3 dagen in dit hotel verbleven en het is ons goed bevallen. Mooie kamer met goede bedden. Heerlijk ontbijtbuffet. Het weer was perfect, we hebben 3 dagen gefietst door het mooie Schouwen Duiveland.
Fijn hotel met super aardig personeel en heer lijk eten, zowel het ontbijt als het diner!!
Hotel Baars in Harderwijk ligt midden in de oude binnenstad. Het is sfeervol, het personeel is vriendelijk.
Zeer rustige omgeving. Service en eten prima. Behulpzaam personeel. Prima kamer. Hellas kunnen wij geen gebruik maken van de tegoedbon voor een wijnproeverij daar wij geen alcohol gebruiken.
Niets te klagen eigenlijk. Fijne ligging in Boppard, schoon en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Keuze van buffet is enigszins beperkt maar al het eten was smakelijk, vers bereid en voldoende. Let wel op de beperkte aantal parkeerplaatsen, staat tevens wel duidelijk aangegeven op basis van beschikbaarheid. Top hotel voor de rest. 8/10.
Alles was goed en we hebben genoten
Het was een groot hotel midden in de bossen. Je zit in een prachtige omgeving Wij vonden de bedden prima, de badkamer was wat verouderd.. ontbijt was prima en personeel is vriendelijk. Fijne overnachting geweest
Het is schoon en mooi hotel met prima ontbijt.
Zeer mooi gelegen ,16 ha tuinen en bomen om je heen.De kamers waren prima.Lekker breed twee persoonsbed.Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam zeker de hoofdkelner waarmee we ook wel plezier hebben gehad.Het diner was ook geweldig gepresenteerd en we konden lekker buiten op het terras eten.Onbijt was ook geweldig naar onze zin.We hebben zelfs gebruik gemaakt van lunchpakketjes om mee te nemen die we zelf konden samen stellen.Zeker de moeite waard om er nog eens heen te gaan.
Mooi hotel. Netjes en ruim.
Ideaal hotel gelegen in een bosrijke omgeving,personeel zeer behulpzaam en schone kamers.enige verbeterpunten zou een uitgebreidere menukaart zijn en een koelkast op de kamer.dierentuin niet teveel van verwachten,best sneu om sommige dieren in zo een kleine ruimte te zien.maar dat is niets ten nadele van hotel,die was perfect.
Vriendelijk ontvangst, ruime kamer, heel fijn een klein koelkastje op de kamer en heerlijk nog even op het balkonnetje kunnen zitten. Keurige en schone kamer. Ontbijt was prima. Op loopafstand strand en winkeltjes.
Was goed verzorgd, alleen de stoelen op kamer 714, zaten niet lekker, zowel op het balkon als binnen. Wij dachten de eerste avond á la carte te eten, maar dat was niet mogelijk, terwijl de keuze bij u wel gemaakt kon worden. Dit vonden wij een beetje vreemd. Verder een heerlijke tijd gehad.
Huiselijk en zeer gast vrij
3 vriendinnen verbleven in een comfortkamer 2 nachten. Met de ochtend zon heerlijk wakker worden met uitzicht over op het water. Geeft een relaxed gevoel. Ontbijt was helemaal top. Er ontbrak niets in onze ogen.
Gezellige 2 nachten met vrienden doorgebracht . Alles was perfect geregeld, vriendelijk ontvangst , heel goed ontbijt en diner. Voor ieder wat wils. Alles bij elkaar top.
Heel gezellig Hotel met aardige mensen en lekker gegeten ook glutenvrij voor mijn vrouw. De ligging is ook goed nabij het centrum op loopafstand waar ook een kasteel staat met een mooi park.Voor de fietsers kun je vanaf de parkeerplaats van het hotel gelijk het bos in fietsen .
Mooie plek in de bossen chalet zag er mooi en verzorgt uit buitenveranda een bonus je gaat en kan lekker lang buiten zitten
Op zich oké, maar het was achteraf betalen. Ik ben gewend vooruit te betalen zodat ik daarna geen zorgen meer heb. Dat was dus nu niet zo. Nu betaalde ik pas bij uitchecken. Dat vind ik vervelend.
Leiding en personeel heel vriendelijk. Kamer prima verzorgd. Ontbijt en diner geweldig! Heerlijk weer gehad,dus veel gefietst.
Prachtige locatie, met verrassende elementen. Zoals het authentieke landhuis met landgoed. Mooi buitenterras. Genoten van vier gangen menu. Ontbijtbuffet ook uitgebreid en lekker. Goede oplossing voor mee te nemen lunchpakketen.
Heel goede keuken en mooi buitenterras.
2 Zussen en een geweldige kok, zeer vriendelijk en behulpzaam. We eten koolhydraatarm er werd overal rekening mee gehouden. Heerlijk eten uit de regionale keuken en vers bereid. Uitstekend ontbijt We gaan zeker nog een keer terug.
Fijn verblijf , heerlijk ontbijt en diner. Met vriendelijk personeel.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer