beter onderhoud en schoonmaak huisjes

Mooi en schoon park

• Totaaloordeel over Landal Waterpark Sneekermeer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie omgeving en mooie huisjes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark N v t

Oase van rust

Zeer vriendelijk personeel! Kamers zijn proper/net maar "heel erg klein". Vandaar een gebrek aan kleerkasten bijvoorbeeld. Ontbijt is zeer basic. Bijvoorbeeld, weinig variatie wat betreft brood of broodjes. Ook krentenbrood-sneetje in plastic verpakt was beschimmeld.................

• Totaaloordeel over Hotel Het Witte Paard
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark zeer vriendelijke service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark uitgebreider ontbijt - ruimere kamers

Jammer

Ik vind dat het hotel wat achteruit gaat. We komen er al jaren dus vinden het jammer.

• Totaaloordeel over Two Brothers Noordwijk Beach
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligt aan de boulevard, personeel vriendelijk.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere schoonmaak, personeel kan nog niet omgaan met de spaarmissies. Vis, ook, na 2x nog niet gaar.

Top verblijf aan zee!

Groot en mooi hotel! Soms een stuk lopen naar restaurant en andere faciliteiten, maar alles staat netjes aangegeven. Ruime kamers en alles is aanwezig wat je nodig hebt. Een perfect hotel voor een paar dagen aan het strand en ook leuke steden zoals alkmaar en bergen zijn dichtbij. Het dinerbuffet was heerlijk en de kamer ruim. Het tapijt mocht wel gereinigd worden en de wc staat vrij dicht op de wasbak waardoor je er schuin op zit. Maar ik zou dit hotel zeker aanraden en wie weet ooit nog eens terugkomen

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Direct aan het strand, heerlijk eten, vriendelijk personeel. Buffet zeer uitgebreid en doordat je aan 2 kanten erlangs kon voelde het minder druk. Jammer dat je voor de arcade en andere entertainment nog extra moet betalen.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Tapijt in de kamer had veel vlekken, tv kon je moeilijk bedienen. Zijn naar de receptie geweest om aan te geven dat de afstandsbediening niet goed werkte. Binnen een uur kwam er iemand kijken en we kregen te horen dat we recht voor de tv moesten staan en extra hard de knoppen indrukken. Dus uiteindelijk moest ik wel 10x drukken om naar een andere zender te kunnen. Verder vonden we bij binnenkomst in de kamer de muur erg kaal. Had hier een spiegel met plankje gemaakt bijvoorbeeld. En het lichtkap voor de badkamer zit achter de deur, geen hele handige plek.

Moeilijk voor mindervaliden binnenkomen

Vanuit de parkeergarage is het voor mindervaliden omslachtig om bij het hotel te komen. Mijn man moest helemaal om het gebouw heen om uiteindelijk met een lift naar binnen te komen. Daarna door het hele gebouw heen om uiteindelijk bij de receptie te komen

• Totaaloordeel over Postillion Hotel WTC Rotterdam
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Midden in centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ontbijttafel dichter bij en ingang mindervalide bij parkeergarage
  • Reisgezelschap Met partner

Fijne dagen gehad stuk verbeterd huisje was schoner en netter dan paar jaar geleden

• Totaaloordeel over Roompot Beach Resort
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Chalet is netjes mooie meubels entertainment is er prima winkeltje ook fijn voor de broodjes en kleine boodschappen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Toilet trok slecht door en Horren voor de ramen misten we wel
  • Reisgezelschap Met partner

Keurig hotel met prima eten en drinken

Het hotel is keurig en schoon. Ontbijt en diner zijn uitstekend. De kamers zijn netjes. Bediening is uitstekend en vriendelijk. Drankjes zijn van Nederlands prijsniveau. Er zijn wat verbeterpuntjes. Airco en een koelkastje op de kamer zou mooi zijn, zeker in de zomer. Alles bij elkaar, Een prima adres om naar toe te gaan. Goede prijs kwaliteit verhouding. Het parkeren nabij het hotel is niet gratis.

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk en prima eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Airco en koelkastje
  • Reisgezelschap Met een groep

Heel fijn hotel met super personeel!

Helaas door de storm en ziekte van mijn vrouw moesten we één dag en nacht eerder weer weg. Helaas géén restitutie en dat is jammer gezien het feit dat het verder fantastisch was! Absoluut verder een aanrader.

• Totaaloordeel over Boutique Hotel Texel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig en mooi rondom
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wat we wel héél vervelend vonden is de boerendeur afsluiting van de wc/badkamer. Geen echte privacy als je naar het toilet ging. Ergonomisch absoluut een misser. Is ook de enige smet op het overig fantastisch onderkomen

Fijn verblijf

2 overnachtingen met ontbijt en diner als arrangement genomen. Voldoende keuze in gerechten, maar zou net iets meer mogen zijn. Schone kamer met bad en douche. Heerlijke bedden. Wanneer je een bordje aan de deur hangt dat je geen schoonmaakservice nodig hebt, krijg je 2 muntjes, die je kan inwisselen voor een willekeurig drankje in bv de brasserie. 2 fijne dagen gehad.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon , vriendelijk personeel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nog iets meer keuze in gerechten bij dinerbuffet.
  • Reisgezelschap Met partner

Goed, sfeervol hotel met prettig personeel

Fijn hotel in mooie omgeving dichtbij het water, de bossen en Nunspeet wat een aardig plaatsje is. Wij hadden een voordelige kamer geboekt en dat was wel duidelijk. Maar de kamer was schoon en netjes en een goed bed. Voor veel mensen zal het missen van een koelkastje en missen van standaard koffie/theefaciliteiten wel een nadeel zijn. De maaltijden waren prima en de warme goed verzorgde sfeer vonden wij heel prettig. Het personeel vonden wij écht voorbeeldig

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zoals genoemd!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zoals genoemd

Prima hotel

Hotel en ontbijt was goed. Alleen erg gehorige kamers.

• Totaaloordeel over Strandhotel Westduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede kamers, uitgebreid ontbijt en ‘s avonds goed eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers erg gehorig en veel herrie op de gang en buiten bij de hoofdingang van groep gasten
  • Reisgezelschap Met partner

Prijs kwaliteit in orde !

Mooie vakantie gehad in prachtige natuur!

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Onderhoud kan beter
  • Reisgezelschap Met partner

zelfde ervaring bij vorige keren..

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark heerlijk vlakbij zee
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Gewoon heel goed

Mooie kamer, nog mooiere badkamer. Goed bed, goed eten, relaxte sfeer. Gelijk opnieuw geboekt.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Dichtbij strand
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wc deksel aan achterzijde van rubber dopje voorzien. Maakt onnodige herrie

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer