Heerlijk verblijf

3 dagen in dit hotel verbleven en het is ons goed bevallen. Mooie kamer met goede bedden. Heerlijk ontbijtbuffet. Het weer was perfect, we hebben 3 dagen gefietst door het mooie Schouwen Duiveland.

• Totaaloordeel over Hotel Ter Zand - Handwritten Collection
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De eerste avond stroomde de douchebak over, waarschijnlijk verstopping. Met handdoeken alles drooggedept. Gemeld bij receptie en er werd direct gehandeld. Probleem opgelost: heel fijn.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een goede make up lamp in de douche.
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn hotel met super aardig personeel en heer lijk eten, zowel het ontbijt als het diner!!

• Totaaloordeel over Hotel Kuik
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven, het was heerlijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Enige minpuntjes zijn: de kamer en de badkamer vonden we klein. Het zou fijn zijn als er een klein koelkastje wordt geplaatst.
  • Reisgezelschap Met partner

Prima verblijf in Hotel Baars, hoewel onze kamer nogal warm was

Hotel Baars in Harderwijk ligt midden in de oude binnenstad. Het is sfeervol, het personeel is vriendelijk.

• Totaaloordeel over Best Western Hotel Baars
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers op 5e etage zijn erg warm
  • Reisgezelschap Met vrienden

Voldoet aan de verwachtingen.

Zeer rustige omgeving. Service en eten prima. Behulpzaam personeel. Prima kamer. Hellas kunnen wij geen gebruik maken van de tegoedbon voor een wijnproeverij daar wij geen alcohol gebruiken.

• Totaaloordeel over Hotel De Lange Man Monschau
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De maaltijden en omgeving.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen.
  • Reisgezelschap Met partner

Schoon hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Niets te klagen eigenlijk. Fijne ligging in Boppard, schoon en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Keuze van buffet is enigszins beperkt maar al het eten was smakelijk, vers bereid en voldoende. Let wel op de beperkte aantal parkeerplaatsen, staat tevens wel duidelijk aangegeven op basis van beschikbaarheid. Top hotel voor de rest. 8/10.

• Totaaloordeel over besttime Hotel Boppard
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon, vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Airco, rook lucht van het terras iets meer beperken.
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Mooi hotel, perfect locatie en een geweldige bed en douche

Alles was goed en we hebben genoten

• Totaaloordeel over Hotel Portinari
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Locatie was top, bed geweldig en douche heerlijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Terras buiten kan gezelliger
  • Reisgezelschap Met partner

Groot opgezet hotel in mooie omgeving

Het was een groot hotel midden in de bossen. Je zit in een prachtige omgeving Wij vonden de bedden prima, de badkamer was wat verouderd.. ontbijt was prima en personeel is vriendelijk. Fijne overnachting geweest

• Totaaloordeel over Landgoed Mennorode
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Badkamer zat schimmel in de douche
  • Reisgezelschap Met partner

Prima en mooi gelegen hotel

Het is schoon en mooi hotel met prima ontbijt.

• Totaaloordeel over Hotel Botanique
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging

Mooi verblijf gehad

Zeer mooi gelegen ,16 ha tuinen en bomen om je heen.De kamers waren prima.Lekker breed twee persoonsbed.Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam zeker de hoofdkelner waarmee we ook wel plezier hebben gehad.Het diner was ook geweldig gepresenteerd en we konden lekker buiten op het terras eten.Onbijt was ook geweldig naar onze zin.We hebben zelfs gebruik gemaakt van lunchpakketjes om mee te nemen die we zelf konden samen stellen.Zeker de moeite waard om er nog eens heen te gaan.

• Totaaloordeel over Landgoed Huize Bergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi en rustig gelegen,en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark bij het tweede lunchpakket hadden ze flesjes drank meer dat was jammer.Ik zou toch kiezen voor kamerreiniging (wij hadden dat voor 3 nachten niet gedaan)omdat de prullebakjes dan ook niet verschoond worden.Wel handig als je wat langer blijft.

Prima verzorgd

Mooi hotel. Netjes en ruim.

• Totaaloordeel over Van der Valk Groningen - Zuidbroek A7
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Netjes en ruim
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet

Mooi afgelegen ideaal hotel

Ideaal hotel gelegen in een bosrijke omgeving,personeel zeer behulpzaam en schone kamers.enige verbeterpunten zou een uitgebreidere menukaart zijn en een koelkast op de kamer.dierentuin niet teveel van verwachten,best sneu om sommige dieren in zo een kleine ruimte te zien.maar dat is niets ten nadele van hotel,die was perfect.

• Totaaloordeel over Hotel am Zoo
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig,groen rijk,service gericht
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Uitgebreidere menukaart en een koelkast om de kamer zou wel fijn

Prettig verblijf

Vriendelijk ontvangst, ruime kamer, heel fijn een klein koelkastje op de kamer en heerlijk nog even op het balkonnetje kunnen zitten. Keurige en schone kamer. Ontbijt was prima. Op loopafstand strand en winkeltjes.

• Totaaloordeel over Hotel 't Zwaantje Callantsoog
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles

Goed verzorgd

Was goed verzorgd, alleen de stoelen op kamer 714, zaten niet lekker, zowel op het balkon als binnen. Wij dachten de eerste avond á la carte te eten, maar dat was niet mogelijk, terwijl de keuze bij u wel gemaakt kon worden. Dit vonden wij een beetje vreemd. Verder een heerlijke tijd gehad.

• Totaaloordeel over Wyndham Garden Lahnstein Koblenz
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Voor elk wat wils
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer folders, meer informatie op papier. Voelde wat kil.

Huiselijk en zeer gast vrij

Huiselijk en zeer gast vrij

• Totaaloordeel over Hotel Bos en Duinzicht
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Wij voelen ons er thuis
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vernieuwe voor de toekomst
  • Reisgezelschap Met partner

Geweldig hotel aan het meer

3 vriendinnen verbleven in een comfortkamer 2 nachten. Met de ochtend zon heerlijk wakker worden met uitzicht over op het water. Geeft een relaxed gevoel. Ontbijt was helemaal top. Er ontbrak niets in onze ogen.

• Totaaloordeel over Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtige ligging direct aan het water Heerlijk ontbijt en goed diner Binnenklimaat was helemaal goed en regelbaar dmv airco
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Huur electrische tandem of duofiets zal mooi zijn. Gasten moeilijker te been kunnen langs het meer fietsen.
  • Reisgezelschap Met vrienden

Gezellige 2 nachten met vrienden doorgebracht . Alles was perfect geregeld, vriendelijk ontvangst , heel goed ontbijt en diner. Voor ieder wat wils. Alles bij elkaar top.

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten en drinken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alles was goed verzorgd

Heel gezellig hotel

Heel gezellig Hotel met aardige mensen en lekker gegeten ook glutenvrij voor mijn vrouw. De ligging is ook goed nabij het centrum op loopafstand waar ook een kasteel staat met een mooi park.Voor de fietsers kun je vanaf de parkeerplaats van het hotel gelijk het bos in fietsen .

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed ontbijt en lekker eten en fijne kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark 0

Goed verzorgt

Mooie plek in de bossen chalet zag er mooi en verzorgt uit buitenveranda een bonus je gaat en kan lekker lang buiten zitten

• Totaaloordeel over RCN Vakantiepark de Noordster
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging goed voorzien chalet mooie fiets routes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen alleen de bedden mogen wat harder

Redelijk

Op zich oké, maar het was achteraf betalen. Ik ben gewend vooruit te betalen zodat ik daarna geen zorgen meer heb. Dat was dus nu niet zo. Nu betaalde ik pas bij uitchecken. Dat vind ik vervelend.

• Totaaloordeel over De Koningsherberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goedkoop, mooi gelegen in de omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Tikje gedateerd. De kamers kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. De service is matig.
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

• Totaaloordeel over Mercure Hotel Duisburg City
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Er waren geen zakjes voor maandverband inde badkamer en de ijskast werkte niet, en de kleine jonge medewerkster was niet vriendelijk bij het inchecken, de jongen wel en het blonde meisje ook

Heel fijn!

Leiding en personeel heel vriendelijk. Kamer prima verzorgd. Ontbijt en diner geweldig! Heerlijk weer gehad,dus veel gefietst.

• Totaaloordeel over Hotel de Stoppelberg
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hele mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alles is top

Geweldig mooi verblijf

Prachtige locatie, met verrassende elementen. Zoals het authentieke landhuis met landgoed. Mooi buitenterras. Genoten van vier gangen menu. Ontbijtbuffet ook uitgebreid en lekker. Goede oplossing voor mee te nemen lunchpakketen.

• Totaaloordeel over Landgoed Huize Bergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie omgeving. Goede accommodatie

Heerlijk restaurant

Heel goede keuken en mooi buitenterras.

• Totaaloordeel over Gasterij Berg en Dal
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel goede keuken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ventilatie slaapkamer
  • Reisgezelschap Met partner

2 Zussen en een geweldige kok, zeer vriendelijk en behulpzaam. We eten koolhydraatarm er werd overal rekening mee gehouden. Heerlijk eten uit de regionale keuken en vers bereid. Uitstekend ontbijt We gaan zeker nog een keer terug.

• Totaaloordeel over Moselhotel Peifer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vriendelijkheid en service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi hotel in ‘n geweldige omgeving

Fijn verblijf , heerlijk ontbijt en diner. Met vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijk verblijf

Munsterstraat 20